• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من دیروز احراز هویت سجام رو انجام دادم , امروز هم پیامک اومد کدمعاملاتی شما در بازار سرمایه فلان ....

ولی وقتی تو کارگزاری مفید ثبت نام کردم در انتها میگه برای احراز هویت به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید

یعنی احراز هویت سجام با احراز هویت کارگزاری فرق داره ؟ برای کارگزاری مجددا باید برم دفتر پیشخوان احراز هویت ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من دیروز احراز هویت سجام رو انجام دادم , امروز هم پیامک اومد کدمعاملاتی شما در بازار سرمایه فلان ....

ولی وقتی تو کارگزاری مفید ثبت نام کردم در انتها میگه برای احراز هویت به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید

یعنی احراز هویت سجام با احراز هویت کارگزاری فرق داره ؟ برای کارگزاری مجددا باید برم دفتر پیشخوان احراز هویت ؟
چند روز طول میکشه که دسترسی به سامانه معاملاتی ارسال کنن

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بالاخره از این سیمانهای سهمم یک مثبت 5 بعد چند روز دیدم امیدوارم اصلاح گروه سیمان تموم شده باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
وغدیر طاقه
دیروز و امروز هم چیزی رو که باید میشکوند ، شکوند

*توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست !
برای وغدیر ،یه کفی در رشد در نظر گرفتم تا تاریخ ۲۴ مرداد که پایان دوره ۵ ام سال ۹۹ من هستش ،اگر به اون کف رسید که دمش گرم هستیم باهم ،اگر نرسید علی رغم میل باطنی و به جهت جلوگیری از ضرر مرکب یا خارج میشم یا به شدت کاهش میدم
سهم خوبیه ولی عقب مونده و این عقب موندگی داره آزار دهنده میشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
هسته پوکید
رفتیم صندوق خریدم یکم ریسکمون کمتر شه از اون روز بقیه سهامایی که دارم همه مثبته این صندوقه هی منفیه
و من نیز، یه صندوقی زیر ناو خریدم اونم ۱۰میلیون، دیروز جماعت ابله ۴ تومن زیر ناو تو صف فروش بودن
قشنگ ورشکستم کردن 1192.gif
تا جایی که یادمه سهام دست ایشون بود @ms368 :rolleyes: :D
دست رو دلم نزار
با تموم خبرها و تحلیل های خوبی که برای ذوب هست، موندم چرا با چکش زدن تو سرش هی زرتو و زورت میره پایین 1052.gif
البته من پله ای ۴ تومن بیشتر نخریدم ولی خب ۵۰تومنی که قرار بود سرمایه گذاری کنم تو بورس داره تبدیل میشه به پشکل بز
بهترین سهمی که بهش ایمان دارم که درست انتخاب کردم فعلا تاصیکوئه که اونم ۵درصد پرتفویم بیشتر نیست که ای کاش حداقل ۱۰تومن میخریدم 1048.gif

سهم هایی که من خریدم و داره به خاک سیاه میشونتم ایناست (وصندوق،دماوند،ذوب،دارا یکم)

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
هم وزن مثبت شد بالاخره.
شبندر که بندری زد ، فملی هم از اشباع بیش از حد سرریز شد
ببینیم دو تا سوگلی دیگه دولت ( شپنا و خودرو ) چه واکنشی دارن.

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
آقا یک سوال بی ربط
دفعه قبل که نت رو حدود 10 روز سراسری قطع کردن دوستان بورسی چیکار میکردن؟
برای این میپرسم یه وقت دیدن باز اینکارو کردن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
آقا یک سوال بی ربط
دفعه قبل که نت رو حدود 10 روز سراسری قطع کردن دوستان بورسی چیکار میکردن؟
برای این میپرسم یه وقت دیدن باز اینکارو کردن
نت کامل قطع نشده بود ، سایت های داخلی کار میکردن ، در نتیجه سایت های بورسی و کارگزاری ها هم کار میکردن

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
برای من که سایت های داخلی رو هم به زور باز میکرد،بعضی ها رو هم اصلا.
این دارا یکم که غجیب غریبه،علاقه عجیبی دارن هر روز بیشتر زیر NAV خرید و فروش کنند

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مفید ناو صندوق ها رو اپدیت نمیکنه گویا !
موقع خرید و فروش صندوق ها حتما NAV رو از TSETMC چک بکنید
اگه سرمایه زیاده و یا با صندوق بازی میکنید ، دو مانیتوره ( دوتا سیستم جدا ) کار بکنید . یدونه فقط TSETMC و یدونه هم پنل کارگزاریتون

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز از ساعت 12:15 تا 12:30 کلا همه چیز رو قطع کردن قشنگ تابلو بود! چکار دارن میکنن خدا میدونه
نه با موبایل نه با هیچ نت اپراتوری ..
الآن که خلوته بازم نمیشه خرید و فروخت عجب ...
این دارایکم همینطور ادامه بده میرسه به پولی که دوماه پیش دادیم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
این بازی هم بالاخره سر میاد.
میبینم که داریم یاواش یاواش به مراحل "تقصیر خود مردمه"نزدیک میشیم.توی شبکه های اجتماعی وقتی سهمی پایین میاد پست میزنن تقصیر مردمه**** که سهم اومد پایین.
eanz.gif

چند وقت دیگه هم بعد از اینکه زندگی ها توی این بازار نابود شد حتما قراره سلطان بورس دستگیر بشه
twister3.gif

من از این بازار بورس اصلا خوشم نمیاد چون فکرمیکنم کاملا دست دولته و هرکاری دلش بخواد میکنه.یه روز قطع میشه یه روز سهمو بالا میبرن جماعت میخرن فردا منفی همه میخوان بفروشن کسی هم نیست بخره.
البته خودم برای آشنا شدن با این بازار مبلغ کمی(حدود15) وارد کردم تا کمی باهاش آشنا بشم.
یکی دیگه از دلایلی که از این بازار اصلا خوشم نمیاد اینه که دولت ازش حمایت میکنه و میگه آقا بیا پولتو بزار اینجا.یعنی چهار ستون بدن آدم به لرزه میافته
40719_4brqofm.gif

اصلا دولت هرچی میگه من برعکسش عمل میکنم.میگه آقا ماشین نخر من میخرم.میگه بیا تو بورس من نمیام.
25r30wi.gif

--------------------
سهم هرمز حدود5 تومن خریدم همه جا نوشته بودن آقا این خیلی جامونده و اگر بخری میلیارد میشی و ...
AddEmoticons09796.gif
والا از اون روز که ما خریدیم هرروز منفی بود(موقع خرید هم ج*ن*ب نبودیم والا)
4076.gif

وبملت خریدیم یه روز مثبت یه روز منفی. داره سر به سر میره
wagh.gif

وغدیر خریدیم گفتن آقا این خودش یه بورسه تو بورس ایران.هرروز داره منفی میخوره
sharmandegi.gif

بالا