• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
الان برای من سهام هایی که 4 شنبه خریدم داخل پرتفوی کارگزاری هست اما داخل درگاه ذینفعان نیست! یعنی مشکلی هست یا شنبه معمولا درست میشه؟

دوست عزیز تا شنبه حداقل باید صبر کنید.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اقتصاد ایران هیچ چیزش شبیه هیچ جای دنیا نیست که مدام بخایم مقایسه کنیم ،همین ایران خودرو بجز بحث صنعتی ،فقط ارزش زمین و املاکی که در اختیارش هست به لطف گرانی عجیب املاک در دهه های گذشته بسیار ارزشمنده ،نمیشه با کارخانه ای توی فرانسه یا هر جای دیگه که اقتصاد مبتنی بر اصول دارند مقایسه کرد ،بحث انحصار تولید و ... بماند
همون کارخانه اصلی تهران بررسی کنید قیمت زمین صنعتی در اون محدوده متری چنده و ببینید ارزش زمینش چقدره ،در حالی که در خیلی از کشورهای دیگه ،ارزش زمین در بخش صنعت ناچیزه و ارزش کمپانی ها با کیفیت تولیدات ، نوآوری ها و ارزش افزوده ای که تولید میکنند سنجیده میشه

یا اگر صورت های مالی شفافی وجود داشته باشه مشخص میشه که این زیانده بودن شرکت ناشی از تولید و فروش خودرو نیست و مربوط به سایر مسائل مربوط به اقتصاد ماست که در هیچ جای دنیا شاید وجود نداشته باشه
اصولا هر ظرف و مظروفی باید با همسان خودشون سنجیده بشن
پ ن :من سهام ایران خودرو ندارم و سهم خودم خبهمنه

پ ن : مطلبی میخوندم در مورد مقایسه قیمت زمین در تهران و شهر های مهم دنیا ،طبق اون قیمت زمین در برخی نقاط تهران از گران ترین مناطق شهرهایی مثل پاریس و نیویورک هم گران تر یا برابر بود
عرض نهایی اینکه بورس ایران به طور کلی حباب قیمتی نداره و اگر هم روزی شاهد ریزش باشیم ناشی از مسائل سیاسیه ،فراموش نکنید که کسانی که مردم بهشون رای ندادن الان رییس دو قوه مملکت هستند و قرار نیست هیچ اتفاق خوبی به نام روحانی ثبت بشه (من فقط از این میترسم )

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اقتصاد ایران هیچ چیزش شبیه هیچ جای دنیا نیست که مدام بخایم مقایسه کنیم ،همین ایران خودرو بجز بحث صنعتی ،فقط ارزش زمین و املاکی که در اختیارش هست به لطف گرانی عجیب املاک در دهه های گذشته بسیار ارزشمنده ،نمیشه با کارخانه ای توی فرانسه یا هر جای دیگه که اقتصاد مبتنی بر اصول دارند مقایسه کرد ،بحث انحصار تولید و ... بماند
همون کارخانه اصلی تهران بررسی کنید قیمت زمین صنعتی در اون محدوده متری چنده و ببینید ارزش زمینش چقدره ،در حالی که در خیلی از کشورهای دیگه ،ارزش زمین در بخش صنعت ناچیزه و ارزش کمپانی ها با کیفیت تولیدات ، نوآوری ها و ارزش افزوده ای که تولید میکنند سنجیده میشه

یا اگر صورت های مالی شفافی وجود داشته باشه مشخص میشه که این زیانده بودن شرکت ناشی از تولید و فروش خودرو نیست و مربوط به سایر مسائل مربوط به اقتصاد ماست که در هیچ جای دنیا شاید وجود نداشته باشه
اصولا هر ظرف و مظروفی باید با همسان خودشون سنجیده بشن
پ ن :من سهام ایران خودرو ندارم و سهم خودم خبهمنه

پ ن : مطلبی میخوندم در مورد مقایسه قیمت زمین در تهران و شهر های مهم دنیا ،طبق اون قیمت زمین در برخی نقاط تهران از گران ترین مناطق شهرهایی مثل پاریس و نیویورک هم گران تر یا برابر بود
عرض نهایی اینکه بورس ایران به طور کلی حباب قیمتی نداره و اگر هم روزی شاهد ریزش باشیم ناشی از مسائل سیاسیه ،فراموش نکنید که کسانی که مردم بهشون رای ندادن الان رییس دو قوه مملکت هستند و قرار نیست هیچ اتفاق خوبی به نام روحانی ثبت بشه (من فقط از این میترسم )
ولی همیشه برای من این سوال مطرح هست که ما باید سهامی و بخریم و ارزشمند بدونیم که سود زایی داشته باشه نه اینکه قیمت زمین کارخانه اینقدر هست و اینا. مگه این کارخونه میاد زمینش رو بفروشه و پولش رو بین سهام دارا تقسیم کنه؟! اینا لازمه حیاتش هست وقتی این کارخونه نمیتونه سود تولید کنه و زیانده هست چرا باید ارزش سهامش اینقدر بالا باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
ولی همیشه برای من این سوال مطرح هست که ما باید سهامی و بخریم و ارزشمند بدونیم که سود زایی داشته باشه نه اینکه قیمت زمین کارخانه اینقدر هست و اینا. مگه این کارخونه میاد زمینش رو بفروشه و پولش رو بین سهام دارا تقسیم کنه؟! اینا لازمه حیاتش هست وقتی این کارخونه نمیتونه سود تولید کنه و زیانده هست چرا باید ارزش سهامش اینقدر بالا باشه
اگر فرض بگیریم هر برگ سهام ،بخشی از یک شرکته ،اون موقع بهتر متوجه میشیم که هر گران شدنی لزوما به معنای حباب نیست و از جانب دیگه لزوما به معنای بهبود عملکرد شرکت نیست ،بلکه واکنش بازار به عرضه و تقاضا و پیش بینی افزایش ارزش دارایی های اون شرکت قبل از ارزیابی جدید و اعلام رسمیه

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم در قانون تجارت هست که اگر شرکتی ورشکست شد ، مدیر تصفیه باید از محل دارایی های شرکت مطالباتو پرداخت کنه از جمله سهامداران

پ ن : البته هدف من از مطلب بالا صرفا رد فرضیه کم ارزش بودن شرکت ایران خودرو در مقابل شرکت های خارجی بود که این روزها زیاد مطرح میشه ،و گرنه قصد دفاع از عملکرد شرکت یا اینکه سهام ارزشمندیه نداشتم

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این نکته رو هم لازمه عرض کنم ،در شرایط فعلی و در این لحظه از وضع مملکت اینطور تصور نکنید که اگر مثلا فولاد و خودرو و فملی و... بریزن بقیه مثبت میمونن ،اینا اگر مثلا ۲۰ درصد بیان پایین ،شرکت های کوچک تر ۳۰ تا ۴۰ درصد ریزش میکنن ،ارزش ذاتی و نمودار و سود و صورت مالی و... هم هیچ اهمیتی نداره چون اینا مربوط به شرایط عادی هستند ،نه وقتی پای لجن مال کردن دولت و تنبیه و عصبانی کردن مردم در میان باشه ، البته این قضیه فعلا نزدیک نیست ولی به نظرم اگر روزی در ایام نزدیک شاهد ریزش بورس باشیم ،عاملش اقتصادی نیست و همینه که عرض کردم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم در قانون تجارت هست که اگر شرکتی ورشکست شد ، مدیر تصفیه باید از محل دارایی های شرکت مطالباتو پرداخت کنه از جمله سهامداران
بله این قضیه درست هست و وجود داره و بعضی از سهم ها هم به خاطر همین داراییهاشون هست که ارزشمند میشن. یعنی همین شرکت ایران خودرو فردا ورشکست بشه و همه داراییهاش فروخته بشه و حق همه از جمله سهامدارها داده بشه احتمالا مبلغ خوبی هم به سهامدارها برسه. حالا ایران خودرو رو مثال زدیم اما شرکتهای دیگه ای هم هستن که اینطوری هستن.
از یک طرف هم بحث تجدید ارزیابی ها هست که مهم ترین و بیشترین تاثیری که تو تجدید ارزیابی داده میشه همین زمین هست. اگر داراییهای دستگاهی شرکتها رو در نظر بگیریم استهلاک زیادی دارن ولی زمین یکی از رویایی ترین موارد رو توی تجدید ارزیابی برآورد می کنه. بعضی از شرکتها هستن که خیلی وقت هست یا اصلا از روز اول که شرکت تاسیس شده تجدید ارزیابی نشدن. وملی رو نگاه کنید و قیمتش رو هم ببینید. از قبل انقلاب هم تجدید ارزیابی نشده و احتمال میدن اگر تجدید ارزیابی داشته باشه حتی شاید ۶۰هزار درصد افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی داشته باشه!
پن : من خودم هم یک برگ ایران خودرو رو ندارم. دو تا سهم دارم یکی کیسون و یکی شستا که مقداریشون رو باید به اجبار حدود چهل روز دیگه بفروشم و بقیه رو نگه میدارم.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ببین دوست عزیز
کسی کسی رو مجبور نمیکنه که سهمی رو بخره یا بفروشه
ولی شما یا بقیه دوستان میتونید سهم های این مدلی رو بخرید و اصلا چیز بدی هم نیست ! تصمیم خودتونه . سیستم دست شماست ، سرمایه شماست ، نام کاربری و رمز عبور هم دست شماست

اما به شخصه کسی از من سوال بکنه خوبه یا نه ، " نه با قاطعیت میگم " ، حالا بازم خواست بره خواست نره . نظر شخصیمه . شما حتی اسلحه رو سر من بزاری که شرکت های در پیت بخرم ، این کار رو نمیکنم حتی کوتاه مدت ...

هرکسی سیستم معاملاتی خودش رو داره
یکی دوست داره متناسب با جریان بازار حرکت بکنه ، یکی به تحلیل های بنیادی و دید بلند مدت ( مثل من ) علاقه داره
یکی ممکنه صبح بلند بشه ، منفی 5 بخره ، مثبت 5 بفروشه !
یکی صبح پا میشه میبینه امروز چه سهمی مورد توجه قرار گرفته ، نمودار رو هم یه نیگا میندازه و خرید میکنه
یکی تک سهمی و جفت سهمی سرمایه گذاری میکنه
یکی جنگل میسازه
یکی 10 یا 20 تا سهم داره

نکته دیگه اینه که برای همه تو ایران سود هست
همیشه هرکسی به روش خودش کم یا زیاد در حال سود بردنه . یکی تولیدی داره ، یکی ساخت و ساز میکنه ، یکی بازرگانی ، یکی دلالی ، یکی مغازه داره ، یکی تو بورس یکی ملک و ...
توی هر بخش هم روش های مختلفی واسه کسب سود هست . یکی مواد اولیه تولیدی ها رو تامین میکنه ، یکی سفارشات تبلیغات رو انجام میده ، یکی واسه نمایشگاه ها غرفه میزنه ، یکی کار پخش کالای تولید شده رو میکنه

بورس هم همینه ! هیچ وقت کسی نباید بگه بیا فلان سهم رو بگیر یا فلان سهم رو نگیر ولی همه میتونن نظر بدن که من اینو نمیگیرم اونو میگیرم ! مثلا خارج از بورس من توی صنعت ساختمون سرمایه گذاری میکنم ولی توی صنعت گردشگری نه ! نه صنعت ساختمون خوبه نه گردشگری بد
هرکی با توجه به سلیقه و خواست خودش انتخاب میکنه چیکار بکنه
ولی اگه کسی از من که در رابطه با صعنت ساختمون سرمایه گذاری میکنم بگه نظرت در مورد گردشگری چیه ، من دلایل منفی رو میگم که باعث شده سمتش نرم ...

شما هم زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید . سهمی رو که به نظرتون رشد میکنه بگیرید و سود یا زیانش پای خودتون . سود کردید نوش جونتون ، زیان کردید تجربه میشه
مثل من کاری به سهامیاب و رهاورد و گروه ها و نظرات نداشته باشید !!! شما کار خودت رو بکن ...
من از رهاورد فقط واسه اطلاعات نموداری و بخش تکنیکال و بخش بنیادیش استفاده میکنم . بعضی وقتا واسه اینکه سرگرم بشم با اراجیف ملت نظرات رو میخونم از هر 10 تا هم 8 تا چرت و پرته:D

تنها علتی هم که بنده هیچ وقت سهمی رو توصیه به خرید یافروش نمیکنم همینه !!! طرف مقابل هرچی اصرار بکنه نمیگم بگیر یا نگیر !!! فقط میتونم اون سهم هایی رو که خودم دارم بگم . اگه در مورد سهمی هم که بدم بیاد بی رو دربایسی میگم و ریسکش رو هم یاد آوری میکنم هرچند که میتونم با یه کلمه " خوبه " سر و تهش رو به هم بیارم

اما بعضی وقتا هستش که شخصی به خاطر نادونی خودش که فکر میکنه 5 یا 10 میلیارد با تبلیغ توی شرکتی بیاره باعث میشه خودش سود بکنه یا جلوی روند نزولی رو بگیره ، اینا فقط به بقیه ضرر میرسونن
نمونش توی همین پی تی در مورد یه سهم اینقدر اطلاعات منتشر میشه ، بعد قله ترین جای ممکن رو به عنوان کف در نظر میگیره که کسی بی تجربه باشه ممکنه سهم بخره و بعدا اگه روند صعودی نباشه به ته دره سقوط بکنه

ببینید بازار همیشه سود میده
الان بیشتر به خاطر رشد شارپی توجه کسایی که با بازار آشنا نبودن جلب شده و فکر میکنن قبلا اینطوری نبوده ...
ولی قبلا منطقی بود !
کسی الان بخره تو قله خریده ! کسی که دو سال قبل خریده باشه تو کف خریده پس اگه ریزش هم اتفاق بیوفته اون شخص حداقل بعد از ریزش پولش 3 برابر شده !
این غیر منطقی بودن بازار و رشد شارپی که الان شاهدش هستیم ، اونایی که با دید چند ماهه وارد شدن و بعدا قصد خارج شدن از بورس رو دارن تا حداقل 3 سال دیگه براشون اهمیت نداره
ولی اونایی که نمیدونن داستان چیه ، باید بگم که هرچی این رفتارهای غیر منطقی ادامه دار تر باشه بازار رو به شدت خراب میکنه و بعدا به ضرر خودشونه !
حالا در آینده خواهند دید ...
نه فقط وضعیت بازار سهام بهشون ضرر میزنه ، از خارج بورس هم متضرر میشن

بعد اینکه اعتراض کردن یه عده هیچ وقت باعث نمیشه دولت از این کارش دست برداره ! پس لازم نیست کسی نگران خراب شدن وضعیت سفره بشه چون این سفره ای که پهن شده به خواست اون کسایی که الان سود میبرن پهن نشده که به خواست اونایی که اعتراض میکنن برچیده بشه :p
سودی که قرار باشه با اعتراض چند نفر خراب بشه ، همون بهتر که خراب بشه !!!! اون مدل سود فقط با اعصاب و روانتون بازی میکنه !!! سودی خوبه که هم بدونی پایداره و هم بدونی باحرف چهار تا مزاحم خراب نمیشه ...

اما وقتی کار از کار بگذره حتی همون دولت یا حقوقی های بزرگ هم هم نمیتونن جلوی روند طبیعی نمودار رو بگیرن !
داود جان مثل همیشه مطالب خوب و پر و پیمان از شما
البته بنده اصلا منظورم با جنابعالی یا بقیه دوستان که تجربه زیادی در بورس دارند نبود بلکه بیشتر با فضایی که در مورد مجموعه خودروسازی در این 20 روز گذشته ایجاد شده بود و حتی جالبه "آخرین خبر" هم در صفحه اینستاگرام خودش به این مسئله کامل پرداخته بود که ناشی از سیل انتقادات علیه شاخص سازان + گروه خودرو به راه افتاده بود

مطلب بعد اینکه مگر قبل از اینکه بحث بورس داغ بشه خودروسازها زیان ده نبودند ؟ مگر خودروهایشان رو بدون تغییر اساسی و بدون ایمنی به خلق الله نمیفروختند یا نمیفروشند ؟
در شرایطی که تحریمیم و واردات خودرو هم ممنوع هست یا اینقدر هزینه گمرکی بالا گذاشته اند که نمیشه خودرو وارد کرد؛ آیا با این نرخ ارز کسی میتونه از قشر متوسط به پایین ماشین خارجی بخره ؟ ما محکوم به این هستیم و یا مجبوریم که خودروی ایرانی بخریم بحث من اینجاست کسانیکه میان میگن خودروسازها ورشکسته هستند مگر کسی نمیدونه ؟ آیا هفته پیش برشکسته شدند ؟ آیا مخالفان از خودروی این دو خودروساز استفاده نمیکنند ؟ آیا صفهای طویل ثبت نام با قرعه کشی برای کسی ناآشناست ؟
بعنوان مثال خودروی هایما چینی 92 میلیونی الآن 500 میلیون ارزش پیدا کرده که البته ارزش پیدا نکرده ارزش ریال ما پایین اومده پس چرا باید صنایع خودمان را بکوبیم ؟ انتخاب ما صفر و یک هست و تا انتخاب های بیشتری نداشته باشیم باید از هم حمایت کنیم

من میگم اگر قراره حق رو بگیم؛ باید بگیم حتی اگر به ضررمون باشه نه اینکه منفی بگیم و پرتفویمون پر باشه از سهام این شرکتها و ماشین زیر پامون و کل خانواده و هم مال همین شرکتهای زیان ده باشه !
از اونطرف بیاییم و دل کسی رو که تازه اومده و داره مطالب منو و شمای نوعی رو میخونه دلش بلرزه و با ضرر سهمش رو بفروشه و فرار کنه اگر این اتفاق ها بی افته حس بدبینی ایجاد میشه و در مجموع همه ضرر میکنند

ممنون که تو این بحث شما و دوستان شرکت کردید :)

این نکته رو هم لازمه عرض کنم ،در شرایط فعلی و در این لحظه از وضع مملکت اینطور تصور نکنید که اگر مثلا فولاد و خودرو و فملی و... بریزن بقیه مثبت میمونن ،اینا اگر مثلا ۲۰ درصد بیان پایین ،شرکت های کوچک تر ۳۰ تا ۴۰ درصد ریزش میکنن ،ارزش ذاتی و نمودار و سود و صورت مالی و... هم هیچ اهمیتی نداره چون اینا مربوط به شرایط عادی هستند
با این مطلب هم کاملا موافقم حساب کنید فولاد, فملی, شستا, خودرویی, شپنا بریزه ببینید چه اتفاقی تو بازار می افته

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
یعنی واقعا سهامدارهای ایرانی به امید اینکه شرکت مورد نظر ورشکست بشه و املاک رو بفروشه سهام می‌خرن :p،شرکت باید سود ساز باشه نه زیان ساز ;)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی واقعا سهامدارهای ایرانی به امید اینکه شرکت مورد نظر ورشکست بشه و املاک رو بفروشه سهام می‌خرن :p،شرکت باید سود ساز باشه نه زیان ساز ;)
دقیقا این مشکل وجود داره ...
حالا شرکت اگه کوچیک باشه طرف میتونه نجومی از بازی با قیمت سهام در بیاره یا خودش رو به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره با حقوق نجومی به شرکت وارد بکنه ...
آخر سر هم میتونه چوب حراج بزنه به شرکت و بخشی از دارایی هاش رو بفروشه
ولی خرید شرکت صرفا به خاطر داشتن دارایی و اینکه در آینده تجدید ارزیابی بزنه یا دارایی بفروشه و سود شناسایی بکنه اشتباهه
با توجه به اینکه شرکت زیان ده که خیلی تو منجلاب فرو رفته باشه ، عملا دارایی هاش به دست بانک ها میوفته نه سهامدار ها ( البته فعلا زوده در این یک مورد صحبت بکنیم )

مثلا یکی از شرکت های قندی هستش که نسبت P/B حدودا 2 داره !!! این واقعا طلاست !! ولی زیان سازه ... این شاید از خیلی از شرکت های زیان ده بهتر هم باشه . ولی بازم من سمت این مورد نمیرم چون با توجه به سیستم سهامداری بنده ، همچین چیزهایی رو بهشون علاقه مند نیستم

امسال سود بالایی رو شناسایی کرده اما سود غیر عملیاتی هستش ولی احتمالا در سال های آینده وضعیتش پایدار بشه به خاطر اینکه وضعیت قندی ها از 95-96 روبه بهبوده و مورد توجه سهامدارها قرار بگیره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دقیقا این مشکل وجود داره ...
حالا شرکت اگه کوچیک باشه طرف میتونه نجومی از بازی با قیمت سهام در بیاره یا خودش رو به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره با حقوق نجومی به شرکت وارد بکنه ...
آخر سر هم میتونه چوب حراج بزنه به شرکت و بخشی از دارایی هاش رو بفروشه
ولی خرید شرکت صرفا به خاطر داشتن دارایی و اینکه در آینده تجدید ارزیابی بزنه یا دارایی بفروشه و سود شناسایی بکنه اشتباهه
با توجه به اینکه شرکت زیان ده که خیلی تو منجلاب فرو رفته باشه ، عملا دارایی هاش به دست بانک ها میوفته نه سهامدار ها ( البته فعلا زوده در این یک مورد صحبت بکنیم )
شرکت های کوچیک معمولا ارزش سهام هایی که واگذار کردن چقدره؟
زیر ۱۰۰۰میلیارد؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شرکت های کوچیک معمولا ارزش سهام هایی که واگذار کردن چقدره؟
زیر ۱۰۰۰میلیارد؟
کوچیک زیر 1000 ارزش بازارشه
متوسط هم بین 1000 میلیارد تا 5000 میلیارد
بزرگ هم بالای 5000 میلیارد تومن ( دیگه یسری شرکت ها هم هستن که غولن ! )

ارزش بازار هم منظورم تعداد کل سهام های شرکت ضرب در قیمت تابلو هستش . نه صرفا تعداد سهامی که دست مردم جابجا میشه . کل سهامش

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این طور شنیده میشه که این هفته عرضه اولیه بگیلان انجام میشه که صاحب اصلیش هلدینگ غدیره ،اگر این اتفاق بیفته خبر خوبی برای سهامداران وغدیر از جمله خود من هست که شاید کمک کنه از مقاومت ۲۰۰۰ تومان عبور کنه
پ ن : اگر این وغدیر عزیز یه صد در صد دیگه قبل از جمع شدن این سفره به ما بده تا آخر عمر فراموشش نمیکنم ;)

Captive

لایک‌ها
16,665
وبملت دارایی 4 برابر شده، زمان بازگشایی ارزشش هم 1/4 میشه درسته؟

Captive

لایک‌ها
16,665
وبملت دارایی 4 برابر شده، زمان بازگشایی ارزشش هم 1/4 میشه درسته؟

پاسخ سوالاتی که ذهن سهامدارانش را مشغول کرده و مدام در گروه‌های بورسی مطرح میشوند:

❓افزایش سرمایه بانک ملت چقدر بوده؟
◀️ ۳۱۴٪ افزایش و از محل تجدید ارزیابی بوده

❓تعداد سهام هام الان چندتا میشه؟
◀️ تعداد سهام ها قبل از مجمع ضرب در ۴.۱۴ یا ۴۱۴٪

❓سهام وبملت با چه قیمتی بسته شد؟
◀️ ۲۷۱۶۰ ریال

❓سهام وبملت با چه قیمتی باز میشه؟
◀️ قیمت تئوریک سهم پس از افزایش سرمایه، ۶۵۶۰ ریال است اما پیش بینی دقیقی از قیمت بازگشایی نداریم.

❓ به ازای هر سهم چقدر سود تقسیم شد ؟
◀️ ۲۶ ریال به ازای هر سهم

❓سود رو چطور بگیریم؟
◀️ چنانچه تا قبل از ۲۵ تیر ماه نزد بانک ملت اقدام به افتتاح حساب کرده باشید، سود تقسیم شده اول مرداد به حساب شما سود واریز خواهد شد. ( اول مرداد برای سهامداران زیر یک میلیون سهم)

❓ اگر نزد بانک ملت حساب نداشتیم چه کنیم؟
◀️ از تاریخ اول مهر به شعب بانک ملت مراجعه کنید.

❓سهام جایزه ناشی از افزایش سرمایه، چه زمانی به سبد سهام(پرتفو) اضافه میشود؟
◀️ سهام جایزه دو سه روز قبل از زمان باگشایی،به سبد شما اضافه میشوند و نیازینیست که سهامداران اقدامی انجام بدهند.

❓افزایش سرمایه از طریق تغییر در نرخ تسعیر یعنی چه و آیا بانک ملت در این مورد اقدامی خواهد کرد، یا نه؟
◀️ مقدار ارزی که به صورت یورو یا دلار به عنوان داراییهای بانک ملت محسوب می‌شوند، بایستی به ریال شوند تا در صورتهای مالی منعکس شوند. آخرین نرخ تبدیل دلار ۹۰۰۰ تومان و یورو ۱۰۵۰۰ تومان بوده است، لیکن با توجه به اینکه این نرخها با نرخ ارز واقعی آنها متفاوت هست، هیئت مدیره بانک در تلاش است که این نرخ ها را به نرخ های واقعی نزدیکتر کنند. اما این اقدام منوط به اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس میباشد.

✅ در مجمع اعلام شد که بعد از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها، افزایش سرمایه از طریق افزایش نرخ تسعیر انجام خواهد شد و نکته جالب توجه این که، هم مجوز بانک مرکزی گرفته شده و هم مجوز سازمان بورس.

❓ سوال:نماد وبملت کی باز میشه؟
◀️ مطابق مقررات بازگشایی نمادهایی که افزایش بیش از ۲۰۰٪ می‌دهند، میبایستی قبل از بازگشایی افزایش سرمایه آنها به ثبت برسد، لذا پیش بینی می‌شود بازگشایی این نماد بین ۲۰ تا ۶۰ روز طول بکشد.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
شما چطوری تیزبازی در میارین؟
39.gif

من خواستم تیزبازی دربیارم مفید کاری کرد به چوخ رفتم:rolleyes:

بالا