هر 4شنبه همین وضع هست.چه خبره؟
بازار هیجانیه
تازه واردها هنوز هم به امید سود های شارپی هستن
از طرفی توانایی دیدن افت های 40% و 50% و 60% رو هم ندارن
در عین حال دید کسب سودشون از چند ماه و چند سال به چند روز رسیده !!
توی شبکه های مجازی هم که انگار تشویق تیم فوتباله ! شاخص و قیمت ها رو تشویق میکنن که بالا بره !!!
شاخص هم چندین بار نشون داد که نمیتونه بشکونه ...
چند هفتست رو سقف درجا میزنه !
حتی اگه بشکنه هم باید کامل نقد بشیم ! نه اینکه دوباره خرید بکنیم ...
ریسک بازار خیییلی زیاده ، یه چی میگم یه چی میشنوید
هم از نظر زمانی هم نموداری هم سیاسی و هم ارزی ، واضح اصلاح رو نشون میده ...
من خودم دوباره از چندتا شرکت که سهم کلیدی سبدم هستش یکم نقد کردم که پایین تر وارد بشم هم واسه سود بیشتر و هم واسه حمایت که اگه توی روند ریزشی شدید بود ، حمایت های مقطعی کوتاه مدت انجام بدم که دوباره هم سود بکنم هم سهم آروم فرود بیاد ...
با حد سود های کم مثلا در حد 7 یا 8 درصد مثبت یا حداکثر 10% و خرید های 10% الی 15% درصد پایین تر بسته به رفتار سهامدارهای عمده و حقوقی ها
منظوم از حمایت این نیست که پشت سهم یهو 10 میلیارد خرید بندازم ! ولی توی شرکت هایی که من کلیدی سبدمه ، ارزش روزانه معاملات به روزی 10 میلیارد هم نمیرسه ...
معمولا نصف این سرمایه پشت دست نصف دیگه عمل میکنه . یعنی کلا با 5 میلیارد توی همچین شرکت هایی میشه حمایت یا مقاومت هارو شکل داد
در حد خودم با توجه به رفتار سهامداران عمده و حقوقی ها میشه زمان حمایت های کوتاه مدت رو فهمید
خلاصه که واسه زلزله 7 ریشتری رو سهم های کوچیک باید آماده باشیم
برای سهم های بادکنکی هم واسه زلزله ها 8 و 9 ریشتری ...
ببینیم شنبه چی میشه . الان شنبه همه سهم ها مثبت 5 میشه !
فک کنم ملت تا آخر هفته خسته میشن ، بعدم پنجشنبه شب و جمعه پر انرژی میشن !!!
شنبه خفن میان وسط روی منفی 5 خارج میشن ، مثبت 5 وارد
بوخودا الک**ل هم تو ایران درسته هست ولی آزاد کامل نیست که بگیم همه سهامدارا الکلی شدن صب با باز شدن بازار یه شات بالا میرن و هم نیم ساعت یکبار یه شات دیگه ! اینقدر هیجان بی سابقست 
یکم ثبات تصمیم داشته باشن بد نیست