Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
دیگه خدایش ارزش نداره اون تیک خرید خودکار عرضه اولیه کلیک کنی
اینطور که من دارم نمودارها رو می بینم , اگر اول سال چشم بسته هر سهمی رو میخریدی تا الان حداقل 3 برابر شده !
والا من بیشتر فکر میکنم دستکاری هست تا توجه !با این توجهی که به بورس داره میشه هیچ بعید نیست سال دیگه همین موقع هم این جمله رو در مورد سال ۹۹ بکار ببری
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
والا من بیشتر فکر میکنم دستکاری هست تا توجه !
مثلا سهام شرکتی رو بررسی میکردم که از سال 83 تا همین 97 ارزش سهامش 100 تا 500 تومن بوده , یعنی 14 سال سهامش رو همین بازه چرخیده
ولی یهو از سال 98 تا الان 7-8 برابر شده !
از لیست 50 شرکت برتر بورس ایران کدوماش رو پیشنهاد میکنید ؟
سجام فقط یک بار ثبت نام و واحراز هویت کافی هست و نیازی نیست. سعی کن مفید و آگاه و فارابی و مبین نری، احتمالا لابلای همین صفحات هم عدم رضایت از این کارگزاری ها رو می تونی ببینی و دلیل اصلیش هم همین هست که تعداد زیادی کاربر دارن و سرورهاشون به مشکل برمیخورهدوستان من کارگزاریم ملیه بخوام مفید هم داشته باشم دوباهر باید سجام ثبت نام کنم و بعد اهراز هویت و داستاناش یا روش دیگه ای هم هست؟ بعد بین مفید و اگاه کدوم بهتره؟
سپاسوالا من بیشتر فکر میکنم دستکاری هست تا توجه !
مثلا سهام شرکتی رو بررسی میکردم که از سال 83 تا همین 97 ارزش سهامش 100 تا 500 تومن بوده , یعنی 14 سال سهامش رو همین بازه چرخیده
اساتید از لیست 50 شرکت برتر بورس ایران کدوماش رو پیشنهاد میکنید ؟
مشاهده پیوست 1191798
دعا کن این طور نباشه اگر نه معنیش اینه که همه بدبخت تر از حالا شدیم .با این توجهی که به بورس داره میشه هیچ بعید نیست سال دیگه همین موقع هم این جمله رو در مورد سال ۹۹ بکار ببری
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من نصف سبدم فولاد بود که بیشترشو تا قبل مجمع فروختم، اما به نظر من اگر فولاد واقعا بخواد تجدید ارزیابی کنه، ارزش خرید مجدد رو داره. البته این سهم همیشه فرصت ورود میده و نباید در خریدش زیاد عجله کرد.والا من بیشتر فکر میکنم دستکاری هست تا توجه !
اساتید از لیست 50 شرکت برتر بورس ایران کدوماش رو پیشنهاد میکنید ؟
مشاهده پیوست 1191798
من استاد نیستم اما این نظر شخصی منهدوستان من یه مبلغ کمی زیر 20 تومن از اسفند توی یکی از صندوقای سهامی گذاشتم ,تقریبا چهار برابر شد . میخوام بپرسم از نظر شما اساتید, بازدهی ِ خرید و فروش سهام بصورت مستقیم, (با دید میان مدت و بلند مدت) گزینه ی بهتریه نسبت به صندوقها ؟(با این فرض که پولو بدم دست یک آدم وارد و ایشون درصد بگیره تا وقتی خودم راه بیفتم)
فکر کنم حاجی دیگه میلیاردر شدی کم تر میایی انجمن .من که بعد عید رو سهام دولتی سویچ نکردم بد ضرر کردم و از بازار عقب افتادممن نصف سبدم فولاد بود که بیشترشو تا قبل مجمع فروختم، اما به نظر من اگر فولاد واقعا بخواد تجدید ارزیابی کنه، ارزش خرید مجدد رو داره. البته این سهم همیشه فرصت ورود میده و نباید در خریدش زیاد عجله کرد.
خبری که در مورد پالایشی ها اومد مبنی بر عرضه بلوکی نقد و اقساط با قیمت ۲۰ درصد بیشتر از تابلو ،نشان دهنده چند موضوعه به نظرم
اولین و مهم ترینش اینکه شاخص زیر دو میلیون عملا به تاریخ پیوست و در شرایط عادی دیگه بر نمیگرده ،چیزی که قبل تر مخالفین دولت خیلی دنبالش بودن و به نظر میرسه فعلا به صلح رسیدن (مثلا گزارش فارس در مورد حباب پالایشی ها در چند روز پیش یا کوبیدن غیر منطقی بر طبل ارزش خودرو و خساپا بدون در نظر گرفتن شرایط کشور )
نکته دوم اگر پالایشی ها بخان رشد کنن ،فلزی ها هم که اصلاحشون روزهای قبل بوده،یک گروه از بزرگان باید برن توی اصلاح تا شاخص یه کله نره بالا ،یعنی کی میتونه باشه این وقت شب ؟من فکر میکنم سرمایه گذاریها و به طور خاص شستا و با احتمال خیلی کمتر بانکی ها
یه سری چیزهای دیگه هم توی ذهنم بود ولی نمیگم چون حالت پیش بینی میگیره که ممکنه گمراه کننده باشه
فقط اینکه تا یک ماه آینده باید هر چی میتونیم سود کنیم ،چون به نظر دوره پر سودی میاد که کمتر قابل تکراره
پ ن : تمام اینها نظرات و تخیلات شخصی است ،بدون تحلیل ،بدون کارشناسی ،بدون اطلاعات خاص و...![]()
سلامدوستان من یه مبلغ کمی زیر 20 تومن از اسفند توی یکی از صندوقای سهامی گذاشتم ,تقریبا چهار برابر شد . میخوام بپرسم از نظر شما اساتید, بازدهی ِ خرید و فروش سهام بصورت مستقیم, (با دید میان مدت و بلند مدت) گزینه ی بهتریه نسبت به صندوقها ؟(با این فرض که پولو بدم دست یک آدم وارد و ایشون درصد بگیره تا وقتی خودم راه بیفتم)
اصلا صندوق سهامی که زیر 200درصد در 6ماه گذشته بازدهی داشته باشه نداریم شما چطور بهتون تو 6ماه گذشته 60درصد دادند؟؟!!!سلام
دوست عزیز کدوم صندوق تو شش ماه بهتون 400 درصد سود داده ؟
من الآن تو یه صندوق سه ماه پول گذاشتم کل سودش شده 60 درصد اگه 400 درصد یه صندوق تو شش ماه بده من یکشنبه کلا پولمو نقد میکنم میزارم تو این صندوقی که میگی
نظر من اینه اگر واقعا این سود رو تو این بازه بهت داده دست به پولت نزن یعنی من باشم اینکارو نمیکنم
سلام حاجیفکر کنم حاجی دیگه میلیاردر شدی کم تر میایی انجمن .من که بعد عید رو سهام دولتی سویچ نکردم بد ضرر کردم و از بازار عقب افتادم
چندتا سیگنال بده ما هم یه سودی بکنیم