• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اقای
s.david.s
کجایی اومدی زفکا را پیشنهاد دادی تو روز مثبت این بشر منفی بود امروز که همه منفی هستن این مثبت شد
از معدود سهام های مثبت من هستش چراااااااا
پیشنهاد نداد که
همیشه پایان جملاتش میگه که پیشنهاد خرید فروش نگهداری نیست.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji839]بازگشت بورس به کانال 1800

شاخص کل بورس با بیش از 41,000 واحد کاهش ، به کانال یک میلیون و 800 هزار بازگشت.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید مسئلتون

فرض که من امروز خرید سهام ایکس رو با قیمت حداکثری 16510 ریال ثبت کردم و رفتم در صف خرید ولی تا پایان وقت سهم به من نرسید

تکلیف این خرید چطور میشه ؟ اتومات باطل میشه ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
هر درخواست خرید تا پایان همون روز کاری اعتبار داره و بعد باطل میشه
اساتید مسئلتون

فرض که من امروز خرید سهام ایکس رو با قیمت حداکثری 16510 ریال ثبت کردم و رفتم در صف خرید ولی تا پایان وقت سهم به من نرسید

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
پیشنهاد نداد که
اقا اینا سیاسته شما فریب نخور چرچیل زمانه ات را بشناس
ولی جدا از شوخی من اول میخواستم تلیسه بخرم ولی بعدش نظرم به خاطر تحلیل و صحبتهای ایشون رفت رو زفکا

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اساتید مسئلتون

اره با پایان زمان معاملات تمام پیشنهاد ها اتوماتیک لغو میشه پول برگشت میخوره به حساب

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
@s.david.s عزیز بابت تمام اطلاعاتی که میدی ازت تشکر جانانه دارم امیدوارم همیشه پیش به جلو باشی
من خودم تعداد سهمهایی خریدم
اون سهمها رو با اکانت برادرم ثبت زدم
سه روزی میشه حساب خودم فعال شده
از دیروز میخوام از سهام ثاخت خریداری کنم
ولی دیروز و امروز نتونستم
چرا اینجوریه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ببینم امروز می تونم خساپا و شستا رو بگیرم یا نه.
راستی شگویا هم باز شد و داره سفارش گیری می کنه با 5-

امروز کاریس اضافه کردم ( با قبول 15% کاهش نسبت به قیمت خرید فعلی )
آگاس اضافه کردم ( با قبول 20% کاهش نسبت به قیمت خرید فعلی )
وصعنت اضافه کردم ( با قبول 20% کاهش نسبت به قیمت خرید فعلی )

وآوا ، فلزات اساسی ها و غذایی ها و رایانه ای ها زیر نظر هستن برای اضافه کردن طی دو ماه آینده کم کم و به قیمت ...
wagh.gif

اقای
s.david.s
کجایی اومدی زفکا را پیشنهاد دادی تو روز مثبت این بشر منفی بود امروز که همه منفی هستن این مثبت شد
از معدود سهام های مثبت من هستش چراااااااا

اول اینکه من هیچ وقت توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نمیکنم
crazy.gif

نظرات شخصی و تحلیل های خودمه شاید درست باشه شاید غلط
s0428.gif

اما هیچ وقت کاری رو که خودم انجام نمیدم به هیچ کسی تو زندگیم توصیه نکردم

زفکا ، قهکمت این دوتا از سهم های کلیدیمه
این دوتا هم جفتشون امروز مثبت شدن ، قهکمت چند روزه مثبته
تا الان واسه امروز حدودا 550،000 ریال ضرر کردم ! برایند سبد باید متعادل بالا پایین بشه یهو 50% کم یا زیاد بشه یعنی یه جای کار میلنگه ...

درمورد زفکا گفتم که به ارزش ذاتی رسیده ولی بازم احتمال کاهش داره که امروز نداشت ، حالا شاید فردا کاهش پیدا بکنه
ولی وقتی با تحلیل خودم گرفتم بهش ایمان دارم
wagh.gif
میخواد اصلا 30 درصد دیگه پایین بیاد ! طبق برنامه تا 4 سال دیگه فروش عمده ندارم و تو همین مدت هم همیشه اضافه میکنم
کارمه ، اگه شما هم کارته هیچ وقت نباید از کاهش ناراحت و از افزایش خوشحال باشی ! این دوتا منجر به حس طمع ، غرور و ترس میشن !
دید بلند مدت ، کنترل و اصلاح میان مدت غیر از این استرس داره و حتی در صورت عمل درست ، معلوم نیست چی میشه

مثلا مثلا مثلا ، خگستر دیگه آخرای کارشه ! پروازه انجام شد ! فروشا انجام شد ! از الان به بعد یا دیگه کارش تمومه یا حداکثر یک ماه دیگه ! بازم نظر شخصیه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ...

توصیه همیشه من ، همیییییییییییییییییییشه خودت تصمیم بگیر ، خودت عمل بکن ، سود کردی نوش جونت ، ضرر کردی بررسی بکن علت چی بوده که دوباره انجام ندی ! اینجوری خودت بازیگر سهم میشی ...
لازم نیست همیشه چشم به دست بازیگر عمده باشیم . بازیگر خود ما هستیم ...
وقتی آدم خودش با تصمیم خودش اشتباه بکنه ، به لجن و تباهی هم برسه حداقل اینه که هم لذتش رو برده و هم با تصمیم خودش بوده
s0436.gif

البته یه چند باری به اجبار به اطرافیانم سود رسوندم به شکل دیکتاتور گونه ( نه توی بورس )
s0426.gif

یه روز نشده که من سهمی رو نگاه نکنم و نبینم چطور بازیگر های عمده با سهامدار های خرد بازی میکنن و کف میخرن و سقف میفروشن

پیشنهاد نداد که
دقیقا من همیشه اول و آخر جمله هام میگم ، نظر شخصیه و پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
bav3_154fs759111.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
وصنعت سهمی هست که طلای زیادی داره.البته این هم بگم که خود وتوصا سهم زیادی از وصنعت رو داشت. دو روز پیش دو و خورده ای میلیارد از سهم وصنعت رو فروخت و یک روز بعدش سه میلیارد سهمش رو خرید دوباره! نمی دونم چرا

باگ سایت tsetmc به خاطر سهام جایزه هست که اینجوری نشون میده ، کسی نه فروخت نه خرید

ببینم امروز می تونم خساپا و شستا رو بگیرم یا نه.

چرا نتونی !؟ به سادگی

ولی جدا از شوخی من اول میخواستم تلیسه بخرم ولی بعدش نظرم به خاطر تحلیل و صحبتهای ایشون رفت رو زفکا

خدایی رو چه حساب میخواستی تلیسه رو بخری !؟
من این زفکا رو 1 ساله دارم ، سود انچنانی به نسبت بقیه نداده ها ولی اینقدر که شرکت خوبیه دلم نمیاد بفروشمش

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
دوستان این چطوریه که بعضی سهما لحظات خیلی کوتاهی توی کف قیمت مثبت 5 رو لمس میکنن؟
مثلا همین فولاد با اینکه امروز کلا توی کف معامله شده لحظاتی قیمت سقفش رو هم لمس کرده (نمودارو نگاه کنید)
اینا برای افراد VIP هست یا خطای سیستمه چون توی tsetmc هم چک کردم اینطوریه
aa.JPG

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
راستی امروز بعد از مدت ها سفارش ها به ثانیه برای من ثبت و انجام میشه !
نمیدونم بقیه کارگزاری ها هم اینجوری هستن یا نه ولی برای من که مفید هست اینجوریه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
خپارس افشای الف زد 30 میلیون صف فروش شد 17 درصد منفی شد
الان 50 میلیون صف خرید شد دوباره
پیدا کنید پرتغال فروش را

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اساتید مسئلتون

سفارش رو اگه " روز " تنطیم بکنید تا آخر روز هستش و بعد میره . برای زمان هایی که صفه یا عرضه اولیه هستش باید روی روز باشه
زمانی که با سهم میخوای بازی بکنی باید " معتبر تا لغو " رو بزنی که بشه اصلاح کرد ( هم قیمت رو هم تعداد رو )

اقا اینا سیاسته شما فریب نخور چرچیل زمانه ات را بشناس
wagh.gif

تلیسه بنیادیش خوبه
زبینا هم خوبه ! به خصوص که مدیریتش رو داره اصلاح میکنه ولی بین تلیسه ، زبینا و زفکا اونی که از همه به ارزش واقعیش نزدیک تره زفکاست !
بقیه هم که پرت هستن ...
حالا بین تلیسه ، زبینا و زفکا ، اول زفکا خوبه بعد زبینا و بعد تلیسه ...
فقط یه داستانی که زبینا داره اینه که محصولات باغی داره ! محصولات باغی هم بگیر نگیر داره ، یه سال خوبه ، دو سال بده !
ولی تلیسه ثبات بیشتری داره
در نهایت اول زفکا بعد تلیسه و بعد زبینا

سیمرغ هم شرکت خوبیه ! تخم مرغ داره ...
chkn.gif

ولی قیمتش بالاست ، اگه بخوام 4 تا از گلای این گروه رو تا تاریخ 1399/5/8 معرفی بکنم : زفکا ، تلیسه ، زبینا ، سیمرغ
ولی به شرط خرید به قیمت ...

حالا توی این 4 تا شرکت اول زفکا به قیمت بهتری رسیده

اگه گزارشات زفکا رو بخونید ، 2 تا طرح توسعه خوب داره که واسه بعد از یکسری اتفاقات هستش (!) تا اون موقع بهره برداری میشه
کلی گاووووووه دیگه قراره به گاااااووووواش اضافه بشه
twister3.gif

اما هیچ کدوم اینا باعث نمیشه این شرکت رشد شارپی خفن بکنه چون سهامدار هاش اجازه نمیدن !
اونایی که زیاد دارن الکی خرید و فروش نمیکنن
اونایی هم که متوسط دارن ( مثل من ) منطقی فقط دست سبک میکنن که پایین تر بگیرن

از سمت همین دو قشر هستش که خرید و فروش های هیجانی و نوسان گیری باعث رشد و ریزش های شارپی میشه
سهامدارهای خورد زیاد نمیتونن سهم رو دستکاری بکنن یعنی در حد همین اصلاح عادی که تا الان داشته و ته تهش 20 یا 25 درصد دیگه پایین بیاد ... البته امروز یه 5 خورد و ته تهش 30 یا 25 درصد دیگه پایین میاد
128fs4765852.gif

دوستان این چطوریه که بعضی سهما لحظات خیلی کوتاهی توی کف قیمت مثبت 5 رو لمس میکنن؟
مثلا همین فولاد با اینکه امروز کلا توی کف معامله شده لحظاتی قیمت سقفش رو هم لمس کرده (نمودارو نگاه کنید)
اینا برای افراد VIP هست یا خطای سیستمه چون توی tsetmc هم چک کردم اینطوریه
مشاهده پیوست 1190714
این چهار تا علت داره
1 - صرفا بر اساس عرضه و تقاضا هستش که سهم بازی میکنه
2 - سهام دار عمده میخواد سهمش رو رد بکنه اول مثبت 5 میکنه و میفروشه و بعد توی مسیر کاهشی بازم میفروشه
3 - نوسانگیر روزانه چند تا سفارش کف و نزدیک به کف میزاره و چند تا سفارش روی سقف و نزدیک به سقف . بعد میاد با سفارش گذاری های خرید و فروش با سهامدار ها و احساساتشون بازی میکنه و یجوری رفتار میکنه که قراره کاهش یا افزایش پیدا بکنه . تا کف میاره و سقف میفروشه و ول میکنه یااااا سقف میفروشه ، تا کف میاره و میخره تا روز بعد روی سقف ببره و بفروشه
4 - تا اون روز صف خرید بوده پشت سر هم و پشت سهم هم کم کم خالی شده ، یهو ورق برمیگرده و جون اکثرا سهامدار خورد و هیجانی هستن یهو میترسن و قیمت کم کم پایین میاد و به صف فروش میرسه ! وقتی میگم تازه وارد و هیجانی به خاطر اینه که نمیدونن صف تشکیل دادن به ضرر خودشونه !!!!! دقیقا مثل این دوتا اموجی زیر :
hammer.gif
3zc1qvs.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
و ببینید عجایب بورس ایران خپارس قفل در صف خرید با منفی 14.34 درصد !!
wha[1].gif

واقعا ناظر سنگ تموم گذاشت بعد خبهمن با مثبت 15 باز شد !!!
البته بنده جفت سهمارو ندارم اما امروز به سهامدارای خپارس ظلم شد

01.jpg

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سفارش رو اگه " روز " تنطیم بکنید تا آخر روز هستش و بعد میره . برای زمان هایی که صفه یا عرضه اولیه هستش باید روی روز باشه
زمانی که با سهم میخوای بازی بکنی باید " معتبر تا لغو " رو بزنی که بشه اصلاح کرد ( هم قیمت رو هم تعداد رو )
چطور میشه که تا سیستم 8:30 باز میشه می بینی 4 هزار نفر صف خرید هستن ؟ اینا کی درخواست خرید ثبت میکنن ؟
مگه از قبل هم میشه درخواست خرید زد ؟

بالا