• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
کسی تحلیلی از پارسیان داره؟امروز احساساتی شدم نصف نقدینگیم دادم رفت:( بدبخت شدیم یا خوشبخت:rolleyes:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستانی که علم اقتصاد دارن در شرایطی که ایران تحریم و کالایی نمیتونه بازار جهانی داشته باشه این بالا رفتن قیمت سهمها رو چطوری توجیح می کنید اینکه یک سهمی از دست من با x قیمت بره دست یکی با قیمت x+1 و این چرخه باطل ادامه دار و در این چرخه مثلا عده اندکی سود و عده ای ضرر کنند چه نفعی برای کل جامعه و اقتصاد کشور داره؟ مزایای این رشد چیه؟ آیا در کل جامعه فقیرتر میشه یا غنی تر؟
اگر بخوایم قیمت دلار در نظر بگیریم قیمت دلار وقتی توی کانال 15-16 بود قیمت اکثر سهمها از الان که دلار کانال 21-22 بیشتر بود چرا؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دوستانی که علم اقتصاد دارن در شرایطی که ایران تحریم و کالایی نمیتونه بازار جهانی داشته باشه این بالا رفتن قیمت سهمها رو چطوری توجیح می کنید اینکه یک سهمی از دست من با x قیمت بره دست یکی با قیمت x+1 و این چرخه باطل ادامه دار و در این چرخه مثلا عده اندکی سود و عده ای ضرر کنند چه نفعی برای کل جامعه و اقتصاد کشور داره؟ مزایای این رشد چیه؟ آیا در کل جامعه فقیرتر میشه یا غنی تر؟
اگر بخوایم قیمت دلار در نظر بگیریم قیمت دلار وقتی توی کانال 15-16 بود قیمت اکثر سهمها از الان که دلار کانال 21-22 بیشتر بود چرا؟
باید بین دلار ۵۰ هزار تومنی و شاخص ۳ ۴ میلیونی یک راه رو انتخاب کرد(حداقل تا انتخابات آمریکا) به همین سادگی

اقتصاد کشور در ورطه کلاپس و سقوطه، نفع جامعه و اقتصاد کشور موضوعیتی نداره در چنین شرایطی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
باید بین دلار ۵۰ هزار تومنی و شاخص ۳ ۴ میلیونی یک راه رو انتخاب کرد(حداقل تا انتخابات آمریکا) به همین سادگی

اقتصاد کشور در ورطه کلاپس و سقوطه، نفع جامعه و اقتصاد کشور موضوعیتی نداره در چنین شرایطی
اینطور که شما میگی با رونق بورس دلار قیمتش نباید بره بالا؟ دلار تا الان کم رشد داشته که بورس عاملی برای جلوگیریش می دونید؟
بالاخره هر شخصی داره الان سود میگیره دست آخر باید تو همین جامعه و اقتصاد زندگی کنه مگر چند نفر میتونن اقامت کشور دیگه ای بگیرن اونم در این شرایط
اما هول دادن دسته جمعی تا همه باهم سقوط کنیم راه درستی؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اقا من مشکلی بابت نحوه سیو سود ندارم
مسئله اینه طبق عکسم وقتی سیو میکنی اون درصد مقدار سیو سودت که از حسابت کسر نمیشه به لحاظی نمایشی منظوره
اینکار برای سیو سودهای بعدی دچار گمراهی می‌کنه ادمو چون باید حساب کتاب کنی بری ببینی سری قبل چندتا فروختی چقدر فروختی
بعضی وقتا در لحظه میبینی میخواییم سیو کنیم قبلش باید حساب کنی مثلن ۳بار قبلش چند درصد ذخیره کردیم و..
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اینطور که شما میگی با رونق بورس دلار قیمتش نباید بره بالا؟ دلار تا الان کم رشد داشته که بورس عاملی برای جلوگیریش می دونید؟
بالاخره هر شخصی داره الان سود میگیره دست آخر باید تو همین جامعه و اقتصاد زندگی کنه مگر چند نفر میتونن اقامت کشور دیگه ای بگیرن اونم در این شرایط
اما هول دادن دسته جمعی تا همه باهم سقوط کنیم راه درستی؟
بله، از ابتدای سال تا الان ۱۰۰ هزار میلیارد تومن پول سرگردان وارد بورس شده که اگه این پول وارد بازارهای موازی میشد همین الان دلار ۴۰ سکه ۲۰ و پراید ۲۵۰ میلیونی رو به تماشا مینشستیم

سقوط ما هم ربطی به بورس نداره. بورس سرعت سقوط اقتصاد رو کند تر کرده. در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات اقتصاد ایران حداکثر تا اواخر سال ۱۴۰۰ به ته خط خواهد رسید، به همین سادگی

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
کارگزاری مهرآفرین آنلاینه
بدون هیچ هزینه‌ای احراز هویت انجام می‌شه
از چندوقت پیش که آگاه و مفید بازی درآوردن کلی دنبال کارگزاری گشتم
یعنی همه 108 تا کارگزاری سازمان بورس رو زیر و رو کردم نیافتم که نیافتم...
مطمئنید احراز هویتش آنلاینه؟ چون همین مرحله آخرو جایی ندیدم آنلاین داشته باشه
خودتون تمام مراحل ثبت نام رو کامل تا آخر انجام دادین؟
میشه بگید باهاش معامله هم کردین؟ تو این اوضاع خراب جواب میده؟

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سود مجمع به حسابم واریز نشده
چطوری درخواست برداشت بدم؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
تو شبکه های اجتماعی خیلی از فعالان بورس از افزایش قیمت مجدد دلار خوشحالن ،اما من خوشحال نیستم ،سودی که به قیمت خرد شدن بیشتر استخوان مستضعفانی که دستشون به جایی بند نیست ،به دست بیاد ،از نظر من هیچ جذابیت و لذتی نداره ،من شخصا دوست دارم اگر خیری هست برای همه باشه
حتی اگر اسمشو بجای سود ،حفظ ارزش پول هم بدونیم ،بازم از بدبختی اقشار ضعیف هیچ احساس شعفی جایز نیست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من مدتی زیر نظر داشتم برای خرید ،در آخر مجاب نشدم که بخرمش ،البته جدیدا قراردادای با استقلال و پرسپولیس بسته که اگر موفق باشه خبر خوبیه ،در نهایت تصمیم با خود شماست
دوستان غپینو سهم خوبی هستش برای ورود؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این چی میگه ؟

1595695153805.png

e3b95caf-2570-4d37-b22b-f4064c01b4d8.jpeg

فداکاری کرده واقعا، فقط یادش رفته موقعی که تو پینت ویرایش میکرده، ساعتو هم باید درست میکرده 1048.gif

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
یه سوال مبتدیانه شما بعد سیو سودت سهم رو چطوری رصد میکنین مثلن من اینجا همون ۱۰درصد فولادم فروختم اما الان همون مقدار رو توی سود فعلی‌ام مینویسه، اینجور اصل سرمایه و سود بعد اون سیو سود هم قاطی میشه و حساب کار از دستم میره مگه بشینم خودم دستی حساب کنم راه ساده تری نیست
کسی نمیدونه دوستان؟
بعد سیو سود در اصل از مجموع موجودی پول اون سهمت کم میشه و اون مقدار درصد سودت همچنان مثل قبل نمایش داده میشه اینجوری حتا اگه بری توی ضرر هم باید موجودی پول سهم رو بدونی تا بفهمی وگرنه میاد از اون مقدار سودت کم میکنه و کلا قاطی پاتی میشه.
دوستان همه بحث و مشکل درباره نحوه نمایش مقدار سود و زیان بعد از سیو سوده.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کسی نمیدونه دوستان؟
بعد سیو سود در اصل از مجموع موجودی پول اون سهمت کم میشه و اون مقدار درصد سودت همچنان مثل قبل نمایش داده میشه اینجوری حتا اگه بری توی ضرر هم باید موجودی پول سهم رو بدونی تا بفهمی وگرنه میاد از اون مقدار سودت کم میکنه و کلا قاطی پاتی میشه.
شاید روشی باشه تو پنل های کارگزاری ها ،اما من خودم شخصا دستی حساب میکنم ،هم برای همیشه ثبت میشه هم اگر احتمال اشتباه تو حساب کتاب کارگزاری باشه متوجه میشم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کسی نمیدونه دوستان؟
من زیاد تجربه ای ندارم و همچنین دقیقاً منظور شما رو نمیدونم! ولی در پنل کارگزاری مفید بخش پرتفوی (لحظه ای) که میزان سود و زیان رو مشخص می کنه؛ منم یه مشکل تقریباً شبیه شما دارم. به این صورت که وقتی برای سهمی که قبلاً خریداری شده، خرید جدید انجام میدم؛ میزان سود/زیان کلی سهم رو بر اساس میانگین خریدها نشون میده و برای هر خرید، سود/زیان رو محاسبه نمی کنه و وقتی هم روی جزئیات هر سهم کلیک بشه، میزان سود/ضرر هر خرید رو 0 نشون میده. اگه اینجوری باشه، باید خودمون حسابداری جداگانه داشته باشیم.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان یه تجربه خوب از سرخطی زدن میگید رعایت کنیم باسه صفهای طویل مثل شستا
من امروز با آنلاین پلاس مفید 5 ثانیه قبل از شروع پیشگشایش زدم یعنی 1:54:55 جایگاهم شد 20 هزارم و از بدشانسی به 17 هزار نفر جلوی من رسید
21.gif

حالا کاری به شستا ندارم کلا تو صف چه کار میشه کرد که جایگاه صف پایین قرار بگیریم ؟ اگر قلقی چیزی داره بگین استفاده کنیم
172.gif

سرعت نتمم خوبه با یه سیستم خوب ;)

کسی نظری نداره در مورد این پست ؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سود مجمع به حسابم واریز نشده
چطوری درخواست برداشت بدم؟
برو کدال اونجا دست چپ نام نماد و این گزینه را بزن سرچ کنه
PrtScr capture_4.jpg
بخش اطلاعیه ها اولین اطلاعیه است دانلود و بخون ببین چی گفته برای دریافت سود / هر شرکتی روش پرداختش فرق داره
PrtScr capture_5.jpg

کسی نمیدونه دوستان؟
شما ببین چند تومان سود کردی / گزینه فروش را بزن همون مقدار سود را توی ماشین حساب پرتقو بزن برات همون مقدار سودت میفروشه پولشو بردار یا.........

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان یه تجربه خوب از سرخطی زدن میگید رعایت کنیم باسه صفهای طویل مثل شستا
من امروز با آنلاین پلاس مفید 5 ثانیه قبل از شروع پیشگشایش زدم یعنی 1:54:55 جایگاهم شد 20 هزارم و از بدشانسی به 17 هزار نفر جلوی من رسید
21.gif

حالا کاری به شستا ندارم کلا تو صف چه کار میشه کرد که جایگاه صف پایین قرار بگیریم ؟ اگر قلقی چیزی داره بگین استفاده کنیم
172.gif

سرعت نتمم خوبه با یه سیستم خوب ;)

کسی نظری نداره در مورد این پست ؟
خودت را خسته نکن راه خاصی نداره یا باید کارگزاری برات بزنه یا شانس داشته باشی
سهم را به موقعش باید خرید همین شستا چندین بار درمنفی راه داده که آخریش هم چند روز پیش بود

بالا