• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
۳ ۴ ماه دیگه انتخاباتشونه، اگه بایدن بیاد (به احتمال کم) فکر کنم از این تورم صعودی کاسته و وضعیت اندکی ملایم بشه احتمال مذاکره و خویشتن‌داری طرفین بیشتر و به سمتی بریم که وضعیت و رشد بورس هم کمتر بشه.
بازارهای دیگه به چه نسبتی نمیدونم.
اگه اون یکی بیاد بدون توافق وضعیت بدتر و بدتر بشه که اینجا نگه داری ریال کاملا اشتباه میشه از نظرم و اگه توافقی بشه بازم وضعیت و رشد بورس کمتر
نظر شما چیه دوستان؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
آزمون ریسک پذیری

نتیجه برای من متعادل شد

چند تا سوالهاش برای من نبود یا جوابی که من می خواستم توش نبود، همین طوری جواب زدم.

a262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
اینا رو کی نوشته؟

الان دلار چنده دلار چنده؟
مشاهده پیوست 1182251
این یک سال افزایش داده یا نزولی بوده؟
توکمتر از 1 سال عمه من ریال رو 33 درصد بی ارزش تر کرده؟ یا دلالا؟؟ یا کاربرای پرشین تولز؟

تو تازه از خواب بیدار شدی. زمستون بود تو یکی از تاپیکها با @Webmoney-XCH درباره قیمت محصولات فناوری سوال و جواب داشتیم. دلیلش قیمت دلار نیست، ممنوع شدن ثبت سفارش و کمبود عرضه هست. اون آقا چند ماه پیش پیش بینی اینو کرده بود

دلار 50 درصد بالا رفته اما برنج 2 برابر شده. دلیل اصلیش این بالا رفتن 50 درصدی دلار نیست، ارز 4200 تومنی برای واردات برنج حذف شده. برای روغن هم گفتن میخواد ارز 4200 تومنی حذف بشه
حتما کاربرای پرشین تولز این کارها رو کردن. یا مقصر مردم هستن
------------------------

کسی هم اینجا نگفته شاخص بورس تا آخر صعویه مثلا تا 10 میلیون میره. ممکنه تا 1،500،000 بره بعد تا 500 هزار سقوط کنه. یا همین روزا سقوط کنه. بعدش دوباره صعود کنه .کسی نمی دونه.
داداش یه زمانی دلار سینوسی بالا پایین می رفت
یه عده می گفتن دلار 30 تومن میشه
و وقتی بالا میرفت با اب و تاب می اومدن و می نوشتن که بالا رفت دیدین .... دیدین...
وقتی پایین می اومد اصلا انگار که نه انگار
اون نوشته من مربوط به اونه
چرا همه چیز رو باهم قاطی می کنین؟
..............
در مورد اینکه چرا کالا و ملک چند برابر شده ولی دلار هنوز 30 تومن نشده و ما همون موقع هم گفتیم
این تحلیل شماست که چون ممنوع شده گران شده ولی من نظر دیگه ایی دارم
هر کسی نظری داره
ولی در هر حال دلار دیگه 30 تومن نشد و قیمت اجناس هم چند برابر شد
و ماهمچنان ساندیس خور و رب گوجه گیر و دمده و بی خبر و ... هستیم
اما ایران از هم نپاشید و ***** ایی و روحانی فرار نکردن و حرفهایی که اون موقع می گفتین هیچ کدوم اتفاق نیافتاد....

--------------
اینکه بالاخره روزی در اینده پراید میشه 200 میلیون یا سکه میشه 10 میلیون یا شاخص میشه پنج میلیون رو همه می دونن....
اما حرف من اینجا اینه که دیگه بورس حرکتش رو کرده و الان هر کی سرمایه بیاره در بورس احتمال ضررش بالاست(حالا شما یکسال دیگه بیا بگو چون دولت جلوشو گرفت بورس فلان شد یا هر چیزی..)
زیاد به حرف یه عده دلال گوش ندین که ادعاشون زیاده ولی ....

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خیلی دوس دارم بدونم افرادی که درباره حبابی بودن بورس و اینکه رشدشو کرده و از این جور حرفا میزنن ، درباره تحلیل های مهناز صادقی و تارگت های سهم ها و شاخص که میکنه ، چه نظری دارن !

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان یه چنتا شرکت بگید نه برای خرید برای تحلیل یه چنتا نکته یاد بگیریم .
اگه منظورت تحلیل بنیادیه و نظر من رو میخوای :
یه شرکت کوچولو و جالب معرفی میکنم ، از اولین صورت مالی خط به خط بخونش . چیزای جالبی دستگیرت میشه . از سال 93 هم خیلی جدی بررسیش بکن
نسبت هاشو در بیار و کلن تحلیل بنیادی رو روی این شرکت انجام بده . این شرکت نقطه طلایی ورود من به دنیای بنیادی بودش :D
قیمت تابلو رو هم از همون اول ببین چطوری تغییر کرده
به ترکیب هیئت مدیره و سهام داراش و تغییراتشم حتماتوجه بکن;)
شرکت خوش دستیه ...
کسی کاری به کارش نداره و یه گوشه بازی میکنه
" قهکمت "
پیشنهاد من : شروع تحلیل رو با دید آموزشی حتما حتما با شرکت های کوچیک اینطوری شروع بکن
یوقت نخریااا :p
میخوام یجوری دوباره سوارش بشم که یه کله تا ابر تورم بعدی سواری بگیرم
283.gif

الان بالاست !
دو سه سالیه چِشُم دنبالته ...
leb.gif

دل من شبو روز دنباله دلته ...
dance.gif

نفتی که می گفتن قیمتش منفی شده و پول به خریدار میدن که فقط نفت رو ببره، الان شده 37 دلار

اون زمان، زمان بهتری برای خرید سهام شرکتهای پالایشی و پتروشیمی بود درسته؟ چون قیمت نفت کاهش پیدا کرده بود...
نه الزاما
موارد دیگه ای هم موثر هستش

آزمون ریسک پذیری

نتیجه برای من متعادل شد

چند تا سوالهاش برای من نبود یا جوابی که من می خواستم توش نبود، همین طوری جواب زدم.
نتیجه تست.JPG

گاو شاخدار جنتلمن شدم :p

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
داداش یه زمانی دلار سینوسی بالا پایین می رفت
یه عده می گفتن دلار 30 تومن میشه
و وقتی بالا میرفت با اب و تاب می اومدن و می نوشتن که بالا رفت دیدین .... دیدین...
وقتی پایین می اومد اصلا انگار که نه انگار
اون نوشته من مربوط به اونه
چرا همه چیز رو باهم قاطی می کنین؟
..............
در مورد اینکه چرا کالا و ملک چند برابر شده ولی دلار هنوز 30 تومن نشده و ما همون موقع هم گفتیم
این تحلیل شماست که چون ممنوع شده گران شده ولی من نظر دیگه ایی دارم
هر کسی نظری داره
ولی در هر حال دلار دیگه 30 تومن نشد و قیمت اجناس هم چند برابر شد
و ماهمچنان ساندیس خور و رب گوجه گیر و دمده و بی خبر و ... هستیم
اما ایران از هم نپاشید و ***** ایی و روحانی فرار نکردن و حرفهایی که اون موقع می گفتین هیچ کدوم اتفاق نیافتاد....

--------------
اینکه بالاخره روزی در اینده پراید میشه 200 میلیون یا سکه میشه 10 میلیون یا شاخص میشه پنج میلیون رو همه می دونن....
اما حرف من اینجا اینه که دیگه بورس حرکتش رو کرده و الان هر کی سرمایه بیاره در بورس احتمال ضررش بالاست(حالا شما یکسال دیگه بیا بگو چون دولت جلوشو گرفت بورس فلان شد یا هر چیزی..)
زیاد به حرف یه عده دلال گوش ندین که ادعاشون زیاده ولی ....
داشتم می نوشتم اینترنت قطع شد

یه پست دیگه داری که به کاربری گفتی چرا طلای 450 هزار تومنی خریدی. الان طلا چقدر شده؟

زمانی هم که دلار موقتا رفت کانال 9000 هزار تومن یه عده می گفتن دلار 6000 تومن میشه. ارزش دلار پایین اومد. اونایی که ارز خریده بودن بیچاره شدن و...
ما دلمون نمیاد ارزش ریال بالا بره؟ ولی با حلوا حلوا نرخ دلار پایین نمیاد

دلار 30 هزار تومن نشده، ولی وقتی قیمت ریالی یه کالا رو تقسیم بر قیمت دلاری میکنی بالای 20 هزار تومن به دست میاد. حالا می خوان نرخ دلار رو بزنن 10 هزار می خوان بزنن 15 هزار تومن

قیمت چای و برنج بالا رفت غیر از اینه به خاطر حذف ارز 4200 تومنیه؟
اجناس به خاطر ممنون شدن (همون ممنوع) گرون نشدن پس به خاطر چی گرون شدن؟ این گرون شدن کالاهای آی تی به خاطر ممنون شدن سفارش حرف من نیست. کاربر @Webmoney-XCH چند ماه پیش حرفش رو زده بود که اینطوری میشه. تازگیا هم چند نفر از کاربرای اینجا هم حرفش رو زدن

در رابطه با بورس هشدار دادن که دخالت ها نمی زاره بورس روند عادی خودش رو بره. یه کارشناس گفته بود لینکش رو پیدا کنم میزارم

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
علی فیروزی کارشناس بازار ارز و سرمایه : به صورت کلی به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنم که پس از آزاد سازی سهام عدالت آن را به فروش برسانند، زیرا معتقدم این سبد جای رشد بسیار زیادی دارد و اگر اکنون که ارزش آن میان ۱۱ تا ۱۴ میلیون تومان است تا سال آتی همین موقع ارزش آن به بیش از بیست میلیون تومان و حتی نزدیک به ۳۰ میلیون تومان هم می‌رسد. پیشنهاد می‌کنم حداقل تا آخر امسال یا خردادماه سال آتی این سهم را نگاه دارند

نظرتون چیه؟ ارزش سهام عدالت به 30 میلیون برسه، بازده بورس (یا حداقل نمادهای سهام عدالت) تا سال آینده باید 100 درصد باشه.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
علی فیروزی کارشناس بازار ارز و سرمایه : به صورت کلی به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنم که پس از آزاد سازی سهام عدالت آن را به فروش برسانند، زیرا معتقدم این سبد جای رشد بسیار زیادی دارد و اگر اکنون که ارزش آن میان ۱۱ تا ۱۴ میلیون تومان است تا سال آتی همین موقع ارزش آن به بیش از بیست میلیون تومان و حتی نزدیک به ۳۰ میلیون تومان هم می‌رسد. پیشنهاد می‌کنم حداقل تا آخر امسال یا خردادماه سال آتی این سهم را نگاه دارند

نظرتون چیه؟ ارزش سهام عدالت به 30 میلیون برسه، بازده بورس (یا حداقل نمادهای سهام عدالت) تا سال آینده باید 100 درصد باشه.
به نظر من که منطقی گفته
به نظرت رشد 100 درصدی تو یک سال خیلی زیاده ؟ همین نماد ها خیلیاشون تو 1 ماه ( تقریبا از نیمه فروردین تا اردیبشت ) بالای 100 درصد رشد کردن !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به نظر من که منطقی گفته
به نظرت رشد 100 درصدی تو یک سال خیلی زیاده ؟ همین نماد ها خیلیاشون تو 1 ماه ( تقریبا از نیمه فروردین تا اردیبشت ) بالای 100 درصد رشد کردن !
نه اخه خیلیا از ریزش بورس حرف می زنن. اگه ریزش داشته باشه فرضا 50 درصد، باید 100 درصد رشد داشته باشه تا به حالت قبل برگرده
اون رشد 100 درصدی بورس توی 2 ماه هم به نظرم یه چیز استثنا بوده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه اخه خیلیا از ریزش بورس حرف می زنن. اگه ریزش داشته باشه فرضا 50 درصد، باید 100 درصد رشد داشته باشه تا به حالت قبل برگرده
با دید بلند مدت نگهداری بکنید ، چرا که نه
سود خوبی میبرید
حیفه
توی یکی از تاپیک های پاتوق که در مورد سهام عدالت بود ، 10 تا سهم با ارزش کمتر رو پیشنهاد دادم میشه فروخت و به جاش صندوق بگیرید
ترجیحا همون سهم ها رو اضافه نکنید چون قیمتشون بالاست و ارزش نداره . بجاش یدونه صندوق سهامی ETF بگیرید
نگهدارید برای 5 سال الی 10 سال دیگه ، کلی ارزشش بالا میره
نوسانات کوتاه مدت و همون ریزشی که خودمم میگم فقط واسه کسب سود بیشتره
وگرنه فرضا 40% بریزه ، حداکثر تا 2 سال بعدش دوباره جبرانش میکنه
تازه بابت سهام عدالت شما که الان پولی ندادی ، همش سوده ;)
اگه داشتم بعد از حذف اون 10 تا قطعا نگهداری میکردم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
حق تقدم های استفاده نشده که حراج میشه، ما هم می تونیم بخریم؟
مثل همین خرید و حق تقدم تو سامانه معاملات آنلاین هست یا فرق داره؟
..

با دید بلند مدت نگهداری بکنید ، چرا که نه
سود خوبی میبرید
حیفه
توی یکی از تاپیک های پاتوق که در مورد سهام عدالت بود ، 10 تا سهم با ارزش کمتر رو پیشنهاد دادم میشه فروخت و به جاش صندوق بگیرید
ترجیحا همون سهم ها رو اضافه نکنید چون قیمتشون بالاست و ارزش نداره . بجاش یدونه صندوق سهامی ETF بگیرید
نگهدارید برای 5 سال الی 10 سال دیگه ، کلی ارزشش بالا میره
نوسانات کوتاه مدت و همون ریزشی که خودمم میگم فقط واسه کسب سود بیشتره
وگرنه فرضا 40% بریزه ، حداکثر تا 2 سال بعدش دوباره جبرانش میکنه
تازه بابت سهام عدالت شما که الان پولی ندادی ، همش سوده ;)
اگه داشتم بعد از حذف اون 10 تا قطعا نگهداری میکردم
تو یه سال آینده، نه بلندت مدت. میگم قرار باشه سهام عدالت سال آینده بشه 30 میلیون تومن، بازده بازار تا یه سال آینده باید 100 درصد باشه (یا بازار همچنان صعودی باشه و تا سال آینده 100 درصد بده، یا یه ریزش مثلا 40 درصدی داشته باشه بعدش 233 درصد رشد داشته باشه تا به بازده 100 درصدی برسه)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

میزان زیان (درصد ضرر)میزان جبران ضرر (درصد کسب سود)
1011.1
1517.6
2025
2533.3
3042.8
3553.8
4066.6
4581.8
50100
55122.2
60150
65185.7
70233.3
75300
80400
85566.6
90900
951900
999900
طبق جدول بالا، اگر 1 میلیون تومان داشته باشید، با 20 درصد ضرر، ارزش سرمایه‌ی شما به 800 هزار تومان می‌رسد که برای جبران آن می‌بایست 25 درصد سود کنید و اگر 50 درصد ضرر کنید، ارزش سرمایه‌ی شما به 500 هزار تومان می‌رسد که برای جبران آن می‌بایست 100 درصد سود کنید!

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بازده کویر شد 10.5- ، صبا 17-
فاسمین 9.4+
چند هفته پیش بازده کویر بیشتر بود (منفیش کمتر بود)
خب ونوین هم صف خرید شد 5.1 هم درصد از این گرفتم. زودتر مثبت نشد باهاش حکشتی بگیرم

.......................

دانا صف خرید، پایانی 1.12+ یعنی حدود یک پنجم مبنا رو پر کرده
خگستر از 3.8+ اومده تا صف فروش
حکشتی هم منفی . چرا؟
میزان زیان (درصد ضرر)میزان جبران ضرر (درصد کسب سود)
1011.1
1517.6
2025
2533.3
3042.8
3553.8
4066.6
4581.8
50100
55122.2
60150
65185.7
70233.3
75300
80400
85566.6
90900
951900
999900
طبق جدول بالا، اگر 1 میلیون تومان داشته باشید، با 20 درصد ضرر، ارزش سرمایه‌ی شما به 800 هزار تومان می‌رسد که برای جبران آن می‌بایست 25 درصد سود کنید و اگر 50 درصد ضرر کنید، ارزش سرمایه‌ی شما به 500 هزار تومان می‌رسد که برای جبران آن می‌بایست 100 درصد سود کنید!
منم همینو گفتم. اگه 50 درصد ریزش داشته باشه باید 100 درصد رشد کنه تا به حالت قبل (منظوزم قیمت قبل/ سر به سر) برگرده

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
#کیسون امروز هم افزایش نهایی رو انجام دادم و بیشترین سهم در پرتفوم تبدیل شد.
باشد که تا سال بعد خبرهای خوش رو هر چند ماه یک بار ببینیم.

#سخاش هم تو صف هستم. اگر امروز نتونم بخرم فردا سرخطی می زنم. این سهم از سیمانی ها هم عالی هست.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
درسته اون رشد استثنا بود ولی رشد 100 درصدی تا سال دیگه اصلا چیز عجیبی نیست ( تازه اگه بحث سود مرکب رو در نظر بگیری میبینی خیلی راحت به این درصد میرسی )
در ضمن حرف زیاد میزنن باید ببینم در عمل چی میشه !

بالا