• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آگاه درست شده .....
البته فقط نسخه سایت...
و بدون خرید #وپویا...
جالبه که در عوض الان مفید از دسترس خارجه با پیام بروزرسانی سایته!!

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
همه فولادی ها...

شنبه چه شود؟
هفته های پیش بود خبر تحریم کشتیرانی اومد حکشتی چند روز صف فروش سنگین شد. اینا هم این هفته صف فروش میشن.
منفی کردن شاخص داره جور میشه، فولادی ها که این هفته از دور خارج شدن، بانکی ها تعطیلن، خودرو هم می‌ره برای 50 درصد نوسان، یه پالایشی میمونه که صفشو میدن.
اگر پالایشی صفش ریخت یعنی شاخص منفی شروع شده.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
هفته های پیش بود خبر تحریم کشتیرانی اومد حکشتی چند روز صف فروش سنگین شد. اینا هم این هفته صف فروش میشن.
منفی کردن شاخص داره جور میشه، فولادی ها که این هفته از دور خارج شدن، بانکی ها تعطیلن، خودرو هم می‌ره برای 50 درصد نوسان، یه پالایشی میمونه که صفشو میدن.
اگر پالایشی صفش ریخت یعنی شاخص منفی شروع شده.

حالا بعضیا میگن وقتی این داستان های تحریم و اینجور چیزا شروع شده سهم ها افزایشی شدن که این سری چون بحث، بحث ترس هست :دی صف فروش رو من پیش بینی میکنم که البته برای فولاد بد نیست میشه با قیمت مناسب خرید زد بعدا.. حالا نمیدونم چقدر روی فاراک تاثیر داره که اسمش هم آدم رو یاد بدختی میندازه :دی

پ.ن: هرچند به نظر من اینا همش قصه هست دیگه وقتی نفت تحریم هست حالا بیان پشمک حاج **** هم تحریم کنن تاثیری نداره به اون صورت مگر همون قضیه Panic صورت بگیره.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان یه کارگزاری عالی که سامانه تحت وبش شبیه ایزی تریدر مفید باشه چی پیشنهاد میدید ؟
لامصب بدجور به مفید عادت کردم و خداییش هم تو ایزی تریدر اطلاعات خوبی در اختیار میزاره حیف که هنگ زیاد داره و تو ارسال خرید و فروش خیلی ضرر میزنه

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
آگاه درست شد...
3zc1qvs.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#سهام_عدالت

ارزش روز سهام عدالت 137 میلیون ریال شد.

بر اساس جدید ترین به روز رسانی در تاریخ 1399/04/05 و بر مبنا قیمت پایانی سهام، ارزش روز سهام عدالت مبلغ 137 میلیون ریال یا سیزده میلیون و هفتصد هزار تومان برای هر برگه سهم 5.320.000 ریال است.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
#سهام_عدالت

ارزش روز سهام عدالت 137 میلیون ریال شد.

بر اساس جدید ترین به روز رسانی در تاریخ 1399/04/05 و بر مبنا قیمت پایانی سهام، ارزش روز سهام عدالت مبلغ 137 میلیون ریال یا سیزده میلیون و هفتصد هزار تومان برای هر برگه سهم 5.320.000 ریال است.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
مشخص نشده کی میخوان تو پرتفوی کارگزاری اضافش کنن؟

• Like
Reactions: hsn

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
Capture.JPG

خوب این اولین تحلیل تکنیکال من از سهم ودی :D

طبق تحلیل سهام ودی یکشنبه به سقف کانال میخوره و هر وقت به این سقف خورده قیمت برگشته. اندیکاتور RSi هم توقیمت 2700 به ماکزییم مقدار میرسه و طبق نمودار هر وقت این قیمت رو لمس کرده برگشته.

حالا من منتظر معاملات یکشنبه و دوشنبه میمونم به محض اینکه نتونه این سقف رو رد کنه موقع فروشه سهمه ولی اگه بتونه سقفه کانال رو بشکونه یعنی صعود شارپ شروع میشه. البته بعد از شکستن سقف کانال یه پولبک میزنه به کانال و بعدش باید صعودش شروع بشه. تو معاملات یکشنبه و دوشنبه باید ببینم قدرت خریدارن نسبت به فروشندگان چطوره!
این تحلیل اینجا بمونه ببینم چی میشه و دوشنبه دوباره تحلیل رو میذارم. دوستان هم اگه نکته ای به نظرشون میرسه اضافه کنند

فایل های ضمیمه

• 22.JPG
    22.JPG
    61.4 KB · نمایش ها: 11

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان سهام ارزنده برای بررسی و خرید، در صورتی که اصلاح در پیش باشه چه پیشنهادی دارین؟
اگه اینجا نشد لطفا پی‌وی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مشخص نشده کی میخوان تو پرتفوی کارگزاری اضافش کنن؟
گویا قرار نیست به پرتفوی اضافه بشه و از همون سامانه مجزایی که هر کارگذاری راه انداخته معامله بشه.

Ice_Man

Registered User
لایک‌ها
19
یکی میشه این هسته معاملاتی رو توضیح بده چیه ؟
همون سی پی یوی معاملاتی هست که تو سرورها هست ؟
اگر هست چرا ارتقا نمیدن ؟ بالاخره یه کشوری داره باسه فروش چرا نمیخرن ؟
اصن چرا سیستم رو ارتقا نمیدن پول ندارن یا نمیتونن ؟
ربطی هم به تحریم نداره کسی نگه چون تحریمیم !! چند ساله تحریم هستیم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یکی میشه این هسته معاملاتی رو توضیح بده چیه ؟
منظور نرم افزار اصلی معاملات هستش نرم افزار های کارگزاری ها در واقع نرم افزار یا برنامه های فرعی هستند که دستورات رو به هسته بورس یا نرم افزار اصلی میفرستن.

Captive

لایک‌ها
16,665
وضعیت فولاد ممنوع-متوقف هست، با توجه به اخبار مربوط به تحریم احتمالا فردا هم همین وضعیت باشه درسته؟

Captive

لایک‌ها
16,665
1593172696291.png

دوستان بخش بازده ی یک ساله درسته؟ از کارگزاری مفبد اسکرین گرفتم، مقایسه کردم با نمودار قیمتی در سهامیاب یکی نبود.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
بالا