• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
کلا برای معامله روی حرف هیچ کس و هیچ گروهی حساب نکنید. تجربه نشان داده هر کی هر چقدر بیتشر در مورد بورس بودنه کمتر در موردش با اطمینان کامل حرف میزنه
فقط کافیه به پست های کاربر fx hoseini دقت کنید که با این سابقه طولانی هیچ وقت با اطمینان ۱۰۰ درصد نحرفیدن که نشون از تجربشون داره

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
اولین اشتباه رو قله خریدنه اشتباه بزرگتر به موقع خارج نشدنه . خیلی راحت میشه رشد بیشتر سهم ها رو با رشد دلار مقایسه کرد و سهم هایی که زیادی رشد کردن رو نخرید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کلا برای معامله روی حرف هیچ کس و هیچ گروهی حساب نکنید. تجربه نشان داده هر کی هر چقدر بیتشر در مورد بورس بودنه کمتر در موردش با اطمینان کامل حرف میزنه
فقط کافیه به پست های کاربر fx hoseini دقت کنید که با این سابقه طولانی هیچ وقت با اطمینان ۱۰۰ درصد نحرفیدن که نشون از تجربشون داره
دقیقا همه اینا نظریه و تحلیله
احتمال وقوع هم 50-50 هستش
آخر همه پستامم گفتم ، نظر شخصیمه ، هرکی نظر شخصی خودشو داره ;)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اولین اشتباه رو قله خریدنه اشتباه بزرگتر به موقع خارج نشدنه . خیلی راحت میشه رشد بیشتر سهم ها رو با رشد دلار مقایسه کرد و سهم هایی که زیادی رشد کردن رو نخرید
sleep[1].gif

عمه جوووون خدمتت بگم که :
اینم توی همه کلاسای تئوری میگن

اگه تو کف فلان قیمتی میخریدی ، طی 6 ماه توی این سقف با این قیمت میفروختی ، 50% سود میکردی

شما صبر بکن بازار رکودی بشه یا درجا بزنه ، اونوقت قسم میخورم نه حد سود رو رعایت میکنی نه حد ضرر رو ! به یه جایی میرسی که اول بیشتر جمله هات ایکاش میشه !;)
اینارو منم تجربه کردم چون ورودم به بورس از 92 بوده یعنی بدترین زمان . فقط پولم آب میشد منم باهاش بای بای میکردم
99.gif

تازه اون موقع یه بخشی از سرمایه دست یکی دیگه هم بود . اون میفروخت من نیگا میکردم
207.gif

گذشته سهم رو نگاه کردن و نظر دادن آسونه ولی وقتی آینده نمودار رو نمیدونی ، کف و سقف قیمتی معنی نداره ! کسی که یه مقاله در مورد بازار بخونه ، میگه باید کف بخری و سقف بفروشی . ولی حرف تا عمل یه دنیا تفاوت داره و گاهی اوقات دقیقا تو سقف میخری و تو کف میفروشی
من 1000 بار اشتباه کردم
دهنم سرویس شد چقدر پول از دست دادم ولی در نهایت قلق بازار دستم اومد :
صبر ، حوصله ، سهام داری ، بلند مدت ، نداشتن طمع​
استادای خوبی هم داشتم . کلاس حضوری و مجازی اینا نرفتم . استادم کسایی بودن که از دهه 80 فعالیت بورسی و سرمایه گذاری داشتن . نمیتونم اسم بیارم ولی اسمشون رو بگم قول میدم نصف بچه های پی تی میشناسن .
نه اینکه طرف بشینه جلوم بهم درس یاد بده ! یه ربع حرف میزد ، برام یه دنیا ارزش داشت و کلی تجربه رو انتقال میداد ! مدیریت سبدش رو میدیدم . کنارش مینشستم و نظرشو میشنیدم . تحلیل و بررسی که میکردم از اون اشخاص میپرسیدم و ...
تئوری با عمل فرق دارههه​

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
حمید جان شما فردی هستی که سایت ، تلگرام و . . . برای کسب و کارت داری اما من ندیدم تبلیغشون کنی
چرا ؟!‌ چون برای خودت اعتقادات و روحیاتی داری
بیش از ده سال در بورس های مختلف بودم اگر برای خودمون استراتژی و . . . نداشته باشیم کارمون ۲ زار ارزش نداره

@FX.HOSSEINY

100% همینه و یه سری اعتقادات که شاید از نظر بعضیا اصلا درست هم نباشه... من نظر شما رو تایید کردم و میگم واسم جالب بود که یه جورایی هم فکر خودمم هست.. البته نظر بقیه دوستان هم محترم و درسته که اگر میگن: اگر مطمئنی فلان سهم افزایشی هست اقدام به خرید کن و کاری به مسائل حاشیه ای نداشته باش...

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
این داستان جالبه:D
مادر یکی از دوستام بهم زنگ زد گفت حسین اقا تو بورس هستی یکمی پول دارم بدم بهتون برام بورس بخریدمنم گفتم سرم شلوغه ولی به مادر دوستان که نمیتونم بگم نه که،براتون سهم میخرم چشم،گفتم برید کد بورسی بگیرید من اوکی میکنم گفت من سال ۹۲ داشتم یکمقدار بورس هم خریده بودم دیگه ریخت بازار رفتم تو ضرر نمیدونم چی شده،گفتم یوزر پسش از کارگزاری بگیرید و حساب شارژ کنید من اوکی میکنم،رفتم تو حسابش صحنه ای دیدم عجیب!!!!!۲۲۰ میلیون توش سهم داشت ،فسرب ۴۲۸۱٪ تو سود بودبرید به اونهایی که طرفدار خرید خونه و دلار بودن بگید سال ۹۲ تا الان ۴۲۸۱٪ سود کردیم...این هم مدرکش
حسین نیک فرجام

photo_2020-06-03_01-33-14.jpg

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
منم میگم شاخص عدد 3 میلیون رو میبینه ! چه زمانی ؟ 1 سال دیگه ؟ 5 سال دیگه ؟ 10 سال دیگه ؟
عدد 3 میلیون که سهله ، عدد 30 میلیون هم میبینه :D
فخوز 100000 تومن به ازای هر سهم رو میبینه ! چه زمانی ؟
اونی مرده و هنر کرده که زمان رو مشخص بکنه ! وگرنه قیمت رو همه میشخ میکنن
شما خودت اگه مردی زمان و محدوده ریزش و آغاز رکود بازار رو مشخص کن واسه ما. بسم الله منتظریم

وگرنه روضه خونی و وعده ریزش رو همه بلدن، منم میدونم بازاری که تو ۲ سال ۱۰ برابر شده یه جا میریزه. اون ادیب شارلاتان کلاهبردار از شاخص ۱۸۰ هزار داره میگه بازار حبابه میریزه.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شما خودت اگه مردی زمان و محدوده ریزش و آغاز رکود بازار رو مشخص کن واسه ما. بسم الله منتظریم

وگرنه روضه خونی و وعده ریزش رو همه بلدن، منم میدونم بازاری که تو ۲ سال ۱۰ برابر شده یه جا میریزه. اون ادیب شارلاتان کلاهبردار از شاخص ۱۸۰ هزار داره میگه بازار حبابه میریزه.
من هر وقت صلاح بدونم میخرم ، نگه میدارم و میفروشم ، هر سهمی رو که دلم بخوام ! تمرکز و زمانم رو میزارم برای معاملات خودم . گاهی اوقات اونم فقط اینجا میام یه چیزایی خیلی عمومی رو میگم چون اعتقاد دارم هرکسی باید برای سرمایه خودش دل بسوزونه;)

من متاسفانه مثل شما ادعا ندارم و میگم نظر شخصی خودمه و بر اساس تصمیم خودتون عمل بکنید
یه سهامدارم مثل چند میلیون سهام دار دیگه
فقط اینجا نظرم رو در اختیار بقیه قرار میدم . شما هم نظرتو بگو ولی یجوری با قاطعیت نگو که انگار وحی شده :D
نه سهمی معرفی میکنم و نه توصیه به خرید و فروش میکنم و نه متلک و تیکه به بقیه میندازنم ولی وقتی کسی خودشو وارد نظراتم بکنه منم جوابشو میدم . هر وقت من در مقابل معرفی شرکت و سهام از سمت شما وارد عمل شدم و گفتم دلیلت رو بگو ، شما هم بیا در رابطه با نظر بنده ، اظهار نظر بکن

وقتی هم یکی مثل من نظرشو میده و از یه جنبه دیگه شرایط رو بیان میکنه ، به خاطر اینکه خرید روی این قیمت ها داشتی ، مطمئن باش با جو مثبت دادن اینجا یا هرجای دیگه ای بازار جهت نمیگیره . در نتیجه لازم نیست هرچی میگم رو تخریب بکنی که دو نفر پای ثابت هم لایک بندازن پای پستت ;)
یه بنده خدا چند صفحه قبل نظر داد ، به بدترین شکل ممکن به ایشون توهین کردی ( فکر کنم شما بودی ، تهمت چرا ، آی دی رو یادم نیست دقیقا )

من خودم همون فخوز رو دارم و میگم قیمتش زیاده . یه سهام دار به من نشون بده سهم شرکتی رو داشته باشه و بگه قیمتش بالاست :p

اینقدر هیجانی عمل نکن
نظر من ، بقیه دوستان و بقیه رو بخون ، لازم نیست حتما واکنش نشون بدی ، گوشه ذهنت داشته باش ، بررسی های خودتم داشته باش و در نهایت تصمیم بگیر . من که شما رو مجبور نکردم بخری یا بفروشی . دکمه خرید و فروش توی حساب کاربری خود شماست :D

من ادعایی ندارم و فقط نظرم رو میگم ، نه تاریخ مشخص میکنم نه با قاطعیت چیزی رو میگم . هیچ کسی هم نمیتونه با قاطعیت پیشبینی بکنه
زمانی که شما واقعا متوجه بشی که تک تک این حرفا نظره و وحی نیست ، اونقوت میتونی هیجان خودتو کنترل بکنی

این داستان جالبه:D
مادر یکی از دوستام بهم زنگ زد گفت حسین اقا تو بورس هستی یکمی پول دارم بدم بهتون برام بورس بخریدمنم گفتم سرم شلوغه ولی به مادر دوستان که نمیتونم بگم نه که،براتون سهم میخرم چشم،گفتم برید کد بورسی بگیرید من اوکی میکنم گفت من سال ۹۲ داشتم یکمقدار بورس هم خریده بودم دیگه ریخت بازار رفتم تو ضرر نمیدونم چی شده،گفتم یوزر پسش از کارگزاری بگیرید و حساب شارژ کنید من اوکی میکنم،رفتم تو حسابش صحنه ای دیدم عجیب!!!!!۲۲۰ میلیون توش سهم داشت ،فسرب ۴۲۸۱٪ تو سود بودبرید به اونهایی که طرفدار خرید خونه و دلار بودن بگید سال ۹۲ تا الان ۴۲۸۱٪ سود کردیم...این هم مدرکش
حسین نیک فرجام

مشاهده پیوست 1181939
واسه همینه که میگم توی ایران به خاطر تورم ، سهم پشگل سازی هم توی قله بخری 6 یا 7 سال دیگه چند برابر میشه . همون پشگل سازی رو تو کف بخری 10 برابر میشه .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
photo_2020-06-03_22-10-52.jpg
در عرض بیست روز یه پنیر ۴۰۰ گرمی ٪۴۵درصد یهو #افزایش قیمت داشته!

حالا خود این پنیر قبلا طی یک سال اخیر سه برابر شده بود ! بماند!

البته نگران نباشید همه‌ش #حبابه! :D

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
من هر وقت صلاح بدونم میخرم ، نگه میدارم و میفروشم ، هر سهمی رو که دلم بخوام ! تمرکز و زمانم رو میزارم برای معاملات خودم . گاهی اوقات اونم فقط اینجا میام یه چیزایی خیلی عمومی رو میگم چون اعتقاد دارم هرکسی باید برای سرمایه خودش دل بسوزونه;)

من متاسفانه مثل شما ادعا ندارم و میگم نظر شخصی خودمه و بر اساس تصمیم خودتون عمل بکنید
یه سهامدارم مثل چند میلیون سهام دار دیگه
فقط اینجا نظرم رو در اختیار بقیه قرار میدم . شما هم نظرتو بگو ولی یجوری با قاطعیت نگو که انگار وحی شده :D
نه سهمی معرفی میکنم و نه توصیه به خرید و فروش میکنم و نه متلک و تیکه به بقیه میندازنم ولی وقتی کسی خودشو وارد نظراتم بکنه منم جوابشو میدم . هر وقت من در مقابل معرفی شرکت و سهام از سمت شما وارد عمل شدم و گفتم دلیلت رو بگو ، شما هم بیا در رابطه با نظر بنده ، اظهار نظر بکن

وقتی هم یکی مثل من نظرشو میده و از یه جنبه دیگه شرایط رو بیان میکنه ، به خاطر اینکه خرید روی این قیمت ها داشتی ، مطمئن باش با جو مثبت دادن اینجا یا هرجای دیگه ای بازار جهت نمیگیره . در نتیجه لازم نیست هرچی میگم رو تخریب بکنی که دو نفر پای ثابت هم لایک بندازن پای پستت ;)
یه بنده خدا چند صفحه قبل نظر داد ، به بدترین شکل ممکن به ایشون توهین کردی ( فکر کنم شما بودی ، تهمت چرا ، آی دی رو یادم نیست دقیقا )

من خودم همون فخوز رو دارم و میگم قیمتش زیاده . یه سهام دار به من نشون بده سهم شرکتی رو داشته باشه و بگه قیمتش بالاست :p

اینقدر هیجانی عمل نکن
نظر من ، بقیه دوستان و بقیه رو بخون ، لازم نیست حتما واکنش نشون بدی ، گوشه ذهنت داشته باش ، بررسی های خودتم داشته باش و در نهایت تصمیم بگیر . من که شما رو مجبور نکردم بخری یا بفروشی . دکمه خرید و فروش توی حساب کاربری خود شماست :D

من ادعایی ندارم و فقط نظرم رو میگم ، نه تاریخ مشخص میکنم نه با قاطعیت چیزی رو میگم . هیچ کسی هم نمیتونه با قاطعیت پیشبینی بکنه
زمانی که شما واقعا متوجه بشی که تک تک این حرفا نظره و وحی نیست ، اونقوت میتونی هیجان خودتو کنترل بکنی

واسه همینه که میگم توی ایران به خاطر تورم ، سهم پشگل سازی هم توی قله بخری 6 یا 7 سال دیگه چند برابر میشه . همون پشگل سازی رو تو کف بخری 10 برابر میشه .
گفتی بازار حبابه و میریزه و میره تو رکود. بنده هم پرسیرم بازار کی میریزه و وارد رکود میشه؟

یک کلام بگو "نمیدونم" یا "بلد نیستم" خودتو خلاص کن.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
گفتی بازار حبابه و میریزه و میره تو رکود. بنده هم پرسیرم بازار کی میریزه و وارد رکود میشه؟

شما کلا نمیخوای صحبتای منو بفهمی :D
فکر میکردم ایراد از منه ولی متاسفانه ایراد از هیجانی بودن شماست که از هر 100 تا کلمه 2 تا رو فقط میبینی:confused:
اگه میفهمیدی توی تک تک پست هام گفتم :
من نمیدونم
دیگه فونت از این بزرگ تر نداره که واضح بهت نشون بدم اینا رو نه من نه هیچ کسی نمیدونه
نمیدونم و هیچکسی هم نمیدونه

چیزی هم نیست که کسی بلد باشه و هرکی گفت بلدم باید ....
اگه میدونستم که روند چطوری تغییر میکنه که 10 میلیارد میزاشتم و طی 10 سال آینده وارن بافت جدید میشدم
:p
امیدوارد این 3 تا خط رو درست بخونی :D:D:D:D
داستان داریم اینجا :D:D:D

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
نیروگاهی ها:

وزیر نیرو ایران: قرارداد ۲ ساله صادرات برق با عراق امضا شد

«رضا اردکانیان» درباره دستاوردهای سفر امروز (چهارشنبه) به بغداد گفت: تمامی قراردادهای صادرات برق به عراق تا پیش ار این یکساله بوده اما در این سفر، مذاکرات نهایی شده و قرارداد دو ساله صادرات برق برای سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ با وزارت برق عراق به امضا رسید.

وی اضافه کرد که با پیگیری هایی که نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در عراق داشته، در این سفر حدود ۴۰۰ میلیون دلار (معادل نیمی از مطالبات برق ایران) از طرفی عراق وصول شد.
منبع خبر: بورس نیوز

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

شما راه خودت رو برو
منم راه خودم رو
شما نظرت رو بگو
منم نظرم رو
چیکار به من و نظرم داری . فرض کن من سایت خبری ام :D
پناه میبرم به افتک:eek:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
شما کلا نمیخوای صحبتای منو بفهمی :D
فکر میکردم ایراد از منه ولی متاسفانه ایراد از هیجانی بودن شماست که از هر 100 تا کلمه 2 تا رو فقط میبینی:confused:
اگه میفهمیدی توی تک تک پست هام گفتم :
من نمیدونم
دیگه فونت از این بزرگ تر نداره که واضح بهت نشون بدم اینا رو نه من نه هیچ کسی نمیدونه
نمیدونم و هیچکسی هم نمیدونه

چیزی هم نیست که کسی بلد باشه و هرکی گفت بلدم باید ....
اگه میدونستم که روند چطوری تغییر میکنه که 10 میلیارد میزاشتم و طی 10 سال آینده وارن بافت جدید میشدم
:p
امیدوارد این 3 تا خط رو درست بخونی :D:D:D:D
داستان داریم اینجا :D:D:D
حالا شد.

ولی من عین روز برام روشنه شما داری ثانیه شماری میکنی واسه ریزش بازارا:p ;) :D

زیادم هیجان زده نشو، این بازارم یه روزی میریزه:p:D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا شد.

ولی من عین روز برام روشنه شما داری ثانیه شماری میکنی واسه ریزش بازار:p;):D

زیادم هیجان زده نشو، این بازارم یه روزی میریزه:p:D
قبلا هم شده بود شما نمیدیدی و دوست داری کل کل بکنی
اصلا شوما شکارچی من طعمه
bav3_154fs759111.gif

بیخیال ما شو . به بچه ها سهم معرفی بکن ولی کاری به کارم نداشته باش بخدا اینقدر که من با شما صحبت کردم با عشقم صحبت نکرده بودم:p
من کلا هیجان زده نمیشم خیالت راحت

این منم وقتی نوسان بازارو میبینم
eanz.gif

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بنده اینجا بیش از دو ساله فعالیت دارم دوستان چه با عقاید موافق چه مخالف منو میشناسن نیاز به توضیح خاصی در این باره ندارم.

اما اون متخصص رب گوجه داستان داره و تو این فروم فقط من زبون اونو میفهمم. دیدید که دمشو گذاشت رو کولش و رفت.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در هر صورت اگه باعث ناراحتی شما شدم ، عذر خواهی میکنم قصد ندارم کسی رو ناراحت بکنم .
129fs3248893.gif

بحث که بالا میگیره ممکنه باعث دلخوری بشه و از این بابت عذر خواهی میکنم

این رب گوجه هم شدیدا قبول دارم که ارزش یه کارخونه رب گوجه سازی از خیلی از شرکتهای پدر مادر دار با کلی دارایی بیشتر شده :D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
پناه میبرم به افتک:eek:
ولایه افتک حصنی، فمن دخل فی حصنی امن من عذابی:D:D

آقا بی ربط به موضوع تاپیکه، اما به صورت عمومی میگم شاید به درد کس دیگری هم خورد

به عنوان یک پیرمرد که از رفتار گذشته اش نادم و پشیمانه، در این ایام کرونا گرفتگی که صدای الرحیل به گوشم میرسهoaxo_156fs428254[1].gif 3 تا نصیحت برای شما و دیگرانی که میخوان مثل شما به بقیه کمک کنند دارم

اول اینکه به صورت عمومی نمیتونی به طیف وسیعی کمک کنی. شاید حرفات به درد تعدادی از مخاطب ها بخوره، اما ممکنه ناخواسته به تعدادی از مخاطب ها هم ضرر بزنه. حتی در حد یک اظهار نظر شخصی هم ممکنه کسی رو تحریک به کاری بکنه که تهش براش ضرر باشه. ضمنا به قول مخابراتی ها اینطوری "فیری تو ایر":D برنامه فرستادن، قابل برنامه ریزی هم نیست، چون نتیجه کارت و فیدبک مخاطب رو نمی بینی... اگر دوست داری به دیگران کمک کنی، چند نفر پیدا کن با برنامه ریزی کمکشون کن. اینطوری تمام شرایط زندگیشون رو میدونی، بالای سر کار باش و بزن تو سرشون تا موفق بشن:D. این خیلی بهتره به جان خودم. انرژی کمتری میگیره و نتیجه بهتری هم داره.

دوم اینکه وقتی کسی میگه بلدم یا میدونم، راهنماییش نکن. اینو بذار خط قرمزت که وقتی طرف گفت خودم میدونم یا بلدم دیگه هیچی نگی. بگو خب بلدی، پس هیچی دیگه. خیلی هم عالی دشواری نداریم :):p اگر کسی ازت سوال کرد و گفت بلد نیستم و به من یاد بده، اونوقت شروع کن

سوم اینکه هر راهنمایی رو یک بار بگو. العاقل یکفیه الاشاره. یعنی طرف اگه عقل داشته باشه، یه اشاره براش کافیه:D. در تجربه شخصی من، یه بار و صد بار هیچ فرقی نداره. کسی که یه بار رو قبول نمیکنه، فقط باید سرش بخوره به سنگ، تجربه عملی پیدا کنه تا قبول کنه حرفتو

پ.ن: ببخشید بابت نوشته بی ربط به موضوع تاپیکbav3_154fs759111.gif

پ.ن2: مرگ مصطفی پر منو آتیش نزنید تو این تاپیک:D. بورس ایران برای من ناشناخته و ترسناکه. همون دیدی که شما به بورس جمهوری دموکراتیک کنگو دارید، من به بورس ایران دارم. شمش طلا هم توش خیرات کنن، من میترسم توش قدم بذارم:D

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
تو همین پی تی یه یوزری بود که تو هر تاپیکی کلی نظره کارشناسی میداد و جوری صحبت میکرد که انگار واقعا تو اون زمینه صاحب نظره!! تا اینکه یه تاپیک زد من 16 17 سالمه میخوام کنکور شرکت کنم به نظرتون چه رشته ای شرکت کنم!!!

به نظره من که اصلا تو فضای مجازی نمیشه به حرفهای کسی اعتماد کرد. واقعا ادم نمی دونه که کسی که پشت لپتاپش نشسته و داره با اطمینان میحرفه چندسالشه ، شخصیتش چیه ، چه جور خانواده ای بزرگ شده.... این آدم شما توی بیرون ببینی شاید حاضر نباشی جواب سلامشو بدی، بعد اینجا ناخواسته میایی حرفاشو میخونی و برنامه زندگیتو براساس حرفهای اون می چینی!!

در مورد بورس هم به نظرم یه آدمی که واقعا تو خارج از فضای مجازی می شناسید و کلا سابقه و تجربشو قبول دارید، روی حرفاش فکر کنید و خرید و فروش کنید اونم با مسیولیت خودتون وگرنه آسیب خواهیم دید.

من خودم از چندتا آدم اینکاره مشورت خواستم ، اولش دیدم که خیلی مایل به پاسخگویی نیستن و من کلی هم ازشون ناراحت شدم. ولی الان فهمیدم که اونا از ترسشون که یه وقت راهنمایی غلط نکن یا تو این بازار اشفته اقتصادی ایران حرفشون دوتا شه ناخواسته پاسخگو نیستن. الان من واقعا ازشون تشکر هم می کنم که به جای اینکه بیان بگن اینو بخر حالشو ببر جوابمو ندادن!

بالا