پیشنهاد نداد کهاقای
s.david.s
کجایی اومدی زفکا را پیشنهاد دادی تو روز مثبت این بشر منفی بود امروز که همه منفی هستن این مثبت شد
از معدود سهام های مثبت من هستش چراااااااا
همیشه پایان جملاتش میگه که پیشنهاد خرید فروش نگهداری نیست.
پیشنهاد نداد کهاقای
s.david.s
کجایی اومدی زفکا را پیشنهاد دادی تو روز مثبت این بشر منفی بود امروز که همه منفی هستن این مثبت شد
اساتید مسئلتون
فرض که من امروز خرید سهام ایکس رو با قیمت حداکثری 16510 ریال ثبت کردم و رفتم در صف خرید ولی تا پایان وقت سهم به من نرسید
تکلیف این خرید چطور میشه ؟ اتومات باطل میشه ؟
اقا اینا سیاسته شما فریب نخور چرچیل زمانه ات را بشناسپیشنهاد نداد که
اره با پایان زمان معاملات تمام پیشنهاد ها اتوماتیک لغو میشه پول برگشت میخوره به حساباساتید مسئلتون
فرض که من امروز خرید سهام ایکس رو با قیمت حداکثری 16510 ریال ثبت کردم و رفتم در صف خرید ولی تا پایان وقت سهم به من نرسید
ببینم امروز می تونم خساپا و شستا رو بگیرم یا نه.
راستی شگویا هم باز شد و داره سفارش گیری می کنه با 5-
اقای
s.david.s
دقیقا من همیشه اول و آخر جمله هام میگم ، نظر شخصیه و پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیستپیشنهاد نداد که
وصنعت سهمی هست که طلای زیادی داره.البته این هم بگم که خود وتوصا سهم زیادی از وصنعت رو داشت. دو روز پیش دو و خورده ای میلیارد از سهم وصنعت رو فروخت و یک روز بعدش سه میلیارد سهمش رو خرید دوباره! نمی دونم چرا
ببینم امروز می تونم خساپا و شستا رو بگیرم یا نه.
ولی جدا از شوخی من اول میخواستم تلیسه بخرم ولی بعدش نظرم به خاطر تحلیل و صحبتهای ایشون رفت رو زفکا
سفارش رو اگه " روز " تنطیم بکنید تا آخر روز هستش و بعد میره . برای زمان هایی که صفه یا عرضه اولیه هستش باید روی روز باشهاساتید مسئلتون
اقا اینا سیاسته شما فریب نخور چرچیل زمانه ات را بشناس
تلیسه بنیادیش خوبهولی جدا از شوخی من اول میخواستم تلیسه بخرم ولی بعدش نظرم به خاطر تحلیل و صحبتهای ایشون رفت رو زفکا
این چهار تا علت دارهدوستان این چطوریه که بعضی سهما لحظات خیلی کوتاهی توی کف قیمت مثبت 5 رو لمس میکنن؟
مثلا همین فولاد با اینکه امروز کلا توی کف معامله شده لحظاتی قیمت سقفش رو هم لمس کرده (نمودارو نگاه کنید)
اینا برای افراد VIP هست یا خطای سیستمه چون توی tsetmc هم چک کردم اینطوریه
مشاهده پیوست 1190714
چطور میشه که تا سیستم 8:30 باز میشه می بینی 4 هزار نفر صف خرید هستن ؟ اینا کی درخواست خرید ثبت میکنن ؟سفارش رو اگه " روز " تنطیم بکنید تا آخر روز هستش و بعد میره . برای زمان هایی که صفه یا عرضه اولیه هستش باید روی روز باشه
زمانی که با سهم میخوای بازی بکنی باید " معتبر تا لغو " رو بزنی که بشه اصلاح کرد ( هم قیمت رو هم تعداد رو )