ولایه افتک حصنی، فمن دخل فی حصنی امن من عذابی
آقا بی ربط به موضوع تاپیکه، اما به صورت عمومی میگم شاید به درد کس دیگری هم خورد
به عنوان یک پیرمرد که از رفتار گذشته اش نادم و پشیمانه، در این ایام کرونا گرفتگی که صدای الرحیل به گوشم میرسهمشاهده پیوست 1181945 3 تا نصیحت برای شما و دیگرانی که میخوان مثل شما به بقیه کمک کنند دارم
اول اینکه به صورت عمومی نمیتونی به طیف وسیعی کمک کنی. شاید حرفات به درد تعدادی از مخاطب ها بخوره، اما ممکنه ناخواسته به تعدادی از مخاطب ها هم ضرر بزنه. حتی در حد یک اظهار نظر شخصی هم ممکنه کسی رو تحریک به کاری بکنه که تهش براش ضرر باشه. ضمنا به قول مخابراتی ها اینطوری "فیری تو ایر"برنامه فرستادن، قابل برنامه ریزی هم نیست، چون نتیجه کارت و فیدبک مخاطب رو نمی بینی... اگر دوست داری به دیگران کمک کنی، چند نفر پیدا کن با برنامه ریزی کمکشون کن. اینطوری تمام شرایط زندگیشون رو میدونی، بالای سر کار باش و بزن تو سرشون تا موفق بشن
. این خیلی بهتره به جان خودم. انرژی کمتری میگیره و نتیجه بهتری هم داره.
دوم اینکه وقتی کسی میگه بلدم یا میدونم، راهنماییش نکن. اینو بذار خط قرمزت که وقتی طرف گفت خودم میدونم یا بلدم دیگه هیچی نگی. بگو خب بلدی، پس هیچی دیگه. خیلی هم عالی دشواری نداریماگر کسی ازت سوال کرد و گفت بلد نیستم و به من یاد بده، اونوقت شروع کن
سوم اینکه هر راهنمایی رو یک بار بگو. العاقل یکفیه الاشاره. یعنی طرف اگه عقل داشته باشه، یه اشاره براش کافیه. در تجربه شخصی من، یه بار و صد بار هیچ فرقی نداره. کسی که یه بار رو قبول نمیکنه، فقط باید سرش بخوره به سنگ، تجربه عملی پیدا کنه تا قبول کنه حرفتو
پ.ن: ببخشید بابت نوشته بی ربط به موضوع تاپیکمشاهده پیوست 1181954
پ.ن2: مرگ مصطفی پر منو آتیش نزنید تو این تاپیک. بورس ایران برای من ناشناخته و ترسناکه. همون دیدی که شما به بورس جمهوری دموکراتیک کنگو دارید، من به بورس ایران دارم. شمش طلا هم توش خیرات کنن، من میترسم توش قدم بذارم
![]()

بوخودا کسی که تو رو دوست نداشته باشه و حرفاتو نفهمه ، حداقل 15 سال از زندگی عقبه
واقعا حرفات همیشه برام ارزشمند بوده ، چه از اون قدیما که حساب نداشتم چه الان که رو در مانیتور میتونم با شوما صحبت بکنم

در عین حال که با طنز یه موضوع رو میگی ، خیلی حرفات منطقیه و با ارزش
اصلا پاچه خواری نیست ولی پیتی رو من به افتکش میشناسم

اون پروفایل قدیمیت یه همچین چیزایی بودش