واقعا خوشحالم که چهارشنبه ازین صندوق کوفتی بیرون اومدم
سهامی که سهامداراش کوچکترین اطلاعاتی درباره بورس نداشته باشن و مفت گیرشون اومده باشه بهتر از این نمیشه
باورت میشه یارو تو صف خرید مثبت، سهمشو منفی ۱۰ فروخته؟
اگه همین الان یه خبر درباره این صندوق درز کنه که باعث شه قیمت این سهام تا چند روز مثبت ۱۰ شه، بازم سهامداراش کار خودشونو میکنن رو منفی میفروشن
مشاهده پیوست 1188944
محدودشو کم کردن، فقط بین منفی ۱۰ تا مثبت ۱۰ میشه خرید و فروش کرد
سهمی که پشتش آدمایی باشد با سود باد آورده ، قدر سود رو نمیدونن . به نظرم کار خوبی کردی به شرطی که دیگه وسوسه نشی سمتش بری
شما بگو 1000 تومن ! بخدا ارزش داره و حیفه اینجوری به باد میدن ...
تو رهاورد رفتار سهامداراش جالبه . هر روز در مورد این نوشتن که من امروز فلان قدر خرید کردم ! اون یکی میگه نصف هم بشه نمیفروشم ، یکی میگه 100 تومن خرید کردم
بعد حجم ها رو میبینی اندازه همون تعداد پذیره نویسی در حال فروشن

نمونش همین که تو صف خرید ، منفی 10 فروخته
من اصلا درکش نمیکنم !!! فازش چیه واقعا !!
یه چیزی بگم ، علت بیشتر زیان دادن ها تو بورسه !
شما فرض کن یک ملکی رو داری و 1 میلیارد میارزه ، امروز مشتری واسه قیمت 950 بیاد رد بکنی
فردا واس قیمت 900 بیاد رد بکنی
پس فردا واس قیمت 800 بیاد رد بکنی
اگه روز بعدش واس قیمت 700 بیاد ، چیکار میکنی ؟!!
تو بازار اوراق بهادار ، چون خرید و فروش تو کسری از ثانیه و فقط با یک کلیک انجام میشه ، اینجور مواقع میفروشن ! اما خونه رو نمیفروشن . ماشینو نمیفروشن !
یا مثلا شما سهمی رو داری که 6 ماه توی رنج مثبت و منفی 15 درحال نوسانه و خشک شده ... شما که با این سهم موندی دلیل اولیت چی بوده ؟ شرکت خوبی بوده ؟ خوب ! الان چه اتفاقی افتاده که توی 6 ماه تصمیم گرفتی سهم خشک شده رو بفروشی ؟؟!! شرکت همونه فقط چون بقیه سهم ها رومیبینی رفته بالا رد میکنی . نتیجه اینه یک ماه یا دو ماه دیگه اون سهم چنان بالا میره که طرف به حال خودش تاسف میخوره و حس آدم زمانی بدتر میشه که سهم جدیدی که گرفته پایین اومده باشه ...
اینجا هم دیدتون بلند مدت باشه ! شما اگه ملکی داشتی که 2 سال قیمتش ثابت بود ولی میدیدی خیار قیمتش دو برابر شده ، ملک رو میفروختی بری خیار بخری ؟ نه ! 3 سال دیگه هم دست نگه میداشتی !
البته من اصلا از دارا خوشم نمیاد و فرض هم اینه شرکت رو از اول روی قیمت منطقی و خوب خریده باشید نه گرون
ایراد کار همینه . اگه کسی با تحلیل شرکتی رو خریده باشه ، دلیلی نداره زیر قیمت بده !
یه پخ میکنن سهامدار خودش رو میبازه !!! این آدما سریع از بازی بیرون میوفتن
نوسان گیری با سهام داری فرق داره هاااا ! نوسانگیری که میکنی اصلا کاری به شرکت نداری ، میخری میفروشی ولی سهامداری که با دید بلند مدت اومده نباید زیر ارزش بده .
البته الان اصلاح داریم و قیمت ها هم بالاست
ولی چند وقت دیگه که قیمت ها قشنگ پایین بیاد اونجا بخاطر ترس خیلیا زیر ارزش میدن !