• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سال 90 بنیاد شهید 2 هزار سهم بانک دی به ما داده.ایا حق خرید و فروش داریم؟ کسی میدونه

اگر تو سامانه سجام احراز هویت کردید میتونید از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه (لینک) تعداد سهم ها تون رو مشاهده کنید و خروجی تهیه کنید و از طریق تغییر کارگزار ناظر کارگزاری بیارید به پرتفوی و به فروش برسونید و اگر تو سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت نکردید میتونید ثبت نام کنید و بعد از این لینک اقدام به احراز هویت حضوری یا غیر حضوری کنید که پیشنهاد من احراز هویت غیر حضوری ــه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بله میتونی..برو سامانه ذینفعان رو چک کن اگر اونجا هست تو کارگزاری تغییر ناظر بده..من خودم مقداری سهام سمایه داشتم از سال ۸۷ و کلا فراموشش کرده بودم از همین روش الان به سبدم اضافه شده
سال 90 بنیاد شهید 2 هزار سهم بانک دی به ما داده.ایا حق خرید و فروش داریم؟ کسی میدونه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
اگر تو سامانه سجام احراز هویت کردید میتونید از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه (لینک) تعداد سهم ها تون رو مشاهده کنید و خروجی تهیه کنید و از طریق تغییر کارگزار ناظر کارگزاری بیارید به پرتفوی و به فروش برسونید و اگر تو سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت نکردید میتونید ثبت نام کنید و بعد از این لینک اقدام به احراز هویت حضوری یا غیر حضوری کنید که پیشنهاد من احراز هویت غیر حضوری ــه

بله میتونی..برو سامانه ذینفعان رو چک کن اگر اونجا هست تو کارگزاری تغییر ناظر بده..من خودم مقداری سهام سمایه داشتم از سال ۸۷ و کلا فراموشش کرده بودم از همین روش الان به سبدم اضافه شده

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
ممنون از شما دوستان عزیز لطف کردید

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام یه سوال.‌من تو مفید ثبت نام کردم بعد سجام. بعد سجام احراز هویت الکترونیک کردم و پیامش اومد کد معاملاتی در بازار سرمایه.... هست
اما وارد مفید میشم میگه تایید هویت انجام نشده

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
نظرتون درمورد "وملی" چیه؟
20 تومن هست به نظرتون همشو صندوق etf دارادوم بگیرم ؟
وملی را به خاطر افزایش سرمایه اش میخرند فکر کنم 54 هزارتومان است سهمش
با 20 شما میتونی 7 یا 8 تا سهم بخری ریسکت کم شه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این کارگزاریها مثل اینکه سریع شدند پریروز خواهر زادم برای مفید رفته احراز هویت امروز کدش اومدش
برادرم هم دیروز برای پاسارگاد اقدام کرده بود . امروز کد انلاینش اومدش

و یک راهنمایی میخواستم خواهر زادم 5 تومن موجودی داره لطفا بگید اولا چنتا سهم بگیرم با این مقدار براش
و اینکه چی پیشنهاد میکنید
خودم نظرم رو تاپیکو - وغدیر - فولاد - حکشتی هستش هر کدوم بشه گرفت
لطفا شما هم پیشنهاد بدید
ممنون

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
سلام یه سوال.‌من تو مفید ثبت نام کردم بعد سجام. بعد سجام احراز هویت الکترونیک کردم و پیامش اومد کد معاملاتی در بازار سرمایه.... هست
اما وارد مفید میشم میگه تایید هویت انجام نشده
برید دفتر پیشخوانی که برای کارگزاری مفید احراز هویت میکنه...بعد اینکه احراز هویت شدین تا 2-3 روز اکانتتون رو فعال میکنن.
یوزر پس موقع ثبت نام که وارد میکنید همونه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این کارگزاریها مثل اینکه سریع شدند پریروز خواهر زادم برای مفید رفته احراز هویت امروز کدش اومدش
برادرم هم دیروز برای پاسارگاد اقدام کرده بود . امروز کد انلاینش اومدش

و یک راهنمایی میخواستم خواهر زادم 5 تومن موجودی داره لطفا بگید اولا چنتا سهم بگیرم با این مقدار براش
و اینکه چی پیشنهاد میکنید
خودم نظرم رو تاپیکو - وغدیر - فولاد - حکشتی هستش هر کدوم بشه گرفت
لطفا شما هم پیشنهاد بدید
ممنون
وغدیر بنظر سهم مناسبیه..
وخارزم هم نگاهی بنداز

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون مشاهده پیوست 1189348
ومعادن گزارش ۳ماهه‌ش اومد رو کدال که انتظار دارم فردا حداقل مثبت بمونه
ومعادن دیروز تا باز شد گرفتم چون فکر میکردم بالاتر از اینا معامله شه اما همه سهام داراشو نا امید کرد به همین خاطر گرفتم
در مورد تاصیکو انگشت به دهن موندم چون فکر میکردم حداقل با ۲۰درصد بازشه که با حق تقدم و جایزه و اینا حساب کردم کمتر از نیم درصد سود بیشتر نداد مشاهده پیوست 1189357اما با وجود اینکه ناامیدم کرد بازم برا میان مدت یکمی دیگه خریدم چون بهش ایمان دارم
اتفاقا خودمم تو فکر این بودم که از هر صنعت فقط یکی داشته باشم که یه نظمی هم به پرتفوی بدم
در مورد ومعادن و تاصیکو، نظرم اینه که تاصیکو خیلی برای میان مدت و بلند مدت بهتره، همچنین تصویب افزایش سرمایه ۱۱۰۰ میلیارد تومانی هم داره
کروی هم تو مثبت میدم بره بجاش یا فولاد میگیرم یا ذوب برا بلند مدت
فولاد یا ذوب رو نمیدونم کدومو نگه دارم، اما با توجه به سابقه برتر فولاد نسبت به ذوب، به احتمال زیاد ذوب رو بعدا بدم بره

در مورد سرمایه گذاری ها هم واقعا تو باغ نبودم، من فقط نشونه میکردم و زارتی میخریدم مشاهده پیوست 1189349
سرمایه گذاری هارو تو مثبت میفروشم بره، البته وصندوق که دیروز بسته شد و به احتمال متوسط بعد از باز شدن حداقل یکی دو روزی رو مثبت بمونه تا بعد بفروشمش مشاهده پیوست 1189350 و بعد یکی از سرمایه گذاری های خوبو که به احتمال وبملت باشه رو میخرم
فقط نمیدونم چه بلایی سر دماوند ذلیل مرده میاد مشاهده پیوست 1189359
خواهش میکنم
47splvo.gif

اینقدر خوابم میاد مث معتادا چرت میزنم :p
اگه نظر من رو میخوای بین فولاد و ذوب ، نظرشخصیم از نظر بنیادی و آینده روی " فولاد " هستش . شرکت خیلی خوبیه . مثل فخور ، ارفع و توکا . اینا شرکتهای خوب فولادی هستن:cool:
پورتفو رو خوب بچینی ریسکت خیلی کم میشه و زمانی که یه صنعت کاهشی باشه یه صعنت دیگه افزایشی نوسان شدید نداری و اگه یه زمانی هم پول لازم شدی میتونی راحت تو سود بفروشی
موقع اضافه کردن هم اگه صنعتی در شرف اصلاح باشه و صنعت دیگه ای مخالفش داشته باشی ، اصلاح کرده و راحت میتونی اضافه بکنی
بخشی تقریبا 10 الی 20 درصد سبدت رو هم بزار واسه صندوق درآمد ثابت حتی توی بازاری که همه چی تو 1 ماه دوبرابر میشه . من خودم این کار رو انجام میدم

درمورد تاصیکو و ومعادن جفتشون تقریبا پورتفوی مشابه دارن . جفتشون هم خوبن ...
تاپیکو ، تیپیکو و کلا هر شرکتی که زیر مجموعه تامین هستش عملکردهای خیلی خوبی رو دارن
هم ریسکت هم میشه هم همیشه نقد داری چه واسه خرج کردن و چه واسه میانگین کم کردن یا کاهش ریسک

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
یعنی تا همین دو سه روز پیش کسی نمی‌دونست پترول سهم جامانده‌ست؟ ملت یهو حمله ور شدن سمتش:rolleyes:
فولاد و خگستر که همه چیزش عادیه اینا رو واسه چی بستن؟
7.gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
یعنی تا همین دو سه روز پیش کسی نمی‌دونست پترول سهم جامانده‌ست؟ ملت یهو حمله ور شدن سمتش:rolleyes:
7.gif
گرامی این تشکیل صف های خرید و فروش دست بازیگرای سهم هاست نه خرده سهامدارها

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
7.gif
1595308184169.png

اونقدری که حجم معاملات بالاس، روی هر سهامی که میخای خرید و فروش کنی ۱۰ مین طول میکشه سفارشت ثبت شه
سفارش خرید رو مثبت ۱ زدی، رو منفی ۵ که صف فروشه ثبت میشه میخره 1048.gif

MiadN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
درود
من تازه کارگزاری مفید احراز هویت شدم و دارم از طریق سایت فراچارت آموزش میبینم
به نظرتون الان چه سهم های کوتاه مدتی بخرم؟؟ خودم نظرم ایران خودرو و سایپا هست چون دارن افزایش قیمت میدن ولی نمیدونم مواد اولیشون هم گرون شده اینکارو کردن یا نه!!
ذوب، پترول و فولا هم به نظرم خوبه
یه حرفه ای لطفا کمک کنه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خواهش میکنم
47splvo.gif

اینقدر خوابم میاد مث معتادا چرت میزنم :p
اگه نظر من رو میخوای بین فولاد و ذوب ، نظرشخصیم از نظر بنیادی و آینده روی " فولاد " هستش . شرکت خیلی خوبیه . مثل فخور ، ارفع و توکا . اینا شرکتهای خوب فولادی هستن:cool:
پورتفو رو خوب بچینی ریسکت خیلی کم میشه و زمانی که یه صنعت کاهشی باشه یه صعنت دیگه افزایشی نوسان شدید نداری و اگه یه زمانی هم پول لازم شدی میتونی راحت تو سود بفروشی
موقع اضافه کردن هم اگه صنعتی در شرف اصلاح باشه و صنعت دیگه ای مخالفش داشته باشی ، اصلاح کرده و راحت میتونی اضافه بکنی
بخشی تقریبا 10 الی 20 درصد سبدت رو هم بزار واسه صندوق درآمد ثابت حتی توی بازاری که همه چی تو 1 ماه دوبرابر میشه . من خودم این کار رو انجام میدم

درمورد تاصیکو و ومعادن جفتشون تقریبا پورتفوی مشابه دارن . جفتشون هم خوبن ...
تاپیکو ، تیپیکو و کلا هر شرکتی که زیر مجموعه تامین هستش عملکردهای خیلی خوبی رو دارن
هم ریسکت هم میشه هم همیشه نقد داری چه واسه خرج کردن و چه واسه میانگین کم کردن یا کاهش ریسک
فولاد بسته بودش . وتوکا خریدم
ارفع بهتر هستش یا وتوکا؟ یا خوده فولاد
وتوکا درست نفهمیدم کارش چیه زده هلدینگ فولاد ولی تو پرتفوش صنایع دیگه هم هستند.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دلار یه مقدار اومد پایین همه ریختن سهم هاشون رو بفروشن :D
اول باید این رو بگم " قیمت سهام شرکت ها برای آینده پیش خور میشه و قیمت فعلی همه شرکت ها بر اساس تخمین قیمت آینده و مثلا قیمت دلار در آینده هستش ! "
بنابراین کسی بگه فلان سهم بادلار 15 تومنی معامله میشه نداریم ...
بعضی سهم ها الان با دلار 60 تومنی معامله میشن :rolleyes:
با تابت موندن دلار ، سهام شرکت ها روند نزولی میگیرن
با پایین اومدن دلار ، سرعت نزولی شدن بیشتر میشه
البته بستگی داره شرکت ارزش واقعیش چقدر باشه ولی با قاطعیت میتونم بگم توی کل بازار سهام به قیمت وجود نداره !! یسریا 20 الی 50 درصد گرون ترن که من به اونا سهامی میگم که خیلی گرون نیست و برای نوسانگیری های میان مدت و یا دید بلند مدت بالای 5 سال باز هم ارزش داره . بقیه شرکت ها گرون و فوق گرونن
اون موقع دلار روی 26 بود . اگه میدونستیم دلار طی 1 الی 2 سال آینده همین قیمت 26 قراره بمونه ، قیمت سهام شرکت ها حتی شرکتایی که خیلی گرون نیستن باید 20 الی 30 درصد اصلاح . اون گرونا که ...
الان دلار روی 20 تومنه اگه بدونیم طی یکی سال آینده به 20 میرسه ، قیمت فعلی سهام شرکت ها حتی اونایی که خیلی گرون نیستن هم باید 30 الی 50 درصد اصلاح بخوره . اونا که گرونن...
البته با فرض اینکه قیمت دلار 20 تومنی پایدار بمونه !

------
یکی از کارایی که خودم کردم :
قبل تر هم گفتم " زفکا " که از تلیسه به اون جابجا شدم قیمتش 30 الی 40 درصد حباب داره و با این وجود گرفتم ، اما ذاتا هم این کار اشتباهه وبهترین کار نقد بودن یا صندوق درآمد ثابت داشتنه ! از تلیسه سود خیلی عالی ای گرفتم هم بلند مدتی و هم نوسانگیری و با خودم کنار اومدم که زفکا رو با این ریسک بگیرم . تو همین مدت هم باهاش بازی میکنم که ضرری رو که از ریزش بهم میزنه توی نوسانات از اون بگیرم
حالا ممکنه همین زفکا یه مدت چند ماهی درجا بزنه و بازی بکنه . مهم نیست منم باهاش بازی میکنم:p ولی هرچی بیشتر در جا بزنه بهتره چون اینطوری ریزش کمتری داره و به جای 30 الی 40 درصد مثلا 15 الی 30 درصد دیگه میریزه

تنها علت اینه که نمیخوام وجه نقد زیادی توی کارگزاری نگهداری بکنم یا تبدیل به سهم های نیمه گرون میکنم یا صندوق به خصوص درامد ثابت
تا وقتی که وضعیت با ثبات تر بشه

**** چقدر اشتباه تایپی داشتم . از بس تند تایپ میکنم:p:p:p

Last edited:

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
اول باید این رو بگم " قیمت سهام شرکت ها برای آینده پیش خور میشه و قیمت فعلی همه شرکت ها بر اساس تخمین قیمت آینده و مثلا قیمت دلار در آینده هستش ! "
بنابراین کسی بگه فلان سهم بادلار 15 تومنی معامله میشه نداریم ...
بعضی سهم ها الان با دلار 60 تومنی معامله میشن :rolleyes:
با تابت موندن دلار ، سهام شرکت ها روند نزولی میگیرن
با پایین اومدن دلار ، سرعت نزولی شدن بیشتر میشه
البته بستگی داره شرکت ارزش واقعیش چقدر باشه ولی با قاطعیت میتونم بگم توی کل بازار سهام به قیمت وجود نداره !! یسریا 20 الی 50 درصد گرون ترن که من به اونا سهامی میگم که خیلی گرون نیست و برای نوسانگیری های میان مدت و یا دید بلند مدت بالای 5 سال باز هم ارزش داره . بقیه شرکت ها گرون و فوق گرونن
اون موقع دلار روی 26 بود . اگه میدونستیم دلار طی 1 الی 2 سال آینده همین قیمت 26 قراره بمونه ، قیمت سهام شرکت ها حتی شرکتایی که خیلی گرون نیستن باید 20 الی 30 درصد اصلاح . اون گرونا که ...
الان دلار روی 20 تومنه اگه بدونیم طی یکی سال آینده به 20 میرسه ، قیمت فعلی سهام شرکت ها حتی اونایی که خیلی گرون نیستن هم باید 30 الی 50 درصد اصلاح بخوره . اونا که گرونن...
البته با فرض اینکه قیمت دلار 20 تومنی پایدار بمونه !

------
یکی از کارایی که خودم کردم :
قبل تر هم گفتم " زفکا " که از تلیسه به اون جابجا شدم قیمتش 30 الی 40 درصد حباب داره و با این وجود گرفتم ، اما ذاتا هم این کار اشتباهه وبهترین کار نقد بودن یا صندوق درآمدی ثابت داشتنه ! از تلیسه سود خیلی عالی ای گرفتم هم بلند مدتی و هم نوسانگیری و با خودم کنار اونم که زفکا رو با این ریسک بگیرم . تو همین مدت هم باهاش بازی میکنم که ضرری رو که از ریزش بهم میزنه توی نوسانات از اون بگیرم
حالا ممکنه همین زفکا یه مدت چند ماهه های درجا بزنه و بازی بکنه . مهم نیست منم باهاش بازی میکنم:p ولی هرچی بیشتر در جا بزنه بهتره چون اینطوری ریزش کمتری داره و به جای 30 الی 40 درصد مثلا 15 الی 30 درصد دیگه میریزه

تنها علت اینه که نمیخوام وجه نقد زیادی توی کارگزاری نگهداری بکنم یا تبدیل به سهم های نیمه گرون میکنم یا صندوق به خصوص درامد ثابت
تا وقتی که وضعیت با ثبات تر بشه
ومهان رو چطور میبینین؟من امروز یه مقدار خریدم حس میکنم اشتباه کردم!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
به نظرتون رفتارهای حقوقی میتونه خبر از رشد، اصلاح یا ریزش یک سهم بده ؟
به نظرتون حقوقی ها رانت اطلاعاتی دارن؟

سهام زیر کروی رو نشون میده که در منفی ۵ نزدیک به ۵۰درصد خرید رو به خودش اختصاص داده، اما واقعا مشخص نیست که این قیمت واقعا ارزش خرید داره یا نه (من که میگم داره)
و البته مقدار فروش حقیقی و حقوقی هم جالبه

1595314875876.png

سهام زیر ومعادنه که بعد از منفی ۵ نزدیک به ۵۰ درصد حقوقی خرید کرد و بعد افشای اطلاعات ب خورد و بسته شد

1595315004357.png

بالا