• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
همشون خوبن ( مشکل بنیادی و کلی ندارن ) ولی قیمتی همه با توجه به ارزش ذاتیشون بالان ، به هر روشی که حساب بکنید . ولی نسبت به بقیه شرکت های بورسی اونقدر بالا نیستن و ریسک کمتری دارن
از طرفی چون شما دیدتون بلند مدته تکنیکال اهمیتی نداره !
یا توی بلند مدت کف های پایین تر میزنه ( دلار ریزشی یا ثابت ) یا کف های هم سطح بستگی ( دلار افزایشی ولی با شیب خیییلی کم ) به روند قیمت دلار داره

همه سهم هایی که گرفتی فلزی هستش ! شما یه کاری بکن ! به جای 3 سهم ، 6 یا 7 سهم هم از صنایع دیگه هم انتخاب بکن که به 9 یا 10 سهم برسی . قندی ، دامپروری ، شیمیایی ، دارویی ، نیروگاهی ، صندوق های قابل معامله ، رایانه !
از هر 7 تا یدونه بردار .

شما 100 تا سهم از یک گروه داشته باشی ،هیچ اثر مثبتی از نظر کاهش ریسک نداری !
قیمت فلزات جهانیه و ممکنه برای دوره هایی حتی شرکت داخلی سود ده باشه ولی جهانی نزولی ! و خود شرکت زیان ده بشه !!

غذایی رو نگیر چون غذایی باید همیشه یه دست به سر و گوششون بکشی ! اینطوری نیست که شرکت خوبی تا 5 سال دیگه خوب بمونه ! پس از این بهت معرفی نمیکنم ...
توصیه به خرید یا فروش یا نگهداری به هیچ وجه نیست

توی قندی من خودم قهکمت دارم ، توی دامپروری زفکا اینا سهمای کلیدی من هستن . شیمیایی الان قیمتاشون خوبه ، یدونه خوبش رو بگیر من خودم 30 الی 40 تا سهم خورد دارم که همشون روی هم حدودا 7% کل سبدم میشه و شیمیایی و دارویی و نیروگاهی ها و رایانه ها توی این بخشه .
توی شیمیایی : نوری / پارس / جم / جم پیلن / زاگرس / شپدیس
توی نیروگاهی : مبین / بفجر
توی دارویی ها : دفارا / دلقما / دپارس / دسبحان / وپخش

صندوق هم که احتمالا شما هم بدونید ، آگاس ، آتیمس ، ثروتم ، فیروزه و فیروزا دارم
چون دید شما بلند مدته میتونی دیگه درآمد ثابت نگیری ...

اینایی که دارم بنیادیشون خوبه ، شیمیایی ها اینایی که دارم الان قیمتاشون درسته بالاست ولی بازم اونقدر زیاد نیست ! ریسک داره که شما قبول کردید . منم قبول کرده بودم :p
من شرکت زیان ده و نوسانی و غیر بنیادی هیچ وقت نمیگیرم . شرکت بی ثبات نمیگیرم . پس شما میتونی از همینا که از فیلتر بنده رد شده ، تکنیکالی بررسی بکنی ، یکم سبد رو متنوع بکنی که با نوسانات به مشکل نخوری !

توکا هلدینگه فولادی هستش ولی منظور از هولدینگ فولادی اینه که صنعت اصلی این شرکت فولاده
ممکنه شرکت توی صنایع مرتبط با فولاد ولی غیر مستقیم سرمایه گذاری کرده باشه . مثلا معادن ، انرژی ، حمل و نقل و صنایعی که شدیدا مرتبط به صنعت فولاد هستش مثلا تولید قطعات خودرو ، تولید مصنوعات فلزی و ... ، که سرمایه گذاری های توکا هم عمدتا همین چیزاست

همینطور شرکت از نظر قانونی مجازه توی صنایع غیر مرتبط هم سرمایه گذاری بکنه مثلا رایانه !
ممنون بابت توضیحات کاملت
ولی سهم های من فلزی نیستش همش . اون 3 تا رو پرسیدم کدوم بهتره که شما معرفی کردی بین ارفع وتوکا فولاد؟
سهم هایی که گرفتم اینان
وغدیر - تاپیکو - وتوکا

حکشتی هم میخواستم صبح بگیرم لعنتی اینقدر دیر فرستاد درخواست خرید رو که صفه خرید شدش

این 2 تا سهمم نظرت بگو عالی میشه پکرمان و زکوثر

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
هر کسی شانس داشت شستا را دادن و صف خرید شد
من عرضه اولیه اش رو که خریده بود.
تو اولین اصلاحش هم اضافه کردم.
امروز هم پول دستم اومده بود هی خواستم اضافه کنم کارگزاری نرفت تو صفحه درگاه بانک...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اولین اشتباهم امروز بعد از 4 ماه پیش اومد و شستا رو نخریدم البته میخواستم اضافه کنم که فقط بخاطر طمع نصیبم نشد گفتم تا صفر تابلو حداقل میاد که نیومد بعد رفت تو صف خرید و دیگه نیومد پایین
کیا امروز طمع نکردن و تو صف بودن بهشون رسید ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه مشاهده پیوست 1189437
یارو عکس پرتفویشو گذاشته بود، به جز مابقی سهام هاش فقط ۶ میلیون سهم وتجارت داشت مشاهده پیوست 1189438

1595332755914.png

یه سوتی هم داره البته :دی که دیگه حوصلم نشد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
رفتار تامل برانگیز حقوقی ها روی صندوق های درآمد ثابت ....
من چند روزه فقط درآمد ثابت میگیرم و شاهد روند ورود سرمایه حقوقی ها با قیمت های پایین به صندوق های درآمد ثابت هستم
همینطور حجم های بالایی که حقیقی ها خرید میکنن !
قیمت بعضی از صندوق های درآمد ثابت هم در عین حال که خرید ها بالا رفته ، فاصله زیادی با NAV گرفته و خیلی پایین تر در حال خریداری شدنه ...
باعث میشه ترسم بیشتر بشه...
یه روز و دو روز هم نیست که این اتفاق میوفته !! یدونه و دوتا صندوق هم نیست !!! کندل های بلند شرکت ها و صف خرید و فروش شدن ها . اینا نشونه های خوبی نیست
دلار هم چه بالا رفتنش چه پایین اومدنش معلوم نیست با چه هدفیه شاید عمدا پایین اووردن که تب و تاب بازار بخوابه و اصلاح بخوره تا زمان عرضه دارا ها فرصت بخرن ! اینو میدونم که بلند مدت دلار این قیمت ها نمیمونه حتی میان مدت ! ولی داستان خرید کردن روی قله ترین نقطه ممکن حداقل توی 3 سال آینده هستش !!!
مثل داستان زلزله تهران که چند ساله وحشت رو به جون مردم انداخته ! هر جای دیگه بود دوتا 5 پشت سر هم میومد ، کسی اهمیت نمیداد ! اما الان یدونه 4.5 هم میاد ملت وحشت میکنن که پیش لرزه ، زلزله اصلی 8 ریشتری نباشه ...

در مورد دارا 2 و 3 ! یه چیزی که ممکنه اینه که " دولت اگه به خاطر قرارداد 25 ساله وضعیت بهتری پیدا بکنه ، شاید هیچ وقت مجبور نباشه بقیه داراها رو عرضه بکنه " به خصوص عدم حمایت از دارا یکم !!!! قیمت فعلی فاصله 25% ای با NAV داره !!!!
مگه صندوق نباید بازار گردان داشته باشه ؟؟ مگه بازار گردان قانونا موظف به خرید و فروش پیرامون NAV نیست ؟؟ چند جای کار میلنگه ...

اینم دقت بکنید توی روند نزولی ، یه کله هیچی قرمز نیست ! یه جاهایی مثبت میزنه پس اگه یه روز منفی میشه و یه روز مثبت به این دلیل نیست که جهت روند اشتباه شده و حتما قراره صعود بکنه !
شاخص جون بالا رفتن نداره !
یه جورایی قفل شده اینو میشه فهمید . شما رهاورد رو ببینی اونایی که تازه کارن ، پشت سر هم کُری میخونن که آی هوار از رشد جا موندین در صورتی که من واقعا رشدی نمیبینم !!! فقط به ناحیه مقاومتی قوی واکنش نشون میده ! یکم میاد پایین دوباره به اون ناحیه میرسه !! هروقت شاخص به 2 و 2.5 رسید باید از جاموندن از رشد صحبت کرد !!

الان شاخص اوضاعش مثل پیکان جوانانه تو سربالایی ولنجک تهران یا بام کرج ! به خصوص بام کرج با اون شیبش:rolleyes:

ریسک سرمایه گذاری بالا رفته و تا زمانی که اصلاح درست و حسابی اتفاق نیوفته ، سرمایه سنگین فرار میکنه یا وارد نمیشه و اوضاع رو بدتر میکنه

عکس صندوق رو برداشتم که جنبه سیگنال پیدا نکنه :p

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
الان رفته بودم توی سهام های عرضه اولیه اخیر ببینم چه خبره ،جالبه اصلا سود خوبی نداشتند ،مثل ولپارس با اون عظمتش حدود ۶ درصد سود بود بعد از دو هفته ،باید بررسی کنم ببینم دلیلش چیه اگر اینجور باشه دیگه شرکت نکنیم توی عرضه ها (هم تعداد کم میرسه ،هم سود نمیده ),فکر کنم حقوقی نمیفروشه یا هسته اجازه معامله نمیده یا...؟
اگر کسی دلیلشو میدونه بگه

Captive

لایک‌ها
16,665
الان رفته بودم توی سهام های عرضه اولیه اخیر ببینم چه خبره ،جالبه اصلا سود خوبی نداشتند ،مثل ولپارس با اون عظمتش حدود ۶ درصد سود بود بعد از دو هفته ،باید بررسی کنم ببینم دلیلش چیه اگر اینجور باشه دیگه شرکت نکنیم توی عرضه ها (هم تعداد کم میرسه ،هم سود نمیده ),فکر کنم حقوقی نمیفروشه یا هسته اجازه معامله نمیده یا...؟
اگر کسی دلیلشو میدونه بگه
قیمت پایانی پر نمیشه ( به دلیل عرضه نکردن )

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
قیمت پایانی پر نمیشه ( به دلیل عرضه نکردن )
الان رفتم تو نخ همین ولپارس صف خریدش حدود یک میلیارده و معاملات امروزش زیر یک میلیون ،خوب الان کی باید این صفو جمع کنه ؟اگر نمیخاید بفروشید ،یا نمیخاید به ملت خیر بدید چرا عرضه میکنید

Captive

لایک‌ها
16,665
الان رفتم تو نخ همین ولپارس صف خریدش حدود یک میلیارده و معاملات امروزش زیر یک میلیون ،خوب الان کی باید این صفو جمع کنه ؟اگر نمیخاید بفروشید ،یا نمیخاید به ملت خیر بدید چرا عرضه میکنید

تشکیل صف = بلوکه کردن پول = ؟ :D

کاربر بعد از 10 روز میفهمه که اصلا کار اشتباهی کرده و باید سراغ یه سهم دیگه ای میرفته ...

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
تشکیل صف = بلوکه کردن پول = ؟ :D

کاربر بعد از 10 روز میفهمه که اصلا کار اشتباهی کرده و باید سراغ یه سهم دیگه ای میرفته ...
بله اینم حرف درسته از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم ;)
شاید لازم باشه اجبار کنن که شرکت ها تا مدتی بعد از عرضه اولیه حتما روزانه تا حجم مبنا فروش داشته باشند ،البته این مال وقتیه که هدف صرفا جمع کردن نقدینگی ملت نباشه

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان میشه همزمان تو دو تا کارگزاری عضو بود و تو هر دو سهام داشت ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اولین اشتباهم امروز بعد از 4 ماه پیش اومد و شستا رو نخریدم البته میخواستم اضافه کنم که فقط بخاطر طمع نصیبم نشد گفتم تا صفر تابلو حداقل میاد که نیومد بعد رفت تو صف خرید و دیگه نیومد پایین
یه دونه توی منفی بزار یه دونه توی مثبت هر دو را بخره میشه وسط
منفی نرفت توی مثبت میخره سرت بی کلاه نمیمونه

Last edited:

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من چند روز قبل توی اون عرضه سنگین اولی، ۳۲۰۰ بود اگه اشتباه نکنم، سرخطی گذاشتم، اقا سنگین عرضه کردن و تا فردا استرس اینکه اصلاح میکنه یا نه اما دمش گرم بالا اومد.

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دلار نیمایی که رفته بالا . فکر نکم کاهش نرخ دلار ازاد روی بورس اثر طولانی مدت بزاره .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یه دونه توی منفی بزار یه دونه توی مثبت هر دو را خره میشه وسط
منفی نرفت توی مثبت میخره سرت بی کلاه نمیمونه
آره چه پیشنهاد عالی
83.gif

میگن هر سری یه عقلی داره باسه اینطور موقع هاست ها
189.gif

حالا ببینیم فردا حقوقی چکار میکنه امروز که خیلی سنگین خرید زد