• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
نه نیاز نیست مادر من کلا سواد نداره ولی از مفید براش پنل انلاینم گرفتم خریدم براش انجام میدم
ممنونم
بعدش برای احراز هویت باید بره دفتریشخوان؟
یا اونم انلاین میشه؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
زمان انجام معاملات:

#آبادا: از ساعت 12:40 الی 13:40

#سیتا #ولپارس: از ساعت 13:45 الی 14:45

#شستا: از ساعت 13:55 الی 14:55

#شپنا: از ساعت 14:05 الی 15:05

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تعداد صفهای خرید: ۱۶۱

تعداد صفهای فروش: ۳۲

تعداد نمادهای مثبت بورس: ۲۳۰

تعداد نمادهای مثبت فرابورس: ۱۶۰

تعداد نمادهای منفی بورس: ۷۴

تعداد نمادهای منفی فرابورس: ۶۹

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

اگه برای امروزه که اشتباهه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

اونجور که من متوجه شدم شنبه و یکشنبه بازار معمولا مثبته
بدترین روز بازار هم چهارشنبه هاس

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان یه تجربه خوب از سرخطی زدن میگید رعایت کنیم باسه صفهای طویل مثل شستا
من امروز با آنلاین پلاس مفید 5 ثانیه قبل از شروع پیشگشایش زدم یعنی 1:54:55 جایگاهم شد 20 هزارم و از بدشانسی به 17 هزار نفر جلوی من رسید
21.gif

حالا کاری به شستا ندارم کلا تو صف چه کار میشه کرد که جایگاه صف پایین قرار بگیریم ؟ اگر قلقی چیزی داره بگین استفاده کنیم
172.gif

سرعت نتمم خوبه با یه سیستم خوب ;)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بالاخره آگاه گور به گور شده بالا اومد
punish2.gif

برکت رو تو منفی ها خریدم تا اینجای کار 25 درصد سود
فقط یه سهم دارم که چند روزی ــه سهام دارهای خرد ـــــش اذیت میکنن اینا بفروشن روند صعودی رو در پیش میگیره

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
شاخص سازها زیادی چاق و سنگین شدن ، ملتم موندن با اینا چیکار کنن ، یه ناخونکی میزنن دوباره فرداش خارج میشن و مجدد این دور باطل ادامه داره.
در یک کلام بازار بلاتکلیفه و فعلا تو برزخ شیفت و دست به دست شدن بین سهام کوچک و بزرگ گیر افتاده.

فولاد و فملی که ظاهرا بخاطر اولویت پالایشی ها در عرضه صندوق بعدی فعلا کمی از چشم افتادن .
پالایشیا هم اونقدر باد دارن که تنها با ورود نقدینگی سرپا هستند و تن به اصلاح ندادن تا این لحظه.

بنظرم برای عبور از شاخص 2 میلیون یه نفسگیری و استراحت برای این بازار لازمه وگرنه اگر 2 رو هم رد کنه قطع به یقین پول بک سفت و سختی میخوره.
این روز ها بیشتر از هر زمان دیگه از ابتدای سال باید رو معاملات و انتخاب سهام و نقطه ورود دقت داشت و بیشتر روند بازار رو بررسی کرد
تا یهو نمودار افقی یک سری سهما رو سرمون خراب نشن.

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
احراز هویت آنلاین نداریم اصلا
یکی از دوستان یه لینکی بهم داده بود برای احراز هویت آنلاین سجام. رفتم تو لینک یه ده هزار تومن هم ازم گرفت و آخرش هم با کلی دردسر قبول نکرد و گفت باید حضوری بری. حضوری رفتم و یازده هزار و پونصد تومن دوباره دادم و احراز هویت حضوری شدم :D

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
۵۰ هزار واحد رشد حقیقتا عدد کمی نیست ،اما دو تا مشکل اصلی وجود داره که باعث میشه این رشد ها منجر به سود اکثر سهامدار ها نشه ،اولین و مهم ترینش ،همین مقاومت ۲ میلیونه ،این ۵۰ هزار تا رشد امروز طی ۳ روز منفی خورده میشه برمیگردیم سر جای اول ،در این شرایط باید نوسان گیری کرد اما اینجا مشکل دوم پیش میاد و اونم مشکل هسته خسته است که اجازه اینکارو نمیده ،در نتیجه اکثریت در حال در جا زدن هستیم ،
خوب از اونجایی که طعم لذیذ سود های سنگین اخیر زیر زبان خیلی ها هست ،با مشاهده رشد شاخص و عدم سود دهی سهام خودشون به فکر تغییر سهام میفتن ،هی اکبر میفروشن، اصغر میخرن ،اصغر میفروشن ،شراره میخرن ،شراره میفروشن دوباره اکبر میخرن چون باهاش خاطره خوب دارن ،باز اکبر جواب نمیده میرن سراغ کاملیا ;) چون فکر میکنن کسی نمیره سراغ اون در حالی که قبلا بعضیا کهنه اش کردن و...
در نتیجه میشه یک دور باطل که منجر به مستهلک شدن وقت و سرمایه میشه ،بازار الکی شلوغ میشه و...
اما چاره چیه به نظرم بهترین اتفاق اینه که شاخص خیلی زود ۲ میلیونو رد کنه (که احتمالش هست با باز شدن خودرو و خساپا )
دومین چاره که خیلی هم خوب نیست کاهش بازه نوسان منفی از ۵ درصد به دو یا ۳ هست که قبلا هم صحبتش بود ،این کار به ضرر بازار و به نفع سهامداران جدیدتره
در غیر این صورت این این روند فعلی ادامه دار میشه و خیلی ها که با کلی امید و آرزو اومدن توی بورس مجبور به ترک میشن ،من دلم به حال کسی میسوزه که با پول کمی اومده به امید اینکه کمک خرجش باشه و الان هیچ خیری نمیبره ،آدمایی که کاملا مستأصل شدن و به بورس امید بستن،ناامید شدن اینا درد بزرگیه

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
شاخص در دو میلیون واحد هیچ مقاومتی نداره

طی روزهای آینده و با احتمال بیشتر هفته آینده ۲ میلیون پودر خواهد شد و حرکت میکنیم به سمت شاخص ۲.۷ الی ۳ میلیون

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
یکی از دوستان یه لینکی بهم داده بود برای احراز هویت آنلاین سجام. رفتم تو لینک یه ده هزار تومن هم ازم گرفت و آخرش هم با کلی دردسر قبول نکرد و گفت باید حضوری بری. حضوری رفتم و یازده هزار و پونصد تومن دوباره دادم و احراز هویت حضوری شدم
البته منظور دوستمون احراز هویت کارگزاری بود
در مورد سجام آنلاین نه! ولی بصورت غیرحضوری با نرم افزاری که تو خود سایت هست میشه

بالا