• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اون که من گرفتم مهرآفرین بود شاید باشه کارگزای دیگه هم با این شرایط
تو یه سایت بورسی زیاد نظر خوبی راجبه مهر افرین نداشتن میگفتن اصلا پاسخگو نیستن . خلاصه نظرات منفی بود راجبش

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
ذوب ، فلوله ، فولاد
خساپا ، خودرو
تاپیکو
وپارس ، وتجارت ، وبصادر

فعلا من با وجود اینکه تنها یک هفته وارد بورس شدم بنظرم تونستم سبد خوبی رو بگیرم ، بجز وپارس که کمی اذیت کرد بقیه همه تو سودن البته فکر کنم بعد از بازشدنش سیر صعودیش رو شروع کنه

پترول هم که دو روزه که می خوام بگیرم صف خرید چند میلیاردی داره هنوز اوردر نخورده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ذوب ، فلوله ، فولاد
خساپا ، خودرو
تاپیکو
وپارس ، وتجارت ، وبصادر

فعلا من با وجود اینکه تنها یک هفته وارد بورس شدم بنظرم تونستم سبد خوبی رو بگیرم ، بجز وپارس که کمی اذیت کرد بقیه همه تو سودن البته فکر کنم بعد از بازشدنش سیر صعودیش رو شروع کنه

پترول هم که دو روزه که می خوام بگیرم صف خرید چند میلیاردی داره هنوز اوردر نخورده
عالیه
من خودم یه سهام هایی دارم کسی اسمشونو بلد نیس

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
تو یه سایت بورسی زیاد نظر خوبی راجبه مهر افرین نداشتن میگفتن اصلا پاسخگو نیستن . خلاصه نظرات منفی بود راجبش
آره خیلی جالب نیست فقط خلوت تر و درخواست خرید و فروش سریع تایید میشه روی هسته معاملات
اینم که من رفتم کدش گرفتم چون غیرحضوری بود ثبت نامش و البته رایگان

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
ذوب ، فلوله ، فولاد
خساپا ، خودرو
تاپیکو
وپارس ، وتجارت ، وبصادر

سبدمون تقریبا مثل همه. فقط من به جای فلوله ، فملی دارم.
وپارس داشتم فروختم وبملت گرفتم که راضیم.
تاپیکو چطوره راستی؟

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
خودرو افشای الف
سهام دولتی همچنان پیشتاز
این همینجوری غیر قابل دسترس بود حالا فک کنم بدون دامنه نوسان هم باز بشه چه شود قیمتش :D
هرچند بعد مجمع کولاک میکرد :rolleyes:

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
سبدمون تقریبا مثل همه. فقط من به جای فلوله ، فملی دارم.
وپارس داشتم فروختم وبملت گرفتم که راضیم.
تاپیکو چطوره راستی؟

تاپیکو تو گروه پتروشیمی از سهم های بنیادی و با ارزش بازاره که قیمتش نسبت به بقیه پتروشیمی ها پایین تره (البته پترول هم به همین صورت) رشد خیلی خوبی می کنه با توجه به افزایش قیمت دلار و همچنین بالا رفتن قیمت محصولات پتروشیمی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عالیه
من خودم یه سهام هایی دارم کسی اسمشونو بلد نیس
کهمدا داری ؟ :p
شیشه همدان
hugly.gif

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
این همینجوری غیر قابل دسترس بود حالا فک کنم بدون دامنه نوسان هم باز بشه چه شود قیمتش :D
هرچند بعد مجمع کولاک میکرد :rolleyes:
امروز اول بازگشایش هرکسی اردر گذاشته بود بهش داد نیم ساعته هم بست

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
تاپیکو تو گروه پتروشیمی از سهم های بنیادی و با ارزش بازاره که قیمتش نسبت به بقیه پتروشیمی ها پایین تره (البته پترول هم به همین صورت) رشد خیلی خوبی می کنه با توجه به افزایش قیمت دلار و همچنین بالا رفتن قیمت محصولات پتروشیمی
پترول و بعید می دونم دیگه بشه به راحتی گیر بیاریم. صفش داره میلیاردی میشه.
تاپیکو رو زیر نظر می گیرم.ممنونم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ذوب ، فلوله ، فولاد
خساپا ، خودرو
تاپیکو
وپارس ، وتجارت ، وبصادر

به نظرم از هر گروه یه سهم بگیری بهتره ( با تحقیق بهترین اون گروه رو )

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
به نظرم از هر گروه یه سهم بگیری بهتره ( با تحقیق بهتررین اون گروه رو )

اره کم کم خودمم به این نتیجه رسیدم ولی بازم کاره دیگه یوقت همونی که فکر میکنی بهترینه نسبت به بقیه بازار درجا میزنه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مشاهده پیوست 1189301
یه نظر درباره این پرتفوی تصادفی ملخ خورده چپی میدی؟مشاهده پیوست 1189304

مشاهده پیوست 1189305
رافزا ، تاصیکوح که هیچی
ولپارس خوبه
واسه وصندوق به همون روشی که گفتم NAV رو حساب بکن ببین چقدر با قیمت تابلو اختلاف داره . تکنیکالیش خوبه فعلا به نظرم مثبت باشه
وتوکا هم سرمایه گذاریه با همون NAV حساب بکن ولی تکنیکالیش حد وسطه ... اینم به نظرم نگهدار ته تهش 12 یا 13 درصد پایین تر میره تا دو هفته دیگه بعد بالا میاد . اون آخراش خسته نشی بفروشی :p
و معادن خودم NAV رو حساب کردم NAV اینه و تکنیکالی طاقه و NAV هم پر شده ! من بودم واسه نوسان گیری نصفش رو نقد میکردم ! بازم تصمیم با خودت بازار معلوم نیست چطوریه ! یهو دیدی چند روز صف خرید شد ! اون نصف دیگه هم میتونی تا جایی نگهداری که ورق بازار برگشت
ومعادن.JPG

بقیه هم که تقریبا سرمایه گذاری هستن و باید NAV رو در بیاری
تاصیکو و ومعادن همبستگی دارن !
کلا سهم هات یه مدله !!
ریسکش بالا میره
از صنایع دیگه هم بگیر
اینا اکثر فولادی و کانه فلزی هستن !
چندتا سهم از یک یا دوتا گروه ریسک رو پایین نمیاره

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دلار میره بالا میگن واسه بورس خوبه، بورس عقبه دارایی شرکت ها و کارخونه ها به دلار هست دلار هم رفته بالا پس سهمش هم باید بره بالا..

دلار کاهش پیدا میکنه بازم میگن واسه بورس خوبه:

سقوط دلار هم اکنون دلار تهران 22هزار تومان

پول ها مجددا از طلا و ارز خارج شدن وارد بورس میشوند

عجب چیزیه این بورس
sh16.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
رافزا ، تاصیکوح که هیچی
ولپارس خوبه
واسه وصندوق به همون روشی که گفتم NAV رو حساب بکن ببین چقدر با قیمت تابلو اختلاف داره . تکنیکالیش خوبه فعلا به نظرم مثبت باشه
وتوکا هم سرمایه گذاریه با همون NAV حساب بکن ولی تکنیکالیش حد وسطه ... اینم به نظرم نگهدار ته تهش 12 یا 13 درصد پایین تر میره تا دو هفته دیگه بعد بالا میاد . اون آخراش خسته نشی بفروشی :p
و معادن خودم NAV رو حساب کردم NAV اینه و تکنیکالی طاقه و NAV هم پر شده ! من بودم واسه نوسان گیری نصفش رو نقد میکردم ! بازم تصمیم با خودت بازار معلوم نیست چطوریه ! یهو دیدی چند روز صف خرید شد ! اون نصف دیگه هم میتونی تا جایی نگهداری که ورق بازار برگشت
مشاهده پیوست 1189317

بقیه هم که تقریبا سرمایه گذاری هستن و باید NAV رو در بیاری
تاصیکو و ومعادن همبستگی دارن !
کلا سهم هات یه مدله !!
ریسکش بالا میره
از صنایع دیگه هم بگیر
اینا اکثر فولادی و کانه فلزی هستن !
چندتا سهم از یک یا دوتا گروه ریسک رو پایین نمیاره
ممنون 1040.gif
ومعادن گزارش ۳ماهه‌ش اومد رو کدال که انتظار دارم فردا حداقل مثبت بمونه
ومعادن دیروز تا باز شد گرفتم چون فکر میکردم بالاتر از اینا معامله شه اما همه سهام داراشو نا امید کرد به همین خاطر گرفتم
در مورد تاصیکو انگشت به دهن موندم چون فکر میکردم حداقل با ۲۰درصد بازشه که با حق تقدم و جایزه و اینا حساب کردم کمتر از نیم درصد سود بیشتر نداد 1048.gifاما با وجود اینکه ناامیدم کرد بازم برا میان مدت یکمی دیگه خریدم چون بهش ایمان دارم
اتفاقا خودمم تو فکر این بودم که از هر صنعت فقط یکی داشته باشم که یه نظمی هم به پرتفوی بدم
در مورد ومعادن و تاصیکو، نظرم اینه که تاصیکو خیلی برای میان مدت و بلند مدت بهتره، همچنین تصویب افزایش سرمایه ۱۱۰۰ میلیارد تومانی هم داره
کروی هم تو مثبت میدم بره بجاش یا فولاد میگیرم یا ذوب برا بلند مدت
فولاد یا ذوب رو نمیدونم کدومو نگه دارم، اما با توجه به سابقه برتر فولاد نسبت به ذوب، به احتمال زیاد ذوب رو بعدا بدم بره

در مورد سرمایه گذاری ها هم واقعا تو باغ نبودم، من فقط نشونه میکردم و زارتی میخریدم s511.gif
سرمایه گذاری هارو تو مثبت میفروشم بره، البته وصندوق که دیروز بسته شد و به احتمال متوسط بعد از باز شدن حداقل یکی دو روزی رو مثبت بمونه تا بعد بفروشمش s008.gif و بعد یکی از سرمایه گذاری های خوبو که به احتمال وبملت باشه رو میخرم
فقط نمیدونم چه بلایی سر دماوند ذلیل مرده میاد 1192.gif

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
سال 90 بنیاد شهید 2 هزار سهم بانک دی به ما داده.ایا حق خرید و فروش داریم؟ کسی میدونه

بالا