دوستان به نظرتون خریداری صندوق دارا دومم هم مناسبه؟
شما خریداری میکنین؟
من خودم شخصا به دلایلی از سن خیلی پایین کار اقتصادی منجر به درآمد انجام دادم و در حد خودم مدعی هستم که آشنایی دارم ،برداشت من اینه دوست خوبم :
اقتصاد ایران وابسته به هیچ فرمول علمی اقتصادی کلاسیک یا جدیدی نیست ،اقتصاد ایران یک اقتصاد به شدت مریض،اما زنده است که در هر دوره ای یک عضوش خوبه و بقیه اعضا مریض هستند ،هنر اینه که در هر دوره ای اون عوض سالمو (به مفهوم سوددهی) بشناسی و ازش استفاده کنی و در عین حال پیش بینی نسبتا روشنی نسبت به آینده نزدیک داشته باشی ،این واقعیتیه که شاید با ذهنیت آرمانی فاصله داشته باشه ،اما همینه و چاره ای نیست ،الان اون عضو سالم یا سود ده بورسه که باید هوشمندانه ازش استفاده کرد
شاید بعضیا به مفهوم فرصت طلبی تفسیر کنند ،اما اولا اینطور نیست ، ثانیا ما داریم در مورد واقعیت اقتصاد و کسب سود حرف میزنیم نه اخلاق
این موضوع با خرید و فروش ارز و اینجور مسائل فرق داره و یک کار اقتصادی شرعا و عرفا درسته
مثلا اوایل که سیم کارت های اعتباری اومده بود ،در کشور نیاز فروانی به گوشی وجود داشت ،من پول و توان اینکه بخام گوشی بیارم بفروشم نداشتم ،اومدم با سرمایه کمی که داشتم شارژ خریدم ،اون موقع شارژ ۱۰ تا ۱۵ درصد سود داشت و بعد از یک سال با فروش شارژ حدود ۴۰۰ درصد سود کردم ،اما همین فروش شارژ بعد ها سرمایه خیلی ها رو از بین برد چون دیگه دیر شده بود
شاید من خیلی سخت گیرم یا مشکل از منه ولی از آدمایی که همیشه در حال نالیدن هستند و در هر حالی سعی میکنن بدبخت جلوه کنن متنفرم
امروز من سود خوبی تو بورس نصیبم شد و به شکرانه اش ۲۰ تا غذا خریدم تو خیابان به زباله گردها دادم ،اگر قرار به بدبختی باشه امثال اونا توی صف از ما جلوترن ،نه مایی که پیش خانواده و عزیزان ،شکر خدا با تن سالم ،زیر کولر نشستیم ،پول توی بورس داریم ،شغل داریم ،موبایل و اینترنت و لپتاپ و... به راهه در حال کسب درآمد هستیم ،اما به جای لذت بردن و شکر کردن و کمک به بقیه ،هی ناله میکنیم و انرژی منفی میدیم
خوب بوددوستان بورس امروز خوب بود؟ریزش بود یا سبز بود؟بیزحمت جواب بدید،من پولمو دادم به یکی از دوستان که چندین ساله بورس کار میکنه گفته تا ۲ ماه هیچ سوالی نپرس خخخ
من برا ورود شیر تو شیر کردمشما هم اگر واقعا با علم دانش قبلی وارد شدی که دمت گرم حالش رو ببر نوش جونت ولی اونایی که شیر یا خط کردن باید حواسشون جمع باشه.
بلهسلام، یعنی بدون احراز هویت براتون کد معاملاتی آنلاین صادر کردند. الان امکان خرید و فروش سهام را دارید؟
اون که من گرفتم مهرآفرین بود شاید باشه کارگزای دیگه هم با این شرایطکدوم کارگزاری بدون احراز هویت میشه ثبت نام کرد؟
بورس خیلی خوبه خصوصا اگه از دو سال پیش با یه سرمایه خوب میومدی.
هنوز هم پیشنهاد میکنم وارد بشین ولی یکم با دقت. سود هم نکنید یه تجربه تو بیزینس پیدا می کنید و دفعه بعدی که اتفاقات اقتصادی پیش اومد مثه گاگولا نظاره گر نمیشید و سریع عکس العمل نشون میدین. پس وارد بشید که شیرینی و تلخی واقعی اقتصاد رو بچشید.
فقط یه بدی داره اینه که مثلا یه سرمایه ۱۰۰ تومنی میاری روزی ۵ درصد میشه ماهی ۵ میلیون . تو یه روز پاتو روپات انداختی جلو مانیتور زیره کولر ۵ میلیون درامد درمیاری.
دوروز دیگه بورس نباشه ادم چه جوری میخاد یه ماه سگدو بزنه جلو هر کارفرمایی تا کمر خم بشه تا تهه ماه ۳ میلیون بندازه جلوش.
خواستم از الان بگم بورس شغله دوم درامد اول . میلیون میلیون هم در بیارید باز شغل نمیشه واسه ادم . اذم باید یه کار ثابت داشته باشهه. گوله این پولای موقت رو نخورید و رو خودتون و کارتون سرمایه گذاری کنید.
چقدر نصیحت کردم اوققق
بله اینکه همه باید زرنگ باشن بجای آه و ناله یه راه حلال و به قول شما شرعی پیدا کنن واسه کسب درآمد درسته و مشکلی هم نداره و تو هر بیزنسی هم قرار نیست همه ازش سود ببرن و ضرر نکنن اما سوال من اینه:
آیا شما میتونید بدون داشتن گواهینامه ( تعلیم و آموزش رانندگی ) به صورت قانونی پشت ماشین بشینی؟ هر چند بشه از اون ماشین کسب در آمد کرد ولی کار کسی که گواهینامه نداره اشتباه هست.. مثلا خیلی از جَوون های زیر 18 سال هستند که میگن ما 5 ساله داریم رانندگی میکنیم همه جا هم رفتیم کسی از ما گواهینامه نخواسته یا اگر هم ایست دادن ما فرار کردیم ( زرنگ بودیم )، خب آیا این دلیل بر درستی کار هست؟
خیر
بورس ایران هم همینه، باید حداقل 10 جلسه دوره بذارن آموزش بدن گواهینامه بدن بعد بگن آقا بفرما اینم کد بورسی. این راه اینم چاه اگر سرمایه زندگیت رو ریختی داخلش مسئولیتش با خودت هست همانطور که با ماشین هم شما نمیتونی بیشتر از سرعت مجاز رانندگی کنی اگر کردی جریمه میشی چه بسا ماشینت رو هم بخوابونن...
الان تو این انجمن چند نفر هستند که کار اصلیشون بازار سرمایه هست؟ در بهترین حالت 10% افراد فعال بخش بقیه شیر و خط انداختن ( از جمله خودم ) .. فردا اگر سرمایم رفت نیام اینجا فحش به ایکس و ایگرگ بدم، مقصر اصلی خودم بودم.
شما هم اگر واقعا با علم دانش قبلی وارد شدی که دمت گرم حالش رو ببر نوش جونت ولی اونایی که شیر یا خط کردن باید حواسشون جمع باشه.
همون 200 تا هم یک سومش فروش رفتبستگی داره با چه قیمتی عرضه بشه (شنیدم 20 درصد زیر قیمت) و به احتمال زیاد به نسبت دارا یکم سهم کمتری برسه
دارایکم به دلیل ناشناخته بودنش استقبال کمی شد به همین خاطر 200 سهم رسید . دارا دوم احتمالا به خاطر سود دارا یکم استقبال زیاد میشه و ممکنه سهم کمتری برسه
نماد | تعداد | قیمت | کل | درصد | |
فولاد | 35943000000 | ریال 22170 | 796,856,310,000,000 | 50.34% | |
فملی | 12219000000 | ریال 35970 | 439,517,430,000,000 | 27.77% | |
خودرو | 36519000000 | ریال 6030 | 220,209,570,000,000 | 13.91% | |
خساپا | 31098000000 | ریال 4060 | 126,257,880,000,000 | 7.98% | |
| |||||
Total | 1,582,841,190,000,000 | ||||
30% off | 1,107,988,833,000,000 | ||||
مشارکت مورد انتظار | 22159777 نفر | ریال 50000000 |
اره منظورم روزی ۵ میلیون بود در مقابله ماهی۳ میلیون حقوقه ثابتاین ماهی ۵ میلیون رو اشتباه حساب نکردی؟
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
آره البته من خودم تو اقتصاد کلان خبره نیستم و چیز زیادی نمی دونم. منتها فکر می کنم دلار کم کم برمیگرده.نکته ای هم عرض میکنم اما هیچ قطعیتی پشتش نیست و فقط اینطور به نظرم میاد که طی روزهای آینده و هفته اول مرداد قیمت دلار کمتر میشه و باید ببینیم اگر این اتفاق بیفته چه تاثیری روی بورس خواهد گذاشت ( ببینیم چطور پیش میره ),
اینا دلار بردن بالا کسری بودجشون اوکی شه در این حد کثیف هستن،با پایین اومدنش اتفاقی برای بورس نمیفته چون اگه بورس با دلار ۲۶ تومنی بود باید حسابی میرفت بالا،بورس فعلا تو همون دلار ۱۶,۱۷ مونده
اینا دلار بردن بالا کسری بودجشون اوکی شه در این حد کثیف هستن،با پایین اومدنش اتفاقی برای بورس نمیفته چون اگه بورس با دلار ۲۶ تومنی بود باید حسابی میرفت بالا،بورس فعلا تو همون دلار ۱۶,۱۷ مونده
اکثریت مردم اینظور فکر نمیکنندبله من هم قبول دارم که بورس از دلار فعلی عقب تره ،اما همهچیز لزوما مربوط به حساب کتاب ریاضی نیست و بحث روانی هم مطرحه ،اگر دلار بیاد پایین ،احتمالا زیاد مدت خیلی کمی روی بورس هم اثر میزاره