غیر بورسی :
من هروقت عکس شما رو میبینم ، دلم میخواد بزنم به جاده از مقصد تهران ، اول به شمال فقط با آهنگای ابی ، بعد به بقیه جاهای دیگه ایران با ابی و داریوش رانندگی بکنم
تنها
صب تا شب
شب تا صب
صدا بلند
کل آلبوماش رو از اول تا آخر 10 بار گوش بکنم هر وقت تموم شد بیام خونه
یکی از دغدغه های زندگی فوت شدن این دوتا ستاره موسیقی ( ابی و داریوش ) هستش ...
دنیا از این دو نفر بهتر نداشته ، صدا ، مفهوم ، حس ، .... همه چیزشون 20 !
خواهش میکنم
1 - اگه نمودار این صندوق ها رو ببینید دندونه دوندونست ! یعنی بالا رفته بعد یهو پایین اومده دوباره بالا رفته . توصیه میکنم از صندوق هایی استفاده بکنید که نمادش توی بورس هستش که بهشون صندوق قابل معامله یا همون ETF میگیم
تاپیک صندوق های سرمایه گذاری رو توی همین سایت بخونید از ابتدا تا انتها . بقیه دوستان و بنده کامل توضیح دادیم با جدیت میتونم بگم کامل ترین توضیحات در مورد صندوق ها رو تو دل خودش داره
از اینجا میتونید لیست صندوق ها رو ببینید فقط تیک رو روی قابل معامله بزارید تا اونایی که توی بورس قابل معامله هستن براتون نمایش داده بشه
ولی بازم توضیحات کامل توی تاپیک صندوق ها هستش
امین یکم / پارند / ... اینا با توزیع سود هستن
اونایی که سود توزیع نمیکنن نمودارشون با شیب ملایم و بدون نوسانات زیاد صعودیه
2 - ببینید اونایی که ستاره کنارشون گذاشتید دقیقا شرکت های ریسکی هستن ! اونایی که ستاره ندارن شرکتای خوبی هستن ! توی اونایی که ستاره ندارن ، به هیچ وجه سمت " گکیش " نرید ...
بیشتر شرکت های خوب هم در حال حاضر پتانسیل اصلاح تا 50% رو دارن !
تنها علتی که ماها هم هنوز توی اصلاح قیمتی ها اضافه میکنیم اینه که " بلا تکلیف شدیم " !!
اصلاح یا عدم اصلاح تا 50% بیشتر به تصمیمات سیاسی بستگی داره که از دست ما خارجه
اگه به هر دلیلی مجدد قیمت دلار توی کوتاه مدت بالا بره ، بازار هم مجدد صعودی میشه و این قیمت ها به قول خیلی از دوستان تبدیل به خاطره میشه !
ولی اگه به هر دلیلی قیمت دلار ثابت بمونه قیمت ها اصلاح میخورن از 30% الی 50% به غیر از شرکت های خودرویی و بانکی که راحت میتونن تا 60% یا حتی 70% افت داشته باشن و چند سال هم درجا بزنن !
پس باز هم تاکید میکنم با این دید وارد بشید اگه یه وقت تا سال دیگه همین موقع ها سبدتون منفی 30% بود ، نترسید و دست به فروش نزنید چون دقیقا اون زمان ، وقته خریده !
دیدتون توی این بازار مثل این باشه که نمیتونید سهمتون رو تا 5 سال بفروشید
به این علت که با بازار آشنایی ندارید و تخصص هم ندارید
و نکته مهم تر باز هم توصیه میکنم تا زمان یادگیری حداقل اصول اولیه بازار ، سمت سهام مستقیم شرکت ها نرید یا اگه هم میرید حدااااکثر 35% سبدتون رو به سهام مستقیم اختصاص بدید !
داشتن سهام مستقیم شرکت ها با غیر مستقیم از طریق صندوق ها هیچ تفاوتی نداره و آرامشتون هم بیشتره
اون 65% دیگه رو ترکیبی از صندوق های سهامی ، مختلط و درآمد ثابت بگیرید ( درآمد ثابت رو با توزیع سود دوره ای رو به اندازه ای بگیرید که مخارج ماهیانه مد نظر شما رو پوشش بده نه بیشتر )
اعتیاد به معامله سهام از اعتیاد به هروئین اعتیاد آور تره

و معامله بدون تخصص مثل مصرف هروئین بیشتر از دوز معقول هستش که بجای فضا رفتن ، مصرف کننده رو به نابودی میکشونه