• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان این کارگزاری گنجینه سپهر برای کجاست؟
قابل اعتماد هست؟
به درد میخوره؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اتفاقات #کفپارس #غسالم #غپینو #ختوقا کمی جو و رند افزایش سرمایه ای هارو تغییر داده. خیلی ها میترسن سناریوهای مشابه تکرار بشه و ترجیح میدن قبل مجمع خارج بشن. برای همین #بکام هم امروز در کمال تعجب صف فروش بود و #قثابت شل و ول بود و چند مورد دیگه هم به همچنین. در مورد #غشهداب احتمالا خبر افزایش که بیاد روی کدال مجدد صف میشه و میره بالا. شاید هم زودتر از این حرف ها، چون امروز از صف فروش به تعادل رسید. ولی اگر افزایش سرمایه منتفی بشه بد میشه. فکر میکنم هنوز جای رشد داره این سهم. من که شخصا نمیفروشم. در مجموع روند معاملاتی بازار مدام تغییر میکنه. در مقطع فعلی (از فردا کسی خبر نداره) ترجیح اکثریت با اینه که روی اوج و قبل مجمع بدن بره. 2 ماه پیش همه میخواستن بمونن تا بعد مجمع. اگر شاخص مدتی مثبت بمونه و جو مثبت بشه و چهار پنج تا نماد بازگشایی خوبی داشته باشن دوباره این روند برعکس میشه و همه تا بعد مجمع سهم رو نگه میدارن. کلا همه چیز (به دید کوتاه مدت) به جو مقطعی بر میگرده.
فالوم گویا با 100 درصد باز شد و اینکه تأیید کردند یا رد فردا مشخص میشه--اگه فردا تأیید نشه و با 5 درصد باز بشه که هیچ ولی اگه دوباره با 100 درصد باز بشه و اینبار تأیید بشه دیگه روزنه ی امیدی خواهد بود برای سهم های دیگه موقع بازگشاییشون همانند خمحرکه و سهم های دیگه که به زودی بازگشایی میشند-مثبت شدن بازار هم در این چند روز مزید بر علت شده.اگه فردا این اتفاق بیوفته باز دوباره بازار رفتن به مجمع افزایش سرمایه داغه داغ میشه-

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مدیرعامل کارخانجات عالیس با اشاره به طی مقدمات ورود به بازار سرمایه گفت: احتمالاً تا ۳ ماه آینده سهام این شرکت در فرابورس عرضه اولیه خواهد شد.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان یک سوال داشتم برای فروش سهام تو کوتاه مدت محدوده 2 هفته تا 6 هفته به نظرتون پس از چند درصد سود بفروشم منطقی هستش بدون توجه به تعداد سهم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
  • اطلاعیه معاملات سهام در شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت
5. در صورت تجمیع سفارشات و اجرای شرایط واگذاری به صورت بلوک، کارگزار می‌تواند هر نیم‌ساعت در ساعات معاملاتی بازار اقدام به واگذاری بلوک به شرح بند3 نماید.
6. زمان شروع معامله پس از پایان جلسه معاملاتی در بازار 4 هر روز از ساعت 12:45 الی 14:00 و بدون مرحله سفارشگیری می باشد.
7. انجام معامله پس از پایان جلسه معاملاتی (از ساعت 12:45 الی 14:00 )تنها در قیمت پایانی نماد اصلی در روز انجام معامله امکانپذیر می باشد.
8. خرید برای کلیه سرمایه گذاران اعم از حقیقی، حقوقی امکانپذیر می باشد

خب ما چطوری می تونیم بخریم؟ خرید کدوم نمادها بهتره؟
کسی اطلاع نداشت این چطوریه؟؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان یک سوال داشتم برای فروش سهام تو کوتاه مدت محدوده 2 هفته تا 6 هفته به نظرتون پس از چند درصد سود بفروشم منطقی هستش بدون توجه به تعداد سهم
توی کوتاه مدت باید ببینید چه سهمی ارزش خرید داره
اگه منظورتون اینه بین 2 هفته تا 6 هفته چند درصد میتونید سود بکنید ، باید بگم محدودیتی نداره و اون سقف دامنه نوسان با فرض اینکه آزاد و این داستانا رو نداشته باشه ، میتونید سود بکنید . ممکنه 100 درصد سود بکنید و درصد دور از انتظاری نیست
ولی بلند مدت داستانش فرق داره و میشه بازدهی دلخواه تعریف کردن ( باید تعریف بکنید ) و متناسب با اون اقدام به خرید یا فروش سهم بکنید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عکسای زیر ، نتیجه آخر محاسبات شرکت " قهکمت " هستش !
نکته های این چندتا عکس :
1 - توی عکس آخر مشخصه که 67% گرونتره ولی ارزش ذاتی هر سهم رو با روش های مختلف حساب کردم و یک چهارم این مقدار 67% هم با قیمت تابلوی سهم فاصله نداره ! چرا ؟ به خاطر اینکه یک شرکت معمولا بخش گرونش که الان 98/3/17 محاسبه شده ، الزاما صفر نمیشه مگه توی رکود خیلی شدید و عمیق که فقط باید سهم جمع بکنی ولی همیشه این مقدار گرون وجود داره و غیر ممکنه توی بازار عادی صفر بشه . این بخشه گرون در حقیقت دارایی های ثابت مشهود شرکت به غیر از زمین و ارزش مستهلک شده ماشین آلات و تجهیزاته ! که ما خیلی ناچیز حساب میکنیم ولی واقعا ارزش دارن !

2 - 3 تا هدف محاسبه شده ، که این سه تا هدف به ترتیب از گرون به شدت ارزش خرید داره ! اگه ریزش و رکود شدیدی حاکم بشه ، پایین تر میره ولی با دید بلند مدت سودی کسب میکنید که شاید با نوسان گیری و تحمل استرسش و ریسکش بشه حداکثر سالیانه 25% ( میانگین ) کسب بکنید

3 - این محاسبات هیچ ارتباطی به EPS تابلو و قیمت بازاری نداره ! به هییییچ وجه

4 - توی عکس سوم نسبت های P/E رو برای خرید توی این قیمت ها میبینید . وقتی میگن الزاما با P/E نمیشه ارزش ذاتی رو محاسبه کرد به خاطر اینه .

5 - شما با این کار شرکت با ارزش رو مشخص میکنی که ارزش ذاتیش چقدره . بعدا وقتی فاصله تابلو با ذاتی کم شد ، نوبت به مرحله تکنیکال میرسه و رصد روزانه روند و اخبار برای پیدا کردن بهترین نقطه ورود . ممکنه از نظر تکنیکال زمانی که قصد دارید وارد بشید ، بهتون سیگنال ورود بده ولی یکم فاصله با اون 3 تا هدف داشته باشه ، اینجور مواقع خرید نکردن مثل عمو اسکروچ بودنه :D ولی خودم معمولا هیجانی عمل نمیکنم . چون شرکت جایگزین رو هم زیر نظر دارم ، اگه فرصت ورود از دست بره به تحلیلم پایبندم و با فاصله زیاد وارد نمیشم . البته من معمولا کامل یه شرکت رو نمیفروشم و یکم رو رد میکنم واسه دوری از اصلاحات که روی کف بعدی بخرم

6 - شما هرچی تعداد شرکتهای تحت نظرتون کمتر باشه ، نمودار رو حفظ میشید !

چند ساله این کار رو انجام میدم ، فقط خواستم بهتون بگم ، وقتی میگم یه سهم گرونه یا ارزون یا حباب داره یا نه ، بدونید من واسه دید بلند مدت میگم و اینکه کلی محاسبات و تحلیل پشتشه . فقط توی 2 تا کانال خبری عضوم ! حتی توی سهام یاب و این سایت ها و تالارها هم نیستم و توصیه میکنم فقط به تحلیل خودتون پایبند باشید . اینو همیشه گفتم ;)

pt1.JPG

pt2.JPG
pt3.JPGpt4.JPG

Last edited:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
بچه ها کدوم کارگزاری بهتره؟؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان در مورد #سفارس می خواستم سوالی بپرسم.
تو سایت کدال نتونستم به جز یک مرحله افزایش سرمایه که در سال ۹۵ از محل آورده نقدی صورت گرفته چیز دیگه ای در رابطه با افزایش سرمایه پیدا کنم. یعنی این شرکت به این بزرگی تا حالا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نداده؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تمام سهام هایی که تو هفته قبل و دیروز تو حالت منفی و سقوط قیمت بود خریدم از امروز مثبت شد

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
ویرایش: #چکاپا داره باز میشه.

حالا اگر از شانس ماست #چکارن #چکاپا #خمحرکه رو به جای این روزها، میذارن درست تو اصلاح بعدی باز میکنن...
واقعا چقدر جو و اتمسفر لحظه ای بازار تاثیر داره. به سادگی (در کوتاه مدت) میتونه پورتفو یکی رو به عرش ببره و از اون ور به فرش. خوشبختانه بلند مدت داستانش جداست.

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بچه ها کدوم کارگزاری بهتره؟؟
من نو اندیشان ام . اصلا معروف نیست
ولی آگاه رو فکر کنم از همشون بهتره . تعریفشو زیاد شنیدم و اینکه باشگاه هم داره . داستان امتیاز و اعتبار و ...
همون آگاه رو ثبت نام بکن چون زیاد مهم نیست ، زیاد سخت نگیر چون کارگزاری خوب نداریم ;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کویر گفتم این هفته 3 تا 5+ میخوره ، ردش میکنم از شرش خلاص میشم. داره منفی میشه |:
من نو اندیشان ام . اصلا معروف نیست
ولی آگاه رو فکر کنم از همشون بهتره . تعریفشو زیاد شنیدم و اینکه باشگاه هم داره . داستان امتیاز و اعتبار و ...
همون آگاه رو ثبت نام بکن چون زیاد مهم نیست ، زیاد سخت نگیر چون کارگزاری خوب نداریم ;)
آگاه یکی از بدترین ها هست.
2 بار ضرر گنده بهم زد. یه بار همین کویر رو اوائل ریزش قیمتها میشد سر به سر رد کنم. آگاه هنگ بود نتونستم بفروشم ، قیمتا اومد پایین منم نفروختم تا بیشتر اومد پایین

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اگر کسی با PC وارد پنل میشه و خرید و فروش میکنه به هیچ وجه - اصلا - مطلقا سمت آگاه نره. چون در 80% مواقع در تایم بازار باز نمیشه. یه نسخه لایت داره که اون البته باز میشه. نرم افزار موبایلی اش رو اونقدرها تست نکردم و نظری ندارم، شاید اون خوب باشه ولی با براوزر روی کامپیوتر اکثرا کار نمیکنه.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کویر گفتم این هفته 3 تا 5+ میخوره ، ردش میکنم از شرش خلاص میشم. داره منفی میشه |:

آگاه یکی از بدترین ها هست.
2 بار ضرر گنده بهم زد. یه بار همین کویر رو اوائل ریزش قیمتها میشد سر به سر رد کنم. آگاه هنگ بود نتونستم بفروشم ، قیمتا اومد پایین منم نفروختم تا بیشتر اومد پایین

حسرت هنگ نکردن به دل ما موند بخدا . این همه گردش مالی واقعا چرا زیر ساخت ها رو درست نمیکنن:(

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شرکت های سرمایه گذاری رو همیشه بعد از ریزش شاخص ها دریابید ( با بررسی اگه ارزش داشت بخرید ) که 1 در دنیا و 100 در آخرت به شما خیر و منفعت میرساند
حاج دیوید
f2k6er6pvtcdun11ioqr.gif

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
خیلی از سهم های شاخص ساز و اساسی امروز برگشتن به محدوده سقف قبلی. یعنی سقفی که پیش از اصلاح سنگین اخیر زده بودند رو مجدد فتح کردند. از فردا به بعد سرنوشت ساز خواهد بود. حداقل کوتاه مدت تکلیف خیلی چیزها مشخص میشه.

در همین محدوده اشاره شده فشار عرضه (15 دقیقه پایانی امروز) در برخی از نمادها زیاد شد. ممکنه مربوط به عرضه بخشی از سهام عدالت بوده باشه. از اون طرف به هر حال شاخص حدود 150 هزار واحد سوپر-شارپ رفته بالا در کمترین زمان ممکن. آیا مجدد وارد اصلاح میشیم؟ اصلاح که ذات کار هست و طبیعی و قاعدتا اتفاق میفته، ولی امیدوارم فوق سنگین نباشه! به هر حال من که در کمترین حالت تا آخر سال سبد موقتم رو نگه میدارم و سبد بلند مدتم رو هم تا سال های سال بعد. تا ببینیم در ادامه چی پیش میاد.

بالا