اقا چطوری میشه کاری کرد که مثلا سه تا سایت با دامنه های مختلف از یه دیتابیس و تم استفاده کنن؟ یعنی یکی از سایت هارو آپدیت کنیم اون دو تا هم مثل اون شن
فقط برای مدیرای ارشد فیس بوک عوض شدهشکل و ظاهر فیسبوک شما هم تغیر کرده؟ یا فقط برای من عوض شده؟
خیلی زشت شده
اینطوریه. خیلی زشت و مسخره شدهفقط برای مدیرای ارشد فیس بوک عوض شده
عکس لخت گذاشتی؟اعلام کردن هر کی بیمه میخواد باید عضو اتحادیه کسب و کار باشه
مدارک عضویت هم که میدونید چیه حتی گواهی صلاحیت شخصی از نیروی انتظامی هم میخواد!!
از همه مهمتر باید همیشه مالیات بدید
خب بعد از طی کردن این همه مراحل . مثل یه کارمند دولتی مبلغ بیمه رو میپردازیم یا فرقی با نرخ آزاد نداره؟
و اونی که برای این سایت ها کار میکنه یعنی بازاریاب هست اونم بیمه داره؟
اینطوریه. خیلی زشت و مسخره شده
دیگه اون شکل آبی رنگ رو نداره سفید شده
مشاهده پیوست 1186721
فیسبوک عکس پروفایل نداشته باشه اکانتت رو مسدود میکنهعکس لخت گذاشتی؟
بیمه کجا ؟ تامین اجتماعی ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه , این همه شغل آزاد هستن که عضو هیچ اتحادیه نیستتاعلام کردن هر کی بیمه میخواد باید عضو اتحادیه کسب و کار باشه
آره تامین اشتباهیبیمه کجا ؟ تامین اجتماعی ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه , این همه شغل آزاد هستن که عضو هیچ اتحادیه نیستت
یادمه قبلا تامین اجتماعی یه چیزی داشت به اسم خویشتن فرما , برای افرادی بود که آزاد کار میکردن
بیمه خویش فرما هنوزم هست منتها ماهی 900 هزار تومن باید بدی،بیمه بیکاری و اینام نداره.بیمه آزاده.بیمه کجا ؟ تامین اجتماعی ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه , این همه شغل آزاد هستن که عضو هیچ اتحادیه نیستت
یادمه قبلا تامین اجتماعی یه چیزی داشت به اسم خویشتن فرما , برای افرادی بود که آزاد کار میکردن
نه به این راحتی هم نیستبیمه خویش فرما هنوزم هست منتها ماهی 900 هزار تومن باید بدی،بیمه بیکاری و اینام نداره.بیمه آزاده.
ولی اگر جایی مشغول به کار باشی برات بیمه اجباری رد میشه نهایت دویست هزار تومن میدی باقییشو کارفرما باید بده.
یه سری کسب و کار ها هم هستن دولت پول بیمه رو میده مثلا دوست من نقاش ساختمونه رفته کارتشو گرفته،خودش میره خودشو بیمه میکنه منتها بجای 900 هزار تومن ماهی 100 هزار تومن میده.800 هزار تومن باقیشو دولت پرداخت میکنه.
اتفاقا گرفتن اون کارته کار سختی ام نیست من به فکرشم که برم بگیرم مثلا مال همین نقاشی ساختمون رو.چون جدیدا از کارم اومدم بیرون برام بیمه رد نمیشه.
میری یه ازمون میدی یه دیوار بهت میدن نقاشی میکنی کارتشو فنی حرفه ای صادر میکنه،ماهی 100 تومن میدی خودتو بیمه میکنی و خلاص
دو هفته هست میرم فنی حرفه ای و دست به شخم برمیگردم
زنگ میزنم به مسئولش میگه فردا بیا . میرم ولی نیست
امروز زنگ زدم گفت بیا . تو یه اتاق از دفترش نشسته بود و در رو قفل کرده بود
زنگ زدم تلفن رو اشغال میکنه! میخوام حالش رو بگیرم
چون دولتی هست بیمه و حقوق مفت و آماده میاد به حسابش میخواد کار کنه یا کار نکنه، صبح میاد ظهر هم میره
فقط دو نفر توی کارگاهش کار میکردن پس این دو تا با ثبت نام و تماس نیومدن برای این کار هم پارتی لازم هست!!
این همه مدت حتی ثبت نام هم نتونستم بکنم . آموزش و کار و گواهی دادنش همینطوره
مردیکه همه رو به چیزش حساب کرده
چطوری میشه حالش گرفت؟ به کجا میشه گزارش داد که در عمل پدرش رو در بیارن
یعنی اینا اهرم فشار ندارن کاملا آزادن؟
راه حل شما برای ایندکس بک لینک ها چی بید و چرا
یک سوال بهترین راه برای ذخیره اطلاعات چیه؟ مثلا عکس و فایلای متنی و چند تا فیلم
روی هارد اکسترنال یا فلش ریسک داره چون قبلا شده که گم کنم یا بیفته تو اب و ...
انلاین راهی هست که دائمی و معتبر باشه؟
حجم فایلام زیاد نیست نهایتش 2 گیگ
اون روشی که میگید بنظر من کاملا لینک رو در نظر گوگل اسپم میکنهچند وبلاگ در سیستم های وبلاگدهی مختلف بازکنید,هر چی بیشتر بهتر
بعد لینک هایی که ساختید رو داخل اونها ارسال کنید
بلاگر خیلی برای اینکار خوبه,یک تستی بکنید
در گوگل درایو میتونید آپلود کنید,هم امنیت بالایی داره و هم محدودیت خاصی نداره و تا 15 گیگ رایگانه
ولی من خودم یک کانال خصوصی در تلگرام دارم و چند ساله آپلود کردم و از هر جهت این مورد هم خوبه,اما به شرطی که اکانت مورد نظر با شماره مجازی وریفای نشده باشه
چون هر لحظه امکان این وجود داره که اکانت مجازی پاک بشه,البته مشکلی برای فایل ها پیش نمیاد,اما اگر در آینده بخواهید فایل ها رو پاک نید ممکنه به مشکل بربخورید
اون روشی که میگید بنظر من کاملا لینک رو در نظر گوگل اسپم میکنه
من بنظرم استفاده از شبکه های اجتماعی هستش که لینک رو کوتاه نمیکنن
تشکرچند وبلاگ در سیستم های وبلاگدهی مختلف بازکنید,هر چی بیشتر بهتر
بعد لینک هایی که ساختید رو داخل اونها ارسال کنید
بلاگر خیلی برای اینکار خوبه,یک تستی بکنید
در گوگل درایو میتونید آپلود کنید,هم امنیت بالایی داره و هم محدودیت خاصی نداره و تا 15 گیگ رایگانه
ولی من خودم یک کانال خصوصی در تلگرام دارم و چند ساله آپلود کردم و از هر جهت این مورد هم خوبه,اما به شرطی که اکانت مورد نظر با شماره مجازی وریفای نشده باشه
چون هر لحظه امکان این وجود داره که اکانت مجازی پاک بشه,البته مشکلی برای فایل ها پیش نمیاد,اما اگر در آینده بخواهید فایل ها رو پاک کنید ممکنه به مشکل بربخورید
پ ن:حتما قبل آپلود فایلتون رو زیپ کنید و یک رمز عبور قوی برای فایل بزارید تا دیگه خیالتون از هر بابتی راحت بشه که اگر فایل ها رو کسی دیگه ای دانلود کرد نتونه باز کنه
یکی از خدمات گوگل هست , اگر اکانت جی میل دارید با همون میتونید ورود کنید و بصورت پیشفرض 15 گیگ فضا داریدگوگل درایو چیه؟
کجاش موشکول داره؟؟این سرچ کنسول جدید گوگل و فریلنسر های ایرانی طراحی نکردن ؟ اعصاب نذاشته برامون