Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
به نظر من بازی هنوز تموم نشده
امروز 25 تیرماه شاخص کل 1,841,696

بازی دادن ماها که اره هیچ وقت تموم نمیشهبه نظر من بازی هنوز تموم نشده![]()
بله گفتن حق همیشه تلخه..من چند تا نظر تو رهاورد گذاشتم !
فقط یدونه تایید شد ...
از نظر من قیمت سهام ها اکثرا پرت و بی معنیهبله گفتن حق همیشه تلخه..
تحلیل شما برای هفته بعد که شاخص سازها به مجمع میرن برای بقیه نمادها چیه ؟
کلا هفته بعد رو چطور میبینید ؟
فروش پله ای هوشمندانه ترین کاره تو این بازار بی صاحب. خصوصا رو سهمی که سود بالا کردی و به اشباع قیمتی رسیده.فعلا تا عرضه دارا دوم و سوم میشه رو سود سهام های دولتی مخصوصا خودرویی حساب کرد که به صورت حدودی میشه اخرای تابستون
تا اون موقع باهاشون هستم هر چند یک طرح فروش پله ای از اینا ساختم و از این هفته هم دارم طبق این طرح پله ای فروش میزنم تا سود و اصل سودم حفظ کنم
دقیقا هفته پیش واسه یکی از افراد خونواده رفتم همین قیمت بودامروز رفتم سایت کارگزاری آگاه رو چک کردم دیدم برای تکمیل ثبت نام و احراز هویت مطلب زیر رو نوشته !
مشاهده پیوست 1188611
این دیگه مسخره بازیه ! احراز هویت کارگزاری جدا هست ! دیگه وقتی سازمان بورس تایید میکنه احراز هویت کارگزاری دیگه چه مسخره بازی !
موضوع پولش نیست , موضوع اینه وقتی سازمان بورس احراز هویت میگیره , دیگه احراز هویت کارگزاری ها معنی ندارهدقیقا هفته پیش واسه یکی از افراد خونواده رفتم همین قیمت بود
۲ ماه پیش هم برا خودم باز همینجور
مشاهده پیوست 1188612
مشاهده پیوست 1188613
مشاهده پیوست 1188614
به روش های مختلف میگیرن !بقول معروف شاه می بخشه , شاغلام نمی بخشه !
من خودم قصد فعالیت ندارم چون علاقه ای ندارم حالا واسه خودش n میلیارد سود نمیده , تنها دلیل ثبت نامم برای دیگر اعضای خانواده هستبه روش های مختلف میگیرن !
داستان خودرو . طرف تعویض پلاک میره برگه سبز میگیره ولی بعدش باید قطعی هم بزنی ! فقط واسه پولشه . کاری نمیشه کرد همینه
شما تو بورس خودت رو واسه چیزایی آماده بکن که کرک پرت بریزه![]()