• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تاسیس گیم نت

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان کاربلد یه راهنمایی میخاستم ازتون هرکی هرچی میدونه طبق تجربه یا نظر شخصیش بگه استفاده کنیم ممنون میشم

من کارم توی نت هست و ساعت کاریم کمه متلسفانه این اواخر شرایط نت خیلی خراب شده از طرفی علاقه شدیدی به کار گیم نت دارم
سرمایه ای که برای اینکار دارم حدود ۲۰۰ تومنه
حالا به نظر شما با وجود اینهمع بازی های نوبایلی و اینترت و فلان ایا گیم نتا درامد دارن ؟
ایا میشه یه مغازه بزرگ‌گرفت داخلش فوتبال دستی و بیلیاردم گذاشت؟
ایا میشه داخل گیم نت قلیان هم به مشتریا داد؟
میخام هم ps4 بیارم هم کامپیوتر
نظرتون چیه ؟ بازارش چجوریه؟
از طرف دیگه ای پایان خدنت ندارم و معافیت تحصیلی دارم
از طرفی چون کارم نت هست میتونم کار خودمم ادامه بدم
سیستم و وسایلم دست دوم در حد نو میخرم که اگه کاسبی نگرفت بفروشم و ضرر انچنانی نکنم

academynet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
با اینکه یه زمان زیاد به اینجور جاها سر میزدم و اتفاقا تو شهر خودمون سری اخر باشگاه بیلیاردی میرفتم که همه اینهارو داشت به علاوه کافه.
بستگی داره هدف درامدی چقدره ، معمولا این پول شما باید ماهانه حدود 30 میلیون سود دهی داشته باشه که این صنف بعید میدونم تو سال اول همچین سودی بده .
اصل درامد اینجور صنف ها هم تو جذب و وفاداری مشتریه ، حتی اگر بهترین نقطه شهر هم این ایده رو اجرا کنی اما به اصطلاح آدم رفیق بازی نباشی، شکست میخوری، یکی از دوستان همچین ایده ای اجرا کرد منتها فقط بیلیارد نداشت، الان تو خرجی روزانش مونده ، مجبوره هرروز بره به دورو بریاش پیام بده که بیایین سرم بزنین تا بتونه از اطرافیانش درامدی داشته باشه.
در کل اگر رفیق باز خوبی هستی یا شخصی رو دورو اطرافت داری که همچین شخصیتی داره، اجراش بکن
ترجیحا تو همین تو نت بمون، دست بذار رو یه صنف خدماتی که 80 الی 90 درصد سود دهی از فروش داره، مثل تولید محتوا ، یک چهارم بودجتو هزینه بکن برای اینکه برسونیش لینک یک (کمتر از اینا خرج بر میداره ولی در کل استرس نداری و خیالت راحته لینک یکو میگیری) ، چارتا کارمندم استخدام کن با حقوق ثابت ، با خیال راحت کسب درامد کن ، چیزی که الان همه طالبشن ، تولید محتواس (سایت و سوشیال و ...) ، ی چیزی تو مایه های رایا مارکتینگ و نویسش و ....

من خودم تو سالی که گذشت واسه مشتریام و خودم حدود 12 . 13 میلیون ازشون خرید داشتم که همش هم سود 100 درصدی بوده واسه این شرکت ها و کسایی رو دورو اطرافم میشناسم که حداقل ماهیانه 2 الی و دو نیم میلیون ماهانه ازشون خرید دارن.

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
با اینکه یه زمان زیاد به اینجور جاها سر میزدم و اتفاقا تو شهر خودمون سری اخر باشگاه بیلیاردی میرفتم که همه اینهارو داشت به علاوه کافه.
بستگی داره هدف درامدی چقدره ، معمولا این پول شما باید ماهانه حدود 30 میلیون سود دهی داشته باشه که این صنف بعید میدونم تو سال اول همچین سودی بوده .
اصل درامد اینجور صنف ها هم تو جذب و وفاداری مشتریه ، حتی اگر بهترین نقطه شهر هم این ایده رو اجرا کنی اما به اصطلاح آدم رفیق بازی نباشی، شکست میخوری، یکی از دوستان همچین ایده ای اجرا کرد منتها فقط بیلیارد نداشت، الان تو خرجی روزانش مونده ، مجبوره هرروز بره به دورو بریاش پیام بده که بیایین سرم بزنین تا بتونه از اطرافیانش درامدی داشته باشه.
در کل اگر رفیق باز خوبی هستی یا شخصی رو دورو اطرافت داری که همچین شخصیتی داره، اجراش بکن
ترجیحا تو همین تو نت بمون، دست بذار رو یه صنف خدماتی که 80 الی 90 درصد سود دهی از فروش داره، مثل تولید محتوا ، یک چهارم بودجتو هزینه بکن برای اینکه برسونیش لینک یک (کمتر از اینا خرج بر میداره ولی در کل استرس نداری و خیالت راحته لینک یکو میگیری) ، چارتا کارمندم استخدام کن با حقوق ثابت ، با خیال راحت کسب درامد کن ، چیزی که الان همه طالبشن ، تولید محتواس (سایت و سوشیال و ...) ، ی چیزی تو مایه های رایا مارکتینگ و نویسش و ....

من خودم تو سالی که گذشت واسه مشتریام و خودم حدود 12 . 13 میلیون ازشون خرید داشتم که همش هم سود 100 درصدی بوده واسه این شرکت ها و کسایی رو دورو اطرافم میشناسم که حداقل ماهیانه 2 الی و دو نیم میلیون ماهانه ازشون خرید دارن.
ممنون از نظر لطفت ولی اون درامدی که شما گفتین فکر نکنم عملی بشه تو این کار

بازم از دوستان تجربه ای دارن ممنون میشم به اشتراک بزارن

academynet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
ببینید من راجب صنفی صحبت کردم که بیشترین پول رو بابتش هزینه کردم این مدت، پرینت این واریزی ها هم تو حساب کاربریم هست ، میانگین ماهانه دو تومن هزینه میکردم . این ماه هم 40 تا ریپورتاژ خریدم که واسه همشون از رایا سفارش دادم متن رو (40 تا محتوا 1500 کلمه ای = یک میلیون و پونصد)
برج یک واسه یکی از مشتریان (اقامت 24) 500 تا مقاله سفارش دادم برای تک تک هتل های شاخص ایران و همه هم 1000 کاراکتر ، حدود 12 میلیون تومن
دوستم هم حدود 300 تا سفارش داد برج 10 (همیار زبان) همه هم تعداد بالا

در کل فقط دورو بریا من ماهانه 6 . 7 میلیون ازشون خرید دارن جمعا و روی هم رفته ، شما بورو صفحه اولش ، سفارشاتی که ثبت میشه رو آنی میاره تو تول بارش و نمایش میده از کدوم شرکتا داره ثبت سفارش میشه .
فقط کارشون تولید محتوا متنی نیست و از بخشای دیگه مثله موشن گرافیک و طراحی لوگو و کلیه خدمات گرافیکی درامد دارن .

فقط مثال زدم براتون این صنف رو و هدفم این بود مجباتون کنم بمونید تو همین صنفی که عمرتونو پاش گذاشتید، اون بیرون کسب و کارا توشون دست زیاد شده ، من رفتم و دیدم چه ادمایی دارن سالاری میکنن تو بازار که سواد کافیم ندارن. کشیدم بیرون ازش و جز جنگ روان چیزی برام نداشت، ضرر مالی هم ندادم ولی وقتم تلف شد.

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
ببینید من راجب صنفی صحبت کردم که بیشترین پول رو بابتش هزینه کردم این مدت، پرینت این واریزی ها هم تو حساب کاربریم هست ، میانگین ماهانه دو تومن هزینه میکردم . این ماه هم 40 تا ریپورتاژ خریدم که واسه همشون از رایا سفارش دادم متن رو (40 تا محتوا 1500 کلمه ای = یک میلیون و پونصد)
برج یک واسه یکی از مشتریان (اقامت 24) 500 تا مقاله سفارش دادم برای تک تک هتل های شاخص ایران و همه هم 1000 کاراکتر ، حدود 12 میلیون تومن
دوستم هم حدود 300 تا سفارش داد برج 10 (همیار زبان) همه هم تعداد بالا

در کل فقط دورو بریا من ماهانه 6 . 7 میلیون ازشون خرید دارن جمعا و روی هم رفته ، شما بورو صفحه اولش ، سفارشاتی که ثبت میشه رو آنی میاره تو تول بارش و نمایش میده از کدوم شرکتا داره ثبت سفارش میشه .
فقط کارشون تولید محتوا متنی نیست و از بخشای دیگه مثله موشن گرافیک و طراحی لوگو و کلیه خدمات گرافیکی درامد دارن .

فقط مثال زدم براتون این صنف رو و هدفم این بود مجباتون کنم بمونید تو همین صنفی که عمرتونو پاش گذاشتید، اون بیرون کسب و کارا توشون دست زیاد شده ، من رفتم و دیدم چه ادمایی دارن سالاری میکنن تو بازار که سواد کافیم ندارن. کشیدم بیرون ازش و جز جنگ روان چیزی برام نداشت، ضرر مالی هم ندادم ولی وقتم تلف شد.

دوست عزیز منظور من درامد از گیم نت بود یکه فرمودین ماهی 20 الی سی تومن
درامد شما از نت و فلان رو که محدودیتی توش نیست چون خودمم توش هستم

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
اول اینکه اکثرا مشتریا بچه هستن .مثلا طرف بی اجازه والدینش میاد گیمنت پدرش میاد یقه شما رو میگیره که چرا اینو راه میدی.
دوم اینکه ممکنه ارازل اوباش بریزن گیمنت پاتوق کنن زورت نرسه بهشون مثلا طرف میاد گیمنت تا شب پلی میده پولش رو حساب نمیکنه چون زورش زیاده .
اینم بگم فضای گیمنت طوریه که حرف رکیک زیاد میزنن اگه یه بچه حرف رکیکی یاد بگیره پدرش میاد یقه شمارو میگیره .
یا مثلا طرف تو یه بازی باخت میده دعوا میشه .تا برسی جداشون کنی به خودشون یا وسایل گیمنت اسیب میرسونن و .. اینا چیزاییه که من بعنوان مشتری دیدم

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درود
کنسول میخواید بزارید یا پی سی؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
خیلی گرون شده قطعات

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
به نظر من اگر جای مناسب و حوصله داشته باشید بجای گیم نت ,کافی نت بزنید (نه مثل قدیم سیستم بزارید)
خودتون کارای مردم رو انجام بدید (ثبت نام و پرینت و ...)
الان همه کارها اینترنتی شده و طیف عظیمی از مردم برای انجام این کار ها به کافی نت مراجعه میکنن
همچنین چون میگید کار آنلاین الان دارید میتونید همون کار رو هم ادامه بدید و حتی گسترش بدید

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
به نظر من کافه گیم بزن . یعنی کافه بزن سه4تا مبل و ps4 هم بذار . میان هم گیم میزنن هم یه چیزی میخورن قطعا ( نوشیدنی 3ت رو میدن 12 :D )

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
قبل گیم نت زدن
یعنی اصولا قبل شروع هر کاری سه ماه برو شاگردی اون کار رو بکن
حتی شده به رایگان
بله گیم نتها درآمد دارند ولی مثلا یکی یک گیم نت رایگان با همه وسایل به من بده من شخصا قبول نمیکنم
چون آدم چنین محیطی نیستم. شرط بندی ، فحش دعواو .... تو گیم نت ها موضوعی رایج هست
تبریز پروانه کسب گیم نت توسط اتحادیه کامپیوتر داده میشه
بی پروانه کسب هم جزو صنوفی هست که فورا پلمپ میشن در تبریز و برخی شهرها بخاطر کرونا محدودیت و سخت گیری ها زیاد شده
اجازه سرو قلیان تحت هر عنوان ممنوعه
حتی بعد کرونا
طبق اطلاع من اگر بخواین فوتبال دستی و ... داشته باشین اگر فضای شما بالای 30متر باشه شاید مجوز مجزا بتونین براش بگیرید

بالا