من هر وقت صلاح بدونم میخرم ، نگه میدارم و میفروشم ، هر سهمی رو که دلم بخوام ! تمرکز و زمانم رو میزارم برای معاملات خودم . گاهی اوقات اونم فقط اینجا میام یه چیزایی خیلی عمومی رو میگم چون اعتقاد دارم هرکسی باید برای سرمایه خودش دل بسوزونه
من متاسفانه مثل شما ادعا ندارم و میگم نظر شخصی خودمه و بر اساس تصمیم خودتون عمل بکنید
یه سهامدارم مثل چند میلیون سهام دار دیگه
فقط اینجا نظرم رو در اختیار بقیه قرار میدم . شما هم نظرتو بگو ولی یجوری با قاطعیت نگو که انگار وحی شده

نه سهمی معرفی میکنم و نه توصیه به خرید و فروش میکنم و نه متلک و تیکه به بقیه میندازنم ولی وقتی کسی خودشو وارد نظراتم بکنه منم جوابشو میدم . هر وقت من در مقابل معرفی شرکت و سهام از سمت شما وارد عمل شدم و گفتم دلیلت رو بگو ، شما هم بیا در رابطه با نظر بنده ، اظهار نظر بکن
وقتی هم یکی مثل من نظرشو میده و از یه جنبه دیگه شرایط رو بیان میکنه ، به خاطر اینکه خرید روی این قیمت ها داشتی ، مطمئن باش با جو مثبت دادن اینجا یا هرجای دیگه ای بازار جهت نمیگیره . در نتیجه لازم نیست هرچی میگم رو تخریب بکنی که دو نفر پای ثابت هم لایک بندازن پای پستت

یه بنده خدا چند صفحه قبل نظر داد ، به بدترین شکل ممکن به ایشون توهین کردی ( فکر کنم شما بودی ، تهمت چرا ، آی دی رو یادم نیست دقیقا )
من خودم همون فخوز رو دارم و میگم قیمتش زیاده . یه سهام دار به من نشون بده سهم شرکتی رو داشته باشه و بگه قیمتش بالاست
اینقدر هیجانی عمل نکن
نظر من ، بقیه دوستان و بقیه رو بخون ، لازم نیست حتما واکنش نشون بدی ، گوشه ذهنت داشته باش ، بررسی های خودتم داشته باش و در نهایت تصمیم بگیر . من که شما رو مجبور نکردم بخری یا بفروشی . دکمه خرید و فروش توی حساب کاربری خود شماست
من ادعایی ندارم و فقط نظرم رو میگم ، نه تاریخ مشخص میکنم نه با قاطعیت چیزی رو میگم . هیچ کسی هم نمیتونه با قاطعیت پیشبینی بکنه
زمانی که شما واقعا متوجه بشی که تک تک این حرفا نظره و وحی نیست ، اونقوت میتونی هیجان خودتو کنترل بکنی
واسه همینه که میگم توی ایران به خاطر تورم ، سهم پشگل سازی هم توی قله بخری 6 یا 7 سال دیگه چند برابر میشه . همون پشگل سازی رو تو کف بخری 10 برابر میشه .