amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
دوستان قسمت سفارش شرطی در کارگزاری شما قابل استفاده هست؟
فکر میکنی کسی میتونه سهام عدالت و بفروشه ؟ الان درخواست بدی تا 8 ماه شاید بتونی بگیری همین 30 درصد و چه برسه به 60 درصداینکه هفته آینده قرار ۶۰درصد سهام عدالت رو آزاد کنن و احتمالا شاهد فروش سهام های عدالت هستیم (فملی،وتجارت،وبصادر و ...)
فکر میکنی کسی میتونه سهام عدالت و بفروشه ؟ الان درخواست بدی تا 8 ماه شاید بتونی بگیری همین 30 درصد و چه برسه به 60 درصد
سلام . صندوق سهامی گذاشتی یا درآمد ثابت؟ اگر درآمد ثابت هست صندوقت , اصلا بحث فرق میکنه ها .سلام
دوست عزیز کدوم صندوق تو شش ماه بهتون 400 درصد سود داده ؟
من الآن تو یه صندوق سه ماه پول گذاشتم کل سودش شده 60 درصد اگه 400 درصد یه صندوق تو شش ماه بده من یکشنبه کلا پولمو نقد میکنم میزارم تو این صندوقی که میگی
نظر من اینه اگر واقعا این سود رو تو این بازه بهت داده دست به پولت نزن یعنی من باشم اینکارو نمیکنم
دوستان بین این چهار نماد خودرویی کدوم گزینهها رو در فرصت مناسب رد کنم بهتره !؟ از همهشون تقریبا به یه مقدار برابر دارم، و همه هم منفی ...
خزامیا ، خپارس ، خودرو ، خگستر
خپارس تا خرخره منفی هست. خزامیا تازه دیروز سربهسر شده. اون دوتا هم ۷-۸درصد منفی ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
فراموش نکنید که بورس به ویژه در سهام تحت تملک دولت شدیدا دستوری و تحت کنترله.تا اونجایی که بررسی کردم، قراره بدون محدوده نوسان باز شه واسه کشف قیمت که بین ۱۵ تا ۳۰درصد مثبت برآورد شده
و اما من یه نگرانی دارم
اینکه هفته آینده قرار ۶۰درصد سهام عدالت رو آزاد کنن و احتمالا شاهد فروش سهام های عدالت هستیم (فملی،وتجارت،وبصادر و ...)
و این فروش باعث میشه تعداد فروش سهام ها بالا بره و صف فراوش شه
نظر کاملا شخصی بنده:دوستان موجودی که قرار بود وارد بورس کنم از 10 تومن به 15 تومن افزایش پیدا کرد
سه تومن شستا خریدم 12 تومن باقیمانده رو تصمیم دارم سه یا چهار قسمت کنم
مواردی که خودم در نظر دارم یه فلزات , یه پتروشیمی و شاید یه بانکی و یا سرمایه گذاری و یا خودرویی
از فلزات = فملی , ومعادن ,
از پتروشیمی = فارس , تاپیکو
از سرمایه گذاری = وغدیر , تاصیکو
از بانکی = وپاسار
دلیل انتخاب این موارد ارزش ریالی اونهاست که در نظر دارم بیشتر از 3 هزار تومن نباشه که بتونم حداقل 1000 سهم بگیرم
موارد ذکر شده هم بر اساس لیست 50 شرکت برتر بورس انتخاب شدن
دوستان و اساتید راهنمایی های خودتون رو مبذول بفرمایید , موارد بهتر استقبال میشه
می خوام مدتی بعد وغدیر بخرم.نظر کاملا شخصی بنده:
فلزات:فملی
پتروشیمی: فارس یا پترول
سرمایه گذاری: وغدیر
بانکی: وتجارت
دوستان موجودی که قرار بود وارد بورس کنم از 10 تومن به 15 تومن افزایش پیدا کرد
سه تومن شستا خریدم 12 تومن باقیمانده رو تصمیم دارم سه یا چهار قسمت کنم
مواردی که خودم در نظر دارم یه فلزات , یه پتروشیمی و شاید یه بانکی و یا سرمایه گذاری و یا خودرویی
از فلزات = فملی , ومعادن ,
از پتروشیمی = فارس , تاپیکو
از سرمایه گذاری = وغدیر , تاصیکو
از بانکی = وپاسار
دلیل انتخاب این موارد ارزش ریالی اونهاست که در نظر دارم بیشتر از 3 هزار تومن نباشه که بتونم حداقل 1000 سهم بگیرم
موارد ذکر شده هم بر اساس لیست 50 شرکت برتر بورس انتخاب شدن
دوستان و اساتید راهنمایی های خودتون رو مبذول بفرمایید , موارد بهتر استقبال میشه
شستا میشه خرید؟
سرخطی ها جواب میدن؟
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
از گروه پتروشیمی میتونید شپدیس رو هم بررسی کنید با توجه به سودسازی عالی 9 ماهش ( 515 تومن ! ) سهم به راحتی جا داره از همین نقطه در میان مدت دو برابر بشه.