• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
شتران اگه ناظر تایید کنه با 12 درصد بازگشایی بشه

• Like
Reactions: hsn

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
درود
من تازه کارگزاری مفید احراز هویت شدم و دارم از طریق سایت فراچارت آموزش میبینم
به نظرتون الان چه سهم های کوتاه مدتی بخرم؟؟ خودم نظرم ایران خودرو و سایپا هست چون دارن افزایش قیمت میدن ولی نمیدونم مواد اولیشون هم گرون شده اینکارو کردن یا نه!!
ذوب، پترول و فولا هم به نظرم خوبه
یه حرفه ای لطفا کمک کنه
خودرو و خساپا پترول باید خدایان کمکت کنند، خریدش به این آسانی نیست
سهم را در موقع مناسب باید خرید . چند روز پیش میتونستید در منفی خرید کنید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ومهان رو چطور میبینین؟من امروز یه مقدار خریدم حس میکنم اشتباه کردم!
باید NAV رو برای شرکت های سرمایه گذاری حساب بکنید
این شرکت از اونایی هستش که زیاد گرون نیستن
شرکت سرمایه گذاری رو زیاد نمیشه تکنیکالی بررسی کرد چون اشتباهه ...
محاسبه NAV هم یک کار زمان بر هستش و برای محاسبه NAV شرکت سرمایه گذاری حدودا 10 ساعت زمان نیاز هستش

شرکت سرمایه گذاری رو باید با NAV وارد شد و با تکنیکالی و درنظر داشتن NAV خارج شد
برای ورود باید NAV رو هم برای ارزش فعلی تابلو محاسبه بکنید هم بر اساس ارزش ذاتی به روش P/E که ساده ترین روش قیمت گذاری هستش
برای خروج باید NAV رو برای ارزش فعلی تابلو محاسبه بکنید و همینطور بر اساس اهداف تکنیکالی شرکت های زیرمجموعه بورسی

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
با 5تومن دوستم این سهم ها رو تقریبا بطور مساوی گرفتم براش نظرتون خوبه یا اشتباه کردم

وغدیر - تاپیکو - وتوکا

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اول باید این رو بگم " قیمت سهام شرکت ها برای آینده پیش خور میشه و قیمت فعلی همه شرکت ها بر اساس تخمین قیمت آینده و مثلا قیمت دلار در آینده هستش ! "
بنابراین کسی بگه فلان سهم بادلار 15 تومنی معامله میشه نداریم ...
بعضی سهم ها الان با دلار 60 تومنی معامله میشن :rolleyes:
با تابت موندن دلار ، سهام شرکت ها روند نزولی میگیرن
با پایین اومدن دلار ، سرعت نزولی شدن بیشتر میشه
البته بستگی داره شرکت ارزش واقعیش چقدر باشه ولی با قاطعیت میتونم بگم توی کل بازار سهام به قیمت وجود نداره !! یسریا 20 الی 50 درصد گرون ترن که من به اونا سهامی میگم که خیلی گرون نیست و برای نوسانگیری های میان مدت و یا دید بلند مدت بالای 5 سال باز هم ارزش داره . بقیه شرکت ها گرون و فوق گرونن
اون موقع دلار روی 26 بود . اگه میدونستیم دلار طی 1 الی 2 سال آینده همین قیمت 26 قراره بمونه ، قیمت سهام شرکت ها حتی شرکتایی که خیلی گرون نیستن باید 20 الی 30 درصد اصلاح . اون گرونا که ...
الان دلار روی 20 تومنه اگه بدونیم طی یکی سال آینده به 20 میرسه ، قیمت فعلی سهام شرکت ها حتی اونایی که خیلی گرون نیستن هم باید 30 الی 50 درصد اصلاح بخوره . اونا که گرونن...
البته با فرض اینکه قیمت دلار 20 تومنی پایدار بمونه !

------
یکی از کارایی که خودم کردم :
قبل تر هم گفتم " زفکا " که از تلیسه به اون جابجا شدم قیمتش 30 الی 40 درصد حباب داره و با این وجود گرفتم ، اما ذاتا هم این کار اشتباهه وبهترین کار نقد بودن یا صندوق درآمد ثابت داشتنه ! از تلیسه سود خیلی عالی ای گرفتم هم بلند مدتی و هم نوسانگیری و با خودم کنار اومدم که زفکا رو با این ریسک بگیرم . تو همین مدت هم باهاش بازی میکنم که ضرری رو که از ریزش بهم میزنه توی نوسانات از اون بگیرم
حالا ممکنه همین زفکا یه مدت چند ماهی درجا بزنه و بازی بکنه . مهم نیست منم باهاش بازی میکنم:p ولی هرچی بیشتر در جا بزنه بهتره چون اینطوری ریزش کمتری داره و به جای 30 الی 40 درصد مثلا 15 الی 30 درصد دیگه میریزه

تنها علت اینه که نمیخوام وجه نقد زیادی توی کارگزاری نگهداری بکنم یا تبدیل به سهم های نیمه گرون میکنم یا صندوق به خصوص درامد ثابت
تا وقتی که وضعیت با ثبات تر بشه

**** چقدر اشتباه تایپی داشتم . از بس تند تایپ میکنم:p:p:p
سلام، صندوق درآمد ثابت سود رو به حساب ثبت شده در سجام میریزه یا به موجودی حساب کارگزاری واریز میکنه، درآمد ثابت امروز کدوم صندوق خوبه؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینایی هم کهNAV رو توی کانالا و اینستا اعلام میکنن ، اکثرا پرت و پرته ! کانالی که به ارزش ذاتی شرکت بگه NAV باید درشو گِل گرفت ! کانالی هم که ارزش ذاتی و NAV چند صدتا شرکت رو بزاره باید گِل گرفت :D
شما فکرشو بکن هر ماه شرکت ها صورت پورتفو میدن . اگه 50 شرکت هم بخوان NAV رو محاسبه بکنن باید 500 ساعت زمان بزارن ! یعنی زمان کم میارن !!!! 500 تقسیم بر 15 روز ، روزی 33 ساعت میشه !! مگه اینکه 4 نفر تمام وقت هر روز نشسته باشن و NAV رو برای 50 شرکت سرمایه گذاری حساب بکنن ...
ارزش ذاتی هم حتی اگه بخوای با همون فرمول ها حساب بکنن یعنی سطحی ترین روش محاسبه ارزش ذاتی ، برای هر شرکت حدودا 5 ساعت زمان میبره . اینکه ارزش ذاتی رو اصولی و به روش من حساب بکنن چند هفته طول میکشه !! اون هیچی . شما همون 5 ساعت رو هم بگیری و 200 تا ارزش ذاتی در سال بدن ، 1000 ساعت در سال میشه یعنی هفته ای 20 ساعت

حالا به نظر شما پشت کانال یا پیج ، 4 نفر نشستن مثل نونوا براتون NAV و ارزش ذاتی حساب میکنن ؟:p
اونم مجانی !!!
کلا هرکسی که توصیه به خرید و فروش میکنه دو حالت داره :
1 - یا توی رسانه پر مخاطبی اعلام میکنه که مشخصه هدفش چیه !
2 - اگه توی رسانه کم مخاطب اعلام میکنه یا شخصی به شما میگه ، بر اساس تحلیلها و نظرات شخصی خودش عمل میکنه و ممکنه کااااملا اشتباه باشه و ممکن هم هست کااااااملا درست باشه !

من خودم پشت فرمون باشم و جاده راه بده 200 رو پر میکنم و نمیترسم . اما وقتی یکی دیگه پشت فرمون باشه از 140 که بالاتر بره ، میگم " چه خبرته " !
همونطوری که پولمون رو از سر راه نیووردیم ، سرمایمون رو هم از سر راه نیووردیم

کلا توصیه به خرید یا فروش رو از یک گوش بگیر ، از اون یکی در کن ...

-----------------------
سلام، صندوق درآمد ثابت سود رو به حساب ثبت شده در سجام میریزه یا به موجودی حساب کارگزاری واریز میکنه، درآمد ثابت امروز کدوم صندوق خوبه؟
من تا حالا درآمد ثابتی که ماهیانه پرداخت بکنه نگرفتم
ولی برای خرید صندوق درآمد ثابت باید زیر NAV روی تابلو بخرید . حدودا 0.5% پایین تر بخرید خوبه . مثل سهامی نمیشه 7 الی 8 درصد پایین تر گرفت !
اوصتا ، آکورد ، کیان ، سخند ، فیروزا و ...
صندوق درآمد ثابت زیاد داریم . من اینارو دارم . پرداخت ماهیانه ندارن
یدونه پارند رو تازه گرفتم چون حدودا 8 درصد و بیشتر زیر NAV بود ! ماهیانه پرداخت داره . یکم دیگه بالا بره رد میکنم بره نمیخوام به حسابم چیزی بریزن
bav3_154fs759111.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از وقتی راجب خزامیا صحبت کردم بیچاره رفته منفی شدید امروزم که انقدر معامله شد نمیدونیم عاقبتش چی میشه:D:D:D
با این روند سود سازیش ...تولیدات جدید ....افزایش نرخ ....

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
با 5تومن دوستم این سهم ها رو تقریبا بطور مساوی گرفتم براش نظرتون خوبه یا اشتباه کردم
اینجا مشکل اصلی تری داریم
s0428.gif

دوست شما !
کارکردن با سرمایه بقیه ( دوست عادی ، خانواده ، دوس دختر ، دوس پسر ، نامزد ) توی بورس چه با کارگزاری خود طرف چه با کارگزاری خودتون ته تهش اعصاب خوردی داره !
فقط با سرمایه همسر شناسنامه ای میشه ریسک کرد . به نامش تو بورس باشی ، به نامش خرید و فروش بکنی ، به نامش شرکت ثبت بکنی ، به نامش چک بکشی ، به نامش حساب فعال داشته باشی ، به نامش دامین داشته باشی ، به نامش خط بگیری ، به نامش سایت بزنی و ...
cerevat.gif

اونم به این دلیل که اون به جای شما زندان بره
tooth.gif
154fs232528.gif

اگه هم قرض کردید تا برای خودتون بخرید اونم اشتباهه

زمانی که از اطرافیان من کسی نیاز به کمک داشته باشه و بخوام کمکش بکنم ، پولش رو میگیرم با نرخ 30 الی 36 درصد بهش سود میدم ، اونم برای انجام دادن این کار سقف دارم و سقفش هم 1% کل سرمایم توی بورس و خارج از بورس و ملک و دنیا و آخرته
s0426.gif

ضررم بکنم از اولش قصدم کمک بوده ، برام مهم نیست
crazy.gif

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
در حالی که امروز میشد خیلی خوب نوسان گیری کرد ،به خاطر تاخیر و اختلال شدید در هسته فقط نشستم و به در نگاه کردم ،گوشی مدام آه میکشید ،جوانی ام به امید ارسال لحظه ای یک سفارش پیر شد ،نرفت و دیر شد :cool:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
در حالی که امروز میشد خیلی خوب نوسان گیری کرد ،به خاطر تاخیر و اختلال شدید در هسته فقط نشستم و به در نگاه کردم ،گوشی مدام آه میکشید ،جوانی ام به امید ارسال لحظه ای یک سفارش پیر شد ،نرفت و دیر شد :cool:
کلا هروقت بازار نوسانیه هسته هنگه
واقعا زجر اوره اینهمه پول ومالیات میگیرن اخرش هیچکدومشون پاسخگو نیستن

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
دوستان ارز که فعلا دستوری یا غیر دستوری در مسیر کاهشیه
شاخصم نزدیک 2 میلیونه
من که فعلا نقد شدم والا وضعیت جوری شدی که جرات شیر میخواد سهام داری
تحلیل تون از فردا و هفته آینده چی هست؟؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اینجا مشکل اصلی تری داریم
s0428.gif

دوست شما !
کارکردن با سرمایه بقیه ( دوست عادی ، خانواده ، دوس دختر ، دوس پسر ، نامزد ) توی بورس چه با کارگزاری خود طرف چه با کارگزاری خودتون ته تهش اعصاب خوردی داره !
فقط با سرمایه همسر شناسنامه ای میشه ریسک کرد . به نامش تو بورس باشی ، به نامش خرید و فروش بکنی ، به نامش شرکت ثبت بکنی ، به نامش چک بکشی ، به نامش حساب فعال داشته باشی ، به نامش دامین داشته باشی ، به نامش خط بگیری ، به نامش سایت بزنی و ...
cerevat.gif

اونم به این دلیل که اون به جای شما زندان بره
tooth.gif
154fs232528.gif

اگه هم قرض کردید تا برای خودتون بخرید اونم اشتباهه

زمانی که از اطرافیان من کسی نیاز به کمک داشته باشه و بخوام کمکش بکنم ، پولش رو میگیرم با نرخ 30 الی 36 درصد بهش سود میدم ، اونم برای انجام دادن این کار سقف دارم و سقفش هم 1% کل سرمایم توی بورس و خارج از بورس و ملک و دنیا و آخرته
s0426.gif

ضررم بکنم از اولش قصدم کمک بوده ، برام مهم نیست
crazy.gif
براش کامل توضیح دادم و گفتم دیدت بلند مدت باشه حداقل 2 سال به بالا اولم که گرفتم گفتم دیگه به این 5 تومنت فکر نکن فکر کن نداریش دیگه
همه رو توضیح دادم
حالا نظزت راجبه سهم ها چی هستش براش گرفتم ؟
سوال قبلی هم نگفتی بین ارفع و فولاد و وتوکا ؟ و اینکه وتوکا زده هولدینگ فولاد ولی صنایع دیگه هم تو پرتفوش بودش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان یه 20 تومن پول هست , چه سهامی رو پیشنهاد میدید ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
براش کامل توضیح دادم و گفتم دیدت بلند مدت باشه حداقل 2 سال به بالا اولم که گرفتم گفتم دیگه به این 5 تومنت فکر نکن فکر کن نداریش دیگه
همه رو توضیح دادم
حالا نظزت راجبه سهم ها چی هستش براش گرفتم ؟
سوال قبلی هم نگفتی بین ارفع و فولاد و وتوکا ؟ و اینکه وتوکا زده هولدینگ فولاد ولی صنایع دیگه هم تو پرتفوش بودش
همشون خوبن ( مشکل بنیادی و کلی ندارن ) ولی قیمتی همه با توجه به ارزش ذاتیشون بالان ، به هر روشی که حساب بکنید . ولی نسبت به بقیه شرکت های بورسی اونقدر بالا نیستن و ریسک کمتری دارن
از طرفی چون شما دیدتون بلند مدته تکنیکال اهمیتی نداره !
یا توی بلند مدت کف های پایین تر میزنه ( دلار ریزشی یا ثابت ) یا کف های هم سطح بستگی ( دلار افزایشی ولی با شیب خیییلی کم ) به روند قیمت دلار داره

همه سهم هایی که گرفتی فلزی هستش ! شما یه کاری بکن ! به جای 3 سهم ، 6 یا 7 سهم هم از صنایع دیگه هم انتخاب بکن که به 9 یا 10 سهم برسی . قندی ، دامپروری ، شیمیایی ، دارویی ، نیروگاهی ، صندوق های قابل معامله ، رایانه !
از هر 7 تا یدونه بردار .

شما 100 تا سهم از یک گروه داشته باشی ،هیچ اثر مثبتی از نظر کاهش ریسک نداری !
قیمت فلزات جهانیه و ممکنه برای دوره هایی حتی شرکت داخلی سود ده باشه ولی جهانی نزولی ! و خود شرکت زیان ده بشه !!

غذایی رو نگیر چون غذایی باید همیشه یه دست به سر و گوششون بکشی ! اینطوری نیست که شرکت خوبی تا 5 سال دیگه خوب بمونه ! پس از این بهت معرفی نمیکنم ...
توصیه به خرید یا فروش یا نگهداری به هیچ وجه نیست

توی قندی من خودم قهکمت دارم ، توی دامپروری زفکا اینا سهمای کلیدی من هستن . شیمیایی الان قیمتاشون خوبه ، یدونه خوبش رو بگیر من خودم 30 الی 40 تا سهم خورد دارم که همشون روی هم حدودا 7% کل سبدم میشه و شیمیایی و دارویی و نیروگاهی ها و رایانه ها توی این بخشه .
توی شیمیایی : نوری / پارس / جم / جم پیلن / زاگرس / شپدیس
توی نیروگاهی : مبین / بفجر
توی دارویی ها : دفارا / دلقما / دپارس / دسبحان / وپخش

صندوق هم که احتمالا شما هم بدونید ، آگاس ، آتیمس ، ثروتم ، فیروزه و فیروزا دارم
چون دید شما بلند مدته میتونی دیگه درآمد ثابت نگیری ...

اینایی که دارم بنیادیشون خوبه ، شیمیایی ها اینایی که دارم الان قیمتاشون درسته بالاست ولی بازم اونقدر زیاد نیست ! ریسک داره که شما قبول کردید . منم قبول کرده بودم :p
من شرکت زیان ده و نوسانی و غیر بنیادی هیچ وقت نمیگیرم . شرکت بی ثبات نمیگیرم . پس شما میتونی از همینا که از فیلتر بنده رد شده ، تکنیکالی بررسی بکنی ، یکم سبد رو متنوع بکنی که با نوسانات به مشکل نخوری !

توکا هلدینگه فولادی هستش ولی منظور از هولدینگ فولادی اینه که صنعت اصلی این شرکت فولاده
ممکنه شرکت توی صنایع مرتبط با فولاد ولی غیر مستقیم سرمایه گذاری کرده باشه . مثلا معادن ، انرژی ، حمل و نقل و صنایعی که شدیدا مرتبط به صنعت فولاد هستش مثلا تولید قطعات خودرو ، تولید مصنوعات فلزی و ... ، که سرمایه گذاری های توکا هم عمدتا همین چیزاست

همینطور شرکت از نظر قانونی مجازه توی صنایع غیر مرتبط هم سرمایه گذاری بکنه مثلا رایانه !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
آدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه 1191.gif
یارو عکس پرتفویشو گذاشته بود، به جز مابقی سهام هاش فقط ۶ میلیون سهم وتجارت داشت s022.gif

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
آدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه مشاهده پیوست 1189437
یارو عکس پرتفویشو گذاشته بود، به جز مابقی سهام هاش فقط ۶ میلیون سهم وتجارت داشت مشاهده پیوست 1189438
توی سهام یاب؟
اونا خیلیاشون فتوشاپن (ملت رد دادن دیگه)

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
آدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه مشاهده پیوست 1189437
یارو عکس پرتفویشو گذاشته بود، به جز مابقی سهام هاش فقط ۶ میلیون سهم وتجارت داشت مشاهده پیوست 1189438
از زندگیت و فرصت های که داری لذت ببر و بگو به شخم چپم
در پرتفو لحضه ای میشه درست کرد با هر تعداد و قیمت
هر کسی شانس داشت شستا را دادن و صف خرید شد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کسی بدون قصد و قرض ( غرز ، قرذ ، قرظ ؟ ) بخواد راهنمایی بکنه یا خیر برسونه عکس از تعداد سهامش نمیزاره !
مثلا من میگم قهکمت رو دوست دارم . اگه بگم ببینید 1 میلیون سهم قهکمت دارم با هدفه !
یا دوستان میگن فلان سهم خوبه یا بده یا اینو گرفتم اونو فروختم اشکالی نداره
ولی اگه کسی گفت اینقدر روی فلان سهم دارم دایورتش بکن :p

بالا