• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو یک فروم دیگه طرف نوشته بود نوبتی هم باشه نوبت پتروشیمی فسا و داراب هستش رشد کنن .... بورس به اینا یک رشد شارپ دهکاره
یکی زیر نوشت میدونی داری زمین خالی و بیابون میخری

جواب طرف جالبه میگه همون زمین کلی میارزه مخصوصا وقتی دوباره قیمت گذاری بشه
ادم چی بگه اخه زمین وسط بیابون چه ارزشی داره که بخواد ارزش گذاری دوباره بشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
باز خوبه نوسانش رو مثبت منفی 10 کردن
واقعا خوشحالم که چهارشنبه ازین صندوق کوفتی بیرون اومدم
سهامی که سهامداراش کوچکترین اطلاعاتی درباره بورس نداشته باشن و مفت گیرشون اومده باشه بهتر از این نمیشه
باورت میشه یارو تو صف خرید مثبت، سهمشو منفی ۱۰ فروخته؟
اگه همین الان یه خبر درباره این صندوق درز کنه که باعث شه قیمت این سهام تا چند روز مثبت ۱۰ شه، بازم سهامداراش کار خودشونو میکنن رو منفی میفروشن 1048.gif
داشتن توی منفی 15 میفروختند :eek:
محدودشو کم کردن، فقط بین منفی ۱۰ تا مثبت ۱۰ میشه خرید و فروش کرد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اول وظیفه میدونم تشکر کنم بابت توضیحات مفصل شما
حقیقتا لطف میکنید در حق بقیه که اینقدر جامع توضیح میدید
خواهش میکنم وظیفست
وقتی بقیه دوستان هم اینجا اطلاعاتشون رو به اشتراک میزارن ، منم وظیفه دارم بزارم
تالار گفتگو هدف اصلیش اشتراک اطلاعاته بر خلاف اینستا و پیام رسان ها که هدفشون کاسبی یا سرگرمیه
اونم واس خاطر اینکه اینجا کاربرها نوسان گیر نیستن !! چون پی تی تخصصی بورسی نیست که یه مشت آدم درب و داغون بیان !!
تک تک کاربرای اینجا یه تار موشون به سرتاپای بیشتر فروم های بورسی دیگه میارزه

اولین روزهایی که توی این بخش فعالیتم رو شروع کردم قبل از اصلاح اول بود ، بعضی از دوستان ممکن بود پیش خودشون بگن ، اومده اینجا سم پاشی که پایین تر بخره ...
منم همیشه گفتم این طرز تفکر همچین جایی اشتباهه . شاید یه جایی مثل سهامیاب یا رهاورد یا اینستا جواب بده ولی اینجا این اتفاق نمیوفته
کل سرمایه ای که دست کاربرای پی تی هستش و توی کل سهم های بازار پخش شده شاید به 50 میلیارد تومن هم نرسه و حتی اگه فرض بکنیم کل اون 50 میلیارد هم اگه توی یک سهم باشه و خارج بشه یا به یدونه سهم وارد بشه ، تاثیرش روی روند شاید مثبت یا منفی 5 درصد هم نشه ...
تنها هدف اینه که کسایی که اینجا هستن ، سرمایه چندین سال زندگیشون رو به باد ندن

تقریبا با تمام بخش ها موافقم بجز بحث اصلاح قیمت شیمیایی ها که موافق نیستم و فکر میکنم رشد میکنن در کوتاه مدت نه اصلاح
نمودارایی که گذاشتم خییییلی سطحی فقط یک خط حمایتی کشیدم درصورتی که اشتباهه اصلا روی شاخص حمایت و مقاومت رو خیلی معتبر بدونیم !
خود شرکت ها اهمیت بیشتری دارن !
پس ممکنه فرضا اصلاحی که من 20% گذاشتم اصلا به 10% هم نرسه و جمع بشه ...

نکته مهمی که باید بگم اینه که شیمیایی ها قیمت هاشون خیلی منطقی تره
همینطور معدنی ها و غذایی ها ، سیمانی ها و دارویی ها

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
تو یک فروم دیگه طرف نوشته بود نوبتی هم باشه نوبت پتروشیمی فسا و داراب هستش رشد کنن .... بورس به اینا یک رشد شارپ دهکاره

زمین هاشون جایی هستش که از لحاظ قیمت تقریبا رایگان :D :p

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

نباید کم بیاری دیگه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا خوشحالم که چهارشنبه ازین صندوق کوفتی بیرون اومدم
سهامی که سهامداراش کوچکترین اطلاعاتی درباره بورس نداشته باشن و مفت گیرشون اومده باشه بهتر از این نمیشه
باورت میشه یارو تو صف خرید مثبت، سهمشو منفی ۱۰ فروخته؟
اگه همین الان یه خبر درباره این صندوق درز کنه که باعث شه قیمت این سهام تا چند روز مثبت ۱۰ شه، بازم سهامداراش کار خودشونو میکنن رو منفی میفروشن مشاهده پیوست 1188944

محدودشو کم کردن، فقط بین منفی ۱۰ تا مثبت ۱۰ میشه خرید و فروش کرد
سهمی که پشتش آدمایی باشد با سود باد آورده ، قدر سود رو نمیدونن . به نظرم کار خوبی کردی به شرطی که دیگه وسوسه نشی سمتش بری
شما بگو 1000 تومن ! بخدا ارزش داره و حیفه اینجوری به باد میدن ...

تو رهاورد رفتار سهامداراش جالبه . هر روز در مورد این نوشتن که من امروز فلان قدر خرید کردم ! اون یکی میگه نصف هم بشه نمیفروشم ، یکی میگه 100 تومن خرید کردم
بعد حجم ها رو میبینی اندازه همون تعداد پذیره نویسی در حال فروشن:confused:
نمونش همین که تو صف خرید ، منفی 10 فروخته
من اصلا درکش نمیکنم !!! فازش چیه واقعا !!

یه چیزی بگم ، علت بیشتر زیان دادن ها تو بورسه !
شما فرض کن یک ملکی رو داری و 1 میلیارد میارزه ، امروز مشتری واسه قیمت 950 بیاد رد بکنی
فردا واس قیمت 900 بیاد رد بکنی
پس فردا واس قیمت 800 بیاد رد بکنی
اگه روز بعدش واس قیمت 700 بیاد ، چیکار میکنی ؟!!
تو بازار اوراق بهادار ، چون خرید و فروش تو کسری از ثانیه و فقط با یک کلیک انجام میشه ، اینجور مواقع میفروشن ! اما خونه رو نمیفروشن . ماشینو نمیفروشن !

یا مثلا شما سهمی رو داری که 6 ماه توی رنج مثبت و منفی 15 درحال نوسانه و خشک شده ... شما که با این سهم موندی دلیل اولیت چی بوده ؟ شرکت خوبی بوده ؟ خوب ! الان چه اتفاقی افتاده که توی 6 ماه تصمیم گرفتی سهم خشک شده رو بفروشی ؟؟!! شرکت همونه فقط چون بقیه سهم ها رومیبینی رفته بالا رد میکنی . نتیجه اینه یک ماه یا دو ماه دیگه اون سهم چنان بالا میره که طرف به حال خودش تاسف میخوره و حس آدم زمانی بدتر میشه که سهم جدیدی که گرفته پایین اومده باشه ...
اینجا هم دیدتون بلند مدت باشه ! شما اگه ملکی داشتی که 2 سال قیمتش ثابت بود ولی میدیدی خیار قیمتش دو برابر شده ، ملک رو میفروختی بری خیار بخری ؟ نه ! 3 سال دیگه هم دست نگه میداشتی !

البته من اصلا از دارا خوشم نمیاد و فرض هم اینه شرکت رو از اول روی قیمت منطقی و خوب خریده باشید نه گرون

ایراد کار همینه . اگه کسی با تحلیل شرکتی رو خریده باشه ، دلیلی نداره زیر قیمت بده ! یه پخ میکنن سهامدار خودش رو میبازه !!! این آدما سریع از بازی بیرون میوفتن

نوسان گیری با سهام داری فرق داره هاااا ! نوسانگیری که میکنی اصلا کاری به شرکت نداری ، میخری میفروشی ولی سهامداری که با دید بلند مدت اومده نباید زیر ارزش بده .
البته الان اصلاح داریم و قیمت ها هم بالاست
ولی چند وقت دیگه که قیمت ها قشنگ پایین بیاد اونجا بخاطر ترس خیلیا زیر ارزش میدن !

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
111 و 141 در صف فروش 2 میلیاردی... تیم فوتبالشم احتمالا بره دست 2
نزن این حرفو تلگرامیهای بزرگ که تنه به تنه گرگ وال استریت میزنن قیمت این سهم تا عید 2000 تومن میدونن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من خودم به شخصه سهام های دولتی را دارم ولی میدونم وقتی دولت دو صندوق اخرشو عرضه کنه اونموقع هم کسری بودجه خودشو جبران کرده هم دیگه برای چند ماه اخر کار این دولت زیاد مشکلی نداره پس بیخیال بورس بشه و دخالتشو کم کنه اونموقع مشکل اصلی این سهام ها نمودار میشه پس زیاد نباید دل به این سهم ها بست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نزن این حرفو تلگرامیهای بزرگ که تنه به تنه گرگ وال استریت میزنن قیمت این سهم تا عید 2000 تومن میدونن

انشالله ایشالله بشه اصلا 5 هزار تومن ولی چیزی که من دیدم صف فروش بالای 2 میلیارد بود. حالا فردا حتما میشه صف خرید 2 میلیاردی ...

در مورد تیم فوتبالشم که خب جدول مشخص هست :دی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خوب سامانه های معاملاتی مفید که من ازشون مطلع هستم
1- ایزی تریدر تحت وب
2-ایزی تریدر اپلیکیشن
3-انلاین پلاس تحت وب
4-انلاین پلاس نسخه موبایل تحت وب(این نسخه همون انلاین پلاس ولی با رابط کاربری موبایل هستش ولی به صورت اپلیکیشن موجود نیست در ضمن رابطش از ایزی تریدر موبایل بهتره)
5-همراه تریدر اختصاصی مفید

6-چرا اونوقت دارائی من تو هر کدوم با یک مبلغ متفاوت نشون میده جز مورد 1و2 که مثل هم هستش

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
همین خودرو و خساپا را در 160 تومان حجم میلیادری فروش داست و کسی نمیخرید
من خودم فردا ورود میکنم به خساپا
در چند روز بعد برای خریدش باید سر.......
امروز شنبه ۲۸ تیر قیمت 4,060

Captive

لایک‌ها
16,665
دارا یکم خیلی ها رو زمین زد :D

مگه قیمت اولیه ش 2 میلیون نبوده؟ تا الان که ریزش هم داشته بالای 2500 سود کردن مگر اونایی که جدیدا اقدام به خرید کردن

خوب سامانه های معاملاتی مفید که من ازشون مطلع هستم
1- ایزی تریدر تحت وب
2-ایزی تریدر اپلیکیشن
3-انلاین پلاس تحت وب
4-انلاین پلاس نسخه موبایل تحت وب(این نسخه همون انلاین پلاس ولی با رابط کاربری موبایل هستش ولی به صورت اپلیکیشن موجود نیست در ضمن رابطش از ایزی تریدر موبایل بهتره)
5-همراه تریدر اختصاصی مفید

6-چرا اونوقت دارائی من تو هر کدوم با یک مبلغ متفاوت نشون میده جز مورد 1و2 که مثل هم هستش

همون 1 از همش بهتره.

پ.ن: احتمالا به دلیل مچ نبودن هسته ی این سامانه هاست و یا توی تنظیماتش زدی که قیمت رو بر اساس قیمت پایانی حساب کن + کسر کارمزد

Captive

لایک‌ها
16,665
همین خودرو و خساپا را در 160 تومان حجم میلیادری فروش داست و کسی نمیخرید
من خودم فردا ورود میکنم به خساپا
در چند روز بعد برای خریدش باید سر.......
امروز شنبه ۲۸ تیر قیمت 4,060

بدون دخالت حقوقی ( طبق چارت ) سهمی از صف خرید 2 میلیاردی بشه فروش 2 میلیاردی ( به نظر من ) برای نوسان گیری خوبه وگرنه سهم جالبی نیست، چون همانطور که توی خرید اون سهم گیرت نمیاد توی فروشش هم خریداری نیست که سهمت رو بخره مگر اینکه ریزش کنه و دیگه کف کف باشه...

البته به طور کلی با توجه به هیجانات بازار به نظر من اگر کسی اهل ریسک کردن باشه باید یه دونه حداقل خودرویی داشته باشه :دی

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
مگه قیمت اولیه ش 2 میلیون نبوده؟ تا الان که ریزش هم داشته بالای 2500 سود کردن مگر اونایی که جدیدا اقدام به خرید کردن
خیلیا دیدن زیر ناو معامله میشه رو قیمت های بالا سنگین خریدن :D . حالا هم طاقت ندارن صبر کنن تا برسه به ناوش:)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ای کاش علاوه بر اینکه حساب هایمان از نظر ریالی در حال رشد هست شخصیت بورسی یمان نیز به همین اندازه رشد کند

اختلاف بین حساب ریالی و شخصیت بورسی باعث توهم و غرور میشه
بزرگی میگفت برای رسیدن به موفقیت در بازارهای مالی الزاما احتیاج نیست بتوانیم اینده را پیشبینی کنیم
همین که برای هر اتفاقی امادگی لازم داشته باشیم کفایت میکند !!!

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

همون 1 از همش بهتره.

پ.ن: احتمالا به دلیل مچ نبودن هسته ی این سامانه هاست و یا توی تنظیماتش زدی که قیمت رو بر اساس قیمت پایانی حساب کن + کسر کارمزد
اره

بالا