• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
الان چند ماه ــه میخوام شستا بخرم ، خرید انجام نمیشه ! سرخطی هم میزنم باز چیزی بهم نمیرسه . به نظرم فقط دارن بین کدهای خودشون جا به جا میکنن
کسی تا حالا تونسته بخره ؟
چند ماه هست تلاش می کنید نمی تونید بخرید؟ من تو اولین روزهای قرمز که مشخص کردم به راحتی خرید زدم و الان هم دارمش.
دوستم هم دومین قرمزی که از پایین زدم خرید زد هم برای خودش هم براییکی از آشناهاش.
حتی توی صف خرید های شستا هم باز امید به خرید بسیار زیاد هست چون بعضی روزها حجم سهمهایی که داده میشه خیلی زیاد هست. ۲۵۰ ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون تو بعضی روزها داده میشه.

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    37.9 KB · نمایش ها: 14

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من چهارشنبه درخواست داده بودم
اگر سهم فروخته باشید و اون روز درخواست داده باشید که به حسابتون واریز بشه سه روز کاری طول می کشه.
اگر پول نقد تو کارگزاری داشته بودید (همون قدرت خرید) و درخواست داده باشید دو روز کاری طول می کشه.
قبلا که اینطور بود الان نمی دونم روال فرق کرده یا نه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خرید شستا خودرو خساپا به آرزوها پیوست
خودرو و خساپا رو نمی دونم چون زیاد پیگیری نیستم. اما شستا شانس این که سرخطی زده باشی و سهم بهت برسه واقعا هست. چون حجم معاملات واقعا بالاست و بعضی مواقع حتی بیشتر از نصف صف هم میشه .

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    60 KB · نمایش ها: 16

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خودرو و خساپا رو نمی دونم چون زیاد پیگیری نیستم. اما شستا شانس این که سرخطی زده باشی و سهم بهت برسه واقعا هست. چون حجم معاملات واقعا بالاست و بعضی مواقع حتی بیشتر از نصف صف هم میشه .

سرخطی میزنم ولی چیزی بهم نمیرسه :confused:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بازار امروز + و تقریبا خوب بوده؛ خساپا رو ساعت 2 باز میکنن!! انتظار ریزش که نمیشه ازش داشت.... خیلی تابلو هست اینجوری.

بزرگی میگفت در بلاد کفر هم به همین صورت هست ( بعضی از نماد ها ) در خارج از زمان کاری باز می شوند.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان
مفید کی پرداخت میکنه
امروز روز پرداخت من بود (99/04/29) اما چیزی تو حسابم نیومده (شماره حسابم چک کردم درست بود)

مشاهده پیوست 1189109
ملت اگه حساب داری باید امروز میریخت ولی اگه بانک دیگه حساب داری دو روز کاری که میشه فردا واریز میکنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تا امروز فکر میکردم اگه یه صف مثلا ۳۰ میلیونی صف خرید داره، عمرا بتونم تو اون صف چیزی بخرم s052.gif
تو صف وغدیر بودم یا نمیدونم چی، یهو یارو یه تعداد گنده گذاشت برا فروش زارتی افتادم اول صف 982.gifتونستم بخرم، بعدش دوباره صف میلیونی شد s511.gif

ملت اگه حساب داری باید امروز میریخت ولی اگه بانک دیگه حساب داری دو روز کاری که میشه فردا واریز میکنه
ملتم، امیدوارم بریزه میخام بعد از ظهر برم باهاش بستنی بخرم m078.gif

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دیروز دو میلیارد صف فروش امروز 4 میلیارد صف خرید ! واقعا چی میشه گفت !
اگر عقل تو کله من و شما و سایر مردم بود با دلار 26تومن یه حرکتی میزدیم .از ما مردم پخمه تو سری خور انتظاری بیشتر از این نمیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تا امروز فکر میکردم اگه یه صف مثلا ۳۰ میلیونی صف خرید داره، عمرا بتونم تو اون صف چیزی بخرم مشاهده پیوست 1189129
تو صف وغدیر بودم یا نمیدونم چی، یهو یارو یه تعداد گنده گذاشت برا فروش زارتی افتادم اول صف مشاهده پیوست 1189130تونستم بخرم، بعدش دوباره صف میلیونی شد مشاهده پیوست 1189131

ملتم، امیدوارم بریزه میخام بعد از ظهر برم باهاش بستنی بخرم مشاهده پیوست 1189132
پایا ۲ نوبت در روز هست شب و بعدازظهر. اینا صبح حواله میزنن بعدازظهر میریزه به حسابت

منم فردا اگه غشهداب مثبت باشه میوفتم تو سود با سودش میشه گوسفند خرید. البته اولش منو اندازه یه گوساله برده بود تو ضرر d:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تمام سهم ها همیشه فرصت ورود میدهند مگه دیروز نبود شستا کلی وقت تو منفی معامله میشد .
مگه مجبوری همیشه تو صف خرید کنی ؟؟!!!

آخر ماه ــه یه قرون کف دستمون نیست
bawl.gif

دیروز نقد نبودم امروز یه پولی اومد دستم گفتم یه مقدارش رو بزارم رو این سهم . اینم از شانس من امروز صف خرید شد
198.gif

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
bawl.gif

دیروز نقد نبودم امروز یه پولی اومد دستم گفتم یه مقدارش رو بزارم رو این سهم . اینم از شانس من امروز صف خرید شد
198.gif
با دلار 26تومنی واقعا دیگه پولی نمی مونه والا ماها خوب هستیم دستمون به دهنمون میرسه .خدایی بعضی از مردم که فقیر بودند الان واقعا دارند نابود میشند

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پولو بزار برای دارا دوم که بزودی میاد
bawl.gif

198.gif

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پولو بزار برای دارا دوم که بزودی میاد

بستگی داره با چه قیمتی عرضه بشه (شنیدم 20 درصد زیر قیمت) و به احتمال زیاد به نسبت دارا یکم سهم کمتری برسه
دارایکم به دلیل ناشناخته بودنش استقبال کمی شد به همین خاطر 200 سهم رسید . دارا دوم احتمالا به خاطر سود دارا یکم استقبال زیاد میشه و ممکنه سهم کمتری برسه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#عرضه_اولیه

به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می رساند در روز چهارشنبه مورخ 1399/05/01 تعداد 300 میلیون سهم معادل 12 درصد از سهام شرکت "تولید نیروی برق آبادان" به عنوان پانصد و چهل و دومین شرکت در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "تامین برق ،گاز،بخار و آب گرم" گروه و طبقه " تولید ،جمع آوری و توزیع برق" در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد " آبادا " به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

هر نفر حداکثر ۲۰۰ سهم
سقف قیمت هر سهم ۱۵۵۰۰ ریال

بالا