• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
رئیس سازمان بورس: تا مشخص شدن وضعیت پالایشی ها وجلوگیری از ضرر و زیان وارده به سهامداران،معاملات امروزپالایشی ها باطل و تا اطلاع ثانوی و مشخص شدن وضعیت نماد این گروه متوقف گردد.

یعنی فردا کسی پالایشی نمیتونه بگیره؟ پوالا سرازیر میشه رو سهم های دیگه؟ :دی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فوری فوری
آخرین خبر از جلسه سران قوا در مورد عرضه داراهای بعدی

دارا سوم قبل از دارا دوم و بعد از دارا اول عرضه خواهد شد. قرار بود اول دارا دوم باشد و دوم دارا سوم، اما اکنو‌ن اول دارا سوم است و دوم دارا دوم. پس بعد از دارا اول، دارا سوم خواهد امد. گفتنی است احتمالا دارا چهارم بعد دارا دوم و قبل دارا پنجم عرضه شود. اما اگر دارا دوم عرضه نشود، احتمالا دارا چهارم قبل دارا دوم و بعد دارا سوم عرضه خواهد شد. اما چنانچه دارا دوم‌ عرضه شود، آنگاه دارا چهارم بعد دارا دوم عرضه میشود و دارا پنجم که قرار بود بعد از دارا سوم و کمی قبل از دارا چهارم عرضه شود به بعد از دارا یکم موکول می شود
فلذا مردم و فعالان بازار سرمایه اطمینان داشته باشند که برنامه ریزی ها از قبل انجام شده و همه چیز طبق برنامه طراحی شده و کاملا شفاف پیش خواهد رفت :D

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
s.david.s سلام و عرض ادب
حدودا 10 روز پیش به پیشنهاد خودتون که همراه رو تایید کردید خریدم و 20% سود داد امروز منفی خورد که احتمالا به خاطر جو کلی بازار هست و من قصد دارم فردا اضافه کنم 5-6 تومن دیگه . به نظرتون کار درستی می کنم ؟

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
هیجان و عطش برای خریدش به قدر کافی بالا بود، نیازی به راه انداختن همچین آشوبی نداشت ...
از بس توی رسانه‌ها در موردش صحبت بود که حتی بعضی از آشناها که کد بورسی هم ندارن منتظرش بودن برن بانک و اونجا واسش پذیره‌نویسی کنن ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
بعد از افزایش سرمایه ، یک سهام با اضافه شدن حرف (ح) به آخرش به سبد من اضافه شده با حدود 95 درصد ضرر ! این یعنی چی ؟ طبیعیه ؟!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
خدایی من اینو خیلی دلم می خواست بخرم. هم این هم برکت. هر دو منفی شدن و من هم نخریده بودم. البته هنوز روی وتوصا هستم و اون هم منفی بود فرقی نداره برام.
برکت رو 3800احتمالا برگرده تو واچ لیستتون باشه شاید همین فردا اگر جو بازار خوب باشه برگرده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
بعد از افزایش سرمایه ، یک سهام با اضافه شدن حرف (ح) به آخرش به سبد من اضافه شده با حدود 95 درصد ضرر ! این یعنی چی ؟ طبیعیه ؟!!
در مورد حق تقدم سرچ کنید .اون ضرر هم تا حق تقدم سهم باز بشه و قابل معامله بشه درست میشه

• Like
Reactions: pm1

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
برکت رو 3800احتمالا برگرده تو واچ لیستتون باشه شاید همین فردا اگر جو بازار خوب باشه برگرده
خیلی ممنونم . احتمالا فردا بخرم ازش . ببینیم وضعیت فردا چجوری هست در کل. اگر فردا هم خیلی داغون بود نمی خرم اما چهارشنبه حتما یک پله وارد می شم.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
امروز یه برگ سهام که نفروختم هیچ،هرچی ام نقد داشتم با قیمت پایین خرید زدم.
اما تو پرتفوم چند ساله یه سهام دارم به اسم ثشاهد،خیلی خوبه برام :Dیعنی تو بحرانی ترین روزای بورس این ثشاهد سبز بوده،مقاومتی داره عجیب.
امروزم فقط اون سبز بود تو پرتفوم

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
در مورد حق تقدم سرچ کنید .اون ضرر هم تا حق تقدم سهم باز بشه و قابل معامله بشه درست میشه
ممنون دوست عزیز . الان در صورتجلسه مجمع اینو نوشته :

با توجه به زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به
1399/06/31​
شرکت، افزایش سرمایه فوق تا زمان برگزاری این مجمع نزد مرجع ثبت شرکت ها به ثبت نخواهد رسید.​
لذا، به دارندگان حق تقدم سودی تعلق نمیگیرد

یعنی تا پایان شهریور باید صبر کنم بعدش فرم حق تقدم رو پر کنم ؟
بعد اگر پر نکنم یا بعبارتی حق تقدم را نخرم چی میشه ؟ ضرر میکنم ؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
ممنون دوست عزیز . الان در صورتجلسه مجمع اینو نوشته :

با توجه به زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به
1399/06/31​
شرکت، افزایش سرمایه فوق تا زمان برگزاری این مجمع نزد مرجع ثبت شرکت ها به ثبت نخواهد رسید.​
لذا، به دارندگان حق تقدم سودی تعلق نمیگیرد

یعنی تا پایان شهریور باید صبر کنم بعدش فرم حق تقدم رو پر کنم ؟
بعد اگر پر نکنم یا بعبارتی حق تقدم را نخرم چی میشه ؟ ضرر میکنم ؟
داستان این نوشته چیه نمی دونم
اما حق تقدم هر موقع باز شد یعنی قابل معامله شد مثل این پترولح بعد حدود دو ماه(تو اطلاعیه کدال زمان دقیقش عنوان میشه) شما فرصت دارید یا در بورس حق تقدم را بفروشید یا اینکه به ازای هر سهم حق تقدم 100تومن بریزید به حساب شرکت و فرم های مربوطه را پر کنید و برای شرکت ارسال کنید بعد از مدتی سهم های حق تقدم تبدیل به سهم معمولی میشه .مدت زمانش چقدر طول میکشه را یادم نیست باید سرچ کنید چون من خودم هیچ وقت حق تقدم را به سهم تبدیل نکردم همیشه فروختم

چه سهمی هست؟؟؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

فصل جدیدی از بازارهای مالی شکل گرفته اگر قصد دارید در این بازار بمونید اطلاعات خودتون بالا ببرید والی زمان هرچی بخری سود کنی یا تارگت های توهمی و . . . تمام شد !!!

پرتفوی چند نفر منفی باتوجه به این شاخص صعودی ؟

بازار باید چطور اخطار بده تا کمی هوشمندانه تر رفتار کنید !!!؟

این بدین معنی نیست که ریزش در پیش داریم منتهی همچون گذشته بی مهابا رشد نخواهیم داشت
سلام
یکبار دیگه این پست بالا میارم بلکه با دقت بیشتری معامله کنید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
s.david.s سلام و عرض ادب
حدودا 10 روز پیش به پیشنهاد خودتون که همراه رو تایید کردید خریدم و 20% سود داد امروز منفی خورد که احتمالا به خاطر جو کلی بازار هست و من قصد دارم فردا اضافه کنم 5-6 تومن دیگه . به نظرتون کار درستی می کنم ؟
سلام عزیز
مبارکتون باشه ;)

من اگه گفته باشم فلان سهم خوبه کلیت شرکت خوبه نه اینکه قیمتش الزاما خوب باشه ! شرکت خوب هم میتونه قیمتش یک سوم ، یک چهارم و حتی کمتر هم بشه !
من خودم همراه رو توی این قیمت ها فعلا اضافه نمیکنم ، شاید بالاتر بره ولی ریسکش برام زیاده !

صندوق قضیشون فرق داره . یه NAV داره با یه قیمت تابلو
ولی سهم باید تحلیل و قیمت گذاری بشه
اینکه تو اون قیمت خریدید و تا امروز هم سود داده کاملا شانسی بوده ، چون خودم تو اون قیمت ها هم نمیگرفتم ، بنابراین همون سرمایه قبلی هم که خرید کردید در خطره ، چه برسه که با سرمایه جدید هم بخواید اضافه هم بکنید ...
شاید بالاتر بره شایدم پایینتر
یه نکته کلی میگم " سهم هر چقدر هم با ارزش باشه و بهش ایمان داشته باشید نباید بیشتر از 15% سبدتون رو به خودش اختصاص بده "

_____________-------------------------________________----------------------_______________--------------------------_______________----------------------------____________________---------------------
اما یه صحبت کاملا جدی با دوستانی که پست های بنده رو اینجا میخونن :

خرید ، نگهداری یا فروش با خودتونه و بنده هیچ توصیه به خرید نگهداری یا فروش هیچ سهمی نداشتم ، ندارم و نخواهم داشت ...
همیشه گفتم ، هرجایی صحبت از هر سهمی میکنم پیشنهاد به خرید ، نگهداری یا فروش به هییچ وجه نیست
برای سایت هم ممکنه مشکل ایجاد بکنه !
بنابراین این رو همیشه یادتون باشه که صرفا اگه صحبتی میشه جنبه آموزشی و سبک سنگین کردن قضیه داره و حتی اگه خودم سهمی رو تو بهترین قیمت از نظر خودم بخرم دلیل بر درست بودن این عمل نیست و ممکنه دقیقا نتیجه برعکس بده !:rolleyes:

خواهش میکنم کسی روی حرف بنده کاری نکنه ، من شاید بخوام برم تو چاه ، حداقل بقیه با طنابم تو چاه نیاید یوقت :p

مسئولیتی برای بنده نداره ولی اگه متضرر بشید من عذاب وجدان میگیرم ! سود هم بکنید میترسم یوقت به خاطر سود سرمایه بیشتر بیارید و بیشتر ضرر بکنید !
یعنی هر دو سمتش منو میترسونه:D
طرف با 30 سال سابقه هم به راحتی اشتباه میکنه ، من که دیگه در مقابل اون آدم آماتور و بچه محسوب میشم ...

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
بقران دهنم سرویس شد اینقدر کل اعضای خونواده رو بردم پیشخوان تا کدشون رو بگیرم
حالام که لغو شد

بالا