دوستان تفاوتی بین برنامه ها trader pro با مقلا اتی تردیر هست که واردشم نمیشه؟یا همش یکیه؟
این بازی هم بالاخره سر میاد.
میبینم که داریم یاواش یاواش به مراحل "تقصیر خود مردمه"نزدیک میشیم.توی شبکه های اجتماعی وقتی سهمی پایین میاد پست میزنن تقصیر مردمه**** که سهم اومد پایین.![]()
چند وقت دیگه هم بعد از اینکه زندگی ها توی این بازار نابود شد حتما قراره سلطان بورس دستگیر بشه![]()
من از این بازار بورس اصلا خوشم نمیاد چون فکرمیکنم کاملا دست دولته و هرکاری دلش بخواد میکنه.یه روز قطع میشه یه روز سهمو بالا میبرن جماعت میخرن فردا منفی همه میخوان بفروشن کسی هم نیست بخره.
البته خودم برای آشنا شدن با این بازار مبلغ کمی(حدود15) وارد کردم تا کمی باهاش آشنا بشم.
یکی دیگه از دلایلی که از این بازار اصلا خوشم نمیاد اینه که دولت ازش حمایت میکنه و میگه آقا بیا پولتو بزار اینجا.یعنی چهار ستون بدن آدم به لرزه میافته![]()
اصلا دولت هرچی میگه من برعکسش عمل میکنم.میگه آقا ماشین نخر من میخرم.میگه بیا تو بورس من نمیام.![]()
--------------------
سهم هرمز حدود5 تومن خریدم همه جا نوشته بودن آقا این خیلی جامونده و اگر بخری میلیارد میشی و ...والا از اون روز که ما خریدیم هرروز منفی بود(موقع خرید هم ج*ن*ب نبودیم والا)![]()
![]()
وبملت خریدیم یه روز مثبت یه روز منفی. داره سر به سر میره![]()
وغدیر خریدیم گفتن آقا این خودش یه بورسه تو بورس ایران.هرروز داره منفی میخوره![]()
فاتحه بورس رو خوندن با این کاراشون . بقیه سود هم واسه کسایی که دوست دارن تا لحظه آخر تو بازی باشن ! من اگه دزدی برم ، طلاها رو جمع میکنم ، دیگه وقتم رو با چهارتا تیر تخته هدر نمیدم پلیس سر برسه !من زیاد تو صندوق وارد نیستم ولی با توجه به NAV دارا یکم ، قیمت الان خیلی با ارزش نیست !؟
وقتی سرور یکی هست با همشون داستان خواهی داشتدوستان تفاوتی بین برنامه ها trader pro با مقلا اتی تردیر هست که واردشم نمیشه؟یا همش یکیه؟
تشکر کم نذاشتن تو قطعی!!!وقتی سرور یکی هست با همشون داستان خواهی داشت
حالا یکی کم یکی زیاد
آخه 4 ماهه هر روز صف خریدن رکوردهای صف خرید رو جابجا کردن هیچ کس فکر نمیکرد بریزنخودرو و خساپا صف فروش میلیاردی شدن
دو روز پیش یکی در مورد خودرو یه چیزی گفت تو یه سایتی ، بهش گفتم خیلی رشد کرده ریسکش بالا رفته ( فقط در همین حد ) نزدیک بود فحشم بده !
من دیگه نزدیک صندوق هایی که مردم مفت گیرشون اومده نمیرم کلاموقع خرید و فروش صندوق ها حتما NAV رو از TSETMC چک بکنید
اگه سرمایه زیاده و یا با صندوق بازی میکنید ، دو مانیتوره ( دوتا سیستم جدا ) کار بکنید . یدونه فقط TSETMC و یدونه هم پنل کارگزاریتون
هست دیگهدیگه برای بورس ایران تحلیل علمی و تجربی و حساب کتاب اقتصادی جواب نمیده
اقتصاددان ها و مجربین بازار و روانشاس ها باید با هم جمع بشن یه فکری بکنن یه علم جدید باید ساخته شه![]()
من دیگه نزدیک صندوق هایی که مردم مفت گیرشون اومده نمیرم کلا مشاهده پیوست 1188554
یارو ۲ تومن داده خریده، با خودش ۲ ۲ تا چهارتا میکنه میگه خب الان 5 تومن قیمتشه چرا نفروشم مشاهده پیوست 1188555
امروز اگه توجه کرده باشی، تعداد افرادی که روی منفی 10 فروختن هم کم نبود، یعنی یارو بلد نیست و ممکنه کل سرمایش همین ۲۰۰تا بوده و تازه اوردتش تو پرتفوی و بلد نبوده کف قیمت فروش زده (هر روز هست من چک کردم، توی تالارهای بورسی هم درباره چنین افرادی زیاد بحث کردن توی این چند روز)
منم گول nav رو خوردم اما غافل ازینکه سهامدارای دارا یکم اصلا نمیدونن nav چیه مشاهده پیوست 1188552
خلاصه اینکه من یه حد ضرری برا خودم مشخص کرده بودم و با توجه به اخبار عرضه دارا یکم با ۲۰ درصد تخفیف و البته ریزش بازار نماد های دولتی در هفته آینده که همه دارن ازش حرف میزنن و نمیدونم چقدر صحت داره و این حرفا، علیرغم میلم مجبور به فروش تو لحظه آخر شدم
اشتباه میگی ![emoji3532][emoji118] خبر فوری ...
[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #رافزا " به هر کد (نفر)، حداکثر 6 سهم درقیمت 25000 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 15 هزار تومان ).
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اینجای خبر باحالهکلا باید اینقدر منفی بشه این جماعت پول مفت در دست ! اوت بشن سمت بورس نیان. . . .
البته کار دولت هم هستا سهمهایی که وصل به خودش نبود همه منفی شدن برای اینکه صدای مردم در نیاد اینارو هم مصنوعی منفی کردن شاید 20 درصد افت کنه
اینم هست![]()
اخلالگری دولت در بورس - بهار نیوز
گروه اقتصادی: روزنامه جهان صنعت نوشت:اختلال در هسته معاملات در ماههای اخیر به یکی از مهم...www.baharnews.ir
من چند تا نظر تو رهاورد گذاشتم !یعنی تازه واردایی که مثلا چند روزه تازه اومدن تو بورس و امروز رو دیدن به نظرتون برگاشون نریخته ؟
به نظر من همیشه میان یک چیزی رو تو بوق و کرنا میکنن و بعد که به گند کشیده شد دنبال راه کار میگردن
این همه مردم رو تشویق کردند بیان تو بورس بعد تازه به این فکر افتادن هسته معاملات جوابگوی این همه تقاضا نیست
این مشکلات و تعطیل شدن یا جوابگو نبودن سیستم حتی در بورسهای پیشرفته هم اتفاق افتاده است؛ این رخداد در بورسهای لندن و سئول و مالزی هم به رغم اینکه به آخرین فناوریها دسترسی دارند تجربه شده است. گاهی به دلیل فشار تقاضا یا فروش یا خرید، سیستم ممکن است از کار بیفتد.
خب انسان عقل فندوقی اگر بر فرض محال گفته شما درست باشه که من شک دارم؛ تو سال 2020 با اوج سرعت تکنولوژی که هنوز 5G نیامده صحبت از 6G هست میشه این گفته شمارو قبول کرد ؟ اصلا شما درست میگی آیا این رخدادی که میفرمایید دلیلش مشکلات نرم افزاری و سخت افزاریست؛ واقعی هست یا اینکه مثل اینجا به بهانه ایراد هسته, دستهای پشت پرده خریدها و فروشها را مدیریت میکنند ؟ مگر میشود در تایم بعد از معاملات (بعدازظهر) که بازار با4-5 نماد در حال معامله هست درخواست خرید از صف فروش میلیاردی ثبت نشود ؟ میشوددددد ؟ خیر نمیشود چون فشاری روی هسته نیست که نشود و تا زمانی که هسته شما به اصطلاح خراب باشد ما سهامداران باید متضرر شویم و ایراد را به گردن یک نفر یا یک چیز دیگه بیندازیم خلاصه همه چیز را گردن فلان سهم دولتی و ملتی که این روزها باب شده نیندازیم
جلوی چشمم امروز آیکون ارتباط با سرور وقتی که قطع و به رنگ قرمز بود معاملات انجام میشد اما هیچ درخواست خرید یا فروشی را نمیشد ثبت کرد
خدا از بانیان ظلم و ضرر نگذره دلم برای کسایی میسوزه که با امیدی اومدن تو بورس تا مقداری از فشار تورم و کسری حقوق رو جبران کنن اما چه فایده ..