• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یعنی تا اون موقع منفی میخوره ! :D دیگه چیزی ازمون باقی نمیمونه تا اون موقع ! من یکی که رسما پاره میشه :D

همیشه تحلیل گرا میگفتن: فردا نیمه ی دوم، بازار اکی میشه منتهی من دیدم اوضاع خیلی خرابه گفتم نیمه ی دوم سال :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کارگزاری که آب زیر پاش نمیره/. در بدترین حالت اگر کاربر موجودی نداشته باشه همون مقدار رو از حسابش کم میکنه و منفی میشه و اگر اون سهم بره پایین که ضررش بیشتر میشه و کارگزاری نمیذاره اصلا برداشت کنی تا این تسویه بشه.

فقط در صورتی که سهم خریداری شده بره بالا به نفع کاربر میشه اونم به شرطی که باطل نشه :دی

گفتم کارگزاری که آب زیر پاش نمیره... 2 برابر اون چیزی که اضافه کرده به قدرت خرید، تو قسمت برداشت وجه منفی کرده. مثلا 100 میل داده 200 میل برداشت وجه رو منفی کرده :|

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
در کدوم برهه دولت حمایت کرده !؟
بازار خودرو رو شما یه نگاهی بنداز ! بازار مسکن ! الی اخر......
بازار بورس فرق میکنه چون نقده و روزانه داره پول گیر دولت میاد
باید ازش حمایت کنه

همیشه گفتم قرار نیست بورس 50 درصد بده 40 درصد اصلاح کنه یا سیاستی بزارن که یه کله یه سهم نره بالا (اینا که بلدن چکار کنن) یا اینکه اصلاح رو فرسایشی نکنن تا سود و سرمایه ها سوخت بشه
اونیکه میگه بورس باید دید بلند مدت باشه مال زمانیه که همه به دولت اعتماد داشته باشن و خیالشون راحت باشه الآن تو این مدت با هر حرفی بازار داره ضررشو میده در واقع منو شما داریم ضررشو میدیم
اختلاف وزیر اقتصاد و نفت به ما چه ربطی داره ؟ البته از نظر من کاملا از قبل هماهنگ شده بوده اما امروز نشون داد بازی هنوز تموم نشده
اونایی هم که بلند مدت سرمایه گذاری کردن, الان چشمشون به مانیتوره چون میترسن سرمایشون یه دفعه عین قدرت خرید مفید منفی بشه!

این هفته خیلی هفته ی مهمهیه باسه بورس خیلی از معادلات مشخص میشه
امیدوارم به خیر منتهی شه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
فعلا که تمام فعالان بازار بورس دارن نوید دوشنبه رو میدن که بازار بر میگرده ولی من به شخصه هر سهمی که دارم به حد ضرر برسه رو فورا خارج میشم البته با این صفوف اگه بتونم !
جریان دوشنبه چیه !؟ تو کل نت همه دارن دوشنبه دوشنبه میکنن که اوکی میشه !
به خاطر اون دو شیفته شدن هست یا حمایت تکنیکاله !؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
جریان دوشنبه چیه !؟ تو کل نت همه دارن دوشنبه دوشنبه میکنن که اوکی میشه !
به خاطر اون دو شیفته شدن هست یا حمایت تکنیکاله !؟

ترکیب کف حمایتی 1.870 و دو شیفته شدن.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ما که این 2 هفته هرچی گفتیم غلط از آب درومد، اینم اضافه میکنیم :cool::

از هفته دولت به بعد، یعنی همزمان با اسم نویسی صندوق دوم آنچنان رونق اقتصادی ایجاد بشه که بیا بنگر! حالا که اینطور شد با اینکه حالم بهم میخوره از تاریخ زدن زیر پست هام تاریخ امروز مورخ 25 مرداد 1399 رو به یاد داشته باشید. از روز اسم نویسی دارام دوم الی مهر ماه یک رالی جذاب خواهیم داشت. طوری که انگشت به دهان بمونید!

به وقتش، وقتی این پیشبینی ام هم اشتباه از آب درومد، پستم رو میارم بالا که دور هم زار بزنیم :p

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
معاملات امروز فولاد از این بابت نگران کننده بود که ظاهرا 2 گروه تمایل به نقد شدن داشتن: تازه واردهایی که تو ضرر هستن و این بازار رو کلا نمیتونن تحمل کنن. قدیمی هایی که سودهای کلانی بردن و حوصله بازی های فرسایشی رو ندارن و ترجیح میدن فعلا نقد بشن. چون حداقل 20 بار صفش ریخت و جمع شد و دوباره ریخت. فشار فروش به نظرم از این 2 گروه بوده و این خطرناکه. چون هر امکان نقد شدنی رو میخوان معادل فرصت خروج قلمداد کنن و داستان پیچیده میشه اینطوری.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ترکیب کف حمایتی 1.870 و دو شیفته شدن.
با این وضع بریم جلو که 1870 رو فردا میرسیم نه دوشنبه !
به نظرم بیشتر به خاطر همون دو شیفته شدن دارن اینو میگن !
بعضیا یه جوری دارن از دوشنبه حرف میزنن ادم فکر میکنه از آینده اومدن !

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من فکر می کنم یه تعدادی هم منتظر هستن سهم ها مثبت بشن و همین که سر ب سر شدن یا کمی مثبت شدن باز هر چی دارن رو می فروشن. اگر اینطوری بشه واقعا بد میشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من فکر می کنم یه تعدادی هم منتظر هستن سهم ها مثبت بشن و همین که سر ب سر شدن یا کمی مثبت شدن باز هر چی دارن رو می فروشن. اگر اینطوری بشه واقعا بد میشه
ترس خیلی بدی بین سهامدارها افتاده..من امروز پیش چند تا از دوستام بودم همشون میگفتن بزودی از بورس خارج میشن..خدا بخیر کنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
باز صد رحمت به عرضه اولیه ها . به واسطه اینا تو پرتفوی رنگ سبز رو میبینیم :دی
حداقل ـــش سیو سود کنیم یه نون و پنیر ـــی میتونیم بخریم بخوریم
s1222.gif

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خیلی جای نگرانی‌ وجود نداره ،اکثر اینایی که میخان خارج بشن با اولین مثبت ،بازم طعم شیرین پول میاد زیر زبانشون و بی خیال میشن ،معاملات بورس برای خیلی ها تبدیل به اعتیاد شده و به این سادگی نمیشه رهاش کنن

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
خبرها حاکی از اینست که امروز بانک ها با دستکاری در سیستم معاملاتی برای فروش سهام عدالت بازار را به خاک و خون کشیدند و عامل اصلی شدن 5- بازار بورس بودند خدا لعنت کنه بر صاحبان این گروه پلید .. حالا تا چقدر این خبر درست است الله و اعلم و تا آخر هفته اگر این روند ادامه داشته بدجوری همه ما ضرر خواهیم کرد...

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ترس خیلی بدی بین سهامدارها افتاده..من امروز پیش چند تا از دوستام بودم همشون میگفتن بزودی از بورس خارج میشن..خدا بخیر کنه
اینجور افراد که با چند تا منفی میخوان خارج بشه همون زود تر خارج بشن خیلی بهتره !
من قدیمی بازار نیستم ولی مهر 98 شاخص هم وزن ( که معیار دقیق تری برای سهم ها هست ) نزدیک 19 درصد اصلاح کرد و یک ماه رنج میزد ولی دیدیم بعدش چی شد ! اون اصلاح الان روی نمودار اصلا به چشم هم نمیاد ولی اون روزا همه عصبی بودن و بعضیام میخواستن خارج بشن کلا !

Capture.PNG

Last edited:
بالا