mehrdadb3
Registered User
- نوشتهها
- 2,667
- لایکها
- 2,238
ممنون بابت توضیحات کاملتهمشون خوبن ( مشکل بنیادی و کلی ندارن ) ولی قیمتی همه با توجه به ارزش ذاتیشون بالان ، به هر روشی که حساب بکنید . ولی نسبت به بقیه شرکت های بورسی اونقدر بالا نیستن و ریسک کمتری دارن
از طرفی چون شما دیدتون بلند مدته تکنیکال اهمیتی نداره !
یا توی بلند مدت کف های پایین تر میزنه ( دلار ریزشی یا ثابت ) یا کف های هم سطح بستگی ( دلار افزایشی ولی با شیب خیییلی کم ) به روند قیمت دلار داره
همه سهم هایی که گرفتی فلزی هستش ! شما یه کاری بکن ! به جای 3 سهم ، 6 یا 7 سهم هم از صنایع دیگه هم انتخاب بکن که به 9 یا 10 سهم برسی . قندی ، دامپروری ، شیمیایی ، دارویی ، نیروگاهی ، صندوق های قابل معامله ، رایانه !
از هر 7 تا یدونه بردار .
شما 100 تا سهم از یک گروه داشته باشی ،هیچ اثر مثبتی از نظر کاهش ریسک نداری !
قیمت فلزات جهانیه و ممکنه برای دوره هایی حتی شرکت داخلی سود ده باشه ولی جهانی نزولی ! و خود شرکت زیان ده بشه !!
غذایی رو نگیر چون غذایی باید همیشه یه دست به سر و گوششون بکشی ! اینطوری نیست که شرکت خوبی تا 5 سال دیگه خوب بمونه ! پس از این بهت معرفی نمیکنم ...
توصیه به خرید یا فروش یا نگهداری به هیچ وجه نیست
توی قندی من خودم قهکمت دارم ، توی دامپروری زفکا اینا سهمای کلیدی من هستن . شیمیایی الان قیمتاشون خوبه ، یدونه خوبش رو بگیر من خودم 30 الی 40 تا سهم خورد دارم که همشون روی هم حدودا 7% کل سبدم میشه و شیمیایی و دارویی و نیروگاهی ها و رایانه ها توی این بخشه .
توی شیمیایی : نوری / پارس / جم / جم پیلن / زاگرس / شپدیس
توی نیروگاهی : مبین / بفجر
توی دارویی ها : دفارا / دلقما / دپارس / دسبحان / وپخش
صندوق هم که احتمالا شما هم بدونید ، آگاس ، آتیمس ، ثروتم ، فیروزه و فیروزا دارم
چون دید شما بلند مدته میتونی دیگه درآمد ثابت نگیری ...
اینایی که دارم بنیادیشون خوبه ، شیمیایی ها اینایی که دارم الان قیمتاشون درسته بالاست ولی بازم اونقدر زیاد نیست ! ریسک داره که شما قبول کردید . منم قبول کرده بودم
من شرکت زیان ده و نوسانی و غیر بنیادی هیچ وقت نمیگیرم . شرکت بی ثبات نمیگیرم . پس شما میتونی از همینا که از فیلتر بنده رد شده ، تکنیکالی بررسی بکنی ، یکم سبد رو متنوع بکنی که با نوسانات به مشکل نخوری !
توکا هلدینگه فولادی هستش ولی منظور از هولدینگ فولادی اینه که صنعت اصلی این شرکت فولاده
ممکنه شرکت توی صنایع مرتبط با فولاد ولی غیر مستقیم سرمایه گذاری کرده باشه . مثلا معادن ، انرژی ، حمل و نقل و صنایعی که شدیدا مرتبط به صنعت فولاد هستش مثلا تولید قطعات خودرو ، تولید مصنوعات فلزی و ... ، که سرمایه گذاری های توکا هم عمدتا همین چیزاست
همینطور شرکت از نظر قانونی مجازه توی صنایع غیر مرتبط هم سرمایه گذاری بکنه مثلا رایانه !
ولی سهم های من فلزی نیستش همش . اون 3 تا رو پرسیدم کدوم بهتره که شما معرفی کردی بین ارفع وتوکا فولاد؟
سهم هایی که گرفتم اینان
وغدیر - تاپیکو - وتوکا
حکشتی هم میخواستم صبح بگیرم لعنتی اینقدر دیر فرستاد درخواست خرید رو که صفه خرید شدش
این 2 تا سهمم نظرت بگو عالی میشه پکرمان و زکوثر