• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
خلاصه ای از بورس ایران :

فروشندگان نقره داغ خواهند شد.
آماده پرواز
کامل کف سازی کرده
حقوقی بیشرف
#خیار تا 100 هزار تومن فروشنده نیستم
#خیار برید ته صف شاید بهتون برسه
#خیار تا اخر سال صاب خونه می کنه شمارو (سهم صابخونه میکنه ها اشتباه متوجه نشید)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خلاصه ای از بورس ایران :

فروشندگان نقره داغ خواهند شد.
آماده پرواز
کامل کف سازی کرده
حقوقی بیشرف
#خیار تا 100 هزار تومن فروشنده نیستم
#خیار برید ته صف شاید بهتون برسه
#خیار تا اخر سال صاب خونه می کنه شمارو (سهم صابخونه میکنه ها اشتباه متوجه نشید)

1596529291242.png

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
ارزش ایران خودرو با دلار 22 23 تومنی 8.5 میلیارد دلار!
ارزش رنو فرانسه کمتر از 7 میلیارد دلار!
https://markets.businessinsider.com/stocks/renault-stock
یعنی ارزش شرکت ایران خودرو از رنو فرانسه که به کل دنیا خودرو صادر میکنه بیشتره؟ من متوجه نمیشم اصلا!

Captive

لایک‌ها
16,665
یعنی ارزش شرکت ایران خودرو از رنو فرانسه که به کل دنیا خودرو صادر میکنه بیشتره؟ من متوجه نمیشم اصلا!

بلا نسبت جمع

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این بحث چند بار تکرار شده درسته قیمت سهم خیلی بالاتر از ارزششه ولی معیار قیمت گذاری در ایران اصلا این نیست با این حساب بقیه سهم ها هم خیلی گرونن شما به قیمت ماشین در داخل و خارج از ایران دقت کنی همه چی دستت میاد.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان یه 10 تومن میخوام خرید بزنم , روی 3 یا 4 سهم ,

چی پیشنهاد میدید ؟ مسئولیت ضرر پیشنهادتون با من ;)

Captive

لایک‌ها
16,665
دوستان شستا کی باز میشه؟

13:45؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
IMG10402274.jpg

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ایران‌خودرو دولتیه
تو این چهل پنجاه سال به واسطه بودجه دولتی و درآمد نفتی ای که دولت داشته اینا کلی شرکت خریدن زیر مجموعه خودشون کردن و اینور اونور کلی املاک و مستقلات و زمین و غیره به نامشون شده.
اینه که ایران‌خودرو از لحاظ تولید و محصولات حرفی برا گفتن نداره اما مجموعه ی خیلی بزرگیه.
یعنی همون درآمدی که رنو تو فرانسه از طریق تولید و صادرات داشته رو ایران‌خودرو تو ایران از دولت پول و بودجه گرفته یا به همون مقدار دارایی به نامش شده.
پول مفت همینه دیگه.اونور دنیا باید جون بکنن و پدرشون در بیاد تا تولید کنن و صادر کنن و درآمد کسب کنن.
اینجا بشکه بشکه نفت میفروشن و میریزن تو شکم شرکت ها و مجموعه های دولتی و اینا تبدیل میشن به غول های بی شاخ و دم و بی خاصیت.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دو دقیقه مونده به پایان معاملات امروز، بالاخره بعد از روزها انتظار صف خرید برکت تا حدودی ریخت و فرصت خرید داد ...
یه مقدار خریدم گذاشتم گوشه سبد، تا بماند به یادگار :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
تابلوش زیاد جالب نیست ، خروج پول داره

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
این بحث چند بار تکرار شده درسته قیمت سهم خیلی بالاتر از ارزششه ولی معیار قیمت گذاری در ایران اصلا این نیست با این حساب بقیه سهم ها هم خیلی گرونن شما به قیمت ماشین در داخل و خارج از ایران دقت کنی همه چی دستت میاد.
دوست عزیز با مقایسه قیمت ماشین تو خارج و ایران چی دستم میاد؟ خودرو های پر تیراژ ایران خودرو قیمت کارخونه بین 100 تا 120 هست با دلار 22 23 تومن میشه 5 هزار دلار متوسط قیمت خودروهای پرتیراژ رنو به فرض 20 هزار دلاره خب این یعنی سود بیشتر رو هر خودرو برای شرکت های خارجی مثل رنو بعلاوه تعداد فروش خودرو رنو بیشتر هست درآمدش هم بیشتر. خود ایران خودرو میگه کلی زیان انباشته داریم و رو هر خودرو ضرر میدیم!
در کل من رنو رو فقط به عنوان مثال گفتم کیا موتورز هیوندا مزدا و ... رو هم مقایسه کنید باز هم میبینم اصلا ارزش 8.5 میلیادر دلاری شرکتی مثل ایران خودرو هیچ جوره با منطق جور در نمیاد

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
ایران‌خودرو دولتیه
تو این چهل پنجاه سال به واسطه بودجه دولتی و درآمد نفتی ای که دولت داشته اینا کلی شرکت خریدن زیر مجموعه خودشون کردن و اینور اونور کلی املاک و مستقلات و زمین و غیره به نامشون شده.
اینه که ایران‌خودرو از لحاظ تولید و محصولات حرفی برا گفتن نداره اما مجموعه ی خیلی بزرگیه.
یعنی همون درآمدی که رنو تو فرانسه از طریق تولید و صادرات داشته رو ایران‌خودرو تو ایران از دولت پول و بودجه گرفته یا به همون مقدار دارایی به نامش شده.
پول مفت همینه دیگه.اونور دنیا باید جون بکنن و پدرشون در بیاد تا تولید کنن و صادر کنن و درآمد کسب کنن.
اینجا بشکه بشکه نفت میفروشن و میریزن تو شکم شرکت ها و مجموعه های دولتی و اینا تبدیل میشن به غول های بی شاخ و دم و بی خاصیت.
جالب بود تا الان اصلا نمیدونستم ایران خودرو به عنوان یه شرکت خودروسازی تو کار سرمایه گزاری تو املاک و مستقلاته!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوست عزیز با مقایسه قیمت ماشین تو خارج و ایران چی دستم میاد؟ خودرو های پر تیراژ ایران خودرو قیمت کارخونه بین 100 تا 120 هست با دلار 22 23 تومن میشه 5 هزار دلار متوسط قیمت خودروهای پرتیراژ رنو به فرض 20 هزار دلاره خب این یعنی سود بیشتر رو هر خودرو برای شرکت های خارجی مثل رنو بعلاوه تعداد فروش خودرو رنو بیشتر هست درآمدش هم بیشتر. خود ایران خودرو میگه کلی زیان انباشته داریم و رو هر خودرو ضرر میدیم!
در کل من رنو رو فقط به عنوان مثال گفتم کیا موتورز هیوندا مزدا و ... رو هم مقایسه کنید باز هم میبینم اصلا ارزش 8.5 میلیادر دلاری شرکتی مثل ایران خودرو هیچ جوره با منطق جور در نمیاد
بحثم اینه چرا انتظار منطق دارین قیمت زمین منطقی هست تو ایران؟ قیمت ماشین ؟ طلا ؟ خوراک؟
همه ما اینجا میدونیم ایران خودرو و امثالش سهامشون خیلی بیشتر از ارزش واقعی معامله میشن و بی ارزش هستن ولی وقتی بازار و بررسی میکنی می بینی 50 درصد بازار سهماش چندین برابر قیمت ذاتی معامله میشن ولی ملت ما برعکسن بیشتر دوست دارن این سهاما که همینجوری بالا رفتن رو بخرن که چرایش خودش یه کتاب حرفه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
منطق تو این مملکت !!!؟؟ نفرمایید ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جالب بود تا الان اصلا نمیدونستم ایران خودرو به عنوان یه شرکت خودروسازی تو کار سرمایه گزاری تو املاک و مستقلاته!
چون دولتیه هر جا یه تیکه زمینی چیزی پیدا کردن زدن به اسمشون بعد از اون ور هم کلا جوری راست و ریس کردن که شرکت ضرر ده باشه همیشه تا سود فقط برای خودشون باشه 90 درصد خودرو ها تو ایران داخلی هستش حداقل نصف سود میکنن رو ماشین مگه میشه زیان ده باشه

بالا