• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سیمان ها همه 5+ هستن.
سهام های بانکی و بنیادی مادر صنعتی همه 5- هستن.
شرایط داره جالب میشه.
شرکتای سبز الان ، عمدتا شرکت های بنیادی و اصلاح شده هستن که قیمتشون معقول تره نسبت به شرکت های بزرگ
اگه دولت همین فرمون پیش بره و بیخیال دخالت بشه ، بعد از اصلاح معقول شرایط بازار متعادل میشه
تازه شرکت های کوچیک و متوسط به قیمت واقعیشون نزدیک میشن
ولی شرکت های بزرگ همچنان پر ریسک باقی میمونن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بازگشايي و توقف نماد معاملاتي (مارون1)99/4/28 10:10
تغيير وضعيت نماد (ثعمرا1) به دليل نوسان قيمت بيش از 20 درصد99/4/28 10:46
بازگشايي نماد معاملاتي (زشريف1)99/4/28 10:48
توقف نماد معاملاتي (فزرين1)99/4/28 10:50
ازگشايي نماد معاملاتي (تليسه1)99/4/28 10:53
به اطلاع مي‌رساند؛ نماد معاملاتي شرکت دامداري تليسه نمونه (تليسه1) پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام و تقسيم سود نقدي هر سهم، از طريق انجام حراج ناپيوسته بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت و با اعمال يك مرحله پيش گشايش 30 دقيقه‌اي، امروز شنبه مورخ 1399/04/28 آماده انجام معامله مي‌باشد. لازم به ذكر است پس از انجام حراج ناپيوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشايي مرتبه دوم اطلاع رساني مي شود. در غير اينصورت انجام معاملات در نماد مذكور به صورت حراج پيوسته در دامنه مجاز قيمتي امكان پذير است. مديرعمليات بازار فرابورس ايران
به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت زرين معدن آسيا (فزرين1) جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه نوبت دوم صاحبان سهام در روز دوشنبه مورخ 1399/04/30 در پايان معاملات امروز شنبه مورخ 1399/04/28 متوقف مي شود. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
به اطلاع مي‌رساند؛ نماد معاملاتي شركت کشت و صنعت شريف آباد (زشريف1) پس از افشاي اطلاعات بااهميت گروه ب، از طريق انجام حراج ناپيوسته با محدوديت دامنه نوسان قيمت و با اعمال يك مرحله پيش گشايش 30 دقيقه‌اي، امروز شنبه مورخ 1399/04/28 آماده انجام معامله مي‌باشد. لازم به ذكر است پس از انجام حراج ناپيوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشايي مرتبه دوم اطلاع رساني مي شود در غير اينصورت انجام معاملات در نماد مذكور به صورت حراج پيوسته در دامنه مجاز قيمتي قبل از برگزاري حراج ناپيوسته امكان پذير است. مديرعمليات بازار فرابورس ايران
به اطلاع مي‌رساند؛ نماد معاملاتي شركت شركت عمران و توسعه شاهد (ثعمرا1) به دليل نوسان قيمت بيش از 20 درصد، به مدت 60 دقيقه در وضعيت سفارش گيري قرار مي‌گيرد. ضروري است سرمايه گذاران محترم اطلاعات افشا شده ناشر بر روي تارنماي كدال و ساير عوامل موثر بر قيمت سهم را در تصميم گيري هاي خود لحاظ نمايند. بديهي است پس از اتمام مدت زمان مذكور، انجام معاملات در نماد (ثعمرا1) آغاز مي شود. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت پتروشيمي مارون (مارون1) پس از برگزاري کنفرانس اطلاع رساني در خصوص نوسان قيمت سهام، از طريق انجام حراج ناپيوسته با محدوديت دامنه نوسان قيمت و با اعمال يك مرحله پيش گشايش 30 دقيقه‌اي، امروز شنبه مورخ 1399/04/28 آماده انجام معامله مي‌باشد. لازم به ذكر است پس از انجام حراج ناپيوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشايي مرتبه دوم اطلاع رساني مي شود. در غير اينصورت انجام معاملات در نماد مذكور به صورت حراج پيوسته در دامنه مجاز قيمتي قبل از برگزاري حراج ناپيوسته امكان پذير است. تاكيد مي گردد نماد مذكور (مارون1) جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام در روز دوشنبه مورخ 1399/04/30 ، در پايان معاملات امروز شنبه مورخ 1399/04/28 متوقف مي گردد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من چی بگم...!!!
نمادنامتاریخزمانوضعیت جدید
مارونپتروشيمي مارون1399/4/2810:58:09مجاز
مارونپتروشيمي مارون1399/4/2810:56:11ممنوع
مارونپتروشيمي مارون1399/4/2810:56:11مجاز
كدمامعدني‌ دماوند1399/4/2810:55:35مجاز
كدمامعدني‌ دماوند1399/4/2810:55:26مجاز-مسدود
كدمامعدني‌ دماوند1399/4/2810:52:12مجاز
كدمامعدني‌ دماوند1399/4/2810:50:54مجاز-مسدود
كدمامعدني‌ دماوند1399/4/2810:49:49مجاز
كدمامعدني‌ دماوند1399/4/2810:48:30مجاز-مسدود
انرژي1نهادهاي مالي بورس انرژي1399/4/2810:48:30مجاز
ثعمراعمران و توسعه شاهد1399/4/2810:46:16مجاز-متوقف

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دولتی ها کمی ریسکشون بالاس
حساب کتاب درست ندارند اینا چرا
حمید جان گرونن
زمانی که سرمایه های کلان با دید بلند مدت وارد بشه ، اون میشه حمایت واقعی سرمایه از شرکت ها
این حمایت هایی که اتفاق میوفته اکثرا با هدف نوسانگیریه
سهامدارای عمده ، بعد از اینکه سود معقولی میده ، خارج میشن ، منتظر میمونن که قیمت ثابت و ریزشی بشه و بعد از یک اصلاح منطقی بر اساس همون تحلیل تکنیکال (!) اقدام به خرید میکنن که هم سود بکنن و از همه مهم تر سهم رو حمایت بکنن
توی مسیر نزولی هم همینه
این حمایت و مقاومت ها ارزش نوسانگیری دارن واسه همین ریسکشون زیاده

حتی شرکت های کوچیک و متوسط هم گرونن ! ولی کمتر گرونن

صبر هم برای بالا رفتن باید باشه و هم برای پایین رفتن .کشاورز و باغدار ها هم 6 ماه میرسن ، 1 هفته برداشت میکنن ، 5 ماه و 3 هفته صبر میکنن ...
تا الان اگه دولت دخالت نمیکرد و مردم رو به بازار سرازیر نمیکرد باید توی پاییز میمونیم تا کم کم به زمسون برسیم و بعدش دوباره آمد بهار جان ها ای شاخ تر برقصا

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
همچنان متعجب از عملکرد صندوق ها که در هر حالتی در حال ضرر دادن هستند ،قبلا عملکردشون بهتر بود و سعی میکردن از منفی متوالی به هر نحوی جلوگیری کنن ولی الان وارد سومین هفته عموما منفی صندوق ها شدیم ،ولی همچنان صبر میکنیم
وغدیر‌ عزیزم همچنان منفیه

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
آهان از اون لحاظ
آره بانک ها به نسبت خیلی خلوت ـــترن مخصوصا اول صبح . تو این لینک نوع دفتر بانک رو بزنید و بر حسب شهر میتونید آدرس بانک ها رو ببینید

برای سجام میتونید غیر حضوری برید ولی برای کارگزاری تا الان احراز غیر حضوری ندیدم معمولا قرارداد ها رو میگن حضوری ببرید پیشخوان
از این لینک میتونید لیست سامانه های احراز غیر حضوری سجام رو ببینید
از کارگزاری ها مهرآفرین خودم غیر حضوری انجام دادم و کد کاربری بهم دادن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حمید جان گرونن
زمانی که سرمایه های کلان با دید بلند مدت وارد بشه ، اون میشه حمایت واقعی سرمایه از شرکت ها
این حمایت هایی که اتفاق میوفته اکثرا با هدف نوسانگیریه
سهامدارای عمده ، بعد از اینکه سود معقولی میده ، خارج میشن ، منتظر میمونن که قیمت ثابت و ریزشی بشه و بعد از یک اصلاح منطقی بر اساس همون تحلیل تکنیکال (!) اقدام به خرید میکنن که هم سود بکنن و از همه مهم تر سهم رو حمایت بکنن
توی مسیر نزولی هم همینه
این حمایت و مقاومت ها ارزش نوسانگیری دارن واسه همین ریسکشون زیاده

حتی شرکت های کوچیک و متوسط هم گرونن ! ولی کمتر گرونن

صبر هم برای بالا رفتن باید باشه و هم برای پایین رفتن .کشاورز و باغدار ها هم 6 ماه میرسن ، 1 هفته برداشت میکنن ، 5 ماه و 3 هفته صبر میکنن ...
تا الان اگه دولت دخالت نمیکرد و مردم رو به بازار سرازیر نمیکرد باید توی پاییز میمونیم تا کم کم به زمسون برسیم و بعدش دوباره آمد بهار جان ها ای شاخ تر برقصا
ممنون جامع و کامل از توضیحات

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان
#همراه اول یک نیگا بندازن
چطوریاس
با دید توصیه به خرید نگهداری یا فروش نیست و تصمیم گیرنده نهایی خود شما یا عزیزانی که این مطلب رو میبینن ، هستن

اتفاقا چند روز قبل تکنیکالیش رو نیگا کردم
حمایتیش حدودا 5% الی 10% زیر قیمت فعلیه . به نظرم وسطای اصلاح کوتاه مدتیشه
واسه نوسانگیری همراه شرکت خوبیه

تحلیل تکنیکال نمیتونم بزارم ! چون تحلیل تکنیکال آسونه و توی همین فروم هستن کسایی که دوست دارن سریع اظهار نظر بکنن واسه همین من هرچی بزارم ، قطعا یه چی میپرونن اعصاب منم خورد میکنن :p

من روش خودم رو تو تکنیکال دارم، تا الانم میزان درست ها بیشتر از غلط ها بوده . هر بازاری تکنیکال خودش رو میطلبه و هر شخصی هم قواعد بازی خود رو داره

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اقایون دست به ماشه و بچه زرنگ فکر کنم اون لحظه ای که منتظرش بودین رسید بورس داره میریزه سریع بفروشین وبعدشم با سودتون بپرین فقط سریعتر:p:p:p:p

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بنظر من تنها مزیت این دو کارگزای آگاه و مفید فقط تو بحث تنوع نرم افزاریشون هست ولاغیر

نماد باز شده می خوای خرید بزنی اشک آدمو در میاره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وصندوق کمر به قتل مردم بسته 1049.gif
اقایون دست به ماشه و بچه زرنگ فکر کنم اون لحظه ای که منتظرش بودین رسید بورس داره میریزه سریع بفروشین وبعدشم با سودتون بپرین فقط سریعتر:p:p:p:p
چندتا سهم من داشتم هر روز منفی بودن، امروز مثبت شدن
واسه بعضی سهام ها اصلاح تموم شده، واسه بعضیای دیگه شروع

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
معاملات در #آریا #پیزد #وپویا #رافزا تا اطلاع بعدی صرفا از ساعت 12:35 تا 13:30 به صورت حراج پیوسته بدون مرحله پیش‌گشایش برگزار خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اخبار سراسری شبکه یک صداوسیما:

صندوق ETF دولتی دارا دوم و دارا سوم در راه است و از مرداد ماه به ترتیب در بورس عرضه خواهد شد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

اکثر سهم های من مثبت ـــن
دارویی + غذایی + سیمانی + گردشگری

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همچنان متعجب از عملکرد صندوق ها که در هر حالتی در حال ضرر دادن هستند ،قبلا عملکردشون بهتر بود و سعی میکردن از منفی متوالی به هر نحوی جلوگیری کنن ولی الان وارد سومین هفته عموما منفی صندوق ها شدیم ،ولی همچنان صبر میکنیم
وغدیر‌ عزیزم همچنان منفیه
صندوق آگاس رو به عنوان نمونه مثال میزنم
آگاس امروز تا 10% زیر NAV رسید
چند روز قبل اگه یادتون باشه دوستی گفت الان 7% زیر NAV اومده ، بخرم ؟
گفتم صبر کن و الان مقدار NAV تقریبا به مقدار خرید زیرNAV اون موقع رسیده !

رفت بالاتر از NAV !
این یعنی روی صندوق ها به خاطر اینکه مالک هاشون تازه کار هستن و واسه کاهش ریسک اوراق خریدن ، نوسان گیری میکنن ....
از طرفی به خاطر بالا بودن احتمال اصلاح خرید اون موقع حتی 10% زیر NAV توصیه نمیشد !
آگاس تا الان بیشتر از 25% ریزش نداشته ...
یعنی در حال حاضر کسی آگاس رو 10% زیر NAV بخره ، هنوزم 15% دیگه جای اصلاح داره

حتی اگه بازار نابود هم بشه و همه چی یک سوم بشه ، این صندوق ها ته تهش 40% ریزش میکنن ! الان 25% رو پایین بیاد با ریسک معقولی و با در نظر گرفتن افت موقتی 15% بیشتر میشه واردش شد ...
این صحبت ها همشون برای آگاس بود
اوضاع بقیه صندوق ها قطعا تفاوت داره
و اینکه این موضوع دلیل بر پیشنهاد به فروش توی این قیمت یا خرید 15% پایین تر نیست

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
هی روزگار نامراد تا الان داشتم با سهم های دولتی مخصوصا خودرویی و پالایشی حال میکردم ولی این حال حالا به سهام های ملت منتقل شده ای روزگار

جدا از شوخی ........ خودم از اون به اصطلاح سهم های مردم کم ندارم الان کاملا بالانس تو پرتفوی من برقراره امروز کاملا خنثی هستم

بالا