• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ولایه افتک حصنی، فمن دخل فی حصنی امن من عذابی:D:D

آقا بی ربط به موضوع تاپیکه، اما به صورت عمومی میگم شاید به درد کس دیگری هم خورد

به عنوان یک پیرمرد که از رفتار گذشته اش نادم و پشیمانه، در این ایام کرونا گرفتگی که صدای الرحیل به گوشم میرسهمشاهده پیوست 1181945 3 تا نصیحت برای شما و دیگرانی که میخوان مثل شما به بقیه کمک کنند دارم

اول اینکه به صورت عمومی نمیتونی به طیف وسیعی کمک کنی. شاید حرفات به درد تعدادی از مخاطب ها بخوره، اما ممکنه ناخواسته به تعدادی از مخاطب ها هم ضرر بزنه. حتی در حد یک اظهار نظر شخصی هم ممکنه کسی رو تحریک به کاری بکنه که تهش براش ضرر باشه. ضمنا به قول مخابراتی ها اینطوری "فیری تو ایر":D برنامه فرستادن، قابل برنامه ریزی هم نیست، چون نتیجه کارت و فیدبک مخاطب رو نمی بینی... اگر دوست داری به دیگران کمک کنی، چند نفر پیدا کن با برنامه ریزی کمکشون کن. اینطوری تمام شرایط زندگیشون رو میدونی، بالای سر کار باش و بزن تو سرشون تا موفق بشن:D. این خیلی بهتره به جان خودم. انرژی کمتری میگیره و نتیجه بهتری هم داره.

دوم اینکه وقتی کسی میگه بلدم یا میدونم، راهنماییش نکن. اینو بذار خط قرمزت که وقتی طرف گفت خودم میدونم یا بلدم دیگه هیچی نگی. بگو خب بلدی، پس هیچی دیگه. خیلی هم عالی دشواری نداریم :):p اگر کسی ازت سوال کرد و گفت بلد نیستم و به من یاد بده، اونوقت شروع کن

سوم اینکه هر راهنمایی رو یک بار بگو. العاقل یکفیه الاشاره. یعنی طرف اگه عقل داشته باشه، یه اشاره براش کافیه:D. در تجربه شخصی من، یه بار و صد بار هیچ فرقی نداره. کسی که یه بار رو قبول نمیکنه، فقط باید سرش بخوره به سنگ، تجربه عملی پیدا کنه تا قبول کنه حرفتو

پ.ن: ببخشید بابت نوشته بی ربط به موضوع تاپیکمشاهده پیوست 1181954

پ.ن2: مرگ مصطفی پر منو آتیش نزنید تو این تاپیک:D. بورس ایران برای من ناشناخته و ترسناکه. همون دیدی که شما به بورس جمهوری دموکراتیک کنگو دارید، من به بورس ایران دارم. شمش طلا هم توش خیرات کنن، من میترسم توش قدم بذارم:D
bav3_154fs759111.gif
تک تک حرفاتو قبول دارم
bav3_154fs759111.gif

بوخودا کسی که تو رو دوست نداشته باشه و حرفاتو نفهمه ، حداقل 15 سال از زندگی عقبه
واقعا حرفات همیشه برام ارزشمند بوده ، چه از اون قدیما که حساب نداشتم چه الان که رو در مانیتور میتونم با شوما صحبت بکنم
bav3_154fs759111.gif

در عین حال که با طنز یه موضوع رو میگی ، خیلی حرفات منطقیه و با ارزش
اصلا پاچه خواری نیست ولی پیتی رو من به افتکش میشناسم
ugly_cafe.gif

تصاویری از ساخت شخصیت Gollum در فیلم هابیت | گیمفا
اون پروفایل قدیمیت یه همچین چیزایی بودش
bav3_154fs759111.gif
ftech

a262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ابله! واگرایی از قله به قله واگرایی منفیه که در صورت تایید با افت قیمت همراه میشه

واگرایی در کف واگرایی مثبته که در صورت تشکیل با صعود قیمت همراه میشه

واگرایی چه مثبت و چه منفی میتونه معمولی یا مخفی باشه. این واگرایی در چارت بیمه دانا واگرایی مخفی مثبت یا +Hidden Divergenceئه که به زیبایی هر چه تمام تر عمل کرد و سهم بیمه دانا امروز با تقاضای بسیار بالا صعودی و صف خرید شد. دقیقا همین واگرایی مخفی مثبت هم سه شنبه هفته گذشته تو چارت شاخص کل شکل گرفته بود و شاخص از 4 شنبه صعودی شد. ولی توی کودن کم عقل سه شنبه اومدی گفتی سقوط قیمتها تازه شروع شده. حقم داری، متخصص رب گوجه چه میفهمه چارت و واگرایی و ترید کردن چیه:D

حالام برو پای بساط گوجه و سبزی پاک کنی مرتیکه خاله زنک شیرین عقل :D خرس گنده خجالت نمیکشه میاد مث خاله خانباجیا درباره چیزی که هیچی ازش نمیدونه مزه پرونی میکنه.

امروزم با اجازت شاخص کل 40 هزار واحد رشد کرد. همین 40 هزار تا رو بردار فرو کن همونجایی که خودت بهتر میدونی;) نبینمت دیگه اینورا، چخه.

بعد اینکه اونهمه ملت در سکه و طلا و دلار با سیگنال خریدت ضرر کردن اومدی اینجا کارشناس شدی برای ما

تو می تونی هرچی خانوادت یادت دادن اینجا به من بگی ولی این فقط بیشتر خارت میکنه
چندتا چیز شنیدی فکر می کنی مثلا تحلیل گر بورسی
خدایا چرا این ملت اینهمه جو زده هستند؟
حالا دو روز قیمتها منفی مثبت میشه یه عده میرن زندگی شونو می فروشن میبرن بورس
بخدا این افرادی که اینجا یا جاهای دیگه ادای کارشناس دراوردن تا دیروز از سوراخ جیبشون هندونه رد میشد
چهار روز بعد هم میان اینجا مینویسن که دولت و حکومت فلان کارو کرد و کشور ما سوخته اس

دلار از 19 برگشت گفتیم دیگه طغیان نمی کنه ولی اینقدر جوگیره شده بودن که کسی جلودارشون نبود....
من یکسال با اینها بحث می کردم که دلار به 19 تومن حالا حالا بر نمی گرده
پارسال گفتن 13 ابان بیا دلار شده 30 تومن دیگه اینجا پیدات نشه
13 ابان یه پست زدم که دلار 30 تومن نشد
شروع کردن به فحاشی که برو 22 بهمن بیا دیگه اینجا پیدات نشه

22 بهمن یه پست زدم که دلار نشد 30 تومن:rolleyes:
یه عده گفتن تو میخای از اینجا پول جمع کنی بری کسب و کار بزنی
یه عده گفتن ساندیس خوری
یه عده مثل ایشون شروع کردن که تو مرد نیستی و جمهوری اسلامی داره از بین میره و از این دست خزعبلات
غوغا شد... تاپیک رو چند روز بستن....

والا نه فرصت بحث با اینها رو داریم نه ارزشی برای بحث دارن
نه ادب صحبت یادشون دادن
الان برین اونجا طرف تازه از خواب بیدار شده که قیمت خونه و گوشی و ... چند برابر شده ولی دلار چند ده درصد گرون شده
الانم روز از نو روزی از نو
بالاخره واقعا تاریخ تکرار می شه

Last edited:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
حسین رو از کجا می شناسی تو کدوم گروه هستی؟ تو یکی از گروهها باهاش هستم پسر گلی هست. نکنه تو رو هم می شناسم ؟
نمیشناسم . داستانو تو یه گروهی دیدم نقل قول کردم.:)

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستا بحث رو عوض کنید ، ماها پیش گو نیستیم که بگیم چی می شه ، فقط یکسری روال و احتمالات ریاضی رو بکار می بریم برای اینکه احتمال آینده مشخص رو پیدا کنیم ،
مثلا اینکه الان شاخص الگو پرچم رو بنظر تکمیل کرده پس احتمال ۹۰ درصد به اندازه قاعده پرچم باید رشد کنه ، حالا اگر مثلثی حساب کنی باید تا ۱.۲ بره که می شه هدف اول و ۱.۵ هدف دوم،
شاخص وزنی و همه چی رو هم می شه بررسی کرد ،
از نظر بنیادی هم بخوای حساب کنی فعلا روند تزریق نقدینگی ادامه دار هست و نباید مقاومت مهمی در رشد شاخص باشه ،
یک مورد دیگه هم هست دیدگاه طرف مهمه اگر کسی دید کوتاه مدت داشته باشه خب سهمی هست که همین دو هفته ۳۵ درصد رفت تو ضرر حالا اگر روی همون سهم فقط دیدش رو میان مدت عوض کنه خب سود ۱۰۰ درصدی در گین دو ماهه در انتظارش هست ،
حالا شما می گه بورس سقوط می کنه خب معلومه درسته بایدم سقوط کنه (ما اسمشو می زاریم اصلاح) چون روال یک طرفه در هیچ معلولی نداریم و هر بالایی یک پایین داره ،
حالا بماند که در معاملات فارکس از همین اصلاح سود شاید بیشتر از صعود بشه کسب کرد ، بازار ایران که هنوز معاملات تعهدی باب نشده یکم فرق داره
خلاصش اینکه پیشگویی اینکه بازار بالا می ره یا پایین منطقی نیست .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
مشکل سهام داران بانک حکمت ایرانیان را حل کنید
دوستان از لینک زیر حمایت کنید و تا میتونید شیر کنید تا حق سهامداران بانک حکمت و بانکها و موسسات وابسته به نیروهای مسلح ضایع نشه

ممنون میشم اگر وقت بزارید و حمایت کنید
حق گرفتنیه اما متاسفانه......

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
معامله‌گری احتمالا دشوارترین کاری است که می‌توان در آن موفق شد.
نه به این دلیل که مستلزم خِرد است، بلکه بر خلاف تصور، به این دلیل که هرچه بیشتر فکر کنید که می‌دانید، احتمال موفقیت شما کمتر است.
مارک داگلاس

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
معامله‌گری احتمالا دشوارترین کاری است که می‌توان در آن موفق شد.
نه به این دلیل که مستلزم خِرد است، بلکه بر خلاف تصور، به این دلیل که هرچه بیشتر فکر کنید که می‌دانید، احتمال موفقیت شما کمتر است.
مارک داگلاس
جناب حسینی نظرتون راجبه اتفاقات کفپارس نگفتید.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوستان یه چنتا شرکت بگید نه برای خرید برای تحلیل یه چنتا نکته یاد بگیریم .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان برای برداشت پول از کارگزاریها فقط روزهای کاری میشه اینکار رو انجام داد یا روزهای تعطیل هم انجام میدن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان یه چنتا شرکت بگید نه برای خرید برای تحلیل یه چنتا نکته یاد بگیریم .
کیسون رو هم برای تحلیل در نظر بگیرید هم برای خرید.
شرکتی هست که زیاد تا حالا رشد نکرده. دارایی ها و زیرمجموعه های بسیار زیادی داره. احتمال افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بسیار بالاست و در اینده نزدیک احتمالا شاهد این خبر در کدال باشیم. حالا شاید دو سه ماهه و شاید شش ماه بعد . منتها اگر این خبرش بیاد احتمالا بالای هزاردرصد خواهد بود. کلی افشای الف در آینده داره. از بازار سه درصدی هم میخواد وارد بازار بالاتر بشه.
خلاصه تو این یک سال پیش رو برای خرید و نگهداری پیشنهادش می کنم.

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
کیسون رو هم برای تحلیل در نظر بگیرید هم برای خرید.
شرکتی هست که زیاد تا حالا رشد نکرده. دارایی ها و زیرمجموعه های بسیار زیادی داره. احتمال افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بسیار بالاست و در اینده نزدیک احتمالا شاهد این خبر در کدال باشیم. حالا شاید دو سه ماهه و شاید شش ماه بعد . منتها اگر این خبرش بیاد احتمالا بالای هزاردرصد خواهد بود. کلی افشای الف در آینده داره. از بازار سه درصدی هم میخواد وارد بازار بالاتر بشه.
خلاصه تو این یک سال پیش رو برای خرید و نگهداری پیشنهادش می کنم.
بنده هم موافقم
و به شخصه ورود کردم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بعد اینکه اونهمه ملت در سکه و طلا و دلار با سیگنال خریدت ضرر کردن اومدی اینجا کارشناس شدی برای ما

تو می تونی هرچی خانوادت یادت دادن اینجا به من بگی ولی این فقط بیشتر خارت میکنه
چندتا چیز شنیدی فکر می کنی مثلا تحلیل گر بورسی
خدایا چرا این ملت اینهمه جو زده هستند؟
حالا دو روز قیمتها منفی مثبت میشه یه عده میرن زندگی شونو می فروشن میبرن بورس
بخدا این افرادی که اینجا یا جاهای دیگه ادای کارشناس دراوردن تا دیروز از سوراخ جیبشون هندونه رد میشد
چهار روز بعد هم میان اینجا مینویسن که دولت و حکومت فلان کارو کرد و کشور ما سوخته اس

دلار از 19 برگشت گفتیم دیگه طغیان نمی کنه ولی اینقدر جوگیره شده بودن که کسی جلودارشون نبود....
من یکسال با اینها بحث می کردم که دلار به 19 تومن حالا حالا بر نمی گرده
پارسال گفتن 13 ابان بیا دلار شده 30 تومن دیگه اینجا پیدات نشه
13 ابان یه پست زدم که دلار 30 تومن نشد
شروع کردن به فحاشی که برو 22 بهمن بیا دیگه اینجا پیدات نشه

22 بهمن یه پست زدم که دلار نشد 30 تومن:rolleyes:
یه عده گفتن تو میخای از اینجا پول جمع کنی بری کسب و کار بزنی
یه عده گفتن ساندیس خوری
یه عده مثل ایشون شروع کردن که تو مرد نیستی و جمهوری اسلامی داره از بین میره و از این دست خزعبلات
غوغا شد... تاپیک رو چند روز بستن....

والا نه فرصت بحث با اینها رو داریم نه ارزشی برای بحث دارن
نه ادب صحبت یادشون دادن

الانم روز از نو روزی از نو
بالاخره واقعا تاریخ تکرار می شه

اینا رو کی نوشته؟

دلار زیر 11300 اومده
طلا زیر 390
ولی خدا رو شکر هر بار شماها اعلام قیمت می کنید می نویسید افزایش
----------------------
بنده عمدا سه صفحه قبل رو هم چک کردم
فقط نوشتین افزایش افزایش
یا منتظر افزایش هستین تا سریع اعلام کنید
یا به دروغ همیشه می نویسید افزایش
کافیه یک نفر اندازه یک ارزن عقل داشته باشه و سه صفحه قبل رو چک کنه تا ببینه همیشه شما می نویسی افزایش ولی در اصل بازار نزولیه

حالا ممکنه ده دقیقه نسبت به ده دقیقه قبل 20 تومن افزایش پیدا کنه سریع میاین اونو می نویسید....
--------------
جهان سوووم همین جاست بخدا همه تقصیر از مسئولین نیست و همه کارها زیر سر انگلیس نیست...
الان دلار چنده دلار چنده؟
1591344555905.png
این یک سال افزایش داده یا نزولی بوده؟
توکمتر از 1 سال عمه من ریال رو 33 درصد بی ارزش تر کرده؟ یا دلالا؟؟ یا کاربرای پرشین تولز؟

الان برین اونجا طرف تازه از خواب بیدار شده که قیمت خونه و گوشی و ... چند برابر شده ولی دلار چند ده درصد گرون شده
تو تازه از خواب بیدار شدی. زمستون بود تو یکی از تاپیکها با @Webmoney-XCH درباره قیمت محصولات فناوری سوال و جواب داشتیم. دلیلش قیمت دلار نیست، ممنوع شدن ثبت سفارش و کمبود عرضه هست. اون آقا چند ماه پیش پیش بینی اینو کرده بود

دلار 50 درصد بالا رفته اما برنج 2 برابر شده. دلیل اصلیش این بالا رفتن 50 درصدی دلار نیست، ارز 4200 تومنی برای واردات برنج حذف شده. برای روغن هم گفتن میخواد ارز 4200 تومنی حذف بشه
حتما کاربرای پرشین تولز این کارها رو کردن. یا مقصر مردم هستن
------------------------

کسی هم اینجا نگفته شاخص بورس تا آخر صعویه مثلا تا 10 میلیون میره. ممکنه تا 1،500،000 بره بعد تا 500 هزار سقوط کنه. یا همین روزا سقوط کنه. بعدش دوباره صعود کنه .کسی نمی دونه.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جناب حسینی نظرتون راجبه اتفاقات کفپارس نگفتید.
خودم یه مقداری داشتم نصف قبل از مجمع فروختم نیمی رو نگهداری کردم
فعلا باید منتظر درخواست شرکت از سازمان برای مرتبه سوم باشیم
امیدوارم این روالی برای سهم های دیگه نباشه !!!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نفتی که می گفتن قیمتش منفی شده و پول به خریدار میدن که فقط نفت رو ببره، الان شده 37 دلار

اون زمان، زمان بهتری برای خرید سهام شرکتهای پالایشی و پتروشیمی بود درسته؟ چون قیمت نفت کاهش پیدا کرده بود...

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوستان برای کسی که از صفر بخواد شروع کنه پیشنهادتون چیه؟؟
آموزش های بورس رو کجا میشه دنبال کرد

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اینا رو کی نوشته؟

الان دلار چنده دلار چنده؟
مشاهده پیوست 1182251
این یک سال افزایش داده یا نزولی بوده؟
توکمتر از 1 سال عمه من ریال رو 33 درصد بی ارزش تر کرده؟ یا دلالا؟؟ یا کاربرای پرشین تولز؟

تو تازه از خواب بیدار شدی. زمستون بود تو یکی از تاپیکها با @Webmoney-XCH درباره قیمت محصولات فناوری سوال و جواب داشتیم. دلیلش قیمت دلار نیست، ممنوع شدن ثبت سفارش و کمبود عرضه هست. اون آقا چند ماه پیش پیش بینی اینو کرده بود

دلار 50 درصد بالا رفته اما برنج 2 برابر شده. دلیل اصلیش این بالا رفتن 50 درصدی دلار نیست، ارز 4200 تومنی برای واردات برنج حذف شده. برای روغن هم گفتن میخواد ارز 4200 تومنی حذف بشه
حتما کاربرای پرشین تولز این کارها رو کردن. یا مقصر مردم هستن
------------------------

کسی هم اینجا نگفته شاخص بورس تا آخر صعویه مثلا تا 10 میلیون میره. ممکنه تا 1،500،000 بره بعد تا 500 هزار سقوط کنه. یا همین روزا سقوط کنه. بعدش دوباره صعود کنه .کسی نمی دونه.
زیاد به این خاله زنک توجه نکن. هر از گاهی مثل خدابیامرز حمیده خیر آبادی با یه سینی سبزی میاد یه مزه میپرونه و میره.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

آموزش این سایت الان رایگان هست .

موفقیت در بورس نیاز به مطالعه و تلاش زیاد داره .
شما باید همیشه در حال آموزش و مطالعه باشید .
اگر اول کار هستنید بنظرم کمی اصول حسابداری و کمی اقتصاد خرد و کلان بخوانید و بعد هم در مورد مفاهیم پایه ای بازار سرمایه مطالعه کنید .
بخشی از آموزش هم با فعالیت در بورس بدست میاد . برای اینکار هم سرمایه کمی وارد بورس کنید تا تجربتون بالا بره .
موفق باشید

بیش از هزار فایل پی دی اف در خصوص بازار سرمایه :

آموزش مقدماتی (394 عنوان)
آموزش تحلیل تکنیکال (421 عنوان)
آموزش تحلیل بنیادی (146 عنوان)
روانشناسی و تابلوخوانی (240 عنوان)

کلا مهم اینه که آموزش رو شروع کنید با کمی جستجو منابع خوبی می یابید .

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
سایت فراچارت هم خوبه
هم آموزش هاش کامل هم رایگان
واسه شروع خوبه

بالا