رافزا ، تاصیکوح که هیچی
ولپارس خوبه
واسه وصندوق به همون روشی که گفتم NAV رو حساب بکن ببین چقدر با قیمت تابلو اختلاف داره . تکنیکالیش خوبه فعلا به نظرم مثبت باشه
وتوکا هم سرمایه گذاریه با همون NAV حساب بکن ولی تکنیکالیش حد وسطه ... اینم به نظرم نگهدار ته تهش 12 یا 13 درصد پایین تر میره تا دو هفته دیگه بعد بالا میاد . اون آخراش خسته نشی بفروشی
و معادن خودم NAV رو حساب کردم NAV اینه و تکنیکالی طاقه و NAV هم پر شده ! من بودم واسه نوسان گیری نصفش رو نقد میکردم ! بازم تصمیم با خودت بازار معلوم نیست چطوریه ! یهو دیدی چند روز صف خرید شد ! اون نصف دیگه هم میتونی تا جایی نگهداری که ورق بازار برگشت
مشاهده پیوست 1189317
بقیه هم که تقریبا سرمایه گذاری هستن و باید NAV رو در بیاری
تاصیکو و ومعادن همبستگی دارن !
کلا سهم هات یه مدله !!
ریسکش بالا میره
از صنایع دیگه هم بگیر
اینا اکثر فولادی و کانه فلزی هستن !
چندتا سهم از یک یا دوتا گروه ریسک رو پایین نمیاره
ممنون

ومعادن گزارش ۳ماههش اومد رو کدال که انتظار دارم فردا حداقل مثبت بمونه
ومعادن دیروز تا باز شد گرفتم چون فکر میکردم بالاتر از اینا معامله شه اما همه سهام داراشو نا امید کرد به همین خاطر گرفتم
در مورد تاصیکو انگشت به دهن موندم چون فکر میکردم حداقل با ۲۰درصد بازشه که با حق تقدم و جایزه و اینا حساب کردم کمتر از نیم درصد سود بیشتر نداد

اما با وجود اینکه ناامیدم کرد بازم برا میان مدت یکمی دیگه خریدم چون بهش ایمان دارم
اتفاقا خودمم تو فکر این بودم که از هر صنعت فقط یکی داشته باشم که یه نظمی هم به پرتفوی بدم
در مورد ومعادن و تاصیکو، نظرم اینه که تاصیکو خیلی برای میان مدت و بلند مدت بهتره، همچنین تصویب افزایش سرمایه ۱۱۰۰ میلیارد تومانی هم داره
کروی هم تو مثبت میدم بره بجاش یا فولاد میگیرم یا ذوب برا بلند مدت
فولاد یا ذوب رو نمیدونم کدومو نگه دارم، اما با توجه به سابقه برتر فولاد نسبت به ذوب، به احتمال زیاد ذوب رو بعدا بدم بره
در مورد سرمایه گذاری ها هم واقعا تو باغ نبودم، من فقط نشونه میکردم و زارتی میخریدم

سرمایه گذاری هارو تو مثبت میفروشم بره، البته وصندوق که دیروز بسته شد و به احتمال متوسط بعد از باز شدن حداقل یکی دو روزی رو مثبت بمونه تا بعد بفروشمش

و بعد یکی از سرمایه گذاری های خوبو که به احتمال وبملت باشه رو میخرم
فقط نمیدونم چه بلایی سر دماوند ذلیل مرده میاد