• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازم موفق نشدم
سرخط زدم
آریاساسول هم نشد
عجب داستانی شدا
عجیبه حمید خان..امروز خیلی از دوستانی که میشناسم شستا راحت گیرشون اومد..تو دقایقی از بازارش صف فروشش بیشتر از صف خرید شد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
من تازه 2-3 روزی هست با سرمایه 30 میلیونی وارد بورس شدم و قصد دارم تا 50 میلیون بخرم . قبلا پولم در بانک بود و 14 درصد سود می گرفتم و برای اینکه برای این پولها زیاد زحمت کشیدم و می دیدن که ارزشش رو داره از دست میده از بانک برداشتم و وارد بورس کردم . میخوام با توجه به تجربه به من بگید که اگر من این 50 میلیون رو سهام بخرم و رها کنم در پایان سال از سود بانکی بیشتر دستم رو میگیره و ارزش پول از دست نمیره یا فرقی نمی کنه .
سهم هایی که امروز خریدم اینهاست .
وبصادر
ذوب
وغدیر
وساپا
آپ
های وب
همراه
شتران
لطفا راهنمایی کنید که ایا اینا خوب هست و چه چیزهای دیگری رو برای حفظ ارزش پولم و حرکت کردن هم تراز با تورم جوری که ارزش پولم از دست نره پیشنهاد می دهید .(اصلا آیا مکان داره که تورم بالا بره و بورس در جا بزند یا نه ) من قصد دارم بعد از اینکه دستم راه افتاد با 10 میلیون نوسان گیری هم بکنم اما فعلا این 50 میلیون رو برای آینده شاید 10 سال دیگر دست نمی زنم .
توی اینا با دید بلند مدت و با قبول اصلاحات احتمالی تا حداکثر 50% ( یعنی پولتون نصف بشه در میان مدت ! ) ، بنده نظر مثبتی روی وغدیر ، آپ و همراه و شتران دارم
و نظر منفی روی وبصادر ، ذوب ، وساپا نظرم منفیه

در مورد های وب هم اطلاعی ندارم

اینا به معنی پیشنهاد به فروش یا نگهداری یا خرید بیشتر نیست ...

اصولا شرکت هم عالی باشه ، نوسان قیمتی داره . یعنی شما اگه بدون تحلیل بخرید به راحتی ممکنه قیمت سهامتون نصف بشه
البته روند کلی بازار همیشه مثبت بوده و مثبت خواهد بود ( با دید بالای 4 سال )
با دید بالای 4 سال صرفا با داشتن شرکت های خوب و حتی درصورت ورود در قله هم بیشتر از بانک سود میکنید و خیالتون از این بابت راحت باشه

ولی ذوب ، وبصادر ، وساپا اینارو من سمتشون هیچوقت نرفتم و نمیرم . شاید حالا حالا ها روندشون صعودی باشه

توی سبدتون وغدیر و همراه جزء کم ریسک ترین سهم ها هستن
اگه قصد دارید بیشتر از سود بانکی سود ببرین و زیاد هم ریسک نکنید میتونید سراغ صندوق های سهامی و مختلط برید ( درآمد ثابت حدودا توی بدترین حالت سالی 20 درصد و در بهترین حالت سالی 40 درصد میتونن بدن )
سهامی در بدترین حالت میتونه تا منفی 35 درصد بره و در بهترین حالت تا 600 یا حتی 700 درصد
مختلط در بدترین حالت میتونه تا منفی 20 درصد و در بهترین حالت تا 50 درصد نوسان داشته باشه

میانگین تورم سالیانه ایران 33% هستش و بازده شرکت های خوب بورسی خیلی بیشتر از این رقم هستش ، همون همراه بازده بلند مدتش بالای 40% هستش که بازم میگم ریسک کمی داره . ماهیت شرکتش این مدلیه

شما برای پولتون زحمت کشیدید و باید در عین حفظ ارزش پولتون و جلوگیری از ضرر ، بالاتر از تورم حرکت داشته باشید . همراهی با شرکت های متزلزلی مثل ذوب ، بانکی ها و خودرو ساز ها ، میتونه باعث ناراحتی شما بشه

بازم میگم ماهیت این سرمایه گذاری با بانک فرق داره و نباید انتظار داشته باشید هر روز سود بگیرید و اصلا ضرر نداشته باشید . خیلی راحت ممکنه توی یک ماه 40% سرمایه شما کمتر بشه ولی اگه شرکت خوب باشه نوسان مقطعی هستش و به راحتی بالا میاد و تا زمانی که فروش نزنید سود و زیا صرفا یه عدده محقق نشدست

اگه به هر دلیلی نیاز دارید ماهیانه سود ثابتی رو دریافت بکنید ولی با بازدهی سالیانه بالای 20% و کمتر از 30% ، اون سرمایه مورد نیاز رو درگیر صندوق درآمد ثابت با توزیع سود دوره ای بکنید که مجبور به فروش سهام شرکت ها یا صندوق های دیگتون توی ضرر برای جبران هزینه مورد نیاز ، نباشید ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا امروز:

خرید حقیقی: 321.50 M
خرید حقوقی: 42.53 M

فروش حقیقی: 311.09 M
فروش حقوقی: 52.94 M

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
توی اینا با دید بلند مدت و با قبول اصلاحات احتمالی تا حداکثر 50% ( یعنی پولتون نصف بشه در میان مدت ! ) ، بنده نظر مثبتی روی وغدیر ، آپ و همراه و شتران دارم

اصولا شرکت هم عالی باشه ، نوسان قیمتی داره . یعنی شما اگه بدون تحلیل بخرید به راحتی ممکنه قیمت سهامتون نصف بشه
با دید بالای 4 سال صرفا با داشتن شرکت های خوب و حتی درصورت ورود در قله هم بیشتر از بانک سود میکنید و خیالتون از این بابت راحت باشه

ولی ذوب ، وبصادر ، وساپا اینارو من سمتشون هیچوقت نرفتم و نمیرم . شاید حالا حالا ها روندشون صعودی باشه

اگه قصد دارید بیشتر از سود بانکی سود ببرین و زیاد هم ریسک نکنید میتونید سراغ صندوق های سهامی و مختلط برید ( درآمد ثابت حدودا توی بدترین حالت سالی 20 درصد و در بهترین حالت سالی 40 درصد میتونن بدن )
سهامی در بدترین حالت میتونه تا منفی 35 درصد بره و در بهترین حالت تا 600 یا حتی 700 درصد
مختلط در بدترین حالت میتونه تا منفی 20 درصد و در بهترین حالت تا 50 درصد نوسان داشته باشه

میانگین تورم سالیانه ایران 33% هستش و بازده شرکت های خوب بورسی خیلی بیشتر از این رقم هستش ، همون همراه بازده بلند مدتش بالای 40% هستش که بازم میگم ریسک کمی داره . ماهیت شرکتش این مدلیه

شما برای پولتون زحمت کشیدید و باید در عین حفظ ارزش پولتون و جلوگیری از ضرر ، بالاتر از تورم حرکت داشته باشید . همراهی با شرکت های متزلزلی مثل ذوب ، بانکی ها و خودرو ساز ها ، میتونه باعث ناراحتی شما بشه

بازم میگم ماهیت این سرمایه گذاری با بانک فرق داره و نباید انتظار داشته باشید هر روز سود بگیرید و اصلا ضرر نداشته باشید . خیلی راحت ممکنه توی یک ماه 40% سرمایه شما کمتر بشه ولی اگه شرکت خوب باشه نوسان مقطعی هستش و به راحتی بالا میاد و تا زمانی که فروش نزنید سود و زیا صرفا یه عدده محقق نشدست

اگه به هر دلیلی نیاز دارید ماهیانه سود ثابتی رو دریافت بکنید ولی با بازدهی سالیانه بالای 20% و کمتر از 30% ، اون سرمایه مورد نیاز رو درگیر صندوق درآمد ثابت با توزیع سود دوره ای بکنید که مجبور به فروش سهام شرکت ها یا صندوق های دیگتون توی ضرر برای جبران هزینه مورد نیاز ، نباشید ...

از توضیحات جامع شما سپاسگزارم . دو سوال برای من پیش آمده :
1 - صندوق های درآمد ثابت با توزیع سود دوره ای چه نوعی است ؟ آیا در همین بورس عرضه شده و نمادش چیست و کدام را پیشنهاد می کنید یا بیرون از بورس آنلاین است ؟
2 - از بین نمادهای زیر کدام را برای اضافه کردن به سبد پیشنهاد می کنید که ریسک کمی داشته باشند سود ملایم و خوبی داشته باشند .
وملی*
پترول *
خگستر *
افرانت
آبادا
اپرداز
حکشتی*
گکیش
کاما

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
راستش از سابقه خانواده انصاری توی سهم و اینکه دفعه قبل که بورس مثبت بود اما اینا سهامدارای کیسون رو اذیت می کردن اطلاع داشتم. فکر می کردم دیگه رویه عوض شده. اما تو این مدت دو هفته ای باز هم اذیت ها و کنترل قیمتها شروع شده و یهم رو نمی گذارن بالا بره.
سهم شستا رو که امروز می خواستم بخرم نخریدم. چون دیدم به جایی رسیده که تکنیکالی احتمالا بریزه و دیدم که منفی هم شد.
سهم وتوصا رو باهاش آشنا شدم و مدتی بود پیگیر بودم که دیدم الان در وضعیت بهتری هست. بنابراین مدتی روش چنج می کنم تا از سود اون عقب نمونم. بعد از اینکه این به حدی رسید که احتمال اصلاح داشته باشه اگر شرایط کیسون مناسب باشه باز روی اون میرم.
احساس می کنم تبدیل به احسنش می کنم تا از بازار نهایت استفاده در حد توانم رو بکنم.
کیسون سهمی با بنیادی بسیار قوی هست اما خانواده انصاری که قسمت اعظم سهم رو در اختیار دارن نگذاشتن سهم بالا بیاد وگرنه این الان باید حدودای ۹-۱۰ هزار تومن معامله می شد نه اینکه روی ۲۴۰۰ تومن درجا بزنه.
وتوصا سهمی بسیار عالی و باآینده تر هست. دیجی کالا و تعدادی دیگه از عرضه اولیه هایی رو داره که در همین گروه قرار دارند و اگر ارائه بشن حتما روی این وتوصا تاثیر مثبت می گذاره. وصنعت رو داره که خود وصنعت کلی طلای ذخیره داره تو این اوضاع که طلا هر روز هم جهانی هم داخلی گرون تر میشه.
خانواده انصاری پس غولی هستن برای خودشون
به نظر من هم وتوصا سهم خوبی هستش احتمالا منم غشهدابم که پس 2 ماه درجا زدن الان تو ضرر هستش ردش کنم وتوصا بگیرم . ولی بین وتوصا - آریان - وصنعت - وخارزم شک دارم
نظرت راجبه 3 مورد دیگه چی هستش؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

من دیگه به هیچ وجه سراغ بانکی ها نمیرم
یه خرید جوگیرانه بانکی داشتم، اندازه اون کودای دامداری تو سود نداده

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
والا فعلا که بعضی بنیادی ها از همه بیشتر دارن منفی میخورن !

داداش این جمله اخرتو معمولا برای سهمی میگن که سهمی خوبیه ولی رشدی نداشته ! این سهم ها همشون رشد های بالایی داشتن و اصلاح طبیعیه
------------------------------------------------------------------------------------
با این وضع که امروز پیش اومد به نظر میاد فردا بازار منفیه

درسته من خودم فولاد 15 درصد توی ضررم ولی فولاد لیدر بازار هست و پرقدرت برمیگرده تا فولاد هم برنگرده بازار همینجوری داغون خواهد بود این منفیا برای سهمای بزرگ مثل فولاد طبیعیه بالاخره یه قطار تو طول راه تو چند ایستگاه وایمیسته یه سری پیاده شن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
احتمال زیاد فردا با قیمت پایین تر امروز بتونید بخرید..منم اگر شد بازم یکم میخرم..
غیر بورسی :
من هروقت عکس شما رو میبینم ، دلم میخواد بزنم به جاده از مقصد تهران ، اول به شمال فقط با آهنگای ابی ، بعد به بقیه جاهای دیگه ایران با ابی و داریوش رانندگی بکنم
تنها
صب تا شب
شب تا صب
صدا بلند

کل آلبوماش رو از اول تا آخر 10 بار گوش بکنم هر وقت تموم شد بیام خونه
bav3_154fs759111.gif

یکی از دغدغه های زندگی فوت شدن این دوتا ستاره موسیقی ( ابی و داریوش ) هستش ...

دنیا از این دو نفر بهتر نداشته ، صدا ، مفهوم ، حس ، .... همه چیزشون 20 !

از توضیحات جامع شما سپاسگزارم . دو سوال برای من پیش آمده :
1 - صندوق های درآمد ثابت با توزیع سود دوره ای چه نوعی است ؟ آیا در همین بورس عرضه شده و نمادش چیست و کدام را پیشنهاد می کنید یا بیرون از بورس آنلاین است ؟
2 - از بین نمادهای زیر کدام را برای اضافه کردن به سبد پیشنهاد می کنید که ریسک کمی داشته باشند سود ملایم و خوبی داشته باشند .
وملی*
پترول *
خگستر *
افرانت
آبادا
اپرداز
حکشتی*
گکیش
کاما
خواهش میکنم
1 - اگه نمودار این صندوق ها رو ببینید دندونه دوندونست ! یعنی بالا رفته بعد یهو پایین اومده دوباره بالا رفته . توصیه میکنم از صندوق هایی استفاده بکنید که نمادش توی بورس هستش که بهشون صندوق قابل معامله یا همون ETF میگیم
تاپیک صندوق های سرمایه گذاری رو توی همین سایت بخونید از ابتدا تا انتها . بقیه دوستان و بنده کامل توضیح دادیم با جدیت میتونم بگم کامل ترین توضیحات در مورد صندوق ها رو تو دل خودش داره
از اینجا میتونید لیست صندوق ها رو ببینید فقط تیک رو روی قابل معامله بزارید تا اونایی که توی بورس قابل معامله هستن براتون نمایش داده بشه
ولی بازم توضیحات کامل توی تاپیک صندوق ها هستش
امین یکم / پارند / ... اینا با توزیع سود هستن
اونایی که سود توزیع نمیکنن نمودارشون با شیب ملایم و بدون نوسانات زیاد صعودیه

2 - ببینید اونایی که ستاره کنارشون گذاشتید دقیقا شرکت های ریسکی هستن ! اونایی که ستاره ندارن شرکتای خوبی هستن ! توی اونایی که ستاره ندارن ، به هیچ وجه سمت " گکیش " نرید ...

بیشتر شرکت های خوب هم در حال حاضر پتانسیل اصلاح تا 50% رو دارن !

تنها علتی که ماها هم هنوز توی اصلاح قیمتی ها اضافه میکنیم اینه که " بلا تکلیف شدیم " !!
اصلاح یا عدم اصلاح تا 50% بیشتر به تصمیمات سیاسی بستگی داره که از دست ما خارجه
اگه به هر دلیلی مجدد قیمت دلار توی کوتاه مدت بالا بره ، بازار هم مجدد صعودی میشه و این قیمت ها به قول خیلی از دوستان تبدیل به خاطره میشه !
ولی اگه به هر دلیلی قیمت دلار ثابت بمونه قیمت ها اصلاح میخورن از 30% الی 50% به غیر از شرکت های خودرویی و بانکی که راحت میتونن تا 60% یا حتی 70% افت داشته باشن و چند سال هم درجا بزنن !

پس باز هم تاکید میکنم با این دید وارد بشید اگه یه وقت تا سال دیگه همین موقع ها سبدتون منفی 30% بود ، نترسید و دست به فروش نزنید چون دقیقا اون زمان ، وقته خریده !
دیدتون توی این بازار مثل این باشه که نمیتونید سهمتون رو تا 5 سال بفروشید
به این علت که با بازار آشنایی ندارید و تخصص هم ندارید
و نکته مهم تر باز هم توصیه میکنم تا زمان یادگیری حداقل اصول اولیه بازار ، سمت سهام مستقیم شرکت ها نرید یا اگه هم میرید حدااااکثر 35% سبدتون رو به سهام مستقیم اختصاص بدید !
داشتن سهام مستقیم شرکت ها با غیر مستقیم از طریق صندوق ها هیچ تفاوتی نداره و آرامشتون هم بیشتره
اون 65% دیگه رو ترکیبی از صندوق های سهامی ، مختلط و درآمد ثابت بگیرید ( درآمد ثابت رو با توزیع سود دوره ای رو به اندازه ای بگیرید که مخارج ماهیانه مد نظر شما رو پوشش بده نه بیشتر )

اعتیاد به معامله سهام از اعتیاد به هروئین اعتیاد آور تره :D و معامله بدون تخصص مثل مصرف هروئین بیشتر از دوز معقول هستش که بجای فضا رفتن ، مصرف کننده رو به نابودی میکشونه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عجیبه حمید خان..امروز خیلی از دوستانی که میشناسم شستا راحت گیرشون اومد..تو دقایقی از بازارش صف فروشش بیشتر از صف خرید شد
ای وآی من
خودمم الان دیدم
فک کنم یک سوتی داده باشم.
البته امروز کمی افت داشت

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
انشالا فردا بخر..شستا رو باید خرید و نگه داشت
ای وآی من
خودمم الان دیدم
فک کنم یک سوتی داده باشم.
البته امروز کمی افت داشت

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا نظرت در مورد خرید شیران چیه؟
غیر بورسی :
من هروقت عکس شما رو میبینم ، دلم میخواد بزنم به جاده از مقصد تهران ، اول به شمال فقط با آهنگای ابی ، بعد به بقیه جاهای دیگه ایران با ابی و داریوش رانندگی بکنم
تنها
صب تا شب
شب تا صب
صدا بلند

کل آلبوماش رو از اول تا آخر 10 بار گوش بکنم هر وقت تموم شد بیام خونه
bav3_154fs759111.gif

یکی از دغدغه های زندگی فوت شدن این دوتا ستاره موسیقی ( ابی و داریوش ) هستش ...

دنیا از این دو نفر بهتر نداشته ، صدا ، مفهوم ، حس ، .... همه چیزشون 20 !

خواهش میکنم
1 - اگه نمودار این صندوق ها رو ببینید دندونه دوندونست ! یعنی بالا رفته بعد یهو پایین اومده دوباره بالا رفته . توصیه میکنم از صندوق هایی استفاده بکنید که نمادش توی بورس هستش که بهشون صندوق قابل معامله یا همون ETF میگیم
تاپیک صندوق های سرمایه گذاری رو توی همین سایت بخونید از ابتدا تا انتها . بقیه دوستان و بنده کامل توضیح دادیم با جدیت میتونم بگم کامل ترین توضیحات در مورد صندوق ها رو تو دل خودش داره
از اینجا میتونید لیست صندوق ها رو ببینید فقط تیک رو روی قابل معامله بزارید تا اونایی که توی بورس قابل معامله هستن براتون نمایش داده بشه
ولی بازم توضیحات کامل توی تاپیک صندوق ها هستش
امین یکم / پارند / ... اینا با توزیع سود هستن
اونایی که سود توزیع نمیکنن نمودارشون با شیب ملایم و بدون نوسانات زیاد صعودیه

2 - ببینید اونایی که ستاره کنارشون گذاشتید دقیقا شرکت های ریسکی هستن ! اونایی که ستاره ندارن شرکتای خوبی هستن ! توی اونایی که ستاره ندارن ، به هیچ وجه سمت " گکیش " نرید ...

بیشتر شرکت های خوب هم در حال حاضر پتانسیل اصلاح تا 50% رو دارن !

تنها علتی که ماها هم هنوز توی اصلاح قیمتی ها اضافه میکنیم اینه که " بلا تکلیف شدیم " !!
اصلاح یا عدم اصلاح تا 50% بیشتر به تصمیمات سیاسی بستگی داره که از دست ما خارجه
اگه به هر دلیلی مجدد قیمت دلار توی کوتاه مدت بالا بره ، بازار هم مجدد صعودی میشه و این قیمت ها به قول خیلی از دوستان تبدیل به خاطره میشه !
ولی اگه به هر دلیلی قیمت دلار ثابت بمونه قیمت ها اصلاح میخورن از 30% الی 50% به غیر از شرکت های خودرویی و بانکی که راحت میتونن تا 60% یا حتی 70% افت داشته باشن و چند سال هم درجا بزنن !

پس باز هم تاکید میکنم با این دید وارد بشید اگه یه وقت تا سال دیگه همین موقع ها سبدتون منفی 30% بود ، نترسید و دست به فروش نزنید چون دقیقا اون زمان ، وقته خریده !
دیدتون توی این بازار مثل این باشه که نمیتونید سهمتون رو تا 5 سال بفروشید
به این علت که با بازار آشنایی ندارید و تخصص هم ندارید
و نکته مهم تر باز هم توصیه میکنم تا زمان یادگیری حداقل اصول اولیه بازار ، سمت سهام مستقیم شرکت ها نرید یا اگه هم میرید حدااااکثر 35% سبدتون رو به سهام مستقیم اختصاص بدید !
داشتن سهام مستقیم شرکت ها با غیر مستقیم از طریق صندوق ها هیچ تفاوتی نداره و آرامشتون هم بیشتره
اون 65% دیگه رو ترکیبی از صندوق های سهامی ، مختلط و درآمد ثابت بگیرید ( درآمد ثابت رو با توزیع سود دوره ای رو به اندازه ای بگیرید که مخارج ماهیانه مد نظر شما رو پوشش بده نه بیشتر )

اعتیاد به معامله سهام از اعتیاد به هروئین اعتیاد آور تره :D و معامله بدون تخصص مثل مصرف هروئین بیشتر از دوز معقول هستش که بجای فضا رفتن ، مصرف کننده رو به نابودی میکشونه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درسته من خودم فولاد 15 درصد توی ضررم ولی فولاد لیدر بازار هست و پرقدرت برمیگرده تا فولاد هم برنگرده بازار همینجوری داغون خواهد بود این منفیا برای سهمای بزرگ مثل فولاد طبیعیه بالاخره یه قطار تو طول راه تو چند ایستگاه وایمیسته یه سری پیاده شن
اگه شما دیدتون بلند مدته و کار اصلیتون بورس نیست ، زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید ، اگه 35% پایین بیاد و تا حداکثر 1 سال دیگه از مبلغ فعلی بالا بره ، شما با این موضوع مشکلی ندارید ، پس آرامش رو از خودتون نگیرید;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما نظر بنده به صورت کلی که شاید برای بقیه دوستان هم مفید باشه :

اگه سهمی رو دارید که آرامش رو از شما میگیره ، یه جای کار میلنگه ! یا سهم خوب نگرفتید ، یا سرمایه ای رو درگیر کردید که نباید میکردید یا بدون آگاهی خرید کردید یا بازار رو با نوسانش دوست ندارید ...

همین نوسانات هستش که به بازار هیجان میده و لذت بخش میشه و خیلیا قطعا نمیتونن باهاش کنار بیان . کسی که با زحمت ماهی 3 تومن در میاره ، اگه توی 1 روز 3 تومن ضرر بکنه ممکنه خدای نکرده کارش به بیمارستان بکشه ! شوخی نیست ! ولی اگه این رو بفهمه که اینا یک سری عدد و رقم هستش که بالا پایین میره و نباید بترسه ، اونجاست که مرده نوسانه ...

وقتی بالای 200 رانندگی میکنید ترس از مرگه که لذت داره ! وقتی کار خلافی میکنید مطمئن باشید به خاطر لذت ذات اون کاره ! به خاطر هیجانشه ... شاید نصف خلاف ها به خاطر پول باشه !

نمیدونم تجربه چه چیزایی داشتید ولی اگه یه مرور بکنید ، میفهمید هر کار بدی رو که از نظر جامعه ، عرف یا قانون هنجار شکنی محسوب میشه ، بهتون چسبیده و همون عواقبشه که حال داده ! نمیدونم شاید من مریضم
sm63.gif
s0428.gif
crazy.gif

این داستان ها ، اصلاح ، ریزش و ... بیشتر برای من یا دوستانی کاربرد داره که کار اصلیمون بورسه
شما وقتی میخوای ماشین بخری با دید مصرف کننده ، چند وقت میگردی ؟ 1 روز ، 2 روز ، 1 هفته ؟ همین حدودا ، نوسانات قیمتی هم براتون اهمیتی نداره
ولی اگه کارت خرید و فروش خودرو باشه ، واسه 100 هزار تومن پایین تر روی یه ماشین زیر 150 میلیون هم چونه میزنی ! حتی روی تاریخ پرداخت ها و زمان سند زدن هم حساسی !
یا اینکه قطعی به نامت نخوره و قبل از قطعی ردش بکنی ...

من یه مدته نوسان گیری روزانه از صندوق درآمد ثابت رو انجام میدم ، بازدهی ای که برام داشته تا الان اگه 1 سال کامل انجام بدم از بازدهی نوسان گیری با خود سهام شرکت ها بیشتر میشه !!!:rolleyes:
چندتا سفارش خرید ، چندتا فروش ، با دوتا کارگزاری ....

این مدل حرکتا واسه کسیه که کار اصلیش سهامه

در ضمن من یکی از مخالفین حد ضرر برای بورس ایرانم ! بورس کشورهای دیگه که سهم توی بلند مدت رشد های میانگین سالیانه زیر 15% داره ، قطعا اهمیت داره ولی یه جایی مثل ایران که میدونیم سالی 33% فقط تورم داریم و سهم ها باید در بلند مدت 33% رشد بکنن ، حد ضرر رو بی معنی میکنه !
برای رمز ارز ها یا فارکس حد ضرر از نون شب واجب تره
برای نوسان گیرای کوتاه مدت یا حتی روزانه بورسی هم حد ضرر مهمه
حالا نه اینکه حتما رو قله خرید بکنید
imoksmiley.gif

اما بر عکسش حد سود واسه بورس ایران ضروریه !! البته توی بازار خنثی یا نزولی یا معقول ! نه اینکه بازار شدیدا صعودی باشه و میدونید همه چیز در حال بالا رفتنه چون اون سرمایه رو باید جایگزین بکنید که واقعا توی رشد های شارپی چیزی پیدا نمیشه که قیمتش منطقی باشه مگه اینکه خیلی رشد کرده باشه و سهم بهتری پیدا بکنید که زیاد رشد نکرده ( اونم نه با هدف رشد شارپی ) مثل بنده که تلیسه دادم زفکا خریدم ...
بقیه سهم هام رشد داشتن ولی نمیفروشم ! چون سمت هرچی دیگه برم اوضاع بهتری نداره ، فقط یکم دست سبک میکنم

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
اگه شما دیدتون بلند مدته و کار اصلیتون بورس نیست ، زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید ، اگه 35% پایین بیاد و تا حداکثر 1 سال دیگه از مبلغ فعلی بالا بره ، شما با این موضوع مشکلی ندارید ، پس آرامش رو از خودتون نگیرید;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما نظر بنده به صورت کلی که شاید برای بقیه دوستان هم مفید باشه :

اگه سهمی رو دارید که آرامش رو از شما میگیره ، یه جای کار میلنگه ! یا سهم خوب نگرفتید ، یا سرمایه ای رو درگیر کردید که نباید میکردید یا بدون آگاهی خرید کردید یا بازار رو با نوسانش دوست ندارید ...

همین نوسانات هستش که به بازار هیجان میده و لذت بخش میشه و خیلیا قطعا نمیتونن باهاش کنار بیان . کسی که با زحمت ماهی 3 تومن در میاره ، اگه توی 1 روز 3 تومن ضرر بکنه ممکنه خدای نکرده کارش به بیمارستان بکشه ! شوخی نیست ! ولی اگه این رو بفهمه که اینا یک سری عدد و رقم هستش که بالا پایین میره و نباید بترسه ، اونجاست که مرده نوسانه ...

وقتی بالای 200 رانندگی میکنید ترس از مرگه که لذت داره ! وقتی کار خلافی میکنید مطمئن باشید به خاطر لذت ذات اون کاره ! به خاطر هیجانشه ... شاید نصف خلاف ها به خاطر پول باشه !

نمیدونم تجربه چه چیزایی داشتید ولی اگه یه مرور بکنید ، میفهمید هر کار بدی رو که از نظر جامعه ، عرف یا قانون هنجار شکنی محسوب میشه ، بهتون چسبیده و همون عواقبشه که حال داده ! نمیدونم شاید من مریضم
sm63.gif
s0428.gif
crazy.gif

این داستان ها ، اصلاح ، ریزش و ... بیشتر برای من یا دوستانی کاربرد داره که کار اصلیمون بورسه
شما وقتی میخوای ماشین بخری با دید مصرف کننده ، چند وقت میگردی ؟ 1 روز ، 2 روز ، 1 هفته ؟ همین حدودا ، نوسانات قیمتی هم براتون اهمیتی نداره
ولی اگه کارت خرید و فروش خودرو باشه ، واسه 100 هزار تومن پایین تر روی یه ماشین زیر 150 میلیون هم چونه میزنی ! حتی روی تاریخ پرداخت ها و زمان سند زدن هم حساسی !
یا اینکه قطعی به نامت نخوره و قبل از قطعی ردش بکنی ...

من یه مدته نوسان گیری روزانه از صندوق درآمد ثابت رو انجام میدم ، بازدهی ای که برام داشته تا الان اگه 1 سال کامل انجام بدم از بازدهی نوسان گیری با خود سهام شرکت ها بیشتر میشه !!!:rolleyes:
چندتا سفارش خرید ، چندتا فروش ، با دوتا کارگزاری ....

این مدل حرکتا واسه کسیه که کار اصلیش سهامه

در ضمن من یکی از مخالفین حد ضرر برای بورس ایرانم ! بورس کشورهای دیگه که سهم توی بلند مدت رشد های میانگین سالیانه زیر 15% داره ، قطعا اهمیت داره ولی یه جایی مثل ایران که میدونیم سالی 33% فقط تورم داریم و سهم ها باید در بلند مدت 33% رشد بکنن ، حد ضرر رو بی معنی میکنه !
برای رمز ارز ها یا فارکس حد ضرر از نون شب واجب تره
برای نوسان گیرای کوتاه مدت یا حتی روزانه بورسی هم حد ضرر مهمه
حالا نه اینکه حتما رو قله خرید بکنید
imoksmiley.gif

اما بر عکسش حد سود واسه بورس ایران ضروریه !! البته توی بازار خنثی یا نزولی یا معقول ! نه اینکه بازار شدیدا صعودی باشه و میدونید همه چیز در حال بالا رفتنه چون اون سرمایه رو باید جایگزین بکنید که واقعا توی رشد های شارپی چیزی پیدا نمیشه که قیمتش منطقی باشه مگه اینکه خیلی رشد کرده باشه و سهم بهتری پیدا بکنید که زیاد رشد نکرده ( اونم نه با هدف رشد شارپی ) مثل بنده که تلیسه دادم زفکا خریدم ...
بقیه سهم هام رشد داشتن ولی نمیفروشم ! چون سمت هرچی دیگه برم اوضاع بهتری نداره ، فقط یکم دست سبک میکنم

یعنی شما میگید فولاد تا 35 درصد پایین میره و بعد از اون یه سال طول میکشه تا از مبلغ فعلی بالاتر بره؟کلا تحلیلتون درباره ی فولاد چیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا نظرت در مورد خرید شیران چیه؟

اگه نگرفتی به نظرم یه چیزی حدود 25% حباب داره ( تکنیکالیش ) که اگه فردا و هفته بعد هم جو بازار منفی باشه احتمالا تخلیه بشه .
به شرطی که تا الان مجمع نرفته باشه
اگه مجمع رفته پتانسیل کاهش تا 35% هم داره
ارزش واقعی شرکت هم به نظرم ( با دودوتا چهارتا کردن سریع ) بین همین 25 الی 35 درصد حبابه

اگه داریش ، بهتره با این دید نگاه بکنی که هیچی مشخص نیست
bav3_154fs759111.gif

فردا صف فروش میشه ، شنبه براش سر و دست میشکونن:rolleyes: اینقدر چیزای عجیب دیدم به خصوص توی این 3 ماه اخیر که کرک و پرم ریخته
128fs4765852.gif

یهو دیدی شنبه دلار به 27 رسید ! دلار دستوری ، شرکت های بزرگ دستوری ، سیاست خارج از من و شما ، کلا وسط یسری عدم قطعیت گیر کردیم
bav3_154fs759111.gif

مشکل هممون اینه ثبات نداریم در حال حاضر . تحلیل بنیادی ، ارزش ذاتی و حتی تکنیکال باید با دید کلی نسبت به وضعیت سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی جامعه باشه در غیر اینصورت زیان معتبر نیست و عدم قطعیت هاش زیاد میشه ...
مثلا اگه من مطمئن بودم دلار تا سال بعد همین موقع به 40 تومن میرسه چشم بسته هرچی میدیدم میخریدم !
ولی تماااام تحلیل های بنیادی و تکنیکالی با مشخص شدن وضعیت کشور ، عدم قطعیت زیاد داره . اونایی هم که میبینی سیگنال خرید میدن و واقعا بالا هم میره ، واسه اینه ال الان روند کلی صعودی بوده و توی یک کانال صعودی همهههههه سهم ها رشد میکردن تا همین 3 هفته آخر که شرکت های کوچیک و متوسط وضعیتشون اصلاحی شده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عالی.سپاس از توضیحات کامل و جامع
اگه نگرفتی به نظرم یه چیزی حدود 25% حباب داره ( تکنیکالیش ) که اگه فردا و هفته بعد هم جو بازار منفی باشه احتمالا تخلیه بشه .
به شرطی که تا الان مجمع نرفته باشه
اگه مجمع رفته پتانسیل کاهش تا 35% هم داره
ارزش واقعی شرکت هم به نظرم ( با دودوتا چهارتا کردن سریع ) بین همین 25 الی 35 درصد حبابه

اگه داریش ، بهتره با این دید نگاه بکنی که هیچی مشخص نیست
bav3_154fs759111.gif

فردا صف فروش میشه ، شنبه براش سر و دست میشکونن:rolleyes: اینقدر چیزای عجیب دیدم به خصوص توی این 3 ماه اخیر که کرک و پرم ریخته
128fs4765852.gif

یهو دیدی شنبه دلار به 27 رسید ! دلار دستوری ، شرکت های بزرگ دستوری ، سیاست خارج از من و شما ، کلا وسط یسری عدم قطعیت گیر کردیم
bav3_154fs759111.gif

مشکل هممون اینه ثبات نداریم در حال حاضر . تحلیل بنیادی ، ارزش ذاتی و حتی تکنیکال باید با دید کلی نسبت به وضعیت سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی جامعه باشه در غیر اینصورت زیان معتبر نیست و عدم قطعیت هاش زیاد میشه ...
مثلا اگه من مطمئن بودم دلار تا سال بعد همین موقع به 40 تومن میرسه چشم بسته هرچی میدیدم میخریدم !
ولی تماااام تحلیل های بنیادی و تکنیکالی با مشخص شدن وضعیت کشور ، عدم قطعیت زیاد داره . اونایی هم که میبینی سیگنال خرید میدن و واقعا بالا هم میره ، واسه اینه ال الان روند کلی صعودی بوده و توی یک کانال صعودی همهههههه سهم ها رشد میکردن تا همین 3 هفته آخر که شرکت های کوچیک و متوسط وضعیتشون اصلاحی شده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا، رایتل را به بورس می‌آورد

[emoji843]رضاخواه مدیرعامل رایتل، با ابراز امیدواری از پذیرش شرکت رایتل در بازار فرابورس در پاییز سال جاری، اظهار داشت:

«برای اولین بار سود خالص در رایتل محقق شد و پس از ۸ سال از آغاز فعالیت، زیان ۵۷۰ میلیارد تومانی این شرکت به سود ۱۱۳ میلیارد تومانی در سال مالی ۱۳۹۸ تبدیل شد»

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی شما میگید فولاد تا 35 درصد پایین میره و بعد از اون یه سال طول میکشه تا از مبلغ فعلی بالاتر بره؟کلا تحلیلتون درباره ی فولاد چیه
قبل از خوندن توضیحات پایین ، جوابم به سعید جان رو در مورد عدم قطعیت ها رو در نظر بگیرید ولی :

یکی از بچه ها چند روز قبل سوال کرده بود ، اگه اشتباه نکنم 15 ام مجمع میره
DPS رو بده
EPS رو به روز بکنه با تخمین خودم حدودای 1180 اینطورا باید بشه با در نظر گرفتk نسبت P/E معادل 10 ، و در نظر گرفتن تکنیکالیش در میان مدت به حدودای 30 الی 40 درصد اصلاح نیاز داره

من خودم تحلیل هام رو این مدلی انجام میدم و وقتی تکنیکالی و بنیادی با هم بخونه معتبر تره

خود تکنیکالی به تنهایی ممکنه اشتباه در بیاد . اینکه چه کانالی درست تره یا چه الگویی شکل داده با در نظر گرفتن بنیادی سهم بهمون کمک میکنه

همیشه گفتم بازم میگم این صحبت ها فقط تحلیل شخصیه ! شاید از فردا تا 20 روز کاری پشت سر هم +5 بخوره به خاطر همون عدم قطعیت ها و یا دخالت های دولت !

ولی روند طبیعی که باعث میشه سهم نفس بگیره این هستش که گفتم . اگه این هفته هم قیمت دلار صعودی بود و میدونستم تا هفته بعد صعودیه میگفتم احتمال اصلاح حتی با توجه به روند طبیعی بازار هم کمه و احتمال صعودی بودن روند خیلی بیشتره ولی الان دلار ثابت شده ! اصلا دستوری ! همین دستوری بودن هم باعث میشه اثرش رو بزاره
ولی یه عامل هستش به اسم دخالت دولت ! که میتونه سهم ها رو 1000% بالا ببره !! هیشکی هم نمیتونه متوقفش بکنه !

تازه همین که مردم با دلار آزاد حساب کتاب میکنن هم اشتباهه باید دلار سامانه ای باشه که پایین تر از بازار آزاده ...
من خودم زیاد از دلار و این چیزا سر درنمیارم ! افتک بلده
154fs232528.gif

بالا