• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
4-5 نماد خوب سهام عدالت معرفی نکردین برای خرید؟
فرقش چیه؟ یعنی چرا نباید به جای فملی4 فرضی (از این گروه بازار بورس4 مرتبط با عدالت) همون فملی1 (عادی) رو گرفت؟ چون به لحاظ قیمتی که فرقی ندارن و سهم های سبد عدالت هم که به شکل عادی راه میدن اکثرشون. از این نظر کنجکاو هستم که بدونم فرقش چیه و چرا دوستان دنبالش هستند؟
فرقش اینه بعضی وقتا نمادهای عادی صف خرید میشه ، نمیشه گرفت. هفته پیش صف فروش بودن، کاش همون موقع می گرفتیم . ولی پول نبود هه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
فرقش اینه بعضی وقتا نمادهای عادی صف خرید میشه ، نمیشه گرفت. هفته پیش صف فروش بودن، کاش همون موقع می گرفتیم . ولی پول نبود هه

البته بیش از 90% سبد عدالت رو میشه عادی خرید. حالا نه اینکه هر لحظه که شخص دلش خواست ولی همه این سهم ها به هر حال اجازه ورود میدن. حداقل در 60 دقیقه تایم ابتدایی بازار همین امروز که متزلز بود همه سهم های این سبد راه میدادن. در نتیجه به نظرم دوستان پیچیدگی های بازار4 و این داستان ها رو بیخودی به جون نخرن [مگر اینکه نفع خاص و ویژه ای درش باشه که ظاهرا نیست] و عادی سهمی رو اگر میخوان خریداری کنن چون منطقی پشت این قضیه نیست مگر اینکه یک سهم خیلی خاص و ویژه و رانتی باشه که اصلا راه نده که البته چنین سهمی در سبد عدالت وجود نداره تا جایی که میدونم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قرن و کویر مسدود شدن |:
30 درصد پرتفوم کویر هست

بعضی نماد از 5+ تا 5- رفتن ، مثل وبملت اخابر فخوز
بعضیا هم بعد از 5- دوباره صف خرید شدن مثل شپنا

اخابر گرفتم ببینم چی میشه

ونیکی بالاخره اجازه ورود داده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
قرن و کویر مسدود شدن |:
30 درصد پرتفوم کویر هست

بعضی نماد از 5+ تا 5- رفتن ، مثل وبملت اخابر فخوز
بعضیا هم بعد از 5- دوباره صف خرید شدن مثل شپنا

اخابر گرفتم ببینم چی میشه

ونیکی بالاخره اجازه ورود داده

سیمانی ها همه + بودند... کسی آمارشون رو داره که تا 10-15 روز دیگه احتمال رشد بیشتر هست یا نه.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ومعادن و وتوسم من امروز کل سودم به ضرر تبدیل کردن....

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
به نظرم هیچی این چند وقت اندازه بیت کوین سود نداشت . ماهه گذشته یک اشنایی از دوستان تماس گرفت گفتش که هر چی سرمایه داری بذار بیت کوین بخر.
یک واحد اپارتمان داشتم با ترس رفتم فروختمش . 8 واحد بیت کوین خریدم .
هرواحدش روی 80 میلیون بود تقریبا. الان بعد از یک ماه دوبرابر شده دقیقا . طرف میگه صبر تا برج 7 چند برابر میشه ولی دیگه میترسم واقعا. جالبش اینجاس کسی که بهش اپارتمان رو فروختم الان 50 تا گذاشته رو قیمت اپارتمانه میخواد بفروشه :))

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
به نظرم هیچی این چند وقت اندازه بیت کوین سود نداشت . ماهه گذشته یک اشنایی از دوستان تماس گرفت گفتش که هر چی سرمایه داری بذار بیت کوین بخر.
یک واحد اپارتمان داشتم با ترس رفتم فروختمش . 8 واحد بیت کوین خریدم .
هرواحدش روی 80 میلیون بود تقریبا. الان بعد از یک ماه دوبرابر شده دقیقا . طرف میگه صبر تا برج 7 چند برابر میشه ولی دیگه میترسم واقعا. جالبش اینجاس کسی که بهش اپارتمان رو فروختم الان 50 تا گذاشته رو قیمت اپارتمانه میخواد بفروشه :))
حالا اگه 1000 تا میریخت میخواستی چیکار کنی؟ :D

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
حالا اگه 1000 تا میریخت میخواستی چیکار کنی؟ :D
به خدا از استرس تنگی نفس گرفتم . وقتی رسید به صد و 120 تومن میخواستم بفروشم دوستم گفتم دست نزن بهش با من . شبو روز باور کن نابود شدم از استرس :)). ولی الان که تا 165 و 170 ثابته خیالم راحته. فوقش بگو 50 تا هم بیاد زیر بازم مهم نیست. ولی نمیاد. تا برج 7 ایشالا بره روی 200 تومن و 250 تومن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
بیتکوین مشکلش اینه که (در واقع مشکل بیتکوین نیست، مشکل امثال منه) خیلی ها آشنایی کافی ندارند و چون کنترل قانونی فکر میکنیم روش نداریم نمیریم طرفش. مثلا من نمیدونم اصلا پنل اکانت هندل کردن بیت باید با فیلترشکن واردش شد یا نه؟ آیا اصلا به IP ایران حساس هستند؟ نقدپذیری اش و خلاصه سوال های ریز و درشت دیگه. البته جواب همه اینها قطعا در اینترنت هست ولی حیف که میترسیم (میترسم) با یه قانون دارایی رو از چنگ آدم در بیارن به بهانه های تحریمی و مشابه اون. نمیدونم اصلا چنین چیزی شدنیه یا نه ولی ترسش با منی که توش نیستم، هست!

دوستان در مورد #سفارس می خواستم سوالی بپرسم.
تو سایت کدال نتونستم به جز یک مرحله افزایش سرمایه که در سال ۹۵ از محل آورده نقدی صورت گرفته چیز دیگه ای در رابطه با افزایش سرمایه پیدا کنم. یعنی این شرکت به این بزرگی تا حالا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نداده؟

کلا سیمانی ها به خاطر خبر افزایش قیمت قفل در صف خرید شدن. #سفارس رو داشتم متاسفانه مجبور شدم 1 ماه پیش بفروشم (البته 70% تو سود بودم). ممکنه دوباره بگیرمش. الان #سبزوا دارم که حدود 150% داده و سخت دنبال #سصوفی هستم. تنها سهمی که حسرت میخورم چرا تو اصلاح قبلی راه داد و نخریدم. از همون موقع تو این چند هفته رشد خوبی داشته. ولی کم میفروشن و گاها لنگ حجم مبناست. احتمالا در آینده که شیرفلکه رو باز میکنن میرسه به من!

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بیتکوین مشکلش اینه که (در واقع مشکل بیتکوین نیست، مشکل امثال منه) خیلی ها آشنایی کافی ندارند و چون کنترل قانونی فکر میکنیم روش نداریم نمیریم طرفش. مثلا من نمیدونم اصلا پنل اکانت هندل کردن بیت باید با فیلترشکن واردش شد یا نه؟ آیا اصلا به IP ایران حساس هستند؟ نقدپذیری اش و خلاصه سوال های ریز و درشت دیگه. البته جواب همه اینها قطعا در اینترنت هست ولی حیف که میترسیم (میترسم) با یه قانون دارایی رو از چنگ آدم در بیارن به بهانه های تحریمی و مشابه اون. نمیدونم اصلا چنین چیزی شدنیه یا نه ولی ترسش با منی که توش نیستم، هست!

کلا سیمانی ها به خاطر خبر افزایش قیمت قفل در صف خرید شدن. #سفارس رو داشتم متاسفانه مجبور شدم 1 ماه پیش بفروشم (البته 70% تو سود بودم). ممکنه دوباره بگیرمش. الان #سبزوا دارم که حدود 150% داده و سخت دنبال #سصوفی هستم. تنها سهمی که حسرت میخورم چرا تو اصلاح قبلی راه داد و نخریدم. از همون موقع تو این چند هفته رشد خوبی داشته. ولی کم میفروشن و گاها لنگ حجم مبناست. احتمالا در آینده که شیرفلکه رو باز میکنن میرسه به من!
در مورد سوال اول باید بگم که اگر پرایوت کی رو داشته باشی خیالت راحت هست. چون فرض مثال یه کیف پولی اصلا تحریمت کرد، میری همون پرایوت کی رو روی کیف پول دیگه ای می زنی و اختیار بیت کوینت درجا دستت میاد.
در مورد سیمانی ها هم بگم که من خودم سفارس رو داشتم و دارم. منتها یه پولی قرار بود دهم دستم بیاد. قصد داشتم همه اش رو وارد سفارس کنم که بهترین موقعیت هم همون روزهای دهم و یازدهم دوازدهم بودن. شنبه دستم اومد که این دو روز هم آنچنان صفی شده که اعصابم خورد می شه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یک موردی هم در مورد کارگزاری فارابی بگم که این کارگزاری یک کار بدی کرده که شاید بعضیاتون متوجه شدید.
وقتی وارد پنل می شی می بینی که بیست و پنج ثانیه از زمان time.ir عقب هست. این چه مشکلی به وجود میاره؟ وقتی من و امثال من می خواییم سهمی رو سرخطی بخریم یا بفروشیم اردر رو می گذاریم اما می بینیم ده میلیون قبل ما صف چیده شده. چرا؟ چون مردم از بقیه کارگزاریها تو اون بیست و پنج ثانیه اردرگذاری کردن. این خیلی به ضررمون تموم میشه.
خواستم برم سراغ کارگزاری آگاه که اون هم وضعیتش واقعا بدتر از همه اینها هست. مفید هم به همچنین.
بقیه کارگزاری ها رو اطلاعی ندارم. حوصله هم ندارم تو این وضعیت کرونا برم تو کارگزاری ها. از طرف دیگه نمی دونم سهامی که دارم رو می تونم از یه کارگزاری به کارگزاری دیگه ای انتقال بدم و برای این کار هم باید حضوری برم یا نه.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
راستش این بازاری که من می بینم زیاد به تحلیلو اینا کاری نداره! اراده کنن منفی می کنن اراده کنن مثبت می کنن
بیش از 95 درصد نمادها هم با نماد هماهنگن ، منفی باشه صفه فروش ، مثبت باشه صفه خرید!! حتی تو یه روز دو سه بار صفه خریدو فروش تشکیل میشه واسه یه سهم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یک موردی هم در مورد کارگزاری فارابی بگم که این کارگزاری یک کار بدی کرده که شاید بعضیاتون متوجه شدید.
وقتی وارد پنل می شی می بینی که بیست و پنج ثانیه از زمان time.ir عقب هست. این چه مشکلی به وجود میاره؟ وقتی من و امثال من می خواییم سهمی رو سرخطی بخریم یا بفروشیم اردر رو می گذاریم اما می بینیم ده میلیون قبل ما صف چیده شده. چرا؟ چون مردم از بقیه کارگزاریها تو اون بیست و پنج ثانیه اردرگذاری کردن. این خیلی به ضررمون تموم میشه.
خواستم برم سراغ کارگزاری آگاه که اون هم وضعیتش واقعا بدتر از همه اینها هست. مفید هم به همچنین.
بقیه کارگزاری ها رو اطلاعی ندارم. حوصله هم ندارم تو این وضعیت کرونا برم تو کارگزاری ها. از طرف دیگه نمی دونم سهامی که دارم رو می تونم از یه کارگزاری به کارگزاری دیگه ای انتقال بدم و برای این کار هم باید حضوری برم یا نه.
برای مفید هم اینجوریه
وارد که میشی حدود یک ساعت عقبه ولی بعد از چند دقیقه درست میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سوال دوستان اینجا بی جواب مونده

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
راستش این بازاری که من می بینم زیاد به تحلیلو اینا کاری نداره! اراده کنن منفی می کنن اراده کنن مثبت می کنن
بیش از 95 درصد نمادها هم با نماد هماهنگن ، منفی باشه صفه فروش ، مثبت باشه صفه خرید!! حتی تو یه روز دو سه بار صفه خریدو فروش تشکیل میشه واسه یه سهم
دقیقا همینطوریه

est_jop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی

بنده، آرمان، عضو تازه اینجا هستم همچنین کد بورسی را یک هفته میشود گرفته ام. همان روز اول به طور تصادفی سهام صبا و کسرام را خریدم.
میشود بنده را راهنمایی کنید و اینکه چطور مسیر را ادامه دهم و به چه چیزهایی توجه کنم. و اینکه کدام سهمها را بخرم خوب است.
امروز متوجه شدم افزایش سرمایه خیلی مهم است. آیا پارامترهای دیگری هم وجود دارد که باید توجه نمود؟

ممنون میشوم اگر راهنمایی فرمایید.

با تشکر

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

آموزش این سایت الان رایگان هست .

کلا مهم اینه که آموزش رو شروع کنید با کمی جستجو منابع خوبی می یابید .
با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی

بنده، آرمان، عضو تازه اینجا هستم همچنین کد بورسی را یک هفته میشود گرفته ام. همان روز اول به طور تصادفی سهام صبا و کسرام را خریدم.
میشود بنده را راهنمایی کنید و اینکه چطور مسیر را ادامه دهم و به چه چیزهایی توجه کنم. و اینکه کدام سهمها را بخرم خوب است.
امروز متوجه شدم افزایش سرمایه خیلی مهم است. آیا پارامترهای دیگری هم وجود دارد که باید توجه نمود؟

ممنون میشوم اگر راهنمایی فرمایید.

با تشکر

بالا