ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
من چهارشنبه درخواست داده بودمفکر کنم پرداخت از طریق پایا انجام میشه که ممکنه 48 ساعت بعد از درخواست بیاد به حساب
من چهارشنبه درخواست داده بودمفکر کنم پرداخت از طریق پایا انجام میشه که ممکنه 48 ساعت بعد از درخواست بیاد به حساب
چند ماه هست تلاش می کنید نمی تونید بخرید؟ من تو اولین روزهای قرمز که مشخص کردم به راحتی خرید زدم و الان هم دارمش.الان چند ماه ــه میخوام شستا بخرم ، خرید انجام نمیشه ! سرخطی هم میزنم باز چیزی بهم نمیرسه . به نظرم فقط دارن بین کدهای خودشون جا به جا میکنن
کسی تا حالا تونسته بخره ؟
اگر سهم فروخته باشید و اون روز درخواست داده باشید که به حسابتون واریز بشه سه روز کاری طول می کشه.من چهارشنبه درخواست داده بودم
خودرو و خساپا رو نمی دونم چون زیاد پیگیری نیستم. اما شستا شانس این که سرخطی زده باشی و سهم بهت برسه واقعا هست. چون حجم معاملات واقعا بالاست و بعضی مواقع حتی بیشتر از نصف صف هم میشه .خرید شستا خودرو خساپا به آرزوها پیوست
خودرو و خساپا رو نمی دونم چون زیاد پیگیری نیستم. اما شستا شانس این که سرخطی زده باشی و سهم بهت برسه واقعا هست. چون حجم معاملات واقعا بالاست و بعضی مواقع حتی بیشتر از نصف صف هم میشه .
دوستان
مفید کی پرداخت میکنه
امروز روز پرداخت من بود (99/04/29) اما چیزی تو حسابم نیومده (شماره حسابم چک کردم درست بود)
مشاهده پیوست 1189109
ملت اگه حساب داری باید امروز میریخت ولی اگه بانک دیگه حساب داری دو روز کاری که میشه فردا واریز میکنهدوستان
مفید کی پرداخت میکنه
امروز روز پرداخت من بود (99/04/29) اما چیزی تو حسابم نیومده (شماره حسابم چک کردم درست بود)
مشاهده پیوست 1189109
تمام سهم ها همیشه فرصت ورود میدهند مگه دیروز نبود شستا کلی وقت تو منفی معامله میشد .خرید شستا خودرو خساپا به آرزوها پیوست
ملتم، امیدوارم بریزه میخام بعد از ظهر برم باهاش بستنی بخرمملت اگه حساب داری باید امروز میریخت ولی اگه بانک دیگه حساب داری دو روز کاری که میشه فردا واریز میکنه
مگه مجبوری همیشه تو صف خرید کنی ؟؟!!!سرخطی میزنم ولی چیزی بهم نمیرسه![]()
اگر عقل تو کله من و شما و سایر مردم بود با دلار 26تومن یه حرکتی میزدیم .از ما مردم پخمه تو سری خور انتظاری بیشتر از این نمیرهدیروز دو میلیارد صف فروش امروز 4 میلیارد صف خرید ! واقعا چی میشه گفت !
پایا ۲ نوبت در روز هست شب و بعدازظهر. اینا صبح حواله میزنن بعدازظهر میریزه به حسابتتا امروز فکر میکردم اگه یه صف مثلا ۳۰ میلیونی صف خرید داره، عمرا بتونم تو اون صف چیزی بخرم مشاهده پیوست 1189129
تو صف وغدیر بودم یا نمیدونم چی، یهو یارو یه تعداد گنده گذاشت برا فروش زارتی افتادم اول صف مشاهده پیوست 1189130تونستم بخرم، بعدش دوباره صف میلیونی شد مشاهده پیوست 1189131
ملتم، امیدوارم بریزه میخام بعد از ظهر برم باهاش بستنی بخرم مشاهده پیوست 1189132
تمام سهم ها همیشه فرصت ورود میدهند مگه دیروز نبود شستا کلی وقت تو منفی معامله میشد .
مگه مجبوری همیشه تو صف خرید کنی ؟؟!!!
با دلار 26تومنی واقعا دیگه پولی نمی مونه والا ماها خوب هستیم دستمون به دهنمون میرسه .خدایی بعضی از مردم که فقیر بودند الان واقعا دارند نابود میشندآخر ماه ــه یه قرون کف دستمون نیست![]()
دیروز نقد نبودم امروز یه پولی اومد دستم گفتم یه مقدارش رو بزارم رو این سهم . اینم از شانس من امروز صف خرید شد![]()
آخر ماه ــه یه قرون کف دستمون نیست![]()
دیروز نقد نبودم امروز یه پولی اومد دستم گفتم یه مقدارش رو بزارم رو این سهم . اینم از شانس من امروز صف خرید شد![]()
پولو بزار برای دارا دوم که بزودی میاد
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk