• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خوب این لغو شدن ها زیادم بد نیست.
من از دولت تشکر میکنم برای اینکه تکلیف منو کامل با خودم روشن کرد.
مثقال اعتماد و حساب کتابی هم که روی حرف این وزارت و اون سازمان داشتم کاملا از بین رفت و دیگه روی حرف هیچ سازمان و خبر صدا سیما و وزیر و... به هیچ وجه حساب نمیکنم.قطعا خیلی ها مثل من هستن...
طرف کلی برنامه ریزی کرده و حساب کتاب کرده پول جور کرده برا این دارادوم بعد یه شبه لغو میکنی؟بدتر از اون باز دوباره بعدش هی تکذیبیه هی تکذیب تکذیبیه....
دلار ۴۰۰۰ تومنی: نخر.حبابه.میترکه میاد پایین.
پراید ۶۰ تومنی:نخرید .قیمتش منطقی نیست.حبابه .میترکه میاد پایین اونوقت بیچاره میشیدا!!!
گشایش اقتصادی: دیگه توی متن جا نمیشه والا.
دارادوم از یکی دوماه پیش مخصوصا دیشب چند بار تایید شد و تکذیب شد....

حالا خودتون حساب کنید اوضاع چطوریه....

فقط فاز اونایی که بعد میرن از این کاغذای نفتی میخرن...
به نظرم بهتره بریم همین چندرغاز سهام عدالتمون بفروشیم تا داستان دار نشده:دی

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام عزیز
مبارکتون باشه ;)

من اگه گفته باشم فلان سهم خوبه کلیت شرکت خوبه نه اینکه قیمتش الزاما خوب باشه ! شرکت خوب هم میتونه قیمتش یک سوم ، یک چهارم و حتی کمتر هم بشه !
من خودم همراه رو توی این قیمت ها فعلا اضافه نمیکنم ، شاید بالاتر بره ولی ریسکش برام زیاده !

صندوق قضیشون فرق داره . یه NAV داره با یه قیمت تابلو
ولی سهم باید تحلیل و قیمت گذاری بشه
اینکه تو اون قیمت خریدید و تا امروز هم سود داده کاملا شانسی بوده ، چون خودم تو اون قیمت ها هم نمیگرفتم ، بنابراین همون سرمایه قبلی هم که خرید کردید در خطره ، چه برسه که با سرمایه جدید هم بخواید اضافه هم بکنید ...
شاید بالاتر بره شایدم پایینتر
یه نکته کلی میگم " سهم هر چقدر هم با ارزش باشه و بهش ایمان داشته باشید نباید بیشتر از 15% سبدتون رو به خودش اختصاص بده "

_____________-------------------------________________----------------------_______________--------------------------_______________----------------------------____________________---------------------
اما یه صحبت کاملا جدی با دوستانی که پست های بنده رو اینجا میخونن :

خرید ، نگهداری یا فروش با خودتونه و بنده هیچ توصیه به خرید نگهداری یا فروش هیچ سهمی نداشتم ، ندارم و نخواهم داشت ...
همیشه گفتم ، هرجایی صحبت از هر سهمی میکنم پیشنهاد به خرید ، نگهداری یا فروش به هییچ وجه نیست
برای سایت هم ممکنه مشکل ایجاد بکنه !
بنابراین این رو همیشه یادتون باشه که صرفا اگه صحبتی میشه جنبه آموزشی و سبک سنگین کردن قضیه داره و حتی اگه خودم سهمی رو تو بهترین قیمت از نظر خودم بخرم دلیل بر درست بودن این عمل نیست و ممکنه دقیقا نتیجه برعکس بده !:rolleyes:

خواهش میکنم کسی روی حرف بنده کاری نکنه ، من شاید بخوام برم تو چاه ، حداقل بقیه با طنابم تو چاه نیاید یوقت :p

مسئولیتی برای بنده نداره ولی اگه متضرر بشید من عذاب وجدان میگیرم ! سود هم بکنید میترسم یوقت به خاطر سود سرمایه بیشتر بیارید و بیشتر ضرر بکنید !
یعنی هر دو سمتش منو میترسونه:D
طرف با 30 سال سابقه هم به راحتی اشتباه میکنه ، من که دیگه در مقابل اون آدم آماتور و بچه محسوب میشم ...
داوود جان، علاوه بر تایید حرفات یکی از اشتباهات بزرررررگ من اینه که یکی از سهام هام بالای ۶۰درصد از پرتفویم رو اشغال کرده و من الان چند روزه منتظرم سر به سر شم تا یه درصد زیادیشو با سهام های غیر هم گروهش عوض کنم تا توازن پرتفویم برقرار شه
جالبه که سهام هایی که شنبه به عنوان طلبم از خانواده برداشتم تو بازار خراب امروز هیچ ضرری برام نداشتن چون سهام ها به نحوی درصدشون تقسیم شده بود که سبزها قرمزارو دفع میکردن
البته اگه شستارو فاکتور بگیریم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
فقط فاز اونایی که بعد میرن از این کاغذای نفتی میخرن...
به نظرم بهتره بریم همین چندرغاز سهام عدالتمون بفروشیم تا داستان دار نشده:دی

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
در مورد سهام عدالت نظری ندارم واقعا
اما قطعا اونایی که میرن بشکه نفت میخرن منو یاد یکی از قسمتهای پینوکیو میندازه (سریال ژاپنیش)
داستان درباره پینوکیو و پولی که با پیشنهاد گربه نره و روباه مکار قراره مثه بذر کاشته و یک شبه تبدیل به درخت پول شه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
عرضه اولیه شستا روی یکی از کدهای خانواده هست امیدوارم فردا بشه خارج شد. با توجه به بسته بودن دو روز گذشته احتمالش هست فرصت خروج بده.
فردا سرخطی فروش آماده.

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
البته میدونم بی ربط به تایپکه ولی یه سوال ذهنمو مشغول کرده به خودش اگه کسی میتونه جواب بده. مگه نفت مال مردم نیست و تمام مردم ازش حق ندارن؟ پس چطوره که دولت صحبت از فروش نفت به خود مردم میکنه؟ چیزی که مال خودمونه چرا باید با قیمت روز از دولت بخریم و بعد چند سال که معلوم نیست کی مرده کی زنده است شاید پولمون رو پس بده؟(البته شاید اون موقع هم مثل الان اصلا مشتری برای نفت ایران نباشه). حالا با این تفاسیر اگه تا چند روز دیگه دولت شروع به فروش نفت کردبنظرتون کسی میخره یا نه؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
احتمالا فردا بازار و به طور خاص اکثر سهم های بزرگ مثبت باشند
حقوقی ها صف خرید درست میکنن در پیش گشایش اگر حدسم از واکنش دولت به اتفاقات امروز درست دربیاد ،باید ببینیم چطوری پیش میره
پ ن : بدون هیچ دلیل منطقی فقط تراوشات ذهنی خودم هست :rolleyes:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان با سابقه در بورس یک سوال

معمولا یک عرضه اولیه بصورت نرمال تا چه مدت مثبت میخوره ؟

و یا اگر بخوام سوال رو برعکس کنم

یک عرضه اولیه چه مدت بعد از عرضه منفی میخوره ؟

منظور بازه زمانی هست , مثلا یک ماه , دو ماه ,
البته میدونم نمیشه مشخص کرد ولی دوستانی که در بورس قدیمی هستن و از روند رشد عرضه اولیه ها اطلاعی دارن میتونن بگن میانگین تقریبی چه مدت بود ؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
ولی امروز وپارس مثبت بود من خیلی حال کردم
رفت باسه بالاتر

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

البته میدونم نمیشه مشخص کرد ولی دوستانی که در بورس قدیمی هستن و از روند رشد عرضه اولیه ها اطلاعی دارن میتونن بگن میانگین تقریبی چه مدت بود ؟

روایت هست که زیر 100% سود نباید فروخت :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
کسی امروز راجع به سرعت هسته حرفی نزد
نکته جالب امروز به جز قیمت پایین و ترکیدن بازار این بود که با وجود اینهمه صف خرید وفروش بی سابقه،‌ هسته با سرعت نور کار میکرد
امروز ثابت شد که تاخیرات هسته اصلا ربطی به حجم خرید و فروش یا سرور نداره

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489

باسابقه نیستم ولی روایتی شنیدم تا زمانی که حقوقی ش شیرفلکه را باز نکنه
استثنا هم است وقتی بازار خراب بشه حقیقی از ترس بفروشه
و در ضمن اصلاح لازم است یه اصلاح میکنه بعد میره بالا
و یا میتونی برای اینا حد سود بزاری

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
هر کی رو می بینم فردا میخاد خروج کنه. حتی یکی میگفت همون میذارم بانک دو سه ماهم هست اومده تو بورس.

بازار خونین در راهه. البته مردم تصمیم گیر نیستن در مورده بازار باید ببینم از بالا چه دستوری میاد. ولی من خودم خروج میزنم فعلا اگه بشه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
عرضه اولیه شستا روی یکی از کدهای خانواده هست امیدوارم فردا بشه خارج شد. با توجه به بسته بودن دو روز گذشته احتمالش هست فرصت خروج بده.
فردا سرخطی فروش آماده.
امروز یه جای خوندم شستا از اول عرضه تا الان 680 درصد داده
خیلی از سهام بالای هزا درصد دادن
به نظر من شستا ترسی نداره

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
هر کی رو می بینم فردا میخاد خروج کنه. حتی یکی میگفت همون میذارم بانک دو سه ماهم هست اومده تو بورس.

بازار خونین در راهه. البته مردم تصمیم گیر نیستن در مورده بازار باید ببینم از بالا چه دستوری میاد. ولی من خودم خروج میزنم فعلا اگه بشه
تا این حد هم شخمی نشده که خروج زد

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یک موردی رو یکی از دوستان بهم گفته بود. امروز دیدم شاید بیراه هم نمی گفته.
هر وقت روحانی اومده یه حرفی زده یا کاری بکنه یا وعده ای داده و وقتش رسیده، اومدن تو بورس تر زدن. با این کار روحانی رو هم خراب کردن.
البته به این حرف اعتقاد دارم که سر همه اینها تو یک آخوره و از این موارد. اما من یکی بعد از این ، اینکه روحانی همچین کارهایی بکنه واقعا برام سیگنال خروج موقت میشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
فکر نکنم این روزها بدتر از روزهایی مثل رفتن ******* و احتمال جنگ باشه. این دولت با این عدم اعتمادی که امروز بوجود آورد دیگه خیلی سخت بتونه پروژه فروش نفت مردم به مردم رو هم عملی کنه. بنابراین هنوز بورس رو مثبت داریم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان اگر قصد خرید سهام در روزهای آینده رو دارید یکم احتیاط کنید تا وضعیت و روند بازار مشخص بشه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ممنون دوست عزیز . الان در صورتجلسه مجمع اینو نوشته :

با توجه به زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به
1399/06/31​
شرکت، افزایش سرمایه فوق تا زمان برگزاری این مجمع نزد مرجع ثبت شرکت ها به ثبت نخواهد رسید.​
لذا، به دارندگان حق تقدم سودی تعلق نمیگیرد

یعنی تا پایان شهریور باید صبر کنم بعدش فرم حق تقدم رو پر کنم ؟
بعد اگر پر نکنم یا بعبارتی حق تقدم را نخرم چی میشه ؟ ضرر میکنم ؟
باید ببنی حق تقدم کی باز میشه
باز شد کشف قیمت میشه میتونی بفروشی ( سهم خاص و خوب باشه نگهداری کن نه سهم خاصی نبود همون روز بفروش از روی تجربه میگم )
بخواهی نگهداری کنی باید برای هر سهم 100 واریز کنی و 5 الی 6 ماه نگهداری کنی تا تبدیل بشه 1 سهم اصلی هم ازش نگهداری کنی تا تبدیل شدن حق تقدم
اگر 100 را واریز نکنی شرکت میفروشه پولش را میریزه به حسابت

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

این دیگه اغراقه با یه روز منفی شدن همه بازار چنین آینده ای رو براش تصور کنیم

در مورد شستا هم منم شنیدم که امکانش خیلی کمه که فردا منفی شه چون این این هفته پیش بینی کردن که افشای الف ممکنه بخوره
علت افشا الف هم یکیش عرضه اولیه زملارد که زیرمجموعه شستاست و البته بخاطر جو روانی بازار باید احتیاط کرد
در هر صورت به قول دوستمون داوود (@s.david.s )، این پست توصیه به خرید نگهداری یا فروش نیست

بالا