• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
منکه تو هفته پیش دارایکم رو دادم بجاش یه سهم دیگه خریدم فعلا اصلا هدف صندوق معلوم نیست و چون دارادوم و سوم تو راهه دولت بایه بشینه با حقوقی یه جلسه بزاره تا این صندوق از این بدتر نشه چون خیلی تاثیر منفی داره رو افکار
در مورد خودرویی دوستان من خودم خودرو دارم و سود خوبی هم ازش گرفتم و اعتقاد دارم با اینکه دو سهم خودرویی رو دارن کاملا میکوبن اما به شخصه اعتقاد دارم تا زمانیکه دولت از این دوتا حمایت کنه و مخصوصا تو دارادوم که این دو سهم داخلش هست مجبوره جایگاهش رو مثل قبل کنه و اگر دقت کنید تو خودرو از این ور حقوقی میفروشه از اونور خودش میخره
در مورد شستا امروز کاملا تابلو بود که اکثر خریداران حقیقی نمیتونن این سهمو بخرن یا اضاف کنن یعنی نخواستن که بشه خود من تو تایمی که معامله شد نتونستم اضافه کنم
به نظرم یکی از سهمایی هست که میشه رو آیندش حساب کرد
در مورد این بازار منفی هم بازم به نظرم دستوریه از طرفی صدای خیلی ها بخاطر خودرویی ها و شاخص سازها بلند شد و کمپین گذاشتن خلاصه باعث شد شاخص سازها منفی بشن اما تجربه کم من میگه اگر شاخص سازها بریزن کل بازار رو تحت تاثیر خودشون قرار میدن و بازار منفی که طولانی بشه باعث میشه تازه واردها همون اول کار بترسن و سرمایشون رو نقد کنن و برن و این یعنی خروج نقدینگی که مطمئنا اینو دولت نمیخواد به نظر من حداقل تا آخر سال دوست نداره این شکلی بشه
در ضمن استاد وارن بافت میگه همیشه سهام شرکتهای بزرگ رو بخرید
arms[1].gif

راستی پترول عزیز هم بالاخره بعد از دوماه و خرده ای سر از تخم بیرون آورد فعلا که تو مچینگ اول ناظر کلا بیخیال شد تا ببینیم فردا چی میشه در مورد این سهم اینقدر زیر پستهای آقای یاسر فلاح کامنت پترول گذاشتن مجبور شدن این سهم رو باز کنن وگرنه خود من دیگه امیدی به باز شدنش نداشتم
23.gif

ایشالله همه پرسود باشیم
fool[1].gif

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همین خودرو و خساپا را در 160 تومان حجم میلیادری فروش داست و کسی نمیخرید
من خودم فردا ورود میکنم به خساپا
در چند روز بعد برای خریدش باید سر.......
امروز شنبه ۲۸ تیر قیمت 4,060
خودرو امروز حقوقی 275 میلیون سهم خرید.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
سلام
دوستان به نظرتون فردا قبل از رفتن وتجارت به مجمع خريد بزنم يا صبر كنم بعد مجمع ؟

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
سلام
دوستان به نظرتون فردا قبل از رفتن وتجارت به مجمع خريد بزنم يا صبر كنم بعد مجمع ؟
با توجه به وضعیت دلار و اینکه به احتمال زیاد فردا بسیاری از صف ها جمع شن ، شما هم میتونی دست به ماشه باشی و اگر تحرکی از جانب حقوقی واسه جمع کردن صف دیدی اضافه کنی .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سلام
خرید یا فروش به خودتان مربوط است و با حرف من تصمیم نگیرید
من فردا خودرو خساپا وتجارت وبصادر از هر کدام 10 میلیون میگیرم البته اگر آخرین روزشان باشد
آدم ها حافظه ضعیفی دارند و همه چیز ازیادشان میره چند روز دیگه همینا در صف خرید خودرو خساپا وتجارت وبصادر هستند
سهام زیر 500 تومان جذاب است و خریدار داره به زیان ده و سوده ده بودن شرکت یا کارخانه اش هم کاری ندارند

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امیدوارم فردا وغدیر و خبهمن مثبت باشن ،وغدیر احتمالش زیاده ولی خبهمن به عملکرد حقوقی ربط داره که قبل مجمع مثبت بخوره یا نه
والبر هم که امروز مثبت بود و احتمالا ادامه داشته باشه
شاید هفته خوبی برای پرتفوی من باشه ،وپاسار و خبهمن میرن مجمع
میمونه صندوق ها که مارو گرفتار کردن :cool::cool::cool::cool:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji736]#فوری

سازمان خصوصی سازی اعلام کرد از تاریخ 10 مرداد عرضه ETF دوم اغاز میشود

نماد های موجود در این ETF شامل #خودرو ،#خساپا ، #فملی و #فولاد میباشد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3532][emoji118] چهارمین عرضه اولیه بورس تهران از جنس برق و نیروگاه:

[emoji837][emoji838][emoji835]️[emoji118] ان شاءالله این هفته عرضه اولیه خواهیم داشت / #آبادا احتمال خیلی زیاد مهمان بعدی بازار سرمایه

[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه تب و تاب عرضه های اولیه در آخرین هفته تیرماه نیز ادامه دارد.

[emoji841][emoji118] شنیده ها حاکی از عرضه اولیه 12% از سهام شرکت #تولید_نیروی_برق_آبادان با نماد #آبادا در روز چهارشنبه این هفته، در بازار دوم بورس تهران است.

[emoji841][emoji118] #تولید_نیروی_برق_آبادان؛ امروز در حال تکمیل اطلاعات ارسالی خود بر روی سامانه کدال بود.

[emoji841][emoji118] لازم به ذکر است #آبادا در گروه برق و نیروگاهی، با سرمایه 2500 میلیارد ریال قرار دارد.

[emoji841][emoji118] ان شاءالله در روز چهارشنبه این هفته، با قیمت مناسبی به سهامداران معرفی و عرضه گردد.

پ.ن: فردا نتیجه قطعی مشخص خواهد شد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
از صف فروش خرید رو نمیزنه این مفید لعنتی
wallbash[1].gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز از اون روزاست که نه میشه خرید نه میشه فروخت حواستون باشه دوستان
ظاهرا بازار در حال بازگشته

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یه چیز مسخره
یه نمادی رو الکی منفی ۵ سفارش زدم که ببینم اگه اون سفارشو تعاداد سهامشو ویرایش کنم صفم تغییر میکنه یا نه، بعد یادم رفت حذفش کنم
سفارشات تو منفی ۲ داشت خرید فروش میشد که سفارش من خریده شد اونم با منفی ۵

دوستان
اگه یه سفارشی تو صف خرید باشیم (مثلا شماره ۶۰ باشیم)
بعد اون سفارشو بدون اینکه قیمتشو تغییر بدیم، تعدادشو تغییر بدیم (مثلا از ۵۰۰ تا بکنیمش ۱۰۰۰ تا)
دوباره برمیگردیم به انتهای صف یا همون شماره ۶۰ میمونیم؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام.
کارگزاری خوب، کجا رو توصیه می‌کنید؟
به‌نظرتون بهتره یه کارگزاری خوب و خلوت برم یا فقط مفید به درد می‌خوره؟
گاهی وقتا هسته که خراب باشه همشون یه *** هستن

AlirezA..

Registered User
لایک‌ها
1,002
سلام.
کارگزاری خوب، کجا رو توصیه می‌کنید؟
به‌نظرتون بهتره یه کارگزاری خوب و خلوت برم یا فقط مفید به درد می‌خوره؟
سلام هر جا میری آگاه نرو

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
یه چیز مسخره
یه نمادی رو الکی منفی ۵ سفارش زدم که ببینم اگه اون سفارشو تعاداد سهامشو ویرایش کنم صفم تغییر میکنه یا نه، بعد یادم رفت حذفش کنم
سفارشات تو منفی ۲ داشت خرید فروش میشد که سفارش من خریده شد اونم با منفی ۵

دوستان
اگه یه سفارشی تو صف خرید باشیم (مثلا شماره ۶۰ باشیم)
بعد اون سفارشو بدون اینکه قیمتشو تغییر بدیم، تعدادشو تغییر بدیم (مثلا از ۵۰۰ تا بکنیمش ۱۰۰۰ تا)
دوباره برمیگردیم به انتهای صف یا همون شماره ۶۰ میمونیم؟
ویرایش کنی میری آخر صف

بالا