• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان قسمت سفارش شرطی در کارگزاری شما قابل استفاده هست؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اینکه هفته آینده قرار ۶۰درصد سهام عدالت رو آزاد کنن و احتمالا شاهد فروش سهام های عدالت هستیم (فملی،وتجارت،وبصادر و ...)
فکر میکنی کسی میتونه سهام عدالت و بفروشه ؟ الان درخواست بدی تا 8 ماه شاید بتونی بگیری همین 30 درصد و چه برسه به 60 درصد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فکر میکنی کسی میتونه سهام عدالت و بفروشه ؟ الان درخواست بدی تا 8 ماه شاید بتونی بگیری همین 30 درصد و چه برسه به 60 درصد

تقریبا زیر 1 ماه واریز میکنن این روزها...

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
سلام
دوست عزیز کدوم صندوق تو شش ماه بهتون 400 درصد سود داده ؟
من الآن تو یه صندوق سه ماه پول گذاشتم کل سودش شده 60 درصد اگه 400 درصد یه صندوق تو شش ماه بده من یکشنبه کلا پولمو نقد میکنم میزارم تو این صندوقی که میگی
نظر من اینه اگر واقعا این سود رو تو این بازه بهت داده دست به پولت نزن یعنی من باشم اینکارو نمیکنم
سلام . صندوق سهامی گذاشتی یا درآمد ثابت؟ اگر درآمد ثابت هست صندوقت , اصلا بحث فرق میکنه ها .
(400 درصد که نه! شاید من بد گفتم . مال من دویست و خورده ای درصد اومده روش مث خیلی صندوقا)
تازه بعضی صندوقا بهتر بودن . شما صندوق رشد سامان و چک کن از اول اسفند 314 درصد سود داده .
برو صفحه اول مثلا صندوق آگاه . یا عقیق یا رشد سامان (صندوقای سهامی) یه گزینه ماشین حساب بازدهی دارن . تاریخ و مبلغ بزنی دقیق میگه چقد سود داده . شرایط حداقل تعداد واحدی هم که باید بذاری ممکنه فرق کنه از صندوق به صندوق .

Last edited:
  • Like
Reactions: hsn

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آخرین خبر از عرضه اولیه استقلال و پرسپولیس

شواهد حاکی از آن است که مسئولان برای واگذاری استقلال و پرسپولیس تا پایان سال، عزم خودرا جزم کرده‌اند.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستان بین این چهار نماد خودرویی کدوم گزینه‌ها رو در فرصت مناسب رد کنم بهتره !؟ از همه‌شون تقریبا به یه مقدار برابر دارم، و همه هم منفی ...

خزامیا ، خپارس ، خودرو ، خگستر

خپارس تا خرخره منفی هست. خزامیا تازه دیروز سربه‌سر شده. اون دوتا هم ۷-۸درصد منفی ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

در واقع هیچکدوم مگر اینکه به طور مشخص سهم جدیدی شناسایی شده باشه که بتونه این ضرر رو در کوتاه مدت کاور کنه ولی به هر حال من اگر باشم به ترتیب

خزامیا
خگستر
خودرو - خپارس

رو حفظ میکنم. خودرو و خگستر وابستگی زیادی دارن و منفی و مثبتشون معمولا مشترکه. ولی به نظرم هفته آینده خگستر متعادل پیش خواهد رفت (از منفی به مثبت) و خودرو، حداقل در ابتدا، منفی. گروه خودرو و قطعه سازی به غیر از چند استثنا از جمله خپویش خکمک خبهمن در اصلاح سنگین به سر میبره و بعضی نمادها تا محدوده 50% هم ریختن. خزامیا ممکنه از اصلاح برگشته باشه. اگر یکشنبه هم با صف خرید بره جلو فکر میکنم اولین نقطه اش تاچ سقف قبلی (3411) باشه. باید دید چی پیش میاد.

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
IMG_20200806_224602_854.jpg
دوستان این تصویر را همیشه در نظر داشته باشید و توجه کنید خارج شدن از منجلاب ضرر چقدر کار سخت و گاها غیر ممکنیه ،همیشه در انتخاب سهم دقت کنید ،مطالعه کنید ،به موقع ورود و خروج کنید و نسبت به هیچ سهمی تعصب نداشته باشید ،رعایت حد ضرر از واجبات هست

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یارو نوشته که: ۱۰ روزه دارم این سهامو سیگنال میکنم، دیدید گفتم که صف خرید میشه
یکی نیس بهش بگه آخه غوزو، یه بچه ۷ ساله هم میتونه راجع به یه سهامی که هر روز داره منفی میخوره این نظرو بگه

1596742347111.png

1596742284928.png

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان موجودی که قرار بود وارد بورس کنم از 10 تومن به 15 تومن افزایش پیدا کرد
سه تومن شستا خریدم 12 تومن باقیمانده رو تصمیم دارم سه یا چهار قسمت کنم

مواردی که خودم در نظر دارم یه فلزات , یه پتروشیمی و شاید یه بانکی و یا سرمایه گذاری و یا خودرویی

از فلزات = فملی , ومعادن ,
از پتروشیمی = فارس , تاپیکو
از سرمایه گذاری = وغدیر , تاصیکو
از بانکی = وپاسار

دلیل انتخاب این موارد ارزش ریالی اونهاست که در نظر دارم بیشتر از 3 هزار تومن نباشه که بتونم حداقل 1000 سهم بگیرم

موارد ذکر شده هم بر اساس لیست 50 شرکت برتر بورس انتخاب شدن

دوستان و اساتید راهنمایی های خودتون رو مبذول بفرمایید , موارد بهتر استقبال میشه

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
تا اونجایی که بررسی کردم، قراره بدون محدوده نوسان باز شه واسه کشف قیمت که بین ۱۵ تا ۳۰درصد مثبت برآورد شده
و اما من یه نگرانی دارم
اینکه هفته آینده قرار ۶۰درصد سهام عدالت رو آزاد کنن و احتمالا شاهد فروش سهام های عدالت هستیم (فملی،وتجارت،وبصادر و ...)
و این فروش باعث میشه تعداد فروش سهام ها بالا بره و صف فراوش شه
فراموش نکنید که بورس به ویژه در سهام تحت تملک دولت شدیدا دستوری و تحت کنترله.
حقوقی اگر بخواد سهم بریزه کاری به عرضه سهام عدالت و غیره نداره و با عرضه آبشاری اجازه رشد نمیده
( اتفاقی که داره در مورد خودرو رخ میفته و خریدار های خرد حریف اردر چندین میلیونی حقوقی نمیشن و در نتیجه سهم کنترل میشه )

و برعکسش هم میتونه در کسری از ثانیه صف میلیاردی رو جمع کنه و یه رنج 10 درصدی بزنه.
با توجه به برگشت وبصادر و صف خوبی که تشکیل داد میشه متصور شد که به احتمال زیاد وتجارت هم بازگشایی خوبی داره و وارد موج جدید صعودی بشه.

• Like
Reactions: hsn

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

مواردی که خودم در نظر دارم یه فلزات , یه پتروشیمی و شاید یه بانکی و یا سرمایه گذاری و یا خودرویی

از بانکی = وپاسار

دلیل انتخاب این موارد ارزش ریالی اونهاست که در نظر دارم بیشتر از 3 هزار تومن نباشه که بتونم حداقل 1000 سهم بگیرم

نظر کاملا شخصی بنده:
فلزات:فملی
پتروشیمی: فارس یا پترول
سرمایه گذاری: وغدیر
بانکی: وتجارت

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من صد تومن تو بورس وارد می کنم.
بعد از مدتی (حالا سه ماه یا یک سال) سیصد درصد سود می کنم و پولم میشه چهارصد تومن. کیف می کنم.
بعد از این که سیصد درصد سود می کنم و پولم چهارصد تومن شده سهامی که انتخاب کردم بیست درصد تو ضرر میره. به خودم می گم ایرادی نداره، سیصد درصد سود کردم یه بیست درصد کم بشه میشه دویست و هشتاد درصد سود و می گذارم حتی سهم هام پایین تر از این هم بیان و به ضررهام اجازه رشد بیشتر میدم.
اما من یه اشتباه محاسباتی کردم. بیست درصد از کل پورتفوی من تو ضرر رفته. از چهارصد تومنی که دارم هشتاد تومن کم شده. پولم شده سیصد و بیست تومن. یعنی در حقیقت اون سیصد درصد سود من به دویست و بیست درصد تنزل پیدا کرده!!!! الان دیگه قضیه فرق می کنه و سیصد درصد سودم به دویست و بیست درصد تنزل پیدا کرده.
دوستان همیشه جلوی ضررهاتون رو زود بگیرید و به سودهاتون اجازه رشد بیشتر بدید. معمولا همه این رو تجربه کردیم که وقتی دیدیم سهممون داره از سف خرید به صف فروش می رسه و خبرهای بدی هم ازش درز کرده ، با این که می دونیم این منفیها ادامه دار خواهند بود اما باز هم فلج می شیم و هیچ کاری از دستمون برنمیاد. در حقیقت مغزمون نمی خواد قبول کنه که اشتباه کردیم و باید همین الان دکمه فروش رو فشار بدیم تا از منفی های روز بعد در امان باشیم. روز بعد میاد باز منفی و ما فلج. روزهای بعدی هم میان و ما کم کم می گیم سهامداری کنیم و فلان و برمیگرده و دیگه من که تو ضررم بگذار نگردارم. اما تو آخرین روزهای منفی دیگه تاب و توان رو از دست می دیم و از دست سهم خسته می شیم و می گیم دیگه بسه ، دکمه فروش رو می زنیم و احساس می کنیم دیگه راحت شدیم. در حقیقت این نقطه ای هست که دو سه روز بعد از اون با دیدن نمودار پشیمان تر می شیم و می گیم چرا فروختیم این سهم داره بالامیره. متاسفانه باید جایی که می فروختیم فلج شدیم و جایی که باید خرید رو می کردیم دکمه فروش رو می زنیم.
پ.ن. سعی کنید روش مارتینگل رو اصلا تو بازارهای نزولی اجرا نکنید چون با اضافه کردن حجم ، منفی هاتون هم تو حجم های بیشتر صورت می گیره و ضررتون رو بیشتر می کنید.

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050

از بانکی = وپاسار

سهام خوبی رو انتخاب کردید ، نقطه ورود هم به همون نسبت ارزنده بودن سهام مهمه که باید مورد توجه قرار بگیره.

از گروه پتروشیمی میتونید شپدیس رو هم بررسی کنید با توجه به سودسازی عالی 9 ماهش ( 515 تومن ! ) سهم به راحتی جا داره از همین نقطه در میان مدت دو برابر بشه.
پارسان هم ارزنده هست ، هم زیر ناوشه در حال حاضر ، تکنیکالی هم کفسازی خوبی رو داشت طی اصلاح اخیر .
هم در پرتفوی خودش همین شپدیس و تعدادی پالایشی قرار داره که قطعا با رشد اونها پارسان هم خیلی خوب میاد بالا.

در گروه بانکی هم وملل آینده روشنی رو پیش رو داره . به احتمال زیاد در ماه های آینده با یه تجدید ارزیابی سنگین و دریافت مجوز بانک رشد خیلی خوبی رو تجربه خواهد کرد.
وپست هم افزایش سرمایه خوبی داره و با توجه به عقب موندگیش نسبت به گروه میتونه رشد جالبی رو داشته باشه.

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اینم پرتفوی ما:
283.gif

فلزی:هرمز(خدا بگم چیکارش کنه)-ذوب-فملی
شیمیایی/نفتی:شبریز-شگویا-شبندر
خودرویی:خگستر
چندر رشته ای ها :وغدیر-شستا-صبا
لاستیک:پکرمان
بانکی:وبملت
صندوق:دارایکم
ببخشید دیگه سرتونو درد اوردم:دی
نظر؟

یهچیزی هم بگم من اقندر که به بچه های همین پی تی ایمان دارم و دوستون دارم هزار جا هم که بهم بگن اینو بخر اونو بخر آخرش میام همین جا انتخاب سهم میکنم بعد خودم بررسی میکنم.تشکر از همه دوستان
دودل هستم شستا اضاف کنم یا نه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
شستا میشه خرید؟
سرخطی ها جواب میدن؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
از گروه پتروشیمی میتونید شپدیس رو هم بررسی کنید با توجه به سودسازی عالی 9 ماهش ( 515 تومن ! ) سهم به راحتی جا داره از همین نقطه در میان مدت دو برابر بشه.

یک پیشنهاد محشر. خیلی رو شپدیس سرمایه گذاری کردم و به آینده بلند مدتش امیدوارم. ولی تا حالا به کسی پیشنهاد ندادم چون اکثرا دنبال سهم های کوتاه و میان مدت هستن و درجا زدن های مقطعی براشون قابل تحمل نیست.

بالا