• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
روزیکه مردم خوشحال بودن و شاخص رکورد یک روزه رشد 70 هزار واحد مثبت رو زد
باید میدونستن این ساعت شنی برمیگرده و هرچی خورده رو پس میده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دولت باید نقدینگی بورس را به سمت تولید سوق دهد

کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
بورس یک شرایط متعادلی ندارد و تا حدی این وضعیت نگران کننده است
تقریبا تمامی شرکت‌ها سهامشان افزایش داشته است اما عموما نفس این افزایش‌ها با واقعیت‌های شرکت‌ها انطباق ندارد
هر زمان ممکن است که با شوکی که به بازار بورس وارد شود حباب افزایشی سهام‌ها از بین برود
تعداد زیادی از مردم که وارد بازار بورس شدند سرمایه زیر ۱۰میلیونی را وارد بورس کردند
هنر دولت این است که نقدینگی بورس را به سمت تولید سوق دهد؛ در شرایط موجود کمترین بهره برداری از این موضوع شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
هنام صمدی خبرنگار اقتصادی نوشت:
کارگزاری مفید امروز در اقدامی عجیب حساب تمامی کاربران را منفی کرده است و به این دلیل سهامداران نمی توانند خرید انجام دهند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بورس باز هم سرخ پوش شد

شاخص کل #بورس در شروع معاملات امروز شنبه (۲۵ مرداد) با افت ۵۵ هزار واحدی مواجه شد و این روند منفی همچنان ادامه دارد. در حال حاضر شاخص کل در رقم یک میلیون و ۹۲۰ هزار واحد قرار گرفته است.
شاخص هم‌وزن نیز با افت ۶۲۰۰ واحدی به رقم ۵۰۵ هزار واحد رسیده و تقریباً همه نمادهای شاخص‌ساز با افت ارزش سهام مواجه شده‌اند؛ به گونه‌ای که دو نماد «فارس» و «فملی» اثرگذاری به ترتیب ۶ و ۴ هزار واحدی در کاهش شاخص داشته و ارزش سهام هر دو نماد نیز منفی ۵ درصد بوده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
۴۶ هزار واحد افت، در یک ربع!

شاخص کل #بورس تهران در ۱۵ دقیقه ابتدایی معاملات امروز بیش از ۴۶ هزار واحد افت کرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علت افت و خیز شاخص بورس؟

یک کارشناس آگاه در حوزه #بورس در گفت‌وگو با رادیو پادیو:
بازارها وقتی یک رشد بسیار سریع را تجربه میکنند، بعد از مدتی یک استراحت قیمتی یا کاهش قیمتی دارند.
بازار بورس، دچار سقوط نشده و بازار رفتار طبیعی خودش را انجام می‌دهد
رشد ۵ ماهه اخیر بورس، بی سابقه بوده است.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
یکی اینجا بود خیلی اعتماد به نفس بالایی توی تحلیل و پیش بینی مسائل اقتصادی داشت و یه ریز حرفاشو بوک مارک میکرد، یادمه دو سه هفته پیش با قاطیعیت میگت شاخص هیچ مقامتی روی 2 میلیون نخواهد داشت و به سرعت به سمت 3 میلیون حرکت خواهد کرد!! نمیدونم الان کجاست دیگه پست نمیذاره!

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میگم دولت از این نمیترسه که با یه مثبت ملت سهماشون رو نقد کنن از بورس برن ؟
بعد اگر این اتفاق بی افته دیگه چجوری میخواد جیبشو پر کنه و کسری بودجه رو حل کنه نکنه یه سوراخ دیگه پیدا کردن اینا
جدی میگم اگر این اتفاق بی افته خیلی بد میشه و بازار های موازی سربه فلک میکشه که
پس چرا دولت با سیاستهای خودش از بازار حمایت نمیکنه ؟
مطمئن هم هست کسی از فروش نفت استقبال نمیکنه و شاید حتی دارا دوم
کسی میدونه واقعا چه خبره ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اینم از امروز
فولاد در آستانه حمایت مهمی قرار گرفته و امیدوار به واکنشش هستم (اتفاقات امروز هم تا حدی موید همین بود )،به همین خاطر از سهم هایی که فرصت خروج میدادن ،مثل خبهمن و پارتا کم کردم و فولاد خریدم ،یا با آقا فولاد با هم میریم بالا یا با هم میریم قعر جهنم :(
این آخرین معامله من بود و دیگه تا شرایط عادی معامله ای نمیکنم ،چون نه پولی برای خرید دارم و نه به اون شکل سهم قابل فروش ،از این به بعد افسار ما در دست دولت و کارگزاری و حقوقی و اخبارگو و شورای امنیت و ترامپ و خبرگزاری فارس ! ببینیم آخرش چی‌ میشه
یکی اینجا بود خیلی اعتماد به نفس بالایی توی تحلیل و پیش بینی مسائل اقتصادی داشت و یه ریز حرفاشو بوک مارک میکرد، یادمه دو سه هفته پیش با قاطیعیت میگت شاخص هیچ مقامتی روی 2 میلیون نخواهد داشت و به سرعت به سمت 3 میلیون حرکت خواهد کرد!! نمیدونم الان کجاست دیگه پست نمیذاره!

من قبلا گفته بودم که شاخص روی ۲ میلیون مقاومت نداره ،اما هیچ وقت حرف هامو مارک نکردم یا قصد خودنمایی نداشتم ،الانم معتقدم این وضع نتیجه مقاومت تکنیکال شاخص نیست ،نتیجه حماقت ذاتی موثرین بازار هستش
امیدوارم منظور شما من نبوده باشم

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
فعلا که تمام فعالان بازار بورس دارن نوید دوشنبه رو میدن که بازار بر میگرده ولی من به شخصه هر سهمی که دارم به حد ضرر برسه رو فورا خارج میشم البته با این صفوف اگه بتونم !

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
من قبلا گفته بودم که شاخص روی ۲ میلیون مقاومت نداره ،اما هیچ وقت حرف هامو مارک نکردم یا قصد خودنمایی نداشتم ،الانم معتقدم این وضع نتیجه مقاومت تکنیکال شاخص نیست ،نتیجه حماقت ذاتی موثرین بازار هستش
امیدوارم منظور شما من نبوده باشم
خیر عزیز منظورم شما نیست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نیمه ی دوم سال انشالله درست میشه :دی
یعنی تا اون موقع منفی میخوره ! :D دیگه چیزی ازمون باقی نمیمونه تا اون موقع ! من یکی که رسما پاره میشه :D

پس چرا دولت با سیاستهای خودش از بازار حمایت نمیکنه ؟
در کدوم برهه دولت حمایت کرده !؟
بازار خودرو رو شما یه نگاهی بنداز ! بازار مسکن ! الی اخر......

بالا