اواخر مرداد یا اوایل شهریورزمان عرضه دارا دوم کی هست؟
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
خریدیمش در زمانی که خریدنش مد نبود، اول اردیبهشت در قیمت 800 تومن اینجا معرفیش کردم و تا خرخره بار زدیم. امروز در قیمت 7000 تومان رحم نمیکنن.اگر ریسک پذیر هستید منفی 5 بانک دی رو بررسی کنید. اگر تو منفی 5 بخرید احتمال نوسان تا +5 رو داره.
ذوب زیاد اصلاح نکرده؟
پالایشیها خیلی عجیبن ...مقاومت 2 میلییییونی عجیییییییییییییییبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تغییرات از صبح تا الان روی 0 !!!!!!!!!!!!!!
معاملات سکون !!!!!!!!!!!!!!!!!
همه انگار منتظر یه شلیک شروعن![]()
بازار حالت تعادلی داره !پالایشیها خیلی عجیبن ...
همینکه صف خرید شکل میگیره و میان نزدیک صفر بشن و بعدش مثبت، توی یه لحظه صف خرید جمع میشه و مثل فنر برمیگردن روی منفی۵ ...
#شبندر #شتران #شپنا
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
تعادلی که تهش به منفی۵ ختم بشه چه فایده داره آخهبازار حالت تعادلی داره !
بقیه سهم هایی هم که زیر نظر دارم این مدلی هستن
یا بالا پایین میشن یا ساکن بدون معامله متوقف شده !
منتظر لیدرن که عملی صورت نمیگیره !
دو حالت داره یا تو سقف ترین نقطه ممکنیم و بعدش قراره نابود بشیم [emoji14]
یا معاملات به سمت صعود جهت میگیره
اینی که میگم صعود یا نزول بیشتر به خاطر ورود تازه کاراست که صعود یا نزول شاخص ملاک خرید یا فروششون شده ها![]()
وگرنه اصلا کاری با شاخص نداشتیم
شاخص بالا بره پایین بره
باید سهم رو نگاه میکردیم چنده و چقدر میارزه !
الان هم باید سهمو نیگا بکنیم هم شاخصو![]()
مبارکهدیروز بالاخره موفق شدم #شستا بگیرم
از طرف دیگه اگر پول نقد دارید یه سرخطی امتحان کنید برکت رو بخرید. سهم بسیار خوبی هست. دارویی های خوبی تو زیرمجموعه اش داره و با این اوصاف کرونا و فروش مواد ضدعفونی کننده و ویتامین ها و داروهای کرونا و سرم و داروهای زیادی که تو بیمارستان ها مصرف می شن سودآوری بسیار خوبی خواهد داشت. زیرمجموعه های دارویی بسیار زیادی داره و برای خودش تو زمینه دارو غولی هست. از طرف دیگه به جاهای خوبی تو این مملکت وصل هست. درسته که رشد چهار برابری تا اینجا کرده اما اگر بتونید این روزها هم سرخطی بزنید و واردش بشید باز هم از این رشد استفاده می کنید انشالا. من خودم فکر می کنم برکت در حد ثشاهد حرکت خواهد کرد. اگر تجدید ارزیابی زیرمجموعه هاش رو هم داشته باشه که دیگه نور علی نور میشه براش.
به شخصه چون پولم رو درگیر وتوصا کردم و بعد از اون برکت رو بررسی کردم دیگه نخواستم هی از این شاخه به اون شاخه بپرم. اگر روزی پول اضافه باز دستم بیاد بعد از این برکت می خرم و اضافه میکنم.
خودتون هم این دو تا سهم رو بررسی کنید و اگر نکته های مثبت و مخصوصا منفی دیدید بگید تا همه با هم جلو بریم و همه با هم رشد کنیم.
واقعا ممنون که هستید.![]()
اصن یه چیز عجیبی بود دیخریدیمش در زمانی که خریدنش مد نبود، اول اردیبهشت در قیمت 800 تومن اینجا معرفیش کردم و تا خرخره بار زدیم. امروز در قیمت 7000 تومان رحم نمیکنن.
تا اینجا 110 میلیون حجم / 760 میلیارد تومان معامله، بالاترین ارزش معاملات کل بورس و فرابورس تا اینجا. سرمایه ثبتی شرکت 640 میلیارد تومان.