• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
گویا دلار رو به پایین بودنش رو شروع کرده.
نمی دونم از دوستان در چه حد تو خرید و فروش قطعات کامپیوتری و در جریان قیمتها هستند. اما احساس می کنم داریم به روزهایی نزدیک می شیم که همه هر چی این مدت نگرداشته بودن رو رو می کنن و برای فروش خواهند گذاشت.
از همین الان تو فروم پرشین تولز فروشها کم کم شروع شده.

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان من دیروز تو کارگزاری بورسیران ثبت نام کردم و یوزر نیم و پسور سامانه معاملات آنلاینم رو هم گرفتم . منتها این کارگزاری میگه ما تو سامانه تغییر کارگزار ناظر نداریم و من برای اینکه سهام دارایکم رو به پرتفوی خودم انتقال بدم باید حضوری برم اونجا فرم پر کنم .

با توجه به این مطلب به نظرتون کارگزاریش خوبه ، برم سهامم رو منتقل کنم یا اصلا برم یه کارگزاری دیگه ثبت نام کنم ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این غشهداب چرا اینطوری میشه. افزایش سرمایه تایید شده، احتمالا افشای اطلاعات هم داشته باشه، امروز تا منفی هم رفت ..

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
این غشهداب چرا اینطوری میشه. افزایش سرمایه تایید شده، احتمالا افشای اطلاعات هم داشته باشه، امروز تا منفی هم رفت ..
آره خیلی نوسانش زیاد شده.
آدم لذت می بره میبینه عین یویو بالا پایین میشه.
خدا اخرشو بخیر کنه:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
آره خیلی نوسانش زیاد شده.
آدم لذت می بره میبینه عین یویو بالا پایین میشه.
خدا اخرشو بخیر کنه:D
نمی دونم با 2 درصد سود ردش کنم، مثل حفاری نشه، 2 هفته پیش حفاری رو با 2 درصد سود می تونستم رد کنم اما نفروختم. بازده تا 10- اومد. امروز با 0.75 درصد ردش کردم. این مدت بعضی سهم ها 30 درصد هم داشتن.
حالا اگه بفروشم میبینی 50 درصد رشد کرد، نفروشم 20 درصد ضرر داد

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
نمی دونم با 2 درصد سود ردش کنم، مثل حفاری نشه، 2 هفته پیش حفاری رو با 2 درصد سود می تونستم رد کنم اما نفروختم. بازده تا 10- اومد. امروز با 0.75 درصد ردش کردم. این مدت بعضی سهم ها 30 درصد هم داشتن.
حالا اگه بفروشم میبینی 50 درصد رشد کرد، نفروشم 20 درصد ضرر داد
دقیقا همینه.کلی نگهش میداری همش منفی می خوره.تا می فروشی مثل موشک میره بالا.
الان منفی شد

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فرمایش شما درسته ،اما من میگم الان یه فرصتی پیش اومده ،در این روز ها بدون اینکه نیاز به تخصص جدی باشه ،میشه از این آب ماهی گرفت ،بجای اینکه هر روز دنبال قاتل بروسلی باشیم و هی غر غر کنیم ،استفاده کنیم ازش
کسی که مثلا کل پس انداز و سرمایه اش ۲۰ میلیون تومنه مشخصه در حالت عادی هم درآمد خیلی بالایی نداشته و همون کف درآمد هست احتمالا ،حالا همین آدم میاد توی بورس با ۲۰ تومن بدون هیچ فعالیت فیزیکی خاصی ماهی حدود ۴ تومن درمیاره بجای اینکه خوشحال و شاکر باشه که یه اتفاق مثبت هرچند کوتاه توی زندگیش افتاده هی غر میزنه که اینجاش کجه ،اونجاش راسته . این جور آدما نه تنها خودشون خیر نمی بینن ،با جوسازی فرصت بقیه رو هم ضایع میکنن،فقط هم منحصر به بورس نیست و بارها در مسائل مختلف اتفاق افتاده،اما اینبار خیلی شدیدتر تکرار میشه
پ ن : من در هیچ کلاسی شرکت نکردم ،مطالعه آزاد داشتم و مطابق حس خودم و بررسی های شخصی خرید و فروش میکنم ،تا الان خدا رو شکر خوب بوده و از آینده هم کسی خبر نداره ،اما اگر همین الان هم سرمایه ام سوخت بشه اولا انقدر خیر دیدم از این بازار که بگم بازنده نیستم و شاکی نشم ،بعدشم اینکه به هر حال هر سرمایه گذاری ریسکه خودشو داره و بورس بسیار بیشتر
پ ن : ممکنه اینطور برداشت بشه که مثلا پولدار هستم یا...،اصلا اینطور نیست و جزو طبقه متوسط به پایین هستم ،سرمایه کلی و اون بخش در بورسشم از خیلی ها کمتره ،اما از بدبخت نمایی متنفرم هیچ کس با آه و ناله به جایی نرسیده
دیگه اینطوریام نیست برادر من همه که سود نکردند!شما فقط نیمه پر لیوان رو میبینید!چرا از بدی های بورس نمیگید-ادم میشناسم از فروردین اومده تو بورس 3 تا سهم خریده از وقتی خریده تا همین یک هفته پیش فقط منفی خوردن سهمش و سرمایش 60 درصد کم شده!!!!اینچوری تعریف میکنید باعث میشید یک عده بیننده فکر کنند هر کی میاد تو بورس سود میکنه و هیجانی خرید میکنند و خرید نکرده میرن تو ضرر

سعی کنید همیشه یک قضیه رو از تمام جهات بررسی کنید اگه خوبیاشو میگید بدی هاشم بگید

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
پترول چه صف خریدی شده
به نظرتون بین پترول و تاپیکو کدوم ارزنده تر هست ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
از فروردین تا الان بورس رشد عجیبی داشته و کسی که توی این مدت ۶۰ درصد ضرر داده یا یک استثناست ،یا خود شخص مشکل داره ،اگر بدون هیچ تخصصی از فروردین صندوق خریده بود ،بدون هیچ تحلیل و وقت گذاشتن بالای ۱۰۰ درصد سود بود ،من شخصا هیچ شخص ضرر دیده ای امسال ندیدم و همه تو سودن و شکایت راجع به رشد کم هست نه ضرر از خرید اولیه (هرچند درجا زدن هم نوعی ضرره ولی با ضرر در اصل سرمایه فرق داره)
دیگه اینطوریام نیست برادر من همه که سود نکردند!شما فقط نیمه پر لیوان رو میبینید!چرا از بدی های بورس نمیگید-ادم میشناسم از فروردین اومده تو بورس 3 تا سهم خریده از وقتی خریده تا همین یک هفته پیش فقط منفی خوردن سهمش و سرمایش 60 درصد کم شده!!!!اینچوری تعریف میکنید باعث میشید یک عده بیننده فکر کنند هر کی میاد تو بورس سود میکنه و هیجانی خرید میکنند و خرید نکرده میرن تو ضرر

سعی کنید همیشه یک قضیه رو از تمام جهات بررسی کنید اگه خوبیاشو میگید بدی هاشم بگید

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
پترول چه صف خریدی شده
به نظرتون بین پترول و تاپیکو کدوم ارزنده تر هست ؟
جفتشون خوب
تاپیکو به نظر من قوی تر از لحاظ بنیادی
ولی ارزش فعلی پترول به خاطر قیمتش که عقب مونده از بازار
اگر پترول به قیمت واقعی خودش برسه اونوقت تاپیکو به نظرم ارزنده تر

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از فروردین تا الان بورس رشد عجیبی داشته و کسی که توی این مدت ۶۰ درصد ضرر داده یا یک استثناست ،یا خود شخص مشکل داره ،اگر بدون هیچ تخصصی از فروردین صندوق خریده بود ،بدون هیچ تحلیل و وقت گذاشتن بالای ۱۰۰ درصد سود بود ،من شخصا هیچ شخص ضرر دیده ای امسال ندیدم و همه تو سودن و شکایت راجع به رشد کم هست نه ضرر از خرید اولیه (هرچند درجا زدن هم نوعی ضرره ولی با ضرر در اصل سرمایه فرق داره)
میتونم دست کم نام 50 تا سهم بیارم که از فروردین اگه هم سود داده باشند الان تو منفی هستند یعنی هرچی دادند پس گرفتند

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خواستم از الان بگم بورس شغله دوم درامد اول . میلیون میلیون هم در بیارید باز شغل نمیشه واسه ادم . اذم باید یه کار ثابت داشته باشهه. گوله این پولای موقت رو نخورید و رو خودتون و کارتون سرمایه گذاری کنید.

البته تو ایرانه که بعضیا فکر میکنن کار یعنی حتما از ساعت 7 صبح تا سه بعد از ظهر از خونه بری بیرون و کلی عرق بریزی تا اسمش بشه کار ! دنیا عوض شده ;)
افرادی که سرمایه بالا میلیارد تو بورس دارند و حرفه ای هم هستند به اون چیزایی که شما میگی کار ، میخندند !

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه تصمیم لحظه ای گرفتم امیدوارم اشتباه نباشه ،
صبح توی سقف قیمت مقداری وغدیر به قصد نوسان گیری فروختم ،بعدش صف خرید شد و نشد نوسان بگیرم ،توی بازار داشتم میچرخیدم که دیدم افق گریه کنان با منفی ۵ یه گوشه وایستاده داره دنبال صاحب میگرده ;) خیلی کم بررسی کردم و یهو خریدمش ،با بقیه پول هم چند دقیقه پیش فولاد خریدم ،راجع به فولاد بحثی نیست چون هم مبلغش کمه هم سهم خوبیه ،اما اینکه وغدیر بدی افق بگیری زمان معلوم میکنه درسته یا نه ،امیدوارم درست باشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برای خواهرم خزامیا خریدم:cool:همین الان هر کی بخواد میتونه بخره و از فردا صف خرید سنگین میشه!بماند یادگاری
همیشه رو سهم های زوم میکنم که همه میگن حبابه و از فردا ریزش داره و همیشه هم سود خوبی از خرید چنین سهم هایی میکنم-;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مقداری پول تو حساب داشتم گفتم همینطوری تو بانک بمونه که چی، باهاش غشهداب که صف فروشه بخرم شاید بخاطر افزایش سرمایه بالا رفت یه سودی داد، تا کارت رو پیدا کردم و واریز کردم ، صف فروش ریخت روی 3400 خریدم.باز نره تا 2900 خوبه. D:
صف فروش افق هم ریخت

بالا