• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
قطعا از فردا منفیه
ولی اینکه چقدر ادامه داشته باشه مشخص نیست
یه گروه که خیلی امید دارن میگن فردا نیمه اول بازار منفیه نیمه دوم مثبت میشه
ولی به نظرم بیشتر طول میکشه

سلام

"قطعا" که نداریم توی بازار سرمایه و به طور کلی جهان هستی :دی اما به نظر من با توجه به کاهش کمی که در ساعات پایانی، قیمت ارز داشت، میتونه امیدی باشه برای بازار بورس فردا.

ولی اگر در ساعات پایانی معاملات بورس، قیمت ارز و طلا مثل امروز یهویی رشد شارپی انجام بدن
احتمال FUD در بازار بورس هست.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام

"قطعا" که نداریم توی بازار سرمایه و به طور کلی جهان هستی :دی اما به نظر من با توجه به کاهش کمی که در ساعات پایانی، قیمت ارز داشت، میتونه امیدی باشه برای بازار بورس فردا.

ولی اگر در ساعات پایانی معاملات بورس، قیمت ارز و طلا مثل امروز یهویی رشد شارپی انجام بدن
این ریزش قیمتای بورس تو نیم ساعت آخر به خاطر افزایش قیمت ارز بود؟؟
انگار چند میلیون دلار به بازار ارز ترزیق کردن اگه ارز فردا افزایشی نداشته باشه بورس مثبت میشه؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
همونطور که دوستمون اعلام کردن ظاهرا فعلا کارگزاری ها اعلام کردن تغییر نزنید تا اعلام بشه
ولی توی سامانه سمات دارا یکم رو میتونید تو منوی صندوق های سرمایه گذاری ببینید فقط نکته جالبی که ما امروز متوجه شدیم ظاهرا کد بورسی که دادن یه کد جدیده و کد کارگزار ناظر رو هم 132 زدن .5 نفر رو ما امروز چک کردیم این شکلی بود....جالبیش هم این بود که مثل حق تقدم ها بعد کدد عددی یه حرف (ح) هم بود
شما هم میتونید چک کنید تو سمات ببینید کد بورسی تون همونه یا کد جدید دادن بهتون
من از طریق آپ خریدم داخل سمات برای من چیزی نیومده برای بقیه اومده؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من اریا را روی 47 درصد رد کردم رفت
من آریا رو هفته ی پیش فروختم

انگار چند میلیون دلار به بازار ارز ترزیق کردن اگه ارز فردا افزایشی نداشته باشه بورس مثبت میشه؟
چند دلیل میگن:
1-مقاومت 1400
2-عرضه دارا یکم و عرضه اولیه
3-حمله ی موشکی یمن به عربستان!که میگن مهمترین دلیل اینه!

Captive

لایک‌ها
16,665

من در مورد فردا صحبت کردم :دی البته نظر و تجربه شخصی هست بار علمی شاید نداشته باشه، در مورد مقاومت 1400 هم دوستمون درست گفتن من تحلیل ها رو که نگاه میکردم اکثرا در این مورد صحبت شده بود که اگر رد بشه تا 2 میلیون هم دور از انتظار نیست.

اینجوری هم نیست که اگر هر موقع دلار ریزش کرد شاخص بره بالا ولی عرض کردم اگر:

اما به نظر من با توجه به کاهش کمی که در ساعات پایانی، قیمت ارز داشت، میتونه امیدی باشه برای بازار بورس فردا.
و باز باید اینم در نظر داشته باشیم که اگر قرار بر این باشه که بره بالا میره، حتی با دلار 50 هزار تومنی :دی ... ولی چون من حساسیتم روی مدیریت سرمایه هست این پست رو گذاشتم که دوستان فردا حواسشون باشه...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
علت عرضه ای اخر وقت امروز در چند نماد چه بود

شاخص امروز رشد 50 هزار واحدی را داشت

طبق قانون بورس اگر در یک روز شاخص 50 هزار واحد رشد کند باید کل بورس را متوقف کنند و شفاف سازی کنند

اما سازمان بورس برای اینکه این اتفاق نیافتد نماد های که تاثیر رو شاخص دارند را برای لحظاتی منفی کرد تا شاخص زیر 50 هزار واحد رشد کرده باشد

پس به هیچ عنوان نگران نباشید

مواظب باشید هیچ اصلاحی در کار نیست وبازار رو به رشد است گول نوسانگیر ها رو نخورید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

شستا عجب سودی داده :rolleyes: اردیبهشت ماه میخواستم بخرم حتی پول رو هم به حساب کارگزاری ریخته بودم موقع خرید چند تا ایراد داد و گفت توافق نامه رو امضا نکردی ! چون تازه کار بودم نفهمیدم باید چیکار کنم و چه طور ایرادها رو رفع کنم :rolleyes: حالا اگه خریده بودم با سر می اومد پایین :D

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام

جهانی هستی که داریم :D
درسته درباره بازار بورس نباید از قطعا استفاده کرد ولی خب معمولا وقتی بازار تو ساعت اخر اینجوری میشه و اخرین قیمت خیلی از سهم ها از پایانی کمتر میشه روز بعد منفیه بازار
داداش باور کن افزایش قیمت دلار بازار رو مثبت میکنه نه منفی ! نمیدونم شما طبق چه استدلالی میگی دلار بیاد پایین بازار رشد میکنه ! ( اصلا شما این سایت های بورسی رو نگاه کنی یه سری از افراد از بالار رفتن قیمت ارز فقط به این دلیل خوشحال میشن که میگن بازارم میره بالا ! )
یه دوستی تو این تاپیک هست فقط منتظره یکی بیاد مخالف من نظر بده بیاد لایکش کنه ( بابا بیخیال بیا دوست باشیم با هم :D )

علت عرضه ای اخر وقت امروز در چند نماد چه بود

شاخص امروز رشد 50 هزار واحدی را داشت

طبق قانون بورس اگر در یک روز شاخص 50 هزار واحد رشد کند باید کل بورس را متوقف کنند و شفاف سازی کنند

اما سازمان بورس برای اینکه این اتفاق نیافتد نماد های که تاثیر رو شاخص دارند را برای لحظاتی منفی کرد تا شاخص زیر 50 هزار واحد رشد کرده باشد

پس به هیچ عنوان نگران نباشید

مواظب باشید هیچ اصلاحی در کار نیست وبازار رو به رشد است گول نوسانگیر ها رو نخورید

دوست عزیز همچین چیزی اصلا درست نیست !
من یه قانونی شنیده بودم که اگه شاخص بیشتر از 5 درصد در روز رشد کنه اون باید متوقف بشه ( که اونم مطمئن نیستم درست باشه ، دوستان با تجربه بیشتر میتونن کمک کنن )
ولی این که خیلی مسخرس ، چون شاخص ما هر چی بزرگتر باشه این عددش هم بزرگ تر میشه رشد 4 درصدی شاخص وقتی شاخص 100 هزار واحد بود میشد 4000 واحد در روز ، ولی رشد 4 درصدی شاخص وقتی شاخص 1.5 میلیون باشه میشه 60 هزار واحد !

3-حمله ی موشکی یمن به عربستان!که میگن مهمترین دلیل اینه!

به نظرم دلیلش نمیتونه این باشه چون این خبر ساعت 6 منتشر شد ، اگه اینجوری بود باید همون اول هم بازار منفی شروع میکرد
به نظرم رسیدن به مقاومت از همه منطقی تره

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
نظرتون در مورد شستا / وبملت بفرمایید.

جایی دیدم به طنز نوشته بود:

اومدم شستا بگیرم شسپا گرفتم، حالا چی میشه؟

در مورد وبملت ( بانکی ها ) من خودم فوکس کردم روی وتجارت نمیدونم اصلا بهتر از وبملت باشه لانگ ترم یا نه ولی گفتم یه نظری داده باشم هم تعداد پستام بالا بره هم یه جوابی به رئیس ماشین بازا داده باشم :ایکس

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
جایی دیدم به طنز نوشته بود:

اومدم شستا بگیم شسپا گرفتم، حالا چی میشه؟

در مورد وبملت ( بانکی ها ) من خودم فوکس کردم روی وتجارت نمیدونم اصلا بهتر از وبملت باشه لانگ ترم یا نه ولی گفتم یه نظری داده باشم هم تعداد پستام بالا بره هم یه جوابی به رئیس ماشین بازا داده باشم :ایکس
شستا از فردا منفیه کار خوبی کردی

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Captive

لایک‌ها
16,665
جهانی هستی که داریم :D

بله، مرگ قطعی است :دی

داداش باور کن افزایش قیمت دلار بازار رو مثبت میکنه نه منفی !

شاید به صورت اتفاقی و یا تو یه بازه زمانی اینطوری باشه ولی اصولا اینطور نیست اگر سورس معتبری دارید که در این مورد توضیحی دادن ممنون میشم بهم بدید...

نمیدونم شما طبق چه استدلالی میگی دلار بیاد پایین بازار رشد میکنه !

من مشخصا همچین نظری ندادم.

( اصلا شما این سایت های بورسی رو نگاه کنی یه سری از افراد از بالار رفتن قیمت ارز فقط به این دلیل خوشحال میشن که میگن بازارم میره بالا ! )

بله متاسفانه جکش هم هست:

علی: ای ***** تو شانس سیمان 60% گرون شد بدبخت شدم :(

نقی: جدی میگی؟ جییییییغ و دست و هوووورا خدایا شکرت

علی: :| پسر تو انسانی، میفهمی چی گفتم؟ میگم 60% سیمان گرون شد میدونی یعنی چی؟

نقی: من کاری ندارم من خوشحالم و دارم حال میکنم :دی

علی: چرا؟ :|

نقی: چون 100 میلیون سهام سیمانی دارم.

Captive

لایک‌ها
16,665

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
من نه شستا دارم و نه شسپا :دی

الان وضعیت بازار طوریه که میشه گفت:
در هر صورت کار خوبی کردی
چه داشته باشی چه نداشته باشی
چه خریده باشی چه فروخته باشی
چه شستا باشه چه شسپا

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شاید به صورت اتفاقی و یا تو یه بازه زمانی اینطوری باشه ولی اصولا اینطور نیست اگر سورس معتبری دارید که در این مورد توضیحی دادن ممنون میشم بهم بدید...

خیلی ساده هست
افزایش قیمت دلار باعث تورم میشه ، یکی از دلایل رشد بورس هم همین تورم هست

• Like
Reactions: hsn

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من ما پیش ۱میلیون دارا یکم خریدم
اما هنوز بلوکه هست
کی باز میشه؟

• Like
Reactions: hsn

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان
در رابطه با منفی شدن سهم ها آخر وقت امروز باید بگم که ، حتی اگه شاخص قرار باشه تا آخر امسال به 2 میلیون واحد برسه ، یه کله تا 2 میلیون نمیریم و گاهی اوقات باید ، قیمت ها اصلاحات هرچند جزئی بخورن
اینجا باید داریم چون در پس رشد همیشه اصلاح وجود داره و همین باعث میشه بازار جذاب بشه
hugly.gif

:p
اگه قیمت سهمتون حباب نداشته باشه نسبت به ارزش ذاتی و تکنیکالی هم خروج نداده باشه ، لازم نیست نگران باشید;)

تا زمانی که دلار افزایش داره ، سهم ها هم رشد میکنن ولی نکته ای داره ، اونم همونی بودش که جناب @Captive فرمودن !
اگه یهویی قیمت دلار با سرعت زیادی رشد بکنه ، بعضی از افراد که همیشه توی صف خرید و فروشن و همیشه توی قله میخرن و تو کف میفروشن ، اینا سهمشون رو میفروشن ، تا تبدیل به دلار بکنن ، بازار اصلاح میخوره ولی مجدد جبران میشه و این اصلاح موقتیه !

اون عزیزی هم که فکر میکنه هر کسی که نظر مخالف ایشون بده ، من لایک میکنم ، باید خدمتشون بگم " عزیز ! بنده قصد کل کل یا افکار کودکانه و دوزاری ندارم ! کسی صحبت منطقی بکنه و موافق باشم لایک میکنم ! مخالف شما ، موافق شما برام اهمیتی نداره چون نظر کسی به زندگی من ارتباطی نداره ! پس لطفا فکرتو الکی درگیر این موضوع نکن "
cleverman.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اون عزیزی هم که فکر میکنه هر کسی که نظر مخالف ایشون بده ، من لایک میکنم ، باید خدمتشون بگم " عزیز ! بنده قصد کل کل یا افکار کودکانه و دوزاری ندارم ! کسی صحبت منطقی بکنه و موافق باشم لایک میکنم ! مخالف شما ، موافق شما برام اهمیتی نداره چون نظر کسی به زندگی من ارتباطی نداره ! پس لطفا فکرتو الکی درگیر این موضوع نکن "
cleverman.gif
اتفاقا چون میدونم همچین افکاری بهت نمیاد اینو گفتم ، احساس میکنم به خاطر اون بحثی که پیش اومد هنوز دلخوری ازم ؛ شاید من تند رفتم
چون نمیخوام کسی ازم دلخور باشه اگه اون دفعه چیزی گفتم که دلخوری پیش اومده عذر میخوام داداش :)

بالا