• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان به نظرتون خریداری صندوق دارا دومم هم مناسبه؟
شما خریداری میکنین؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من که حتمن خریداری میکنم..هم سهام خوبی داره و هم تخفیف
دوستان به نظرتون خریداری صندوق دارا دومم هم مناسبه؟
شما خریداری میکنین؟

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستانی که در محاسبه nav خبره هستند و تخصص دارند در مورد کانال navstock و محاسباتش نظرتون چیه دقیق هست؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من خودم شخصا به دلایلی از سن خیلی پایین کار اقتصادی منجر به درآمد انجام دادم و در حد خودم مدعی هستم که آشنایی دارم ،برداشت من اینه دوست خوبم :

اقتصاد ایران وابسته به هیچ فرمول علمی اقتصادی کلاسیک یا جدیدی نیست ،اقتصاد ایران یک اقتصاد به شدت مریض،اما زنده است که در هر دوره ای یک عضوش خوبه و بقیه اعضا مریض هستند ،هنر اینه که در هر دوره ای اون عوض سالمو (به مفهوم سوددهی) بشناسی و ازش استفاده کنی و در عین حال پیش بینی نسبتا روشنی نسبت به آینده نزدیک داشته باشی ،این واقعیتیه که شاید با ذهنیت آرمانی فاصله داشته باشه ،اما همینه و چاره ای نیست ،الان اون عضو سالم یا سود ده بورسه که باید هوشمندانه ازش استفاده کرد
شاید بعضیا به مفهوم فرصت طلبی تفسیر کنند ،اما اولا اینطور نیست ، ثانیا ما داریم در مورد واقعیت اقتصاد و کسب سود حرف میزنیم نه اخلاق
این موضوع با خرید و فروش ارز و اینجور مسائل فرق داره و یک کار اقتصادی شرعا و عرفا درسته

مثلا اوایل که سیم کارت های اعتباری اومده بود ،در کشور نیاز فروانی به گوشی وجود داشت ،من پول و توان اینکه بخام گوشی بیارم بفروشم نداشتم ،اومدم با سرمایه کمی که داشتم شارژ خریدم ،اون موقع شارژ ۱۰ تا ۱۵ درصد سود داشت و بعد از یک سال با فروش شارژ حدود ۴۰۰ درصد سود کردم ،اما همین فروش شارژ بعد ها سرمایه خیلی ها رو از بین برد چون دیگه دیر شده بود
شاید من خیلی سخت گیرم یا مشکل از منه ولی از آدمایی که همیشه در حال نالیدن هستند و در هر حالی سعی میکنن بدبخت جلوه کنن متنفرم
امروز من سود خوبی تو بورس نصیبم شد و به شکرانه اش ۲۰ تا غذا خریدم تو خیابان به زباله گردها دادم ،اگر قرار به بدبختی باشه امثال اونا توی صف از ما جلوترن ،نه مایی که پیش خانواده و عزیزان ،شکر خدا با تن سالم ،زیر کولر نشستیم ،پول توی بورس داریم ،شغل داریم ،موبایل و اینترنت و لپتاپ و... به راهه در حال کسب درآمد هستیم ،اما به جای لذت بردن و شکر کردن و کمک به بقیه ،هی ناله میکنیم و انرژی منفی میدیم

بله اینکه همه باید زرنگ باشن بجای آه و ناله یه راه حلال و به قول شما شرعی پیدا کنن واسه کسب درآمد درسته و مشکلی هم نداره و تو هر بیزنسی هم قرار نیست همه ازش سود ببرن و ضرر نکنن اما سوال من اینه:

آیا شما میتونید بدون داشتن گواهینامه ( تعلیم و آموزش رانندگی ) به صورت قانونی پشت ماشین بشینی؟ هر چند بشه از اون ماشین کسب در آمد کرد ولی کار کسی که گواهینامه نداره اشتباه هست.. مثلا خیلی از جَوون های زیر 18 سال هستند که میگن ما 5 ساله داریم رانندگی میکنیم همه جا هم رفتیم کسی از ما گواهینامه نخواسته یا اگر هم ایست دادن ما فرار کردیم ( زرنگ بودیم )، خب آیا این دلیل بر درستی کار هست؟

خیر

بورس ایران هم همینه، باید حداقل 10 جلسه دوره بذارن آموزش بدن گواهینامه بدن بعد بگن آقا بفرما اینم کد بورسی. این راه اینم چاه اگر سرمایه زندگیت رو ریختی داخلش مسئولیتش با خودت هست همانطور که با ماشین هم شما نمیتونی بیشتر از سرعت مجاز رانندگی کنی اگر کردی جریمه میشی چه بسا ماشینت رو هم بخوابونن...

الان تو این انجمن چند نفر هستند که کار اصلیشون بازار سرمایه هست؟ در بهترین حالت 10% افراد فعال بخش بقیه شیر و خط انداختن ( از جمله خودم ) .. فردا اگر سرمایم رفت نیام اینجا فحش به ایکس و ایگرگ بدم، مقصر اصلی خودم بودم.

شما هم اگر واقعا با علم دانش قبلی وارد شدی که دمت گرم حالش رو ببر نوش جونت ولی اونایی که شیر یا خط کردن باید حواسشون جمع باشه.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان بورس امروز خوب بود؟ریزش بود یا سبز بود؟بیزحمت جواب بدید،من پولمو دادم به یکی از دوستان که چندین ساله بورس کار میکنه گفته تا ۲ ماه هیچ سوالی نپرس خخخ

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان بورس امروز خوب بود؟ریزش بود یا سبز بود؟بیزحمت جواب بدید،من پولمو دادم به یکی از دوستان که چندین ساله بورس کار میکنه گفته تا ۲ ماه هیچ سوالی نپرس خخخ
خوب بود

شاخص بورس: ۱,۸۶۴,۹۴۶ ۵۵,۷۷۳ (۳.۰۸٪)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بورس خیلی خوبه خصوصا اگه از دو سال پیش با یه سرمایه خوب میومدی.
هنوز هم پیشنهاد میکنم وارد بشین ولی یکم با دقت. سود هم نکنید یه تجربه تو بیزینس پیدا می کنید و دفعه بعدی که اتفاقات اقتصادی پیش اومد مثه گاگولا نظاره گر نمیشید و سریع عکس العمل نشون میدین. پس وارد بشید که شیرینی و تلخی واقعی اقتصاد رو بچشید.

فقط یه بدی داره اینه که مثلا یه سرمایه ۱۰۰ تومنی میاری روزی ۵ درصد میشه ماهی ۵ میلیون . تو یه روز پاتو روپات انداختی جلو مانیتور زیره کولر ۵ میلیون درامد درمیاری.
دوروز دیگه بورس نباشه ادم چه جوری میخاد یه ماه سگدو بزنه جلو هر کارفرمایی تا کمر خم بشه تا تهه ماه ۳ میلیون بندازه جلوش.

خواستم از الان بگم بورس شغله دوم درامد اول . میلیون میلیون هم در بیارید باز شغل نمیشه واسه ادم . اذم باید یه کار ثابت داشته باشهه. گوله این پولای موقت رو نخورید و رو خودتون و کارتون سرمایه گذاری کنید.
چقدر نصیحت کردم اوققق

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
شما هم اگر واقعا با علم دانش قبلی وارد شدی که دمت گرم حالش رو ببر نوش جونت ولی اونایی که شیر یا خط کردن باید حواسشون جمع باشه.
من برا ورود شیر تو شیر کردم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این ماهی ۵ میلیون رو اشتباه حساب نکردی؟
بورس خیلی خوبه خصوصا اگه از دو سال پیش با یه سرمایه خوب میومدی.
هنوز هم پیشنهاد میکنم وارد بشین ولی یکم با دقت. سود هم نکنید یه تجربه تو بیزینس پیدا می کنید و دفعه بعدی که اتفاقات اقتصادی پیش اومد مثه گاگولا نظاره گر نمیشید و سریع عکس العمل نشون میدین. پس وارد بشید که شیرینی و تلخی واقعی اقتصاد رو بچشید.

فقط یه بدی داره اینه که مثلا یه سرمایه ۱۰۰ تومنی میاری روزی ۵ درصد میشه ماهی ۵ میلیون . تو یه روز پاتو روپات انداختی جلو مانیتور زیره کولر ۵ میلیون درامد درمیاری.
دوروز دیگه بورس نباشه ادم چه جوری میخاد یه ماه سگدو بزنه جلو هر کارفرمایی تا کمر خم بشه تا تهه ماه ۳ میلیون بندازه جلوش.

خواستم از الان بگم بورس شغله دوم درامد اول . میلیون میلیون هم در بیارید باز شغل نمیشه واسه ادم . اذم باید یه کار ثابت داشته باشهه. گوله این پولای موقت رو نخورید و رو خودتون و کارتون سرمایه گذاری کنید.
چقدر نصیحت کردم اوققق

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بله اینکه همه باید زرنگ باشن بجای آه و ناله یه راه حلال و به قول شما شرعی پیدا کنن واسه کسب درآمد درسته و مشکلی هم نداره و تو هر بیزنسی هم قرار نیست همه ازش سود ببرن و ضرر نکنن اما سوال من اینه:

آیا شما میتونید بدون داشتن گواهینامه ( تعلیم و آموزش رانندگی ) به صورت قانونی پشت ماشین بشینی؟ هر چند بشه از اون ماشین کسب در آمد کرد ولی کار کسی که گواهینامه نداره اشتباه هست.. مثلا خیلی از جَوون های زیر 18 سال هستند که میگن ما 5 ساله داریم رانندگی میکنیم همه جا هم رفتیم کسی از ما گواهینامه نخواسته یا اگر هم ایست دادن ما فرار کردیم ( زرنگ بودیم )، خب آیا این دلیل بر درستی کار هست؟

خیر

بورس ایران هم همینه، باید حداقل 10 جلسه دوره بذارن آموزش بدن گواهینامه بدن بعد بگن آقا بفرما اینم کد بورسی. این راه اینم چاه اگر سرمایه زندگیت رو ریختی داخلش مسئولیتش با خودت هست همانطور که با ماشین هم شما نمیتونی بیشتر از سرعت مجاز رانندگی کنی اگر کردی جریمه میشی چه بسا ماشینت رو هم بخوابونن...

الان تو این انجمن چند نفر هستند که کار اصلیشون بازار سرمایه هست؟ در بهترین حالت 10% افراد فعال بخش بقیه شیر و خط انداختن ( از جمله خودم ) .. فردا اگر سرمایم رفت نیام اینجا فحش به ایکس و ایگرگ بدم، مقصر اصلی خودم بودم.

فرمایش شما درسته ،اما من میگم الان یه فرصتی پیش اومده ،در این روز ها بدون اینکه نیاز به تخصص جدی باشه ،میشه از این آب ماهی گرفت ،بجای اینکه هر روز دنبال قاتل بروسلی باشیم و هی غر غر کنیم ،استفاده کنیم ازش
کسی که مثلا کل پس انداز و سرمایه اش ۲۰ میلیون تومنه مشخصه در حالت عادی هم درآمد خیلی بالایی نداشته و همون کف درآمد هست احتمالا ،حالا همین آدم میاد توی بورس با ۲۰ تومن بدون هیچ فعالیت فیزیکی خاصی ماهی حدود ۴ تومن درمیاره بجای اینکه خوشحال و شاکر باشه که یه اتفاق مثبت هرچند کوتاه توی زندگیش افتاده هی غر میزنه که اینجاش کجه ،اونجاش راسته . این جور آدما نه تنها خودشون خیر نمی بینن ،با جوسازی فرصت بقیه رو هم ضایع میکنن،فقط هم منحصر به بورس نیست و بارها در مسائل مختلف اتفاق افتاده،اما اینبار خیلی شدیدتر تکرار میشه
پ ن : من در هیچ کلاسی شرکت نکردم ،مطالعه آزاد داشتم و مطابق حس خودم و بررسی های شخصی خرید و فروش میکنم ،تا الان خدا رو شکر خوب بوده و از آینده هم کسی خبر نداره ،اما اگر همین الان هم سرمایه ام سوخت بشه اولا انقدر خیر دیدم از این بازار که بگم بازنده نیستم و شاکی نشم ،بعدشم اینکه به هر حال هر سرمایه گذاری ریسکه خودشو داره و بورس بسیار بیشتر
پ ن : ممکنه اینطور برداشت بشه که مثلا پولدار هستم یا...،اصلا اینطور نیست و جزو طبقه متوسط به پایین هستم ،سرمایه کلی و اون بخش در بورسشم از خیلی ها کمتره ،اما از بدبخت نمایی متنفرم هیچ کس با آه و ناله به جایی نرسیده

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
بستگی داره با چه قیمتی عرضه بشه (شنیدم 20 درصد زیر قیمت) و به احتمال زیاد به نسبت دارا یکم سهم کمتری برسه
دارایکم به دلیل ناشناخته بودنش استقبال کمی شد به همین خاطر 200 سهم رسید . دارا دوم احتمالا به خاطر سود دارا یکم استقبال زیاد میشه و ممکنه سهم کمتری برسه
همون 200 تا هم یک سومش فروش رفت
این صندوق بزرگتر از این حرفاست 110 هزار میلیارد با 30 درصد تخفیفش
22 میلیون تا 5 میلیون

با قیمت های امروز

نمادتعدادقیمتکلدرصد
فولاد35943000000ریال 22170796,856,310,000,00050.34%
فملی12219000000ریال 35970439,517,430,000,00027.77%
خودرو36519000000ریال 6030220,209,570,000,00013.91%
خساپا31098000000ریال 4060126,257,880,000,0007.98%
100.00%
Total1,582,841,190,000,000
30% off1,107,988,833,000,000
مشارکت مورد انتظار22159777 نفرریال 50000000

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نکته ای هم عرض میکنم اما هیچ قطعیتی پشتش نیست و فقط اینطور به نظرم میاد که طی روزهای آینده و هفته اول مرداد قیمت دلار کمتر میشه و باید ببینیم اگر این اتفاق بیفته چه تاثیری روی بورس خواهد گذاشت ( ببینیم چطور پیش میره ),

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
نکته ای هم عرض میکنم اما هیچ قطعیتی پشتش نیست و فقط اینطور به نظرم میاد که طی روزهای آینده و هفته اول مرداد قیمت دلار کمتر میشه و باید ببینیم اگر این اتفاق بیفته چه تاثیری روی بورس خواهد گذاشت ( ببینیم چطور پیش میره ),
آره البته من خودم تو اقتصاد کلان خبره نیستم و چیز زیادی نمی دونم. منتها فکر می کنم دلار کم کم برمیگرده.
تو این چند روز چندین نفر رو تو شهرمون دیدم از آشناها و دوستان و اقوام بودن که به هر دلیلی رفتن طلا بفروشن تو کللللل بازار حتی یک نفر هم نخرید. این به نظر من یک نشانه از این هست که طی روزها و هفته های اینده حتما قیمت دلار پایین خواهد آمد.
حتی این روزها دنبال این هستم که مقداری ارز کریپتویی دارم اونها رو هم بفروشم. منتها هنوز مردد هستم.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظر من سرمایه گذاری رو ارز اشتباهه چون شما ارز رو بگیری نگهداریش خودش صد تا استرس داره که ندزدن یا یه وقت خونه آتیش نگیره یا موقع مسافرت همش باید با خودت اینور و اونور ببری طلا هم همین داستان رو داره اما خیلی بهتر از ارز هست
از این دوتا بهتر تو شرایط فعلی بورسه هم نقدشوندگی بالایی داره بعد از طلا و هم اینکه از نظر نگهداری مشکلی نداره و ضمن اینکه همیشه همراهته و میتونی با یه گوشی بخری یا بفروشی و نقد کنی بیاد تو حسابت
حالا کار کردن هر کسی تو بورس فرق میکنه به نظر میشه بعنوان یک شغل اصلی هم بهش نگاه کرد اما با دید وسیع و گذاشتن وقت و خوندن ساعتها مطلب که میشه همون آموزش
خیلی ها هستند که الآن تمام وقت بورس شغلوش هست و کاملا راضی هستند
ایشالله همه پرسود باشیم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اینا دلار بردن بالا کسری بودجشون اوکی شه در این حد کثیف هستن،با پایین اومدنش اتفاقی برای بورس نمیفته چون اگه بورس با دلار ۲۶ تومنی بود باید حسابی میرفت بالا،بورس فعلا تو همون دلار ۱۶,۱۷ مونده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اینا دلار بردن بالا کسری بودجشون اوکی شه در این حد کثیف هستن،با پایین اومدنش اتفاقی برای بورس نمیفته چون اگه بورس با دلار ۲۶ تومنی بود باید حسابی میرفت بالا،بورس فعلا تو همون دلار ۱۶,۱۷ مونده

بله من هم قبول دارم که بورس از دلار فعلی عقب تره ،اما همه‌چیز لزوما مربوط به حساب کتاب ریاضی نیست و بحث روانی هم مطرحه ،اگر دلار بیاد پایین ،احتمالا زیاد مدت خیلی کمی روی بورس هم اثر میزاره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

بله من هم قبول دارم که بورس از دلار فعلی عقب تره ،اما همه‌چیز لزوما مربوط به حساب کتاب ریاضی نیست و بحث روانی هم مطرحه ،اگر دلار بیاد پایین ،احتمالا زیاد مدت خیلی کمی روی بورس هم اثر میزاره
اکثریت مردم اینظور فکر نمیکنند
بازار هیجانی میشه و احتمالا رنج خواهد زد

یسری از سهمها چطور انقدر رشد کردند
خزامیا
واینده
وگردش
ثشاهد
خودرو
خاهن
...

صف واینده تو ساعت 8:33دیقه دیروز نزدیک 705میلیون بود

بالا