• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
از هفته قبل تا الان شستا 20 درصد سود داده

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
آره، فعلا سودش لذتبخشه، فقط امیدوارم فعلا توی این اوضاعی که بقیه بلاتکلیفن، شستا قرمز نشه ...
امروز اومدم اضاف کنم، سر ساعت ۱:۴۵ سفارش خرید توی سقف ثبت کردم، دیدم صف فروش داره بیشتر از خرید میشه، سریع حذف کردم. دوباره توی درصد صفر خریدمو ثبت کردم، یک قدمیش کامبک زد و تو یه دقیقه چسبید به سقف ...
حیف شد، اگه ۱۰تا تک‌تومنی دیگه میریخت سفارشم خرید میشد ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا قرمزم بشه من تا عید دست بهش نمیزنم و پول دستم بیاد بهش اضافه میکنم..کلا شستا رو باید انداخت گوشه سبد و تا چند ماه کاری باهاش نداشته باشیم
آره، فعلا سودش لذتبخشه، فقط امیدوارم فعلا توی این اوضاعی که بقیه بلاتکلیفن، شستا قرمز نشه ...
امروز اومدم اضاف کنم، سر ساعت ۱:۴۵ سفارش خرید توی سقف ثبت کردم، دیدم صف فروش داره بیشتر از خرید میشه، سریع حذف کردم. دوباره توی درصد صفر خریدمو ثبت کردم، یک قدمیش کامبک زد و تو یه دقیقه چسبید به سقف ...
حیف شد، اگه ۱۰تا تک‌تومنی دیگه میریخت سفارشم خرید میشد ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
شستا قرمزم بشه من تا عید دست بهش نمیزنم و پول دستم بیاد بهش اضافه میکنم..کلا شستا رو باید انداخت گوشه سبد و تا چند ماه کاری باهاش نداشته باشیم

دقیقا درسته

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این شنیدنها رو زیاد جدی نگیر..هفته قبل من رو حدود 4800 یکم خریدم..اون موقع هم میگفتن اصلاح داره..از اون روز تا الان همش مثبت خورده..بعضی وقتها هم برای اینکه سهامدارا برن صف فروش میان شایعه میندازن که اصلاح داره تا بتونن سهام رو از دست مردم در بیارن
شنیدم شستا احتمالا بزودی یه اصلاح قوی بخوره.به نظر شما چقدر می تونه درست باشه؟

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
این شنیدنها رو زیاد جدی نگیر..هفته قبل من رو حدود 4800 یکم خریدم..اون موقع هم میگفتن اصلاح داره..از اون روز تا الان همش مثبت خورده..بعضی وقتها هم برای اینکه سهامدارا برن صف فروش میان شایعه میندازن که اصلاح داره تا بتونن سهام رو از دست مردم در بیارن

من شستا رو به دید بلند مدت خریدم. اصلا بهش دست نمیزنم.
به نظر خودمم این حرفا حداقل فعلا درست از آب در نمیاد.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یادش بخیر اون موقعی که شستا رو می خواستن عرضه اولیه بکنن همه تو بوق و کرنا می کردن که آقا شستا نخرید نهایتا بیست سی درصد از ارزش اصلی اش پایین تر هست و تو سهم گیر می کنید و دیگه نمی تونید از ضررش دربیایید:D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید سوال
Untitled.jpg

وقتی روی سهام های ستون سبز کلیک میکنیم پنجره فروش میاد , یعنی این صف فروش هست

وقتی هم روی سهام های ستون قرمز کلیک میکنیم پنجره خرید میاد , یعنی این صف خرید هست

حالا سوال اینجاست , مثلا در همین تصویر بالا , وقتی شخصی تصمیم داره روی قیمت 60330 بفروشه , من چرا باید از صف خرید با قیمت 60380 بخرم ؟

اگر من درخواست 60330 رو ثبت کنم چی میشه ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یکی از سهمام قفل تو صف فروشه الآن میخوام نقد بشم سهمای دیگرو بخرم نمیشه که نمیشه
یعنی دارم فکر میکنم اینایی که تک سهمن چقدر استرس دارن و زجر میکشن
این یعنی اینکه تک سهم حتی اگر شستا هم باشه اشتباه محضه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
جالب بود تا الان اصلا نمیدونستم ایران خودرو به عنوان یه شرکت خودروسازی تو کار سرمایه گزاری تو املاک و مستقلاته!
وقتی تامین اجتماعی تو کار سیمان و اینطور چیزاست شما دیگه تا آخرش برو.
من برادرم کارمند رسمی ایرانخودروئه ازسال 80.بابام هم بازنشسته ی ایرانخودرو.از استخدامی های قبل انقلاب بوده.
بخاطر همین شناخت زیادی دارم از این مجموعه.حالا نه فقط ایرانخودرو،اکثر شرکت ها و مجموعه های دولتی همینن.
علاوه بر فعالیت خودشون تو یه حوزه هایی دست دارن که هیچ ربطی به اون صنعت و مجموعه نداره.
مثلا شرکت تام ایرانخودرو یه شرکتیه که تو حوزه معدن و نفت و گاز و پتروشیمی و تاسیسات فعاله و اتفاقا یه شرکت بزرگ و تشکیلات داری هم هست و پروژه های بسیار بزرگی هم انجام داده و تو دست داره.
شرکت ایران فاوا گسترش ایرانخودرو تو حوزه فناوری اطلاعات و دیتاسنتر و شبکه و ایناس.
یا شرکت تعاونی خاص ایرانخودرو که خودش به تنهایی یه هلدینگه با چهارده پونزده تا شرکت زیر مجموعه که اونا هرکدوم مستقل تو زمینه بازرگانی و لجستیک و بیمه و تعاونی و تبلیغات و گردشگری و... فعالن.
خیلی زیادن و اینا همه زیر مجموعه ی ایرانخودر میشن.
وقتی پول مفت،پول نفت بچپونی تو شکم یه مجموعه اونم اینطوری رشد میکنه و دست و پا درمیاره دیگه.
دیگه نیازی نداره که بخواد نوآوری به خرج بده خودروی بدردبخور تولید کنه،انحصار هم که داره و تمام.حالا ما ملت بشینیم برا خودمون کمپین راه بندازیم ماشین صفر نخریم که اینا ورشکست بشن !
تو بورس هم دولت میاد شاخص رو دستکاری میکنه یا صف خرید میلیاردی براشون راه میندازه ارزش سهامشون میکشه بالا.
مگه کسی حریف اینا میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
در کمال ناامیدی یک دقیقه قبل از بسته شدن شستا خرید انجام شد ! :D
Untitled.jpg

فقط یه سوال , من 500 سهم روی 60260 خرید کردم که میشه 30,130,000 , ولی چرا در پرتفوی مبلغ کم شده با توجه به اینکه سهم مثبته !
Untitled.jpg

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اساتید سوال
مشاهده پیوست 1191576

وقتی روی سهام های ستون سبز کلیک میکنیم پنجره فروش میاد , یعنی این صف فروش هست

وقتی هم روی سهام های ستون قرمز کلیک میکنیم پنجره خرید میاد , یعنی این صف خرید هست

حالا سوال اینجاست , مثلا در همین تصویر بالا , وقتی شخصی تصمیم داره روی قیمت 60330 بفروشه , من چرا باید از صف خرید با قیمت 60380 بخرم ؟

اگر من درخواست 60330 رو ثبت کنم چی میشه ؟
قسمت سبز رنگ اردرهای خرید هستن. یعنی یه تعداد نفر رو ۶۰۳۷۰ می خرن، یع تعداد روی ۶۰۳۶۰ و به همین ترتیب تااا آخر.
قسمت قرمز هم قسمت فروش هست. یعنی همین الان روی ۶۰۳۸۰ اینقدر فروشنده هست.
حالا شما فکر کن می خواد خرید و فروشی صورت بگیره. اول اینکه روی ۶۰۳۸۰ اون تعداد فروشنده هستن و اگر شما اون قیمت رو بزنی درجا خرید رو انجام میده براتون. دوم اگر بخوای روی ۶۰۳۷۰ بخری باید اردر بگذاری، اولش حجم ۷۳۹۵۱ عدد از سهم معامله بشه بعد نوبت شما بشه . بعد از همه مثلا شما می خوای ۶۰۳۳۰ بخری. میای اردر روی این قیمت می گذاری. اول ۶۰۳۷۰ ها باید خریدشون تموم بشه بعد خریداری با این قیمت نباشه تا بعدش خریدارهای ۶۰۳۶۰ خرید کنن و رو اون قیمت هم خریدی نباشه بعد بیاد روی ۶۰۳۵۰ هم خرید صورت بشه خریدارها تماما خرید انجام بدن و دیگه خریدی روی اون قیمت هم نباشه. بعد روی ۶۰۳۴۰ خریدار باشه و خرید وفروش هم انجام بشه و بعدش تازه قیمت می رسه به قیمت شما و این هم باید در نظر بگیرید که ۲۵ نفر قبل از شما به تعداد ۱۳۸۶۷ سهم می خواستن خرید کنن و تو صف جلوتر از شما هستن. بعد از اینکه اونها خریدن و نوبت شما شد و فروشنده ای هم بود که به اون قیمت به شما بفروشه نوبت شما میشه و شما خرید می زنی.
همه اینها در حالتی هستن که فروشنده هم به اون قیمت بفروشه
اینو در نظر بگیر گه شما یه جنسی رو می خوای بفروشی. اول اونایی که گرون تر می خرن به اونا میدی بعدش اگر باقی موند و خواستی بفروشی با قیمت پایینتر به کسایی که کمی پایینتر می فروشن جنستو می فروشی. وقتی خریداری با قیمت بالاتر هست فروش به خریدار با قیمت پایینتر صورت نمی گیره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سیستم معاملات بورس تا ۳ ماه آینده تغییر می‌کند

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران:
به دلیل فشار زیاد بر روی سامانه معاملات بورس تهران، در حال پیاده سازی و اجرای یک سری راهکارهای فنی هستیم.
به احتمال زیاد با پیاده سازی این راهکار جدید، معاملاتی بعدازظهرها انجام نخواهد شد و ساعات معاملات به سیستم سابق باز می گردد. البته همه چیز بستگی به شرایط بازار خواهد داشت.
اقدامات فنی این تغییرات زیرساختی در حال انجام است و به نظر می رسد تا دو الی سه ماه آینده به بهره برداری برسد.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
قسمت سبز رنگ اردرهای خرید هستن.
قسمت قرمز هم قسمت فروش هست.
اوکی گرفتم , فقط در مورد این قسمت بالا که گفتید , اگر ستون سبز اردر خرید هست پس چرا وقتی روش کلیک میکنی پنجره فروش باز میشه ؟

در مورد ستون قرمز هم وقتی روش کلیک میکنی پنجره خرید باز میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اطلاعیه #عرضه_اولیه پتروشیمی ارومیه با نماد #شاروم

⏰ تاریخ و دوره ثبت سفارش: روز سه شنبه مورخ 14 / 05 / 1399 از ساعت 13:00 تا 17:00

حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: 40 سهم

تعداد سهام قابل عرضه به عموم در روز عرضه اولیه: 84،000،000 سهم

دامنه قیمت در ثبت سفارش: از مبلغ 6،200 ریال تا مبلغ 6،300 ریال

✍ در صورتی تقاضای بالای 6 میلیون در این عرضه اولیه ، پیش بینی میشود به هر کد بین 10 تا 15 هزار تومان سهم اختصاص یابد!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#دسبحان
❇️ توقف نماد به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
▪️ به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت سبحان دارو (دسبحان) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف گردید. نماد مذکور روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#مادیرا

‼️حد ضرر : 3000

❇️ محدوده ورود : 4000_3500 به روش مارتینگل

اهداف : 6500,8000,11500

⛔️مقاومت پیش روی سهم : 5200,6000

⏳میانمدتی و بلندمتی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از رفتار هیجانی دوری کنید, #ستران این همه بر روی سهم تاکید داشتیم هم اکنون فروشنده اول وقت در صف خرید به سر میبرد و یا با حسرت در حال تماشای صف میلیونی سهم است و در یک روز حداقل 10 درصد (با توجه به ادامه رشد سهم ) خودش را عقب انداخته در سهم های بنیادی سهامداری کنید نه سهم بازی در سهم بازی بیشتر اوقات دچار زیان و یا عقب افتادگی خواهید شد

رمز موفقیت در بورس #صبوری است پس با رعایت نکاتی چون حد ضرر ،حد سود ،محدوده ورود ،حمایت و مقاومت و نداشتن تعصب بر روی سهام و ... صبوری کنید تا به بازدهی مناسب در بورس برسید

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خوب به نظر میرسه محاسبات من در مورد فملی اشتباه بود و بین ۳ تا ۵ روز زود وارد شدم
البته این ضرر در مدت نسبتا کوتاهی جبران میشه و جای نگرانی وجود نداره
امروز رفته بودم بالای سر جنازه اش ،داشت توی منفی پنج دست و پا میزد میگفت هر چی از وغدیر سود میگیری باید بریزی تو شکم من ،تا چاق بشم بیام بالا :oops:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در کمال ناامیدی یک دقیقه قبل از بسته شدن شستا خرید انجام شد ! :D
مشاهده پیوست 1191577

فقط یه سوال , من 500 سهم روی 60260 خرید کردم که میشه 30,130,000 , ولی چرا در پرتفوی مبلغ کم شده با توجه به اینکه سهم مثبته !
مشاهده پیوست 1191578
پرتفوی بر اساس قیمت پایانی هست که برای امروز شستا 59690 هست

بالا