• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو مثبت بازار همه سهام های من منفی شد جز خگستر و ختو قا که جور همه کشیدن برایند کلی منو هم مثبت کردن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
صف چهل میلیونی سفارس در عرض ده دقیقه جمع شد.
شصت و دو میلیون سهم امروز جابجا شد. از افراد عجول به افراد صبور. از افرادی که نمی دونستن چی و چرا خریدن به افرادی که خوب میدونن چی و چرا می خرن.

حقیقت من اطلاعات بورسیم ضعیف هست اما بنا به دلایلی #سفارس واچ لیست محبوب من هست/ امروز که دیدم صف فروش تشکیل شده گفتم شاید به خاطر تکذیب افزایش قیمت سیمان باشه که خبرش درز کرده بود، هنوزم متوجه نشدم داستانش چی بود، از طرفی مثل اینکه چند روز دیگه هم مجمع هست گفتم حتما قبل از مجمع دارن سل میکنن سهام رو ...

منتهی تا اونجایی که من متوجه شدم اکثرا حقیقی ها فروشنده بودن و نه حقوقی ها.. پس احتمال رکب زدن کمه و بیشتر ترس سهامدارا بوده از ریزش روزهای آینده....

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به نظر من اسکالپ فقط تو معاملات فارکس جواب میده اونم برای تریدر های حرفه ای... اینجور ترید کردن رو بذار کنار :دی
نمی زارم کنار :دی
خواستم تا یه سهم خوب پیدا می کنم چند درصد سود بگیرم، 2 درصد هم داد نگرفتم ، گفت بیا این 5 درصد ضرر
اگه دیروز فروش می زدم تو 2 درصد سود بودم..
.......

حیف اینجا آربیتراژ نداره D:

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کلا چند درصد تو سود هستین؟از این بابت میپرسم چون هم سهم زیاد دارین هم زیاد سهم عوض می کنین!میخوام ببینم این روش چجور جواب میده!
برای آخرین دوره که خرید زدم ، کلا اینا سهم های من هستن (سهم های قبلی رو فروختم و اینا رو خریدم) : خصدرا 3.22 درصد ، قرن 7.2 ، دانا 8.69، وبملت 5.24 تو ضرر ... صبا هم شد 8.02- درصد...
حق تقدم دانا با تبدیل به سهم 26.5 درصد تو سود هست ..

................................................................................
دیروز به جای وبملت همین صبا رو نرفتم 3 روزه داره مثبت می خوره

Last edited:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دارایکم امروز به پرتفو کسی از دوستان اضافه شده؟

اگه کسی چند تا پرتفوی (توی کارگزاری های مختلف ) داشته باشه گفتن که چطوریه و تو کدومش میاد؟ من سمات رو هم نگاه کردم خبری نبود واسه ما

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
این سوالو بجای دیروز باید امروز میپرسیدم....

از اواخر سال گذشته فعالان صنعت سیمان خواهان افزایش نرخ در این صنعت هستند. به گفته آن ها چنانچه افزایش نرخ صورت نگیرد بسیاری از کارخانه ها تعطیل شده و متضرر خواهند شد.

با مدیران و فعالان این صنعت که صحبت می کنیم می گویند افزایش نرخ حداقل ۶۰ درصدی را خواستار هستیم. در غیر این صورت ادامه کار توجیه اقتصادی نخواهد داشت. از همان زمان تاکنون سندیکا و انجمن صنعت سیمان با وزارت صمت جلساتی را برگزار کرده اما ظاهرا موفق به تعیین نرخ نهایی نشده اند.
با توجه به شروع فصل مجامع اکثر شرکت های سیمانی در مجامع خود صحبت از لزوم افزایش نرخ کرده اند، به طوری که طی روزهای گذشته حامد اصل روستا مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت گفت: در حال حاضر سیمان کشور با نرخ ۲۳ دلار صادر می شود. این در حالی است که در افغانستان این قیمت بیش از ۵۰ دلار است. این تفاوت قیمت ها به جایی غیر از شرکت های سیمانی می رسد. در حقیقت با توجه به این وضعیت در حال آباد کردن کشورهای همسایه به صورت رایگان هستیم. او معتقد بود بهترین راه برای خروج از این وضعیت عرضه سیمان در بورس کالا بوده که منجر به شفافیت نیز در این عرصه خواهد شد.
صبح امروز خبرهایی مبنی بر نهایی شدن افزایش نرخ در این صنعت در کانال های خبری مطرح شد. شیخان دبیر انجمن صنعت سیمان در گفت و گو با خبرنگار بورس۲۴ در همین خصوص گفت: در حال حاضر نهایی شدن افزایش نرخ در این صنعت را نه تکذیب می کنم و نه تایید. پایان هفته جاری این موضوع تعیین و تکلیف شده و به اطلاع خواهد رسید.
صورت جلسه دستکاری است
وی در خصوص صورت جلسه منتشر شده در فضای مجازی گفت: این صورت جلسه مورد تایید دبیر انجمن نبوده ، تا زمانی که ما به توافق نهایی با وزارت صمت برسیم. این صورت جلسه مربوط به سال ۹۸ بوده و با دستکاری تاریخ را به ۹۹ تغییر دادند.‌ این قیمت ها و تبصره ها مطابق با سال گذشته بوده است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان سیمان گفت: ما یک فرمت صورت جلسه داریم ، که اگر با وزارت صمت به هر توافقی رسیدیم، مدیران عامل کارخانجات سیمان، چنین صورت جلسه ای را تنظیم کنند و به سازمان حمایت بدهند، که اگر هر مدیر عاملی تخلفی انجام داد، بر اساس آن پیگرد قانونی خواهد داشت تا بیشتر از این قیمت نفروشد.
افزایش نرخ با توافق وزارت صمت
شیخان افزود: تا با وزارت صمت توافق نکنیم هیچ افزایش نرخی انجام نمی شود، برای اینکه هم جنبه مسائل مختلف و کارشناسی را بررسی کنیم، با عدد و ارقام به هم ثابت کنیم که نرخ چقدر منطقی است، باید به یک نقطه نظر مشترکی برسیم.
وی گفت: جلسه ای برای سال ۹۹ برگزار نشده، اما در صورت برگزاری، صورت جلسه به وزارت صمت ارائه خواهد شد، در صورت نهایی شدن حتما اعلام می شود

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دومین صندوق دولتی هم که شامل ۶ پالایشگاه بندرعباس، تبریز، اصفهان، تهران، لاوان و شیراز است در تیر ماه عرضه و پذیره نویسی می شود.

قبلا تاریخ دیگه ای گفتن

--------------------------------------

همراه برای سال مالی 98 برای هر سهم 1878ریال سود تعیین کرده، همینطور 1565 ریال سود نقدی. یعنی اگه کسی تا 27 خرداد تاریخ مجمع ، سهامدار بوده (حتی اگه چند روز قبلش سهم خریده باشه) این سود براش واریز میشه؟

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دیروز وبملت رو با 2 درصد سود نفروختم امروز افتاد تو 5.2 درصد ضرر ... هر سهمی فروش نمی زنم باید بیاد پایین هر سهی که می فروشم باید بره بالا /:

خصدرا نیم ساعت آخر از صف فروش دراومد دوباره رفت تو صف فروش /:

باز چند هفته باید منتظر بمونم این سهم ها مثبت شن
خدایی ومهان رو من چقد اینجا گفتم بخرید سهم خوبیه؟ اتفاقا خریدیش اما یه ۴ روز صبر نکردی رو سهم سریع فروختی. حالا برو صف خریدهای پیاپی ومهان رو ببین و خودت قضاوت کن نگهداری سهم مستعد و طلایی مثل ومهان ارزش داشت یا خرید و فروشهای بی هدف و شیر خطی. سهمی که یه ماهه دارم ازش اسم میبرم و بازار تازه داره باهاش آشنا میشه.

من چون چند ساله میشناسمت و ادم خوبی و محترمی هستی سعی میکنم در حد توان چیزی که بلدم راهنمایی کنم، وگرنه واسه من که تاثیری نداره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خدایی ومهان رو من چقد اینجا گفتم بخرید سهم خوبیه؟ اتفاقا خریدیش اما یه ۴ روز صبر نکردی رو سهم سریع فروختی. حالا برو صف خریدهای پیاپی ومهان رو ببین و خودت قضاوت کن نگهداری سهم مستعد و طلایی مثل ومهان ارزش داشت یا خرید و فروشهای بی هدف و شیر خطی. سهمی که یه ماهه دارم ازش اسم میبرم و بازار تازه داره باهاش آشنا میشه.
ومهان رو تا خریدم منفی شد، حرصم دادم فوراً تو اولین فرصت فروختمش. بیشتر به این خاطر فروختم اون همه ازش تعریف شد، حالا اگه از همین شیر یا خطی ها بود میگفتم عیب نداره یه مدت نگهش می دارم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ومهان رو تا خریدم منفی شد، حرصم دادم فوراً تو اولین فرصت فروختمش. بیشتر به این خاطر فروختم اون همه ازش تعریف شد، حالا اگه از همین شیر یا خطی ها بود میگفتم عیب نداره یه مدت نگهش می دارم
ومهان طلاست. رو ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ کشتم خودمو اینقد به همه گفتم بخرید. یه روزی رو ۵ تومن و بعدشم رو ۱۰ تومن یادآوری میکنم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این تصویر داشته باشید تا به مرور در موردش باهم صحبت کنیم شاید به تشخیص روند های اینده کمک بکند !

مشاهده پیوست 1178469
سلام

این تصویر دوباره بالا میارم
رفتار خودتون باهاش بسنجین
سهمی که یکماه قبل در صف فروشش بودید امروز با قیمتی بالاتر در حال خرید هستید

کمی تامل در ترید ، نتایج بهتری در بر خواهد داشت

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji118]آگهی عرضه اولیه سهام شرکت #سرمایه_گذاری_پویا

[emoji118]نماد: #وپویا

[emoji118] حداکثر میزان سهمیه هر فرد: 300 سهم

[emoji118] دامنه قیمت: 3900 تا 4100 ریال

[emoji118] چهارشنبه 1399/04/04
نقدینگی مورد نیاز 74_90 هزار تومان بابت هرکد بورسی

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Captive

لایک‌ها
16,665
ومهان طلاست. رو ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ کشتم خودمو اینقد به همه گفتم بخرید. یه روزی رو ۵ تومن و بعدشم رو ۱۰ تومن یادآوری میکنم

دقیقا 1180 :دی

به نظرت اصلاح میکنه تو این هفته یا هفته بعد بشه ورود زد؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام مجدد

افرادی که میخواهند در بازار سرمایه ایران ماندگار شوند و به صورت حرفه ای خرید و فروش انجام دهند باید به سوال یک میلیون دلاری پاسخ دهند
این سوال هیچ گونه ارتباطی با میزان سرمایه ، سن ، جنسیت و . . . ندارد

سوال : شما با چه روشی ترید میکنید ؟ یا به عبارتی پلن ترید شما چیست

اگر نمیتوانید به این سوال پاسخ دهید همانند شخصی خواهید بود که بدون هدف سوار خودرو شخصی شده اید سوخت مصرف میکنید اما هدفی نخواهید داشت !!! نتیجه مشخص خواهد بود

به نظر من اسکالپ فقط تو معاملات فارکس جواب میده اونم برای تریدر های حرفه ای... اینجور ترید کردن رو بذار کنار :دی
اسکالپ در بورس ایران به دلیل عمق کم بازار باید به صورت سویینگ تریدینگ استفاده شود

Captive

لایک‌ها
16,665
این هفته بعیدمیدونم ولی هفته بعد اره

نقاط قوت و برتری این سهام نسبت به سهام های هم رده در چیست؟

حوزه كسب و كار و موضوع فعالیت:
فعاليت اصلي شركت سرمایه گذاری در اوراق بهادار و همچنین اداره نهادهای مالی از قبیل کارگزاری، لیزینگ، سبد گردانی و … می باشد.

Last edited:
بالا