light67
Registered User
این عرضه اولیه ، وپویا چی هست ؟ ارزش داره بگیریم ؟ 130تومن !
چقدر به هر کی میرسه ! یه نوشته احتمالا بین 60 تا 80 تومن !
چقدر به هر کی میرسه ! یه نوشته احتمالا بین 60 تا 80 تومن !
حفاری من رو 1740 خریدم ریختش تا الانم هنوز نرسیده بهشاین سهم صرفا یک مثال بود
شما یک سهم برای یکماه پیش بیار که صف فروش بوده و امروز بالاتر در حال خرید و فروش نباشه ( اگر پیدا کردی یکماه رایگان برات سبدگردانی میکنم )
بحث اصلی سر اون الگوهای رفتاری که در بازار اتفاق میوفته و بی تفاوت از کنارشون رد میشیم
صندوق بهتر عمل میکنه و توی بازار نزولی کمتر ریزش داره و توی بازار صعودی بیشتر صعود دارهخرید واحد سرمایه گذاری صندوق های سهامی بهتر هست یا سهام شرکت های سرمایه گذاری؟ بازار چه مثبت چه منفی کدوم بهتر عمل می کنن؟؟
80 تومنمون ، 130 تومن میشهاین عرضه اولیه ، وپویا چی هست ؟ ارزش داره بگیریم ؟ 130تومن !
چقدر به هر کی میرسه ! یه نوشته احتمالا بین 60 تا 80 تومن !![]()
#خاذیناین سهم صرفا یک مثال بود
شما یک سهم برای یکماه پیش بیار که صف فروش بوده و امروز بالاتر در حال خرید و فروش نباشه ( اگر پیدا کردی یکماه رایگان برات سبدگردانی میکنم )
بحث اصلی سر اون الگوهای رفتاری که در بازار اتفاق میوفته و بی تفاوت از کنارشون رد میشیم
تمام برنامه های مفید فعلا قطع شده
اسوده بخواب تا صبح خدا بزرگه
اخه 80 تومنم برسه ، توی یکسال نهایت 100 تومن سود بدهصندوق بهتر عمل میکنه و توی بازار نزولی کمتر ریزش داره و توی بازار صعودی بیشتر صعود داره
80 تومنمون ، 130 تومن میشه![]()
ارزش که داره ، بالاخره سوده هرچند ناچیز ، من دست خودم نیست ، هرچی عرضه اولیه بشه میخرمحتی 1000 تومنم عرضه بشه میخرم![]()
![]()
متاسفانه روی قله خریدی اما اگر حساب کنی بالای میانگین ماه در حال معامله هستحفاری من رو 1740 خریدم ریختش تا الانم هنوز نرسیده بهش
برعکس چند روز پیش خصدرا، بعد خصدرا رو صف فروش کردن
من نمیخرم چون اولا تعداد خیلی کم به هر نفر میرسه و دوم اینکه احتمال اینکه حقوقیش مثل حقوقی پیزد غگیلا آریا خیلی کم عرضه کنه و باعث بشه قیمت بالا نره خیلی زیاده-آخرین عرضه اولیه ای که به درد بخور بود شستا بود-یعد اون دیگه بقیش چون نمیشه خرید زد و پایانی اصلا پر نمی کنند مفت نمیارزند.این عرضه اولیه ، وپویا چی هست ؟ ارزش داره بگیریم ؟ 130تومن !
چقدر به هر کی میرسه ! یه نوشته احتمالا بین 60 تا 80 تومن !![]()
اینا عذابنمن نمیخرم چون اولا تعداد خیلی کم به هر نفر میرسه و دوم اینکه احتمال اینکه حقوقیش مثل حقوقی پیزد غگیلا آریا خیلی کم عرضه کنه و باعث بشه قیمت بالا نره خیلی زیاده-آخرین عرضه اولیه ای که به درد بخور بود شستا بود-یعد اون دیگه بقیش چون نمیشه خرید زد و پایانی اصلا پر نمی کنند مفت نمیارزند.
مفید کلا ریده امروز . اول قسمت برداشتم کار نمیکنه .....دوم درخواست برداشت دو روز قبلم منو هنوز انجام نداره .... سوم درخواست خرید با تاخیر میفرسته
تا الان اونطور مشکل نداشتم
اره البته اگه بیرون باشم از نسخه موبایل استفاده میکنم ولی کلا داره گیج میزنن ......در مورد ساعتم همیشه تا قبل ظهر واریز میشد
چند درصد تو ضرری ؟ فکرنکنم به این زودی ها درست بشه این سهم خیلی جو منفی براش ایجاد شدهتف تو ذات کثیف غپینو
Sent from my SM-G985F using Tapatalk