• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
دوستان؛ باتوجه به اینکه خودرو داره گرون میشه بنظرتون یه اتو:p ساینا تقریبا صفرو بدم جاش سهام بگیرم یا صبر کنم با قیمت بالاتر فروش بره؟

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
البته حدس و گمانه بیشتر ولی دو شیفته کردن بازار نتیجه اش میشه مشابه چیزی که در یکی دو ماه اخیر دیدیم. عملا معنی اش جهت دهی ملت و شیفت سرمایه گذاران به سمت سهام دولتی بزرگ و صنایع وابسته به دولته. همون اعتراضاتی که شد و گفتن چرا هفت، هشت، ده ها سهم رو ویترین کردین. این رویه هم میشه دنباله همون. فقط در مقیاس گسترده تر و چند تا سهم دیگه احتمالا از چند رشته ای ها هم بهش اضافه میشه. این وسط میل و اقبال به سهام کوچک به مرور کم میشه و مجدد سرمایه ها میره سمت سهام بزرگ چون همه میبینن بازی داره اونجا میچرخه. بازار تازه داره دوباره جون میگیره و خیلی از سهم های کوچیک که رفته بودن تو حاشیه دارن بر میگردن. اگر این اتفاق بیفته سه گروه ممکنه نقد کنن و نظاره گر بشن. یکی نوسان گیرها که طبیعتا مبنای محاسبه رو از دست میدن و نمیتونن مثلا صبح فلان سهم رو بفروشن به حساب اینکه بعد از ظهر اون یکی سهم رو جایگزین کنن چون از تابلوی شیفت 2 بی خبرن. یکی کسایی که به دلایل فرامتنی (اعتقادی یا هر چیز دیگه ای) سهام برخی صنایع نهادهای بزرگ دولتی رو نمیخرن و بعد از مدتی اگر ببینن بازار داره فقط روی مدار اینها میچرخه طبیعتا میکشن بیرون. یکی هم برخی از قدیمی های بازار که هنوز مبنای ارزش گذاری سهام رو بر اساس اصول کلاسیک میسنجن و اگر به فرض بهشون گفته بشه فلان سهم به هر دلیل اصلا به خاطر دستکاری و حباب قرار بشه صد هزار تومن، بازم نمیخرن چون پایبند به اصول خودشون هستن. این گروه هم اگر ببینن چنین روندی دنباله دار شده تجدید نظر میکنن. اصل موضوع دخالت دستوری و آشکاریه که این رویه ایجاد میکنه و بازار رو بهم میریزه و اعصاب هارو داغون.
این طرح دوشیفته کردن یجورایی دنباله همون طرح سهام برتر میتونه باشه که مدتی پیش مطرح شد ولی نتونستن تصویب و نهایی کنن. که اول گفتن 10 تا سهم رو جدا میکنیم و در یک تایم دیگه میذاریم ساعت معامله رو. البته اینکار رو الان هم دارن به شکل محدودتر میکنن. بعد گفتن دامنه نوسان این 10 سهم رو میکنیم 10% و بقیه بازار 5%. به هر حال خوشبختانه نشد. چون معنی اش این بود که همین 10 سهم رو بگیرید. الان هم اگر دو شیفته بشه یعنی رسما دارن سیگنال میدن که از نظر ما فلان سهم ها مشروعیت دارن. 1/3 سهم های بازار همون روز اول میرن تو کما. ما به همین هسته هیزمی راضی هستیم بابا. اصلا مگه چقدر خرج داره به روزرسانی سرورها و سخت افزارها؟

اینم دیدم نظر کاربران فروم همسایه بود:

در کل افتضاحه. افتضاح.
متشکر بابت توضیحات
با بخشی از فرمایشات شما موافقم به خصوص اینکه دخالت دولت در رابطه با بورس سمه ...

اما بعضی جاها احساس میکنم دیگه خیلی اغراق شده و بدبینانه در موردش فکر میکنیم
مثلا در مورد نظراتی که تو فروم همسایه دادن : :p
1 - نوسان گیری روزانه اصلا ارتباطی به ساعت معاملات و اینچیزا نداره و صرفا با داشتن هسته مناسب میشه نوسانگیری کرد
2 - گله از صبر کردن 24 ساعته کار تازه کارا و بیسواداست ! کسی که حرفه ای و قدیمی باشه چند ماه هم میتونه صبر بکنه
3 - تبدیل صف خرید به فروش اصلا ارتباطی به زمان نداره ! گاهی اوقات تو چند دقیقه این اتفاق میوفته !
4 - اگه ساعت 10:59 اتفاق مهمی بیوفته فقط روی شیفت دوم اثر میزاره کاملا بی معنی و چرته ! پنجشنبه و جمعه که تعطیله اتفاق مهمی بیوفته روی سهم ها موقع بازگشایی بازار اتفاقی نمیوفته ؟ یا کل اتفاقات دنیا فقط ساعت 8:30 صبح الی 12:30 میوفته ؟! بعد از بازار هیچ وقت اتفاقی نمیوفته که روز بعدش اثرش رو بزاره ؟
5 - اثرش روی کندل ها هم کاملا بی معنیه ! کندل از ابتدا تا انتهای بازه زمانی شکل میگیره و کاری به زمان یا دو شیفته بودنش نداره

در مورد اینکه یه اتفاقی تو شیفت صبح بیوفته و شیفت عصر نیوفته هم باید بگم که بعضیا بازارهای جهانی رو هم روی تصمیمگیری هاشون لحاظ میکنن ! یعنی بازار X که بعدش قراره بازار Y باز بشه رو هم در نظر میگیرن

در هر صورت بازار همیشه روند خودش رو طی میکنه و دخالت ها هم مقطعی اثر میزارن و مجدد روال عادی جریان پیدا میکنه
من به عنوان شخصی که هم سهم کوچیک دارم هم بزرگ و هم صندوق ، تحت هیچ شرایطی از بازار خارج نمیشم ! حتی جنگ بشه مگه اینکه قصد رفتن از ایران رو داشته باشم ! بقیه دوستان هم که کار اصلیشونه و تخصصی کار میکنن قطعا همچین نظری دارن
حالا این وسط سرمایه های خیلی خورد یا کسایی از بازار خارج بشن اصلا روی بازار اثر خاصی نداره چون اون افرادی که خارج شدن همون قشر " همیشه وحشت زده ، نالان ، ناامید و هیجان زده " بودن که بدون دلیل قانع کننده ای خارج میشن و یکم که منطقی فکر بکنن و ببینن اصلا هیچ منطقی نداشتن و صرفا به خاطر ترسشون خارج شدن دوباره برمیگرن ! حتی برنگردن هم بازم مهم نیست ...

حتی در مورد تابلوی برتر و عادی هم من مشکلی ندیدم ! به نظرم سیگنال نیست که بیاید اینارو بخرید و اونارو نخرید ! بعضیا که رفتار دنباله رویی دارن و همیشه مطیع جمع هستن و همشون هم بلا استثناء بیسوادن و اصلا منطق سرمایه گذاری رو نمیدونن شاید این موضوع رو به منزله سیگنال خرید برای تابلوی برتر ببینن ولی اصلا مهم نیست ! چون اونایی که نباید ببینن نمیبینن

هر سهمی مسیر خودش رو میره . شاید تاثیر مقطعی روی هم بزارن ولی مسیر خودشون رو میرن !
مگه اینکه به هم وابسته باشن و روی هم تاثیر بزارن !

حرفام رو خلاصه بکنم :
ترس و وحشت و اینکه همیشه از اوضاع بنالیم و همش دید بد نسبت به همه چی داشته باشیم باعث میشه زندگیمون به مشکل بخوره ! صبوری و منطقی فکر کردن همیشه باید گوشه ذهنمون باشه و بیخود و بیجهت با حرف آدمای مسموم و مریض زندگی خودمون رو تغییر ندیم ...
هروقت مردم چیزی گفتن قبلش فکر بکنیم که اصلا منطقشون چیه ! منطق راننده تاکسی نباشه !

و توصیه به همه که احساس میکنن بازار دو شیفته به ضرر بازاره :
اول بگم من خودم دوست دارن سیستم هاشون رو ارتقاء بدن و بازار یه سره از 8:30 باز باشه تاااا 14 هر روز هفته به غیر از جمعه ها و تعطیلات رسمی . اما چون من کاره ای نیستم بنابراین مشکلی با دوشیفته شدن هم ندارم !
دامنه نوسان رو 2% بکنن و حجم مبنا هم باشه ( درسته که صف سازی و روند کند میشه ) و مالیات هم بزارن ( درسته که پوله زوره ) ولی همچنان به فعالیت خودم ادامه میدم ! قوانین محلی رو ما نمیزاریم که به محض تغییر فرار بکنیم ! کسی که قدیمی بازار باشه و تخصص داشته باشه که خوب کارشه و آتیش هم بباره میمونه . کسی که تازه وارده حتی اگه همشون هم خارج بشن اوضاع مثل 3 سال پیش میشه !!! خوب بود و نبودشون مهم نیست !
اونایی که تازه واردن و دو یا سه ساله اومدن اگه تو این مدت حرفه ای هم کار کرده باشن میدونن نباید ترسو بود و میمونن . اونایی هم که اصلا تکلیفشون مشخص نیست برن باز هم اوضاع مثل 2 سال یا 1 سال قبل میشه ! بد بوده ؟ نه !
در نتیجه عزیزانی که احساس ترس میکنن و نسبت به این قضیه حس خوبی ندارن ، بهتره بزارن این اتفاق بیوفته یه چند ماه صبر بکنن ، اگه اوضاع بهم ریخت برن ! اصلا شاید منم اشتباه بکنم ! ولی همیشه صبر جواب داده و جواب هم میده . پیشاپیش به استقبال ناراحتی و بدبختی و ناامیدی نریم که واقعا چیزی برای ترس اصلا وجود نداره

الان بازار بورس تو فاز چه کنم چیکار کنمه . سازمان و دولت نمیدونه چیکار بکنه که هم سرمایه بمونه هم سیستم ها سریع درست بشه هم سهم های خودش رو بفروشه هم دست از دخالت برداره ! درست میشه تا یکی دو سال دیگه سر و سامون میگیره

از یه نظر این اصلاح زمانی چند هفته اخیر به نفع همه بود ...
خداشاهده شما نمیدونید چندتا از دوستان و اطرافیان تماس گرفتن یا پیام دادن چرا اینطوریه چرا بالا نمیره چرا تکون نمیخوره چرا اله و چرا جیمبله :p
اکثرا غر میزدن که چرا قیمت سهمشون درجا میزنه و بالا نمیره ولی نمیدونستن که یه جورایی دولت بهشون خدمت کرده ! با این بستن نماد ها و دستوری کردن بازار جلوی رفتار گله ای افراد هیجان زده رو گرفتن !!! شما فرض کن کسی که تا حالا ندیده سرمایش 10% افت بکنه یهو یه اصلاح 20 یا 30 درصدی ببینه ! خوب این آدم خطرناکه ! یه جوری حمله میکردن به صف فروش که یهو به جای 20 الی 30 درصد افت شاهد 40 الی 50 درصد افت بودیم ! اینجوری همه مقاومت های تکنیکالی رد میشد ! نتیجه چی بود؟ افراد قدیمی هم ممکن بود اوضاع رو خوب نبینن و فرار بکنن و در نتیجه کسایی که با سهم میموندن شاهد افت 60 یا 70 درصدی کاملا بی دلیل بودن !

شوخی نمیکنم ! همونایی که بدون هیچ منطق و عقلی سهمی رو تو یک سال 10 برابر میکنن و هدف های نجومی برای آینده میدن همونا جیغ زنان قیمت سهم رو یک دهم میکنن !

در نتیجه این کار دولت که باهاش نزاشت بازار اصلاح قیمتی بکنه به نفع همه بود . خودم اولش ناراحت بودم ولی بعدا که منطقی و غیر احساسی فکر کردم دیدم جلوی چه فاجعه ای رو گرفته که هم به ضرر خودش بود هم ما ...
با گذشت زمان دولت حتی میتونه با ثابت نگهداشتن بازار برای یه دوره 1 ساله جلوی فاجعه رو بگیره و اجازه بده یه سری شرکت ها به ارزش واقعیشون برسن

همین بالا بردن شرکت های بادکنکی و چرت و پرت هم به نفع بنده و امثال بنده بوده . تو همین بازه زمانی که شرکت های بزرگ بالا میرفتن که شاخص رو نگهدارن و شرکت های کوچیک پایین اقدام به اضافه کردن به سهم های شرکت های کم ریسک کردم . حتی تو برنامه دارم که باز هم بگیرم !
داشتن شرکت پدر مادر دار توی همچین بازار متشنجی که بیشتر شرکت هاش حبابی بالا میرن طلاست ! یه سری شرکت ها اینقدر اصلاح خوردن که تقریبا به قیمتی رسیدن که بعد از اون ریزش قرار بود بهش برسن ! همین موضوع چندین ماه به نفع بنده بوده و ریسکم رو کاهش داده !
الان یه سری پتروشیمی ها به خاطر یه سریای دیگه که همه سمتشون رفتن در حال اصلاح زمانی و قیمتی هستن و هرچی اون یکی ها بالاتر بره سهامدارای عجول اون یکی ها خارج میشن با آرزوی خریدن پورش از بورس ! اینور رو ارزون میدن که اونور گرون بگیرن !

صبر ، نداشتن رفتار هیجانی و احساسی ، نداشتن طمع و غرور . ایزی ایزی تامام تامام
roz.gif

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
ما به همین هسته هیزمی راضی هستیم بابا. اصلا مگه چقدر خرج داره به روزرسانی سرورها و سخت افزارها؟
مشکل سخت افزار نیست اگر نه تا حالا کلی با واسطه وارد کرده بودند .مشکل نرم افزار هست که هیچ شرکتی در ایران نمی تونه نرم افزار هسته را بنویسه شرکتهای بزرگ دنیا هم نمیاند با ایران همکاری کنند فردا تحریم بشوند

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
من اصلا از تحلیل و اینا سردرنمیارم :D اگه میشه دوتا سهم خوب معرفی کنید یکشنبه بخریم:rolleyes: کانال سیگنال دهی چه رایگان چه vip اگه سراغ داریدممنون میشم معرفی کنید

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
متشکر بابت توضیحات
با بخشی از فرمایشات شما موافقم به خصوص اینکه دخالت دولت در رابطه با بورس سمه ...

اما بعضی جاها احساس میکنم دیگه خیلی اغراق شده و بدبینانه در موردش فکر میکنیم
مثلا در مورد نظراتی که تو فروم همسایه دادن : :p
1 - نوسان گیری روزانه اصلا ارتباطی به ساعت معاملات و اینچیزا نداره و صرفا با داشتن هسته مناسب میشه نوسانگیری کرد
2 - گله از صبر کردن 24 ساعته کار تازه کارا و بیسواداست ! کسی که حرفه ای و قدیمی باشه چند ماه هم میتونه صبر بکنه
3 - تبدیل صف خرید به فروش اصلا ارتباطی به زمان نداره ! گاهی اوقات تو چند دقیقه این اتفاق میوفته !
4 - اگه ساعت 10:59 اتفاق مهمی بیوفته فقط روی شیفت دوم اثر میزاره کاملا بی معنی و چرته ! پنجشنبه و جمعه که تعطیله اتفاق مهمی بیوفته روی سهم ها موقع بازگشایی بازار اتفاقی نمیوفته ؟ یا کل اتفاقات دنیا فقط ساعت 8:30 صبح الی 12:30 میوفته ؟! بعد از بازار هیچ وقت اتفاقی نمیوفته که روز بعدش اثرش رو بزاره ؟
5 - اثرش روی کندل ها هم کاملا بی معنیه ! کندل از ابتدا تا انتهای بازه زمانی شکل میگیره و کاری به زمان یا دو شیفته بودنش نداره

حرفام رو خلاصه بکنم :
ترس و وحشت و اینکه همیشه از اوضاع بنالیم و همش دید بد نسبت به همه چی داشته باشیم باعث میشه زندگیمون به مشکل بخوره ! صبوری و منطقی فکر کردن همیشه باید گوشه ذهنمون باشه و بیخود و بیجهت با حرف آدمای مسموم و مریض زندگی خودمون رو تغییر ندیم ...
هروقت مردم چیزی گفتن قبلش فکر بکنیم که اصلا منطقشون چیه ! منطق راننده تاکسی نباشه !
عالی بسیار عالی. اون پاراگراف آخر حرف دل من بود که گفتی. خدایی زبونم مو درآورده از بس به اطرافیانم گفتم که به جای اینکه ناامید باشید و از شرایط بنالید ببینید تو این شرایط چه کاری از دستتون برمیاد. پنج سال پیش من هم همچین طرز فکری داشتم که شرایط برای ما خوب نیست و فلان و فلان. اما اون موقع کم کم فهمیدم اونایی که خیلی آدمای بزرگی شدن و تو هر زمینه ای (از جمله ثروتمند بودن) موفق شدن بیشتر از نود و پنج درصدشون صفر صفر بودن و شرایطشون هم از شرایط من نوعی خیلی بدتر بوده. اما تنها تفاوت اونها با دیگران این بوده که گفتن دیگه نالیدن استاپ! ببینم چه کاری می تونم برای خودم بکنم و چه جوری خودم رو بالا بکشم. و دومین شرط هم صبر داشتن و برنامه داشتن.

می دونم دوستانی که مدتی هست اینجا دور هم جمع شدیم اکثرا می خواییم موفق بشیم. خواهش می کنم امروز رو بشینید ببینید با خودتون چند چند هستید. اگر می خوایید آدم موفقی بشید به این سوالها تو خلوت خودتون جواب بدید:
۱. چند تا آدم موفق و سوپرموفق رو می شناسید که رفتید ببینید چیکار کردن و شرایطشون چجوری بوده؟ از کجا و چحوری به اینجایی که هستن رسیدن؟
۲. چند تا کتاب، مستند یا فیلم در مورد موفقیت خوندید؟
۳. اگر می خوایید موفق باشید حتما باید درآمد خوبی هم داشته باشید. چند تا کتاب در مورد اقتصاد خوندید؟
۴. آیا در همین زمینه بورس در حالیکه سود هم می برید آموزش می بینید یا نه؟ اگر آموزش می بینید حتما نتایجتون بهتر خواهد شد اما اگر آموزشی نمی بینید مطمئن باشید در درازمدت این بازار آدم بی سواد رو زمین می زنه.
۵. یه پیشنهاد: در مورد هر چیزی هر نظری دارید روی یک کاغذ با تاریخش بنویسید. اگر میگید بورس طی فلان مدت اینطوری میشه با تاریخش بنویسید. اگر در مورد وضعیت اقتصادی خودتون نظری دارید یه جایی با تاریخش دقیق همه چی رو یادداشت کنید. بعد از اینکه به اون مقطع پیش بینیتون رسیدید برید سراغ اون کاغذه. ببینید اون موقع درست پیش بینی کردید؟ اشتباهاتتون کجاها بوده؟ اگر درست بوده نقطه قوتتون چی بوده؟ این روش خیلی بهتون کمک خواهد کرد.
۶. یه پیشنهاد دیگه: نرم افزارها رو دیدید که هی آپدیت میشن و عیبهاشون رفع میشه و هر از چند گاهی هم قابلیت های جدید بهشون اضافه میشه ؟ سعی کنید خودتون رو آپدیت کنید. این آپدیت ها ریز ریز هم باشه خیلی خوبه و باز نشانگر پیشرفت هست. من امروز ورژن یک هستم. یک ماه بعد خیلی بهتر هست ورژن ۱.۱ خودم باشم و یه ایرادی از خودم رو رفع بکنم. یعد مدتی که به ورژن ۴ و ۵ ارتقا پیدا کردید می بینید زندگی روی خوشش رو هم به شما نشون میده و اونطوری که اطرافیان هم از زندگی هی می نالن و فقط منفی ها رو می بینن نیست.

من حقیری هستم که فقط می خوام اطرافیانم که شما دوستان بزرگوار باشید رو با حال بهتری ببینم، هر روز می خوام بهتر از دیروز باشید، چون همین که شما بهتر باشید من رو هم بهتر می کنید. خواهش می کنم قضیه رو اینطوری نبینید که خودبزرگ پنداری دارم. من هم هر روز یاد می گیرم و هر روز می دونم که چقدر چیزا رو نمی دونم. ولی می خوام شما هم جزو اون دوستانم باشید که با هم بالابالاها بریم و دو سه سال بعد مثل یه خانواده همه شاد باشیم و احساس خوشبختی کنیم. برای همین اینچیزا رو نوشتم. شرمنده اگر زیاد بود.

پانویس: آدمایی که فیزیکی دوروور من هستن نود و نه درصد از اوضاعشون ناراضی هستن و همگی هم هیچکاری برای پیشرفتشون نمی کنن و انتظار دارن دولت یا کس دیگه ای بیاد مفتی اینا رو بالا ببره. در حالیکه این کار رو حتی بهترین دولت های دنیا هم نمی کنن. فقط یه گروه تلگرامی بیست نفره هستیم که هر روز سعی می کنیم جلوتر بریم، یک نفر (فقط یک نفر) از دوستانم هست که مثل خود من فکر می کنه و تعدادی از دوستانی که این تاپیک در خدمتشون هستم. برای همین از همه شما ممنونم که حال منو بهتر می کنید.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من اصلا از تحلیل و اینا سردرنمیارم :D اگه میشه دوتا سهم خوب معرفی کنید یکشنبه بخریم:rolleyes: کانال سیگنال دهی چه رایگان چه vip اگه سراغ داریدممنون میشم معرفی کنید
چقدر سرمایه وارد کار می کنی و انتظار داری در چه مدتی چقدر بازدهی کسب کنی؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یک نکته ای هم بعد از صحبت با یکی از مدعیان بورس بلدی به ذهنم رسید امروز که به ایشون هم گفتم،اینجا هم عرض میکنم شاید مفید باشه ،صحبت در مورد همین تغییر ساعت معاملات بود ،ایشون از بک حرف درست متاسفانه نتیجه نادرست میگرفت و مدام بر طبل ناامیدی میکوبید ،حمله مردم ناوارد ،دخالت دولت ،ترامپ ،بیروت و... همه رو ردیف کرد پشت هم که بورس دیگه جای موندن نیست و به ته دیگش رسیدیم و خراب شد و فلان ،من البته با مفهوم حرف مخالف نیستم اما با نتیجه ای که گرفت مخالفم
اولا بورس خیلی قبل از ما بوده و بعد از ما هم خواهد بود ،خیلی ها روزی که ما اصلا نمیدونستیم سهام چیه توی همین بورس پول درآوردن ،زندگی ساختن و... در حالی که اصلا خبری از رشد شارپی نبوده ،این بعد از این هم ادامه خواهد داشت
من خودم اوایل روحانی که بورس ریخت اکثر سرمایه مو بیرون کشیدم ،چون وضعم داشت خراب میشد در کسب وکار بیرون و به پول نیاز داشتم و البته صادقانه میگم که ترس هم داشتم ،وقتی که دوسال پیش دوباره برگشتم ، پای حساب کتاب فهمیدم که اون سرمایه باقی مانده کاملا خودشو با بازار هماهنگ کرده و میشه گفت از بیرون عقب نبود رشدش
همین امسال از ۲۴ اسفند تا ۲۴ تیر من کسری از ۳۰۰ درصد در بورس سود کردم (البته خیلی ها بیشتر از من که مربوط به استراتژی هست),توی خوابم نمیدیدم که یک روزی در یک کسب و کاری در ۴ ماه بتونم انقدر سود کنم
چرا نباید از این شانس و لطف خدا لذت ببرم و همش فکرم درگیر مسائل منفی باشه ،چرا باید مدام به همه چیز گیر بدم وقتی در همین بستر به چنین سود و منفعت رویایی رسیدم
اگر از فردا یک سال تمام بورس درجا بزنه ،بازهم این سود ۴ ماه بیشتر از هر کسب و کاریه که میشد بیرون انجام داد (اگر مغازه بزنید و هر ماه ۱۰ درصد سود خالص بگیرید تقریبا ۱۸ ماه طول میکشه تا به این سود برسید که البته کار خیلی سختیه و گاها غیر ممکن ،بحث ملک هم جداست که نیاز به پول درشت داره و نقد شوندگیش با بورس قابل مقایسه نیست )

خلاصه مطلب فرصتی هر چند کوتاه دست داده تا بشه برای آینده یکم توشه جمع کرد ،قدرشو بدونیم ،شاکر باشیم و تلاش کنیم بیشتر از این فرصت استفاده کنیم ،هیچکس با ناله و بد بینی و ... به جایی نرسیده (قبلا هم مطلبی شبیه این نوشته بودم )

پ ن : با دوشیفته شدن کاملا مخالفم ،اما با این ماجرای طومار و کمپین بازی مزخرف که مدام فضا رو بهم میزنه صدها برابر بیشتر مخالفم ،این کار ها باعث میشه در نهایت سهامدارها ضرر کنن و هیچ مشکلی برای رییس بورس و رییس جمهور و.... ایجاد نمیکنه

پ ن : عذر خواهی بابت حجم بالای تراوشات ذهنی :oops: :);)

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
پانویس: آدمایی که فیزیکی دوروور من هستن نود و نه درصد از اوضاعشون ناراضی هستن و همگی هم هیچکاری برای پیشرفتشون نمی کنن و انتظار دارن دولت یا کس دیگه ای بیاد مفتی اینا رو بالا ببره. در حالیکه این کار رو حتی بهترین دولت های دنیا هم نمی کنن. فقط یه گروه تلگرامی بیست نفره هستیم که هر روز سعی می کنیم جلوتر بریم، یک نفر (فقط یک نفر) از دوستانم هست که مثل خود من فکر می کنه و تعدادی از دوستانی که این تاپیک در خدمتشون هستم. برای همین از همه شما ممنونم که حال منو بهتر می کنید.

با تشکر از شما و david و امیر بابت توضیحات خوبی که دادید. البته اینجا یه فرقی داره اونم اینه که انتظار ما از دولت اینه که کاری نکنه، انتظار دیگه ای نداریم :D به هر حال شاید نه به این شوری و بدبینی که من گفتم، ولی این دو شیفته کردن همچنان جای بحث داره و من باهاش اوکی نیستم.

شما هنوز سفارس داری؟ اگر درست یادم مونده باشه قبلا تو تالار بورس حضور داشتی در تاپیک سفارس.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
با تشکر از شما و david و امیر بابت توضیحات خوبی که دادید. البته اینجا یه فرقی داره اونم اینه که انتظار ما از دولت اینه که کاری نکنه، انتظار دیگه ای نداریم :D به هر حال شاید نه به این شوری و بدبینی که من گفتم، ولی این دو شیفته کردن همچنان جای بحث داره و من باهاش اوکی نیستم.

شما هنوز سفارس داری؟ اگر درست یادم مونده باشه قبلا تو تالار بورس حضور داشتی در تاپیک سفارس.
نه واللا سفارس رو فروختم تو روزهای مثبتش. دیدم بازار سمت و سوی دیگه ای داره و از منفی هاش فرار کردم. یه مدت کیسون هم نگر داشتم و سود خوبی داد بهم. منتها این اواخر اون هم فروختم. الان روی شستا و وتوصا هستم. تمایل زیادی به وپارس و وغدیر و برکت دارم که منتظرم ببینم این روزها چی پیش میاد.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان؛ باتوجه به اینکه خودرو داره گرون میشه بنظرتون یه اتو:p ساینا تقریبا صفرو بدم جاش سهام بگیرم یا صبر کنم با قیمت بالاتر فروش بره؟
من مجردم ماشینمو فروختم چون واقعا استفاده ای ازش نداشتم، تو خونه افتاده بود همینجوری داشت لاستیکاش، بیمه، باتریش و مابقی چیزاش خراب میشد
گاهی وقتا هم خانواده با اینکه همشون ماشین دارن ماشینو میبردن بیرون خط خطیش میکردن برمی گردوندن
الان ماشینم بخام ۲ تا هست تو خونه اونارو استفاده میکنم بی منت
اما اگه شما باهاش بیرون میرید و واسه خونواده استفاده میکنی یا متاهلی به نظرم نفروش
نمیدونم اطلاعات بورسیت در چه حده ولی اگه هم میفروشی حتما حتما قبلش مطالعه زیاد داشته باش تو بورس
من هر روز حداقل ۲ ساعت مطالعه دارم، هرچی میرم جلو میبینم علمم در مقابل این حجم اطلاعات بورسی فقط یه سر سوزنه
به همین خاطرم تو بدو ورود بخاطر اینکه علم و تجربه ای پشت خریدام نبود فقط ضرر میدادم

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان من خودم مفید نیستم اما یه مشکلی برای دو تا اکانت اقوام دارم. اینا از موبایل استفاده میکنن و ایزی تریدر
از وقتی مفید پلاس رو دیدن میخوان از اون استفاده کنن چون ساده تر و راحتتره براشون.
مسئله اینه با یوزر پسورد ایزی شون نمیتونم وارد مفیدپلاس بشم، میگه رمز یا نام کاربری اشتباهه.
وقتی هم فراموشی رمز میزنم ، میگه لینک تغییر پسورد ایمیل شد اما هیچ میلی ارسال نمیکنه
از اونور برای ایزی تریدر فراموشی رمز میزنم راحت ایمیل میکنه. کسی همچین مشکلی نداره؟ پشتیبانی هم که کلا مرخصه سوال کنم.

• Like
Reactions: hsn

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوستان من خودم مفید نیستم اما یه مشکلی برای دو تا اکانت اقوام دارم. اینا از موبایل استفاده میکنن و ایزی تریدر
از وقتی مفید پلاس رو دیدن میخوان از اون استفاده کنن چون ساده تر و راحتتره براشون.
مسئله اینه با یوزر پسورد ایزی شون نمیتونم وارد مفیدپلاس بشم، میگه رمز یا نام کاربری اشتباهه.
وقتی هم فراموشی رمز میزنم ، میگه لینک تغییر پسورد ایمیل شد اما هیچ میلی ارسال نمیکنه
از اونور برای ایزی تریدر فراموشی رمز میزنم راحت ایمیل میکنه. کسی همچین مشکلی نداره؟ پشتیبانی هم که کلا مرخصه سوال کنم.
با پسورد مفید انلاین وارد میشه

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
با پسورد مفید انلاین وارد میشه
این پسورد رو وقتی ندارن باید چیکار کرد؟
فکر میکنم منظور شما پسورد یوزری باشه که پیامک شده و نام یوزر با mfd شروع میشه. این یوزر و پس کلا براشون نیومده یا اگرم اومده اینا پاکش کردن

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
این پسورد رو وقتی ندارن باید چیکار کرد؟
فکر میکنم منظور شما پسورد یوزری باشه که پیامک شده و نام یوزر با mfd شروع میشه. این یوزر و پس کلا براشون نیومده یا اگرم اومده اینا پاکش کردن
فراموشی رمز عبور بزنی برات میفرسته

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
با مرورگر موبایل یکبار وارد ایزی تریدرد شو (تیک قسمت دسکتاپ ویو رو حتما بزن)، منظورم لاگین و سیو پسورد
و بعد وارد آنلاین پلاس شو (با مرورگر وب موبایل و تیک گزینه دسکتاپ ویو)
اونجا روی گزینه پایین (آبی رنگ) که نوشته ورود با حساب مفید کلیک کن

1596818216810.png

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ببینید خودرو به اندازه تورم بالا میره
سهام شرکت خوب و سود ده ( در بلند مدت ) بیشتر از تورم بالا میره

قطعا سرمایه گذاری در رابطه با سهام بهتر از خودرو هستش اما به دو شرط " با فروشش پا رو دلت نزاری " و " به خودرو شخصی نیاز نداشته باشی "

خودرو یه وسیله کاملا مصرفی هستش . مثل گوشی . خدای نکرده ممکنه بدزدنش ، تصادف بکنه ، خسارت ببینه ، خراب بشه و ... در کنار اون افت قیمت هم داره . شما فرض کن تورم صفره ، قطعا قیمتش بالا نمیره هیچ پایینم میاد . حالا اگه تورم داشته باشیم بیشتر از تورم سود میکنه ؟ خیر !

ملک یکم داستانش فرق داره . ملک اگه فقط با هدف خریدن و نگهداری تا فروش باشه باید تو منطقه خوب و روبه رشد خریداری بشه یا اقدام به بازسازی و دکور بکنید تا بشه بیشتر از رشد تورم فروخت در غیر این صورت ملک هم متناسب با تورم رشد میکنه ( به علاوه 2 الی 5 درصد سالیانه بیشتر به دلایلی )
اگه ملک با هدف خرید و اجاره دادن خریداری بشه سودی که از اجاره میکنید بیشتر از تورمه و اون 2 الی 5 درصد سالیانه از رشد قیمت ملک مجدد سود مضاعفه

من به غیر از یک مورد هیچ وقت خودروی صفر نخریدم و نخواهم خرید . افت قیمتش بهم حال نمیده :p
اگه با هدف سرمایه گذاری گرفتی که باید سبک سنگین بکنی ببینی اگه سهمی خریدی افت نکنه در حالی که میدونی خودرو افت نمیکنه ! ( به شرطی که به ماشین دست نزنی )

اما اگه خودرو رو باهدف مصرف گرفتی ، نیاز داری و دوست داری استفاده بکنی ، استفاد بکن و با هدف ورود به بورس نیار
اگه میخوای تو بورس فعالیت بکنی و اون خودرو میخواد سرمایه کارت باشه اول آموزش ببین بعد بفروش بیارش یا اینکه بفروش صندوق بگیر بعد آموزش ببین بعد خودت استفاده بکن

در مورد بورس و خودرو و ملک که گفتم ، طلا و دلار هم نظر غیر کارشناسی بدم چون اصلا از اون دوتا سر در نمیارم
roz.gif

دلار رو که من سر در نمیارم ولی با توجه به گذشته مبنای تورم تو کشور دلار بوده بنابراین با داشتن دلار آزاد ارزش پول همیشه حفظ میشه و نباید با هدف کسب سود خرید و فروش بشه مگه اینکه شخص واقعا خبره باشه مثل افتک
sm184.gif

طلا هم سر در نمیارم ولی طبق نظرات دوستان پی تی و همینطور چیزایی که خوندم و شنیدم میگن قیمتش روبه رشده ! از اونجایی که هرچی هرج و مرج جهانی و نزدیک شدن به جنگ و فروپاشی در مقیاس جهانی و همینطور نا امنی در مقیاس جهانی بیشتر بشه ، طلا هم گرون میشه ، بنابراین بلند مدت این تضمین رو میدم روبه رشده !

اما در مورد طلا یه نظر تخصصی دارم :
طلا تنها پول واقعی در جهان ( زمین و خارج از زمین ) هستش که به خودی خود ارزش داره . ماهیت زینتی طلا اهمیت زیادی نداره و اون چیزی که به طلا ارزش میده اینه که طلا ویژگی های خاصی داره ( مثلا بهترین رسانا ) که توی صنایع به عنوان کالای مصرفی استفاده میشه و اون صنایع هم همیشه در حال گسترشه . از صنایع فضایی بگیرید تا رایانه و تکنولوژی ...
اینکه چرا طلا از دوران باستا هم مورد توجه بوده قابل تحقیقه ...
درصورتی که به هر دلیلی (!) دیگه امکان استفاده از تکنولوژی های روز هم وجود نداشته باشه ( فروپاشی در مقیاس جهانی ) طلا تنها دارایی و زبون مشترک در دنیاست
دارایی دیگه که در زمان فروپاشی جهانی و نابودی بانک ها ارزشمند میشه احتمالا رمزارز ها باشن که وابسته به هیچ دولت وحکومتی نیست به شرطی که حداقل الکتریسیته باشه !
از سال 2020 تا 2121 زمین به سمت فروپاشی پیش میره و بعدش رو دیگه نمیدونم
اینم احتمالا همتون دیدید :

20200627.jpg
تک تک جزئیات عکس معنی داره . فقط اون بچه ما نیستیم و اون بزرگ ترا ما هستیم !!! اون بچه ، نشون دهنده نسل آیندست !!!

:p دیدمش ولی تا حالا از سفارش شرطی استفاده نکردم
از گزینه ایمیل یا تلگرام یا پیامکش میشه استفاده کرد ولی از گزینه سفارش ترجیحا استفاده نکنی بهتره
اومدیمو با دستور تعریف شده خرید ولی یه جای کار میلنگید ...
واس بورس به خیلی عوامل توی بالا پایین شدن قیمت تاثیر گذاره بهتره استفاده نشه حالا رمز ارز یا فارکس میشه استفاده کرد و اتفاقا خیلی هم مفیده

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
:p دیدمش ولی تا حالا از سفارش شرطی استفاده نکردم
از گزینه ایمیل یا تلگرام یا پیامکش میشه استفاده کرد ولی از گزینه سفارش ترجیحا استفاده نکنی بهتره
اومدیمو با دستور تعریف شده خرید ولی یه جای کار میلنگید ...
واس بورس به خیلی عوامل توی بالا پایین شدن قیمت تاثیر گذاره بهتره استفاده نشه حالا رمز ارز یا فارکس میشه استفاده کرد و اتفاقا خیلی هم مفیده
[/QUOTE]
بنظرم اگر بشه استفاده کرد از سفارش شرطی و سریع عمل کنه خیلی مناسب هست. مثلا پول کمی تو حساب هست منتظر ریزش صف خرید یا صف فروش سهمی هستی اگر اردر بگذاری پول بلوکه میشه و دیگه نمیتونی برای سهم دیگه ای اردر بگذاری ولی اگر سفارش شرطی بگذاری پول بلوکه نشه و سریع تا به قیمت مد نظر رسید خرید را انجام بده خیلی خوبه. من اومدم یکی برای امتحان بگذارم گفت این امکان در دسترس نیست میخواستم ببینم برای کارگزاری های شما چطوره فعال هست؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
روابط عمومی سازمان اصلاحیه داد:

نمادهای پرتقاضا از ساعت 11 الی 15 قابل معامله هستند.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

بالا