• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
همان طور که فکر میکردم خرید افق ،با بخشی از سرمایه مخصوص نوسان گیری اشتباه بود. الان سرمایه در این سهم بلوکه شده ،در حالی که میشد روزهای گذشته و همین امروز باهاش در کف قیمت وغدیر و ... خرید و در قیمت های نزدیک به سقف در همان روز فروخت ،
یک بار دیگه یاد آوری شد بهم که در بورس و سایر امور این شکلی همیشه به چارچوب کاری خودت پایبند باش و تحت تاثیر جرقه های لحظه ای نباش،
پ ن : این سهم برای مدت زمان حدود ۲ ماه شاید گزینه خوبیه ،اما نباید با این سرمایه خریده میشد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
برای سهمی که صف فروش هست سفارش خرید زدم 15 دقیقه هست تو وضعیت منتظر جواب سیستم مونده! ( کارگزاری مفید )

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
برای سهمی که صف فروش هست سفارش خرید زدم 15 دقیقه هست تو وضعیت منتظر جواب سیستم مونده! ( کارگزاری مفید )
برای من امروز هر چی خواستم کمتر از 1 دقیقه خرید زد

• Like
Reactions: hsn

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
حتی اگه اصلاحی هم در کار باشه الان بهترین وقت برای خرید سهم های هستش که اجازه ورود نمیدادن با چند روز مثبت شدن کل منفی هاشو جبران میکنه
خودم 2 سهمی که تو دیده بان زیر نظر داشتم راحت خرید زدم البته 5 تا دیگه زیر نظر دارم ولی موجودی ندارم
تو 3 تا از سهم هایی که از قبل داشتم افزایش سهم دادم

• Like

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
  • Like

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کارگزاریها شبیه :rolleyes:

2503983.jpg

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چند تا شرکت کوچیک رو نیگا میکردم نمودارهای جالبی داشتن !
بعضیاشون الگوهایی رو تکمیل کردن که برای اون شرکت ها اصلا خوب نیست ...
از اونجایی که بازار اصلاحیه و حتی شاید ریزشی ، به احتمال زیاد اگه شنبه مثل همیشه بازار یکم انرژی مثبت نگیره ، کارشون تمومه ، الگو کامل بشه ، ارزش واقعی هم پایین ...
ریسک خیلی بالاست
واقعا ورود به هر سهمی حتی اونایی که قیمتشون پایینه جیگر میخواد
بچه هایی که قصد خرید دارن ، خواهش میکنم صبر بکنید !
حالا 10یا 20% یا 30% سود هم از دست بدید ، مگه چی میشه ؟؟
اگه قیمت دلار حتی دستوری هم پایین نگهداشته باشن ، نشون میده دولت دوست داره تب و تاب بورس حداقل برای مدتی بخوابه !
واقعا کسایی که توی این هفته یا حتی هفته قبل وارد شدن چیز خاصی دستگیرشون نشده ، با توجه به ریسک خیییلی بالایی که داره

ما یه چی داریم به اسم " ریوارد به ریسک " یعنی نسبت میزان رشد قابل انتظار به کاهش احتمالی
مثلا اگه شما رشد 30% ای انتظار داری و از طرفی احتمال کاهش 10% ، این نسبت معادل 3 میشه
الان وضعیت اینطوریه که در برابر سود 30% احتمالی باید افت حداقل 30% ای رو قبول بکنید ! خیلی از کوتاه مدتی های حرفه ای هم وارد معامله ای با نسبت 1 نمیشن !!!!!
توی سهم های بزرگ هم حتی !! شما انتظار دارید اون نمودار چقدر دیگه بالا بره ؟؟ حتی منظورم کوتاه مدتیه ! 30% ، 40% ، 50% ؟
برای دوستان تازه وارد اگه نسبت ریوارد به ریسکتون توی این شرایط زیر 3 شد اصلا وارد نشید !!
شرایط آروم بود ریوارد به ریسک 2 هم منطقی بود یا اگه تجربه داشتید 1.5 !
ولی شرایط الان به ویژه برای تازه واردها 3 فرض کنید ! میزان افت احتمالی بسته به شرکت و تحلیلتون در نظر بگیرید ، بعید میدونم زیر 30% پیدا بکنید ! پس حتی برای بهترین شرکت ها هم با قیمت خوب باید حدااااقل 90 درصد بازده مثبت به عنوان هدف کوتاه مدتی داشته باشید ...
زمان اون سودای 200% و 300% شارپی تموم شد !
خوب طبیعتا الان حداقل توی کوتاه مدت هم خبری از رشد شارپی نیست ، و بازار مواجه مواجه ...
اونم که بحث دلار ، بنیادیشون و الی آخر
اونم از داستان مشکوک عرضه دارا 2 و 3 ، که همش در حال تکذیب هستن !
در نتیجه میزان ریزشی که قبول میکنید نسبت به رشدی که در نظر دارید یعنی همون ریوارد به ریسک ، خیییلی پایینه !
از طرفی چون بازار آشفتست ، احتمال پایین اومدن نرخ بُرد هستش
و در نهایت امید معاملاتی غیر قابل قبول به شما میده
و این مدل معاملات ممکنه منجر به اشتباهات پشت سر هم و در نهایت کاهش کل سرمایه بشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
هر 4شنبه همین وضع هست.چه خبره؟
بازار هیجانیه
تازه واردها هنوز هم به امید سود های شارپی هستن
از طرفی توانایی دیدن افت های 40% و 50% و 60% رو هم ندارن
در عین حال دید کسب سودشون از چند ماه و چند سال به چند روز رسیده !!
توی شبکه های مجازی هم که انگار تشویق تیم فوتباله ! شاخص و قیمت ها رو تشویق میکنن که بالا بره !!!
شاخص هم چندین بار نشون داد که نمیتونه بشکونه ...
چند هفتست رو سقف درجا میزنه !
حتی اگه بشکنه هم باید کامل نقد بشیم ! نه اینکه دوباره خرید بکنیم ...
ریسک بازار خیییلی زیاده ، یه چی میگم یه چی میشنوید
هم از نظر زمانی هم نموداری هم سیاسی و هم ارزی ، واضح اصلاح رو نشون میده ...
من خودم دوباره از چندتا شرکت که سهم کلیدی سبدم هستش یکم نقد کردم که پایین تر وارد بشم هم واسه سود بیشتر و هم واسه حمایت که اگه توی روند ریزشی شدید بود ، حمایت های مقطعی کوتاه مدت انجام بدم که دوباره هم سود بکنم هم سهم آروم فرود بیاد ...
با حد سود های کم مثلا در حد 7 یا 8 درصد مثبت یا حداکثر 10% و خرید های 10% الی 15% درصد پایین تر بسته به رفتار سهامدارهای عمده و حقوقی ها

منظوم از حمایت این نیست که پشت سهم یهو 10 میلیارد خرید بندازم ! ولی توی شرکت هایی که من کلیدی سبدمه ، ارزش روزانه معاملات به روزی 10 میلیارد هم نمیرسه ...
معمولا نصف این سرمایه پشت دست نصف دیگه عمل میکنه . یعنی کلا با 5 میلیارد توی همچین شرکت هایی میشه حمایت یا مقاومت هارو شکل داد
در حد خودم با توجه به رفتار سهامداران عمده و حقوقی ها میشه زمان حمایت های کوتاه مدت رو فهمید

خلاصه که واسه زلزله 7 ریشتری رو سهم های کوچیک باید آماده باشیم :p
برای سهم های بادکنکی هم واسه زلزله ها 8 و 9 ریشتری ...

ببینیم شنبه چی میشه . الان شنبه همه سهم ها مثبت 5 میشه !
فک کنم ملت تا آخر هفته خسته میشن ، بعدم پنجشنبه شب و جمعه پر انرژی میشن !!!
شنبه خفن میان وسط روی منفی 5 خارج میشن ، مثبت 5 وارد :rolleyes:

بوخودا الک**ل هم تو ایران درسته هست ولی آزاد کامل نیست که بگیم همه سهامدارا الکلی شدن صب با باز شدن بازار یه شات بالا میرن و هم نیم ساعت یکبار یه شات دیگه ! اینقدر هیجان بی سابقست :D
یکم ثبات تصمیم داشته باشن بد نیست

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
الان آبادا که عرضه اولیه هست از لیست سفارشات من خارج شده و پولش برگشته به پروفایلم.
کارگزاری مفید هستم.برای بقیه چطوره؟ خودش کنسل کرده؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
الان آبادا که عرضه اولیه هست از لیست سفارشات من خارج شده و پولش برگشته به پروفایلم.
کارگزاری مفید هستم.برای بقیه چطوره؟ خودش کنسل کرده؟

دستی خرید کردید یا اتومات؟

واسه من فعلا اکیه..

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
هر کاری کردم تو صف فروش وساخت بخرم نشد.سفارش همینجور مونده..کلا این کارگزاریها داستان دارن

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

بالا