• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی فروشگاه گیم و بازی های رایانه ای

sylar

Registered User
لایک‌ها
258
سلام دوستان. نظرتون راجع به راه اندازی فروشگاه بازی های رایانه ای چیه؟
کسی تجربشو داره؟
فروش اینترنتی بازی ها در چه وضعیتیه؟
در کل خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
سالیان قبل به این فکر بودم که فروشگاه بازی راه اندازی کنیم ولی:
1-همانند کسب و کار های بیرون محیط مجازی باید برید اتجادیه و عدم سوء پیشینه بگیرید و مجوز ها رو بگیرید از نهاد های زیربط (نهاد ها و شاخه ها و مراحل فراموش کردم متعدد و خسته کننده بود)
نکته اول: با خودم فکر کردم این مرحله برای کسی خوب هست که چندین سال تو بازار محصولات گیم فعال هست و الان میخواد فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنه و تبلیغ
2-از یک عزیزی که فروشنده های بازی های کامپیوتری بود مشورت گرفتم :زیر نظر اتحادیه هر بازی نمیشد برای فروش گذاشت و باید بازی شرکتی اون رو تهیه میکردین و فقط یه درصد سود اندک و ناچیز در فروش داشتین و اگر بازی که مجوز نداشت فروش داشتین با مشکلات قانونی دست و پنجه نرم میکردین (قانون:طرز برداشت من این گونه بود و هست ولی فروشنده های بسیاری هستند هر بازی رو میفروشند!)
3- رسیدم به بحث تامین محصولات فروشگاه: قاب و عکس قاب بازی و لیبل بازی روی DVD و پرینتر و شرکت های واسطه برای ارسال یا شرکت پست
نکته دوم: این مرحله در زمانی بود که DVD پرینکو اصل دونه ای 400 الی 450 به صورت باکس 50 تایی بود و مابقی کالا ها ارزون !

در کل هر چقدر حساب و کتاب کردم صرفه اقتصادی نداشت

دوستان دیگر هم خوشحال میشم تجربیات خودشونو در میان بزارند

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
شما بررسی هاتون به کجا رسیده برای راه اندازی فروشگاه بازی؟

sylar

Registered User
لایک‌ها
258
سلام
شما بررسی هاتون به کجا رسیده برای راه اندازی فروشگاه بازی؟
سلام. والا با این قیمت ها خیلی دو به شکم. از طرفی هم نسل کنسول های جدید تو راهن و قطعا باید بازار خوبی داشته باشن ولی با این قیمت دلار اصلا معلوم نیست ک چی میشه اگه ثبات قیمت وجود داشت قطعا راه اندازی میکردم چون واقعا نسل جدید کنسول ها خیلی تو بازار تاثیر داره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام. والا با این قیمت ها خیلی دو به شکم. از طرفی هم نسل کنسول های جدید تو راهن و قطعا باید بازار خوبی داشته باشن ولی با این قیمت دلار اصلا معلوم نیست ک چی میشه اگه ثبات قیمت وجود داشت قطعا راه اندازی میکردم چون واقعا نسل جدید کنسول ها خیلی تو بازار تاثیر داره

ما چون به دلایلی که همه میدونیم از دنیا عقب تر هستیم خیلی نسل جدید کنسول ها و ... روی بازارمون تاثیر نداره و به نظر من برنامه ریزی رو بر اساس کنسول های جدید انجام ندید
کنسول مثل گوشی موبایل نیست که هر سال بخواد مدل های جدید براش بیاد و ریلیز نسخه ی جدید حدودا هر 6 سال یکبار بوده اگر اشتباه نکنم
الان پر فروش ترین گیم پد در ایران ps2 هست

من در خصوص خود بازی اطلاعات ندارم ولی خود کنسول و لوازم جانبیش بازار بسیار خوبی داره و ما یکی از پرفروش ترین کالاهامون گیم پد (ps,xbox,pc) هست
به نظرم مجموعه( بازی + کنسول و لوازم جانبی + خدمات ) میتونه موفق بشه هر کدوم به تنهایی یه مقدار سخت هست

بالا