• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به نظر من بازی هنوز تموم نشده
watermelonsmiley.gif

امروز 25 تیرماه شاخص کل 1,841,696

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مجمع عمومی عادی سالیانه فولاد که قبلا برای 31 تیر آگهی شده بود دو هفته عقب افتاد و در تاریخ 15 مرداد برگزار می‌شود

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
کلا اینجا مثل آدم کار کنی مرخص میشید
اینه که تحلیل نکنید سهم میخرید اینقدر منفی میشه آخرش به بورس باید پول بدید!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1594821997472.png

#ورود_پول_حقیقی(بیشترین افزایش مالکیت حقیقی)
25تیر 1399

منبع: کانال صمد آقا

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من چند تا نظر تو رهاورد گذاشتم !
فقط یدونه تایید شد ...
بله گفتن حق همیشه تلخه..
تحلیل شما برای هفته بعد که شاخص سازها به مجمع میرن برای بقیه نمادها چیه ؟
کلا هفته بعد رو چطور میبینید ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
خودرو وقتی مستقیم به منافع دولت وصله و دارا دوم داخل سبدش خودرو و خساپا داره فکر نمیکنم بزارن بیاد پایین دیگه به خودشون ضرر نمیزنن که

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بله گفتن حق همیشه تلخه..
تحلیل شما برای هفته بعد که شاخص سازها به مجمع میرن برای بقیه نمادها چیه ؟
کلا هفته بعد رو چطور میبینید ؟
از نظر من قیمت سهام ها اکثرا پرت و بی معنیه
شاخص سازا و شرکت های بزرگ هم فقط اسمشون بزرگه
کوچیکا هم همچنان قیمتاشون بالاست
خیلی وقت قبل باید اصلاح شروع میشد چندین بار هم گفته بودم ولی آخر هفته منفی میشه ، دوباره اول هفته مثبت !! این که نمیشه ! شورشو درووردن ... قبلا تحلیل میکردی مقاومت اول رو میشکوند رو دومی برمیگشت ! دومی رو میشکوند دیگه سومی ! الان هیییچی .... بازار کاملا دو قطبی شده ! میزان خرید صندوق های درآمد ثابت بالا رفته ! معاملات معاملات کاملا مشکوکه ! وضعیت سیاسی کشور مشخص نیست ! اصلا معلوم نیست دلار مصنوعی بالا رفته که بورس رو جذاب بکنن یا نه ! معلوم نیست مذاکره میخوان بکنن یا نه !

درمورد مجمع ها نمیشه نظر داد چون کلا بازار بی منطق رفتار میکنه
این صف هارو اگه نتونن جمع بکنن ، بورس حمام خون میشه . اگه هم بتونن جمع بکنن از اون طرف در بازار رو باز کردن به روی هرچی بی سواد و آدم سادست که تا صف فروش جمع بشه ، دوباره صف خرید درست میکنن !!!!!
نمیفهمن که جمع شدن صف فروش الزاما به معنی با ارزش بودن شرکت نیست !
شرکتی که کلا 1000 میلیارد میارزه ، قیمتش 10 هزار میلیارد شده ، میگن جا مونده و ارزون و زیر ارزش واقعی !

واسه نوسانگیری با قبول ریسک بسیار بالا میشه استفاده کرد ولی خودم دیگه اینقدر صبر میکنم تا بازار زیرش داشته باشه و مجدد فعالیت درست و حسابی رو ادامه میدم
نه خرید دارم نه فروش ( البته جابجایی بین شرکت های به شدت رشد کرده به شرکت های کمتر رشد کرده که هر دوتا هم پرت هستن داشتم ! )
ولی ترجیح میدم شرکتی که میگیرم حداکثر قیمتش نصف بشه تا اینکه قیمتش یک پنجم بشه !

سرمایمو از سر راه نیووردم که بزارم دولت و 4 تا سهام دار تازه کار جوگیر باهاش بازی بکنن ! نمونه مثال زدم تلیسه مثل بمب ساعتیه ! کشیدم بیرون ...
رشدی که تلیسه کرده رو شما ببین ...
از این شرکت مرحله مرحله پول خارج کردم
نمونه تلیسه ها زیادن ! زییییییییاد

تقریبا یک سوم سرمایم تو بورسه ! نصف شدنش و صبر کردن یکی دو ساله تا جبرانش رو میتونم تحمل بکنم ولی اینکه یک چهارم و یک پنجم بشه و پنج سال دیگه به اصل پولم برسم با ارزش سوخت شده ، نه به هیچ وجه ...
فقط بازار رو نگاه میکنم ، روی تحلیل هام کار میکنم ، اخبار رو دنبال میکنم ، گاهی اوقات هم بازی بازی شاید چیزی بگیرم و بفروشم ( به خصوص تاصیکو ) و سعی میکنم بیشتر وقتم رو واسه مطالعه و همینطور کارای خارج از بورس بزارم . بازار منطقی شد ، دولت بیخیال داستان شد ، ملتی که هیجانی هستن یدونه ریزش تجربه کردن ، منم باز میام و معامله میکنم . فضای مجازی به جای صحبت منطقی پر از شاخ و شونه کشیدن شده ! قبلا به این وضع نبود

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دولتهای کشورهایی مثل ما به دلیل ضعف همیشگی این نوع حکومت داری مجبور به دخالت در هر چیزی هستند . مثلا دنبال کاهش قیمت خودرو هستند میرن سمت کارخونه میرن سمت کارخونه میبینن توجیه نداره عدم افزایش قیمت دنبال کاهش نیرو میفتن از این دخالت صدای تامین اجتماعی در میاد میره تامین اجتماعی رو درست کنه صدا کارفرما در میاد و اینو بکشید تا ثریا میره . این یک نمونه اش بود ببینید جالا این دولتهای فضول آدم قوی داشته باشن یا ضعیف فرقی نداره همین دخالتشون رو که وضع رو به اینجا میرسه
لذا در مورد این دو سهام لااقل برای اینکه در مظان اتهامه و دنبال دخالت در نحوه قضاوت مردم صوری هم شده مقداری این سهام های سوگولی خودش را پایین میاره/

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
پشمای ریاضی دانها و تحلیل گرا و دکترای اقتصاد هم فر خورده از بازار عجیب این هفته s223.gif
دلم میخاد برم بشینم جلو سیستمم یه فیلم دل و روده ای وحشتناک پلی کنم تا خستگیم در بره 996.gif

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
فعلا تا عرضه دارا دوم و سوم میشه رو سود سهام های دولتی مخصوصا خودرویی حساب کرد که به صورت حدودی میشه اخرای تابستون
تا اون موقع باهاشون هستم هر چند یک طرح فروش پله ای از اینا ساختم و از این هفته هم دارم طبق این طرح پله ای فروش میزنم تا سود و اصل سودم حفظ کنم
فروش پله ای هوشمندانه ترین کاره تو این بازار بی صاحب. خصوصا رو سهمی که سود بالا کردی و به اشباع قیمتی رسیده.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فکر میکنم همه با هر دیدگاهی متفقند که دولت در حال دخالت هست و این شاید به جهت کنترل ورود افراد با آستانه تحمل کم و ناآگاه باشه ،از این باب و هزینه هایی که ممکنه این ورود به کشور تحمیل کنه ،این دخالت قابل توجیه ،هر چند راجع به شکل دخالت انتقاد زیاده ،امروز خودم با دو مورد انصرافی برخورد کردم که ترسیده بودن از هیبت بازار

امروز یکی از همسایه های مغازه قدیم مشورت میخاست در مورد ورود به بورس مثالی به ذهنم رسید بد نیست اینجا هم بگم
بهش گفتم فرض کن ۵ نفر برید داخل ۵ کابین تک نفره و یک غذای بسیار لذیذ و عالی بیارن براتون ،با این شرایط که دو نفر اولی که زود تمام کنن نفری ۱۰۰ میلیون و دو نفری که اخر تمام کنن ۲۰۰ میلیون به نفری که وسط غذاشو تمام کرد پرداخت کنن ،بورس ما هم الان اینجوریه ،اونی که بترسه زود خارج بشه یا میاد باید ۱۰۰ میلیون بده ،اونی که احساس خطر نکنه و حواسش نباشه بیفته توی دور باطل ۲۰۰ میلیون باید بده مثلا ،فقط اونی که شانس میاره و البته حواسش هست و شناخت داره از سرعت غذا خوردن بقیه سود میبره ،اگر میتونی اون یک نفر باشی بیا وگرنه باقیش ضرره
در کل اعتقاد دارم همچنان این یک نوسان جزیی هست و هیچ حبابی نیست و رشد حداقل تا انتخابات آمریکا ادامه دار خواهد بود ،امیدوارم اون شخصی که ۲۰۰ میلیون میده نباشم :confused:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چند روز طول میکشه که دسترسی به سامانه معاملاتی ارسال کنن
امروز رفتم سایت کارگزاری آگاه رو چک کردم دیدم برای تکمیل ثبت نام و احراز هویت مطلب زیر رو نوشته !
Untitled.jpg

این دیگه مسخره بازیه ! احراز هویت کارگزاری جدا هست ! دیگه وقتی سازمان بورس تایید میکنه احراز هویت کارگزاری دیگه چه مسخره بازی !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
امروز رفتم سایت کارگزاری آگاه رو چک کردم دیدم برای تکمیل ثبت نام و احراز هویت مطلب زیر رو نوشته !
مشاهده پیوست 1188611

این دیگه مسخره بازیه ! احراز هویت کارگزاری جدا هست ! دیگه وقتی سازمان بورس تایید میکنه احراز هویت کارگزاری دیگه چه مسخره بازی !
دقیقا هفته پیش واسه یکی از افراد خونواده رفتم همین قیمت بود
۲ ماه پیش هم برا خودم باز همینجور

IMG_20200715_211311[1].jpg
IMG_20200715_211326[1].jpg
IMG_20200715_211333[1].jpg

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دقیقا هفته پیش واسه یکی از افراد خونواده رفتم همین قیمت بود
۲ ماه پیش هم برا خودم باز همینجور

مشاهده پیوست 1188612
مشاهده پیوست 1188613
مشاهده پیوست 1188614
موضوع پولش نیست , موضوع اینه وقتی سازمان بورس احراز هویت میگیره , دیگه احراز هویت کارگزاری ها معنی نداره

بقول معروف شاه می بخشه , شاغلام نمی بخشه !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
غشهداب تا چند روز ۵+ می خوره؟ منو برد تا ۱۸- دیروز مجوز افزایش سرمایه اومد ، زنبیل گذاشتن برای سهمی که برای فروشش صف بسته بودن ... امروز بازده شد ۱۰-

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بقول معروف شاه می بخشه , شاغلام نمی بخشه !
به روش های مختلف میگیرن !
داستان خودرو . طرف تعویض پلاک میره برگه سبز میگیره ولی بعدش باید قطعی هم بزنی ! فقط واسه پولشه . کاری نمیشه کرد همینه
شما تو بورس خودت رو واسه چیزایی آماده بکن که کرک پرت بریزه :p

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به روش های مختلف میگیرن !
داستان خودرو . طرف تعویض پلاک میره برگه سبز میگیره ولی بعدش باید قطعی هم بزنی ! فقط واسه پولشه . کاری نمیشه کرد همینه
شما تو بورس خودت رو واسه چیزایی آماده بکن که کرک پرت بریزه :p
من خودم قصد فعالیت ندارم چون علاقه ای ندارم حالا واسه خودش n میلیارد سود نمیده , تنها دلیل ثبت نامم برای دیگر اعضای خانواده هست

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مشتی محکم بر دهان بدگویان گروه خودرویی و زیرمجموعه از جانب خگستر
خگستر امروز سود 2 ریالی برای هر سهم تایید کرد
خگستر مچکریم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مشت دوم محکم تر میزنیم با جناب خاذین با سود 0 ریالی
کلا همچی تو صورتهای مالی خاذین قرمز تشریف داره کلا ضرر باضرر انباشته موج میزنه
میخواستم تا اخر مرداد روی این موج حرکت کنم ولی حالا تا شنبه واکنش بازار ببینم چیه

بالا