• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
روابط عمومی سازمان اصلاحیه داد:

نمادهای پرتقاضا از ساعت 11 الی 15 قابل معامله هستند.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
همگی با هم 4 ساعت یا مثل قبل مثلا یکی 11 تا 14 یکی 12 تا 15 و اینا؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
:p دیدمش ولی تا حالا از سفارش شرطی استفاده نکردم
از گزینه ایمیل یا تلگرام یا پیامکش میشه استفاده کرد ولی از گزینه سفارش ترجیحا استفاده نکنی بهتره
اومدیمو با دستور تعریف شده خرید ولی یه جای کار میلنگید ...
واس بورس به خیلی عوامل توی بالا پایین شدن قیمت تاثیر گذاره بهتره استفاده نشه حالا رمز ارز یا فارکس میشه استفاده کرد و اتفاقا خیلی هم مفیده
بنظرم اگر بشه استفاده کرد از سفارش شرطی و سریع عمل کنه خیلی مناسب هست. مثلا پول کمی تو حساب هست منتظر ریزش صف خرید یا صف فروش سهمی هستی اگر اردر برگزاری پول بلوکه میشه و دیگه نمیتونی برای سهم دیگه ای اردر برگزاری ولی اگر سفارش شرطی برگزاری پول بلوکه نشه و سریع تا به قیمت مد نظر رسید خرید را انجام بده خیلی خوبه. من اومدم یکی برای امتحان بگزارم گفت این امکان در دسترس نیست میخواستم ببینم برای کارگزاری های شما چطوره فعال هست؟
[/QUOTE]
من استفاده نکردم
دوستان شاید استفاده کرده باشن
s0426.gif

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
با مرورگر موبایل یکبار وارد ایزی تریدرد شو (تیک قسمت دسکتاپ ویو رو حتما بزن)، منظورم لاگین و سیو پسورد
و بعد وارد آنلاین پلاس شو (با مرورگر وب موبایل و تیک گزینه دسکتاپ ویو)
اونجا روی گزینه پایین (آبی رنگ) که نوشته ورود با حساب مفید کلیک کن

مشاهده پیوست 1192074
میخوان از این سامانه استفاده کنن که مشکل داریم
اسمش رو من اشتباه گفتم ظاهرن همراه پلاسه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
روابط عمومی سازمان اصلاحیه داد:

نمادهای پرتقاضا از ساعت 11 الی 15 قابل معامله هستند.

اگه اینجوری باشه عالیه، البته به شرطی که یه سره تمامی نماد های پرتقاضا این ۶ ساعت قابل معامله باشن نه هر کدوم یه ساعت

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اما اگه شما باهاش بیرون میرید و واسه خونواده استفاده میکنی یا متاهلی به نظرم نفروش
ببینید خودرو به اندازه تورم بالا میره
سهام شرکت خوب و سود ده ( در بلند مدت ) بیشتر از تورم بالا میره
این ماشینو گرفته بودم برا استفاده شخصی، ولی راستش از همون اولم نیم نگاهی به بازار فروشش داشتم
منتها یکی دیگه هم هست و منم مجرد، درنتیجه نیاز جدی بهش نیست
بیشتر میخواستم بدونم باتوجه به حتمی بودن بالا رفتن قابل توجه قیمت خودرو در آینده نزدیک، چه کاری درستتره
الان بادرنظرگرفتن راهنماییهای ارزندتون تا اینجا بنظرم بهتر میاد بفروشمش سهام بخرم
ضمنا از داوود عزیز هم ممنون که ما رو تا پایان دنیا برد و برگردوند:eek::D
ولی از شوخی گذشته این نکات افق دید وسیعتری ایجاد میکنه که باعث میشه مسائل روشنتر بشه و آدم سیر تحولات و موقعیت خودشو وسط این جریانات بهتر درک کنه
از وقتی که گذاشتین واقعا ممنونم دوستان

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
ملت عجیبی هستیم ،به خاطر حرفهای همتی ،جماعت گرخیدن میگن سهم پالایشی میاد پایین :eek:
اون یکی میگه دلار میشه ۱۲ تومن :rolleyes:
یعنی اگر یک اتفاق صد بار هم بیفته بازم دفعه صد و یکم بازم بعضیا همون اشتباه دفعه اولو میکنن
پ ن : میدونم نمیشه اما امیدوارم دلار هر چی بیشتر ارزان بشه ، تاثیرش روی بورس خیلی کوتاه منفی و بعدش مثبت خواهد بود و جای نگرانی نیست
ضمن اینکه به نفع مستضعفین خواهد بود که نه با بورس کار دارن نه با سایر مسائل اقتصادی ،فقط در فکر تامین مایحتاج اولیه زندگی هستند

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان من تو ایزی ترایدر رمز ورود رو عوض کردم ولی همچنان با رمز قبلی که تو مرورگر سیو شده ، وارد میشه!
بله متاسفانه این مشکل هست که بعد یه روز رفع میشه
من به یکی از دوستان رمزو دادم تا پرتفویمو نگاه کنه، بعدش رمزو عوض کردم اما هنچنان پیام لاگین همزمان برام میومد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
البته ۴ ساعته نه ۶ ساعت
اگه اینجوری باشه عالیه، البته به شرطی که یه سره تمامی نماد های پرتقاضا این ۶ ساعت قابل معامله باشن نه هر کدوم یه ساعت

شیثمته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا من میخوام تازه ورود کنم ...
چی بخرم خوبه ؟

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان من خودم مفید نیستم اما یه مشکلی برای دو تا اکانت اقوام دارم. اینا از موبایل استفاده میکنن و ایزی تریدر
از وقتی مفید پلاس رو دیدن میخوان از اون استفاده کنن چون ساده تر و راحتتره براشون.
مسئله اینه با یوزر پسورد ایزی شون نمیتونم وارد مفیدپلاس بشم، میگه رمز یا نام کاربری اشتباهه.
وقتی هم فراموشی رمز میزنم ، میگه لینک تغییر پسورد ایمیل شد اما هیچ میلی ارسال نمیکنه
از اونور برای ایزی تریدر فراموشی رمز میزنم راحت ایمیل میکنه. کسی همچین مشکلی نداره؟ پشتیبانی هم که کلا مرخصه سوال کنم.

سلام دوست عزیز ، شما باید بازگشت به نسخه قدیمی رو بزنی بعد ورود با حساب مفید بزنی تا بتونی با همون حسابی که وارد ایزی تریدر میشی وارد آنلاین پلاس بشی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سرخطی؛ شانس یا رانت؟!

از فردای تخصیص عرضه‌اولیه‌ها، این نمادها در صف خرید قفل می‌شوند و سود آن‌ها تقریباً حتمی ا‌ست و نیازی به تحلیل و دانش خاصی ندارد.طبیعتاً تعداد بسیار اندکی فروشندهٔ این نمادها در روزهای پس از عرضه، هستند؛ پس کسانی می‌توانند این سهم‌ها را بخرند که در اول صف باشند، سرخطی‌ها!

پس از چندین سال همچنان شبهات متعددی در ذهن سهامداران خُرد و فعالان بازار سرمایه هست که آیا سرخطی‌ها خوش‌شانس‌اند یا رانت دارند؟چرا به‌صورت کاملاً اتفاقی، افرادی با سرمایه‌های بالا در سرِ خط قرار می‌گیرند؟! این مسئله با اندکی تحلیلِ تابلو مشخص می‌شود.چرا افرادی بدون هیچ‌گونه دانش و تحلیل بورسی باید بتوانند سهامی بخرند که سودآوری‌اش برای همه مشخص است؟ اگر این افراد واقعاً به‌صرف خوش‌شانسی در اول صف قرار گرفته‌اند و از رانتی برخوردار نیستند که هیچ؛ اگر هم که افراد خاص‌اند که باز هم هیچ!
اما مطالبه:
١. نحوهٔ سفارش‌گذاری برای خرید عرضه‌اولیه‌ها، بعد از تخصیص، باید سامان‌دهی شود و سقف سفارش خرید کم شود.

٢. سرخطی‌ها شفاف شوند؛ آیا رانتی وجود دارد یا واقعاً خوش‌شانسی است؟ آن هم خوش‌شانسی‌ای که هیچ‌وقت نصیب سهام‌داران خُرد و مردم عادی نمی‌شود!

کمپین بورسی حمایت و مطالبه برای جلوگیری و از بین بردن رانت میلیاردی سر خطی بورس
✅ در صورت حمایت 1000 نفر = پیگیری از مسئول مربوطه
✅ در صورت حمایت 10000 نفر = پیگیری از عالی ترین مسئول
✅ در صورت حمایت 50000 نفر = پیگیری در صحن مجلس

از لینک زیر:

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
سرخطی؛ شانس یا رانت؟!

از فردای تخصیص عرضه‌اولیه‌ها، این نمادها در صف خرید قفل می‌شوند و سود آن‌ها تقریباً حتمی ا‌ست و نیازی به تحلیل و دانش خاصی ندارد.طبیعتاً تعداد بسیار اندکی فروشندهٔ این نمادها در روزهای پس از عرضه، هستند؛ پس کسانی می‌توانند این سهم‌ها را بخرند که در اول صف باشند، سرخطی‌ها!

پس از چندین سال همچنان شبهات متعددی در ذهن سهامداران خُرد و فعالان بازار سرمایه هست که آیا سرخطی‌ها خوش‌شانس‌اند یا رانت دارند؟چرا به‌صورت کاملاً اتفاقی، افرادی با سرمایه‌های بالا در سرِ خط قرار می‌گیرند؟! این مسئله با اندکی تحلیلِ تابلو مشخص می‌شود.چرا افرادی بدون هیچ‌گونه دانش و تحلیل بورسی باید بتوانند سهامی بخرند که سودآوری‌اش برای همه مشخص است؟ اگر این افراد واقعاً به‌صرف خوش‌شانسی در اول صف قرار گرفته‌اند و از رانتی برخوردار نیستند که هیچ؛ اگر هم که افراد خاص‌اند که باز هم هیچ!
اما مطالبه:
١. نحوهٔ سفارش‌گذاری برای خرید عرضه‌اولیه‌ها، بعد از تخصیص، باید سامان‌دهی شود و سقف سفارش خرید کم شود.

٢. سرخطی‌ها شفاف شوند؛ آیا رانتی وجود دارد یا واقعاً خوش‌شانسی است؟ آن هم خوش‌شانسی‌ای که هیچ‌وقت نصیب سهام‌داران خُرد و مردم عادی نمی‌شود!

کمپین بورسی حمایت و مطالبه برای جلوگیری و از بین بردن رانت میلیاردی سر خطی بورس
✅ در صورت حمایت 1000 نفر = پیگیری از مسئول مربوطه
✅ در صورت حمایت 10000 نفر = پیگیری از عالی ترین مسئول
✅ در صورت حمایت 50000 نفر = پیگیری در صحن مجلس

از لینک زیر:
البته خود کارگزاری پول میگیره واسه شما سرخطی میزنه، قانونا نمیدونم چطوره
ولی کسی که رانت داشته باشه، نمیاد به خاطر 200 300 میلیون عرضه اولیه خودش رو گیر بندازه
حقیقی ها کلفت سرمایه شون چند هزار میلیارده و اصلن این ارقام واسشون رقم خرد هم محسوب نمیشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
البته خود کارگزاری پول میگیره واسه شما سرخطی میزنه، قانونا نمیدونم چطوره
ولی کسی که رانت داشته باشه، نمیاد به خاطر 200 300 میلیون عرضه اولیه خودش رو گیر بندازه
حقیقی ها کلفت سرمایه شون چند هزار میلیارده و اصلن این ارقام واسشون رقم خرد هم محسوب نمیشه
200 300 میلیونیا نمیتونند بخرند داداش اکثرا میلیارد به بالا هستند-مثلا 13 نفر چهارشنبه نفری 15 میلیارد غنوش خریدن و نزاشتند به بقیه برسه!یکیش تو دو روز 100 میلیارد غنوش خرید هفته پیش دقت کن فقط یک نفر!!!یا یکماه پیش یک نفر دقت کن فقط یک نفر هرچی فروشنده غنوش بود رو تنهایی خرید و نزاشت حتی به نفر دوم برسه !تا جایی پیش رفت که سازمان بورس ابطال کرد نصف خریدش رو چون بالای 100 هزار سهم خریده بود!!!!اینا یعنی چی؟چرا سهامدار خرد نمیتونه سهم خوب رو بخره و نفر اول بشه؟؟؟کاملا مشخصه تبانی و رانت خیلی خیلی شدید در سازمان بورس دزد

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
200 300 میلیونیا نمیتونند بخرند داداش اکثرا میلیارد به بالا هستند-مثلا 13 نفر چهارشنبه نفری 15 میلیارد غنوش خریدن و نزاشتند به بقیه برسه!یکیش تو دو روز 100 میلیارد غنوش خرید هفته پیش دقت کن فقط یک نفر!!!یا یکماه پیش یک نفر دقت کن فقط یک نفر هرچی فروشنده غنوش بود رو تنهایی خرید و نزاشت حتی به نفر دوم برسه !تا جایی پیش رفت که سازمان بورس ابطال کرد نصف خریدش رو چون بالای 100 هزار سهم خریده بود!!!!اینا یعنی چی؟چرا سهامدار خرد نمیتونه سهم خوب رو بخره و نفر اول بشه؟؟؟کاملا مشخصه تبانی و رانت خیلی خیلی شدید در سازمان بورس دزد
من نگفتم رانت نیست
میگم 100 هزار تا سهم واسه کسی که رانت اطلاعاتی داره و میاد بورسو دستش میگیره شاید خیلی مهم نباشه
هر چند این صحبتا رو ما چند ساله داریم
سال 96 حتی رفتن جلو مجلس اعتراض کردن ولی خب ایرانه اینجا
اعصاب خودتونو خورد نکنید
مشکل ریشه ای تره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستانی که نمیخان وابسته به سایتی باشن و دوست دارند تحلیل هاشون رو توی محیط نرم افزاری ویندوز انجام بدن یه پیشنهاد دارم
از نرم افزار مفید تریدر تحت ویندوز استفاده کنید (همون متا تریدر۵ هست با اندیکاتور هاش)
خیلی ها فکر میکنن مفید تریدر همون ایزی تریدره اما اشتباس
محیط مفید تریدر

1596889374919.png

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بالا