• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
0db2387d5c96dbf7b74f42d824a9a792.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اینطور که من دارم نمودارها رو می بینم , اگر اول سال چشم بسته هر سهمی رو میخریدی تا الان حداقل 3 برابر شده !

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با این توجهی که به بورس داره میشه هیچ بعید نیست سال دیگه همین موقع هم این جمله رو در مورد سال ۹۹ بکار ببری
اینطور که من دارم نمودارها رو می بینم , اگر اول سال چشم بسته هر سهمی رو میخریدی تا الان حداقل 3 برابر شده !

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
با این توجهی که به بورس داره میشه هیچ بعید نیست سال دیگه همین موقع هم این جمله رو در مورد سال ۹۹ بکار ببری

والا من بیشتر فکر میکنم دستکاری هست تا توجه !
مثلا سهام شرکتی رو بررسی میکردم که از سال 83 تا همین 97 ارزش سهامش 100 تا 500 تومن بوده , یعنی 14 سال سهامش رو همین بازه چرخیده
ولی یهو از سال 98 تا الان 7-8 برابر شده !

اساتید از لیست 50 شرکت برتر بورس ایران کدوماش رو پیشنهاد میکنید ؟
top50stock.jpg

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
دوستان من یه مبلغ کمی زیر 20 تومن از اسفند توی یکی از صندوقای سهامی گذاشتم ,تقریبا چهار برابر شد . میخوام بپرسم از نظر شما اساتید, بازدهی ِ خرید و فروش سهام بصورت مستقیم, (با دید میان مدت و بلند مدت) گزینه ی بهتریه نسبت به صندوقها ؟(با این فرض که پولو بدم دست یک آدم وارد و ایشون درصد بگیره تا وقتی خودم راه بیفتم)

• Like
Reactions: hsn

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
مثلا سهام شرکتی رو بررسی میکردم که از سال 83 تا همین 97 ارزش سهامش 100 تا 500 تومن بوده , یعنی 14 سال سهامش رو همین بازه چرخیده

تقریبا همینطوره که میگی ولی تاریخچه قیمت ها رو ملاک نهایی رشد قرار نده. خیلی از نمادها افزایش سرمایه داشتن تو این 20 سال و قیمتشون یک یا چند بار شکسته. چون در غیر این صورت الان سهم زیر 100 هزار تومن باقی نمیموند.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
از لیست 50 شرکت برتر بورس ایران کدوماش رو پیشنهاد میکنید ؟

از تو این لیست اخابر اگر با محدودیت دامنه نوسان باز شد شک نکن و ورود کن. معلوم نیست کی باز میشه ولی به خاطر شفاف سازی که اخیرا داده شاید بازش کنن. البته اگر با محدودیت دامنه یعنی همون 5 درصد باز بشه احتمالا تا 1 ماه نمیتونی بخری ولی به هر حال شانست رو امتحان کن. بقیه این لیست هم اکثرا سهم های بنیادین و خوب هستن.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان من کارگزاریم ملیه بخوام مفید هم داشته باشم دوباهر باید سجام ثبت نام کنم و بعد اهراز هویت و داستاناش یا روش دیگه ای هم هست؟ بعد بین مفید و اگاه کدوم بهتره؟
سجام فقط یک بار ثبت نام و واحراز هویت کافی هست و نیازی نیست. سعی کن مفید و آگاه و فارابی و مبین نری، احتمالا لابلای همین صفحات هم عدم رضایت از این کارگزاری ها رو می تونی ببینی و دلیل اصلیش هم همین هست که تعداد زیادی کاربر دارن و سرورهاشون به مشکل برمیخوره

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

مشاهده پیوست 1191798
سپاس

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
#سیگنال مجدد کوتاه مدتی ، میان مدتی و بلند مدتی

#فروی

بررسی و خرید با خودتون هست
خرید بصورت ی کله

بهترین نقطه برای ورود : در هر نقطه

تارگت اول سهم : 11000
تارگت دوم سهم : 16000

@bourseslamshahr

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762

دعا کن این طور نباشه اگر نه معنیش اینه که همه بدبخت تر از حالا شدیم .

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خبری که در مورد پالایشی ها اومد مبنی بر عرضه بلوکی نقد و اقساط با قیمت ۲۰ درصد بیشتر از تابلو ،نشان دهنده چند موضوعه به نظرم
اولین و مهم ترینش اینکه شاخص زیر دو میلیون عملا به تاریخ پیوست و در شرایط عادی دیگه بر نمیگرده ،چیزی که قبل تر مخالفین دولت خیلی دنبالش بودن و به نظر میرسه فعلا به صلح رسیدن (مثلا گزارش فارس در مورد حباب پالایشی ها در چند روز پیش یا کوبیدن غیر منطقی بر طبل ارزش خودرو و خساپا بدون در نظر گرفتن شرایط کشور )

نکته دوم اگر پالایشی ها بخان رشد کنن ،فلزی ها هم که اصلاحشون روزهای قبل بوده،یک گروه از بزرگان باید برن توی اصلاح تا شاخص یه کله نره بالا ،یعنی کی میتونه باشه این وقت شب ؟ :oops: من فکر میکنم سرمایه گذاریها و به طور خاص شستا و با احتمال خیلی کمتر بانکی ها

یه سری‌ چیزهای دیگه هم توی ذهنم بود ولی نمیگم چون حالت پیش بینی میگیره که ممکنه گمراه کننده باشه
فقط اینکه تا یک ماه آینده باید هر چی میتونیم سود کنیم ،چون به نظر دوره پر سودی میاد که کمتر قابل تکراره

پ ن : تمام اینها نظرات و تخیلات شخصی است ،بدون تحلیل ،بدون کارشناسی ،بدون اطلاعات خاص و... :oops::rolleyes::(:confused:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289

مشاهده پیوست 1191798
من نصف سبدم فولاد بود که بیشترشو تا قبل مجمع فروختم، اما به نظر من اگر فولاد واقعا بخواد تجدید ارزیابی کنه، ارزش خرید مجدد رو داره. البته این سهم همیشه فرصت ورود میده و نباید در خریدش زیاد عجله کرد.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان من یه مبلغ کمی زیر 20 تومن از اسفند توی یکی از صندوقای سهامی گذاشتم ,تقریبا چهار برابر شد . میخوام بپرسم از نظر شما اساتید, بازدهی ِ خرید و فروش سهام بصورت مستقیم, (با دید میان مدت و بلند مدت) گزینه ی بهتریه نسبت به صندوقها ؟(با این فرض که پولو بدم دست یک آدم وارد و ایشون درصد بگیره تا وقتی خودم راه بیفتم)
من استاد نیستم اما این نظر شخصی منه
اولا پولتو اصلا دست کسی نده نهایت میری خودت کد بورسی می گیری پولتو میزنی به حساب خودت در کارگزاری بعد پسوردت را میدی به طرف اون با حساب کارگزاری شما خرید و فروش می کنه به این کار اصطلاحا سبدگردانی میگند

اینکه بازدهی سهم خریدن مستقیم بهتر از صندوقه یا نه کاملا شانسی هست و به توانایی شما در سهم خریدن و....بستگی داره به نظر من بازده صندوقتون حداکثر نبوده اما بازده خوبی بوده و ممکنه خودتون سهم می خریدید حتی نصف اینم بازده نداشتید .
پیشنهاد من اینه مثلا 20تومن را خودتون سهم بخرید 60تومن بقیه را بگذارید تو همان صندوق باشه بعد از مثلا یک ماه درصد بازدهی را بررسی کنید اگر خودتون بیشتر سود کرده بودید بعدا مثلا 30تومن دیگه از صندوق خارج کنید و با همین روال جلو برید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من نصف سبدم فولاد بود که بیشترشو تا قبل مجمع فروختم، اما به نظر من اگر فولاد واقعا بخواد تجدید ارزیابی کنه، ارزش خرید مجدد رو داره. البته این سهم همیشه فرصت ورود میده و نباید در خریدش زیاد عجله کرد.
فکر کنم حاجی دیگه میلیاردر شدی کم تر میایی انجمن .من که بعد عید رو سهام دولتی سویچ نکردم بد ضرر کردم و از بازار عقب افتادم
چندتا سیگنال بده ما هم یه سودی بکنیم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
خبری که در مورد پالایشی ها اومد مبنی بر عرضه بلوکی نقد و اقساط با قیمت ۲۰ درصد بیشتر از تابلو ،نشان دهنده چند موضوعه به نظرم
اولین و مهم ترینش اینکه شاخص زیر دو میلیون عملا به تاریخ پیوست و در شرایط عادی دیگه بر نمیگرده ،چیزی که قبل تر مخالفین دولت خیلی دنبالش بودن و به نظر میرسه فعلا به صلح رسیدن (مثلا گزارش فارس در مورد حباب پالایشی ها در چند روز پیش یا کوبیدن غیر منطقی بر طبل ارزش خودرو و خساپا بدون در نظر گرفتن شرایط کشور )

نکته دوم اگر پالایشی ها بخان رشد کنن ،فلزی ها هم که اصلاحشون روزهای قبل بوده،یک گروه از بزرگان باید برن توی اصلاح تا شاخص یه کله نره بالا ،یعنی کی میتونه باشه این وقت شب ؟ :oops: من فکر میکنم سرمایه گذاریها و به طور خاص شستا و با احتمال خیلی کمتر بانکی ها

یه سری‌ چیزهای دیگه هم توی ذهنم بود ولی نمیگم چون حالت پیش بینی میگیره که ممکنه گمراه کننده باشه
فقط اینکه تا یک ماه آینده باید هر چی میتونیم سود کنیم ،چون به نظر دوره پر سودی میاد که کمتر قابل تکراره

پ ن : تمام اینها نظرات و تخیلات شخصی است ،بدون تحلیل ،بدون کارشناسی ،بدون اطلاعات خاص و... :oops::rolleyes::(:confused:

اصلاح شستا در حد 10-20درصد طوری نیست اما اگر ریزش کنه به نظر من تمام بازار را با خودش میکشه پایین.شستا هم با ساعت معاملاتی که داره بیشتر از ساعت قبلی بازار سیگنال می گیره پس شاخص بره بالا شستا هم میره بالا جز اینکه حقوقی شیر فلکه را باز کنه و سهم را منفی کنه اون موقع احتمالا فرداش بازار هم ریزش می کنه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
دوست عزیز کدوم صندوق تو شش ماه بهتون 400 درصد سود داده ؟
من الآن تو یه صندوق سه ماه پول گذاشتم کل سودش شده 60 درصد اگه 400 درصد یه صندوق تو شش ماه بده من یکشنبه کلا پولمو نقد میکنم میزارم تو این صندوقی که میگی
نظر من اینه اگر واقعا این سود رو تو این بازه بهت داده دست به پولت نزن یعنی من باشم اینکارو نمیکنم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
دوست عزیز کدوم صندوق تو شش ماه بهتون 400 درصد سود داده ؟
من الآن تو یه صندوق سه ماه پول گذاشتم کل سودش شده 60 درصد اگه 400 درصد یه صندوق تو شش ماه بده من یکشنبه کلا پولمو نقد میکنم میزارم تو این صندوقی که میگی
نظر من اینه اگر واقعا این سود رو تو این بازه بهت داده دست به پولت نزن یعنی من باشم اینکارو نمیکنم
اصلا صندوق سهامی که زیر 200درصد در 6ماه گذشته بازدهی داشته باشه نداریم شما چطور بهتون تو 6ماه گذشته 60درصد دادند؟؟!!!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
فکر کنم حاجی دیگه میلیاردر شدی کم تر میایی انجمن .من که بعد عید رو سهام دولتی سویچ نکردم بد ضرر کردم و از بازار عقب افتادم
چندتا سیگنال بده ما هم یه سودی بکنیم
سلام حاجی
میلیادر کجا بود. ولی خب حداقل از بدبختی در اومدم.
راستش من از دو سه هفته اخیر شروع کردم به سوییچ کردن از دولتی به تجدیدی ها
زبینا و آسیا که به خاطر خساست در قیمت خرید از دستم رفت. قصفها هم که این مفید بی پدر پریروز از دستم پروند.
گکوثر و وملی رو چند وقت پیش خریدم. البته وملی رو کم خریدم. الان هر دو قیمت و ریسکشون رفته بالا
اگر آسیا فرصت بده و دیگه نره بالا شاید بخرم - البته حرف و حدیث زیاده پشتش - چون تایید حسابرس زیاده طول کشیده
تکمبا هم احتمالا تجدید داره، حساب کردم یه چیزی حدود 250 تا سیصد درصده - مشکلش اینه که با بالا رفتن دلار ممکنه وضعش خراب بشه و افزایش سرمایه اش هم چیزیش معلوم نیست - احتمالا میشه دو سه هفته ای صبر کرد و بعد در خریدش تصمیم گرفت.

فولاد هم اگر تجدیدش جدی بشه واردش میشم - یک ذره هم دارم که با خبر مجمع، از فروشش پشیمون شدم.

فعلا همین ها رو مد نظر دارم. تا ببینیم تجدیدی دیگه چی پیدا می کنیم.

بالا