hamedsh923
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 35
- لایکها
- 69
کسی تحلیلی از پارسیان داره؟امروز احساساتی شدم نصف نقدینگیم دادم رفت
بدبخت شدیم یا خوشبخت
کارگزاری مهرآفرین آنلاینهاحراز هویت آنلاین نداریم اصلا
باید بین دلار ۵۰ هزار تومنی و شاخص ۳ ۴ میلیونی یک راه رو انتخاب کرد(حداقل تا انتخابات آمریکا) به همین سادگیدوستانی که علم اقتصاد دارن در شرایطی که ایران تحریم و کالایی نمیتونه بازار جهانی داشته باشه این بالا رفتن قیمت سهمها رو چطوری توجیح می کنید اینکه یک سهمی از دست من با x قیمت بره دست یکی با قیمت x+1 و این چرخه باطل ادامه دار و در این چرخه مثلا عده اندکی سود و عده ای ضرر کنند چه نفعی برای کل جامعه و اقتصاد کشور داره؟ مزایای این رشد چیه؟ آیا در کل جامعه فقیرتر میشه یا غنی تر؟
اگر بخوایم قیمت دلار در نظر بگیریم قیمت دلار وقتی توی کانال 15-16 بود قیمت اکثر سهمها از الان که دلار کانال 21-22 بیشتر بود چرا؟
اینطور که شما میگی با رونق بورس دلار قیمتش نباید بره بالا؟ دلار تا الان کم رشد داشته که بورس عاملی برای جلوگیریش می دونید؟باید بین دلار ۵۰ هزار تومنی و شاخص ۳ ۴ میلیونی یک راه رو انتخاب کرد(حداقل تا انتخابات آمریکا) به همین سادگی
اقتصاد کشور در ورطه کلاپس و سقوطه، نفع جامعه و اقتصاد کشور موضوعیتی نداره در چنین شرایطی
اقا من مشکلی بابت نحوه سیو سود ندارم
بله، از ابتدای سال تا الان ۱۰۰ هزار میلیارد تومن پول سرگردان وارد بورس شده که اگه این پول وارد بازارهای موازی میشد همین الان دلار ۴۰ سکه ۲۰ و پراید ۲۵۰ میلیونی رو به تماشا مینشستیماینطور که شما میگی با رونق بورس دلار قیمتش نباید بره بالا؟ دلار تا الان کم رشد داشته که بورس عاملی برای جلوگیریش می دونید؟
بالاخره هر شخصی داره الان سود میگیره دست آخر باید تو همین جامعه و اقتصاد زندگی کنه مگر چند نفر میتونن اقامت کشور دیگه ای بگیرن اونم در این شرایط
اما هول دادن دسته جمعی تا همه باهم سقوط کنیم راه درستی؟
از چندوقت پیش که آگاه و مفید بازی درآوردن کلی دنبال کارگزاری گشتمکارگزاری مهرآفرین آنلاینه
بدون هیچ هزینهای احراز هویت انجام میشه
دوستان غپینو سهم خوبی هستش برای ورود؟
کسی نمیدونه دوستان؟یه سوال مبتدیانه شما بعد سیو سودت سهم رو چطوری رصد میکنین مثلن من اینجا همون ۱۰درصد فولادم فروختم اما الان همون مقدار رو توی سود فعلیام مینویسه، اینجور اصل سرمایه و سود بعد اون سیو سود هم قاطی میشه و حساب کار از دستم میره مگه بشینم خودم دستی حساب کنم راه ساده تری نیست
شاید روشی باشه تو پنل های کارگزاری ها ،اما من خودم شخصا دستی حساب میکنم ،هم برای همیشه ثبت میشه هم اگر احتمال اشتباه تو حساب کتاب کارگزاری باشه متوجه میشمکسی نمیدونه دوستان؟
بعد سیو سود در اصل از مجموع موجودی پول اون سهمت کم میشه و اون مقدار درصد سودت همچنان مثل قبل نمایش داده میشه اینجوری حتا اگه بری توی ضرر هم باید موجودی پول سهم رو بدونی تا بفهمی وگرنه میاد از اون مقدار سودت کم میکنه و کلا قاطی پاتی میشه.
دوستان همه بحث و مشکل درباره نحوه نمایش مقدار سود و زیان بعد از سیو سوده.
من زیاد تجربه ای ندارم و همچنین دقیقاً منظور شما رو نمیدونم! ولی در پنل کارگزاری مفید بخش پرتفوی (لحظه ای) که میزان سود و زیان رو مشخص می کنه؛ منم یه مشکل تقریباً شبیه شما دارم. به این صورت که وقتی برای سهمی که قبلاً خریداری شده، خرید جدید انجام میدم؛ میزان سود/زیان کلی سهم رو بر اساس میانگین خریدها نشون میده و برای هر خرید، سود/زیان رو محاسبه نمی کنه و وقتی هم روی جزئیات هر سهم کلیک بشه، میزان سود/ضرر هر خرید رو 0 نشون میده. اگه اینجوری باشه، باید خودمون حسابداری جداگانه داشته باشیم.کسی نمیدونه دوستان؟
بعد سیو سود در اصل از مجموع موجودی پول اون سهمت کم میشه و اون مقدار درصد سودت همچنان مثل قبل نمایش داده میشه اینجوری حتا اگه بری توی ضرر هم باید موجودی پول سهم رو بدونی تا بفهمی وگرنه میاد از اون مقدار سودت کم میکنه و کلا قاطی پاتی میشه.
برو کدال اونجا دست چپ نام نماد و این گزینه را بزن سرچ کنهسود مجمع به حسابم واریز نشده
چطوری درخواست برداشت بدم؟
شما ببین چند تومان سود کردی / گزینه فروش را بزن همون مقدار سود را توی ماشین حساب پرتقو بزن برات همون مقدار سودت میفروشه پولشو بردار یا.........کسی نمیدونه دوستان؟
خودت را خسته نکن راه خاصی نداره یا باید کارگزاری برات بزنه یا شانس داشته باشیدوستان یه تجربه خوب از سرخطی زدن میگید رعایت کنیم باسه صفهای طویل مثل شستا
من امروز با آنلاین پلاس مفید 5 ثانیه قبل از شروع پیشگشایش زدم یعنی 1:54:55 جایگاهم شد 20 هزارم و از بدشانسی به 17 هزار نفر جلوی من رسید![]()
حالا کاری به شستا ندارم کلا تو صف چه کار میشه کرد که جایگاه صف پایین قرار بگیریم ؟ اگر قلقی چیزی داره بگین استفاده کنیم![]()
سرعت نتمم خوبه با یه سیستم خوب
کسی نظری نداره در مورد این پست ؟